I krig och kärlek är allt tillåtet

Imorgon är det den traditionella brännbollsmatchen på Duved skola. 9:1 mot 9:2 och sedan det laget som tar sig till finalen får möta lärarna! Alla ska vara utklädda i år, 9:1 ska vara sportfånar, vi i 9:2 ska vara krigare och lärarna ska vara superhjältar. Vi från 9:2 är laddade på att vinna, finns inget annat! Både lärarna och parallell-klassen ska stupa! Vi ska ta hem det här på alla sätt för att i krig och kärlek är allt tillåtet.



Surf camp - Friends of Aloha

Snart så är det bokat.. Det jag har väntat på så länge! Åka till Biarritz i Frankrike på surfläger och träffa personer från hela världen och lära mig att surfa. I sommar blir det äntligen av och det kommer bli så roligt! Man får välja om man vill leva efter den äkta surfandan och i "Aloha-stil" eller på 4-stärning hotell.
Aloha-stilen innebär att bo ute i tält runt lägerelden men det kommer även finnas ett stort huvudtält med musik, film, kök och annat nödvändigt. Man kommer även få lära sig om Aloha-kulturen och leva som det, kan nog bli spännande så funderar på att välja det faktiskt!
Min surftränare kommer antagligen heta Mathieu Cerramon och är en av de bästa surfarna i Europa, kommer även finnas svenska surftränare från landslaget där så det känns jättebra! Surflägret heter "Friends of Aloha" och äger som sagt runt i Biarritz. Jag ser verkligen fram emot det! Längtar verkligen.





HLR och idrottsbetyget

Idag hade vi som sagt hjärt och lungräddning. Jättemysigt att hångla med en docka (MiniAnne) som någon hade haft innan mig. Alldeles slemmig av saliv, haha fyfan! Men nu kan jag rädda liv och minuterna man gör det på kan betyda döden eller överlevande så det är några väldigt viktiga minuter som ligger i ens hand eftersom man kan rädda någon annans liv.
Efter HLR så fick jag veta vad jag skulle få i slutbetyg i idrott. Jag har alltid velat ha ett bra betyg i idrott och jag var jättenervös över resultatet. Björn var också lite lurig och sa "Ja, men jag ska hålla lite på betyget och spara det till sist.." men sedan efter ett tags väntan och några nervösa minuter så så sa han till sist de tre gyllene bokstäverna, M-V-G-! Och han sa att jag hållit MVG-standard egentligen enda sedan sjätteklass så det var lite roligt att höra. Så nu är jag jätteglad som ni kanske förstår! Linda fick också MVG så high five på den.

31 maj - min dag

Min slappa skoldag:
(Man kan knappt säga att vi går i skolan mera,
vi har ju knappt lektioner)

- Kollade på två filmer
- Kollade på reklam-filmerna
- Vi 9or blev drogtestade
- Hade Hjärt och lungräddning (HLR)
- Spelade kort inprincip hela dagen
- Jag, Mette och Linda sprang runt på skolan och fulade oss
- Tränade på kör-sång
- Fixade i ordning inför vårsalongen
- Stojade runt på vårsalongen
- Kollade på uppträdanden och umgicks
- Helt slut när man kom hem efter från klockan 09-20:00 i skolan
- Umgås med familjen
- Leta upp kläder inför morgondagens brännbollsmatch
- Sängen (ÄNTLIGEN!)
Btw.. Vill också passa på att säga grattis till min fina vän Ronja som fyller hela 16år idag. STORT grattis till dig och hoppas du haft en underbar dag (Som du verkar ha haft) även fast jag var ganska frånvarande men du ska veta att jag älskar dig!

Lite bilder ifrån dagen:

I matsalen. Jag, Linda och Mette hjälpte till lite med den här skulpturen, busiga vi är va?
Ronjas tårta hon fick av Linus och Hampus! Fin va? Inte så svårt att se vad den föreställer.
Lite folk under vårsalongen
Fina Hampus i gulligt pannband som danstjejerna hade!
Söta sångfågeln Sanna!

I will fight for my love story

Min kväll:
- Gå och fjällvandra med Tove och Nancy i två timmar
- Sitta och njuta uppe på fjället i det sköna vädret, prata och umgås
- Gå ner igen från fjället med dem
- Dra direkt till gymmet och träna där i en timme
- Träffade på två söta katter på vägen hem
- Ta ett stort glas mjölk som belöning när man kommer hem
- Umgås med familjen och chilla

Joakim använder Nancy som träningsredskap

Haha, Joakim är så skön! Han använder Nancy som träningsredskap, han behöver ju liksom all träning han kan få nu när han ska göra militärtjänst igen. Hah, jag dog typ av garv och så var jag tvungen att filma! Klockrent. Hah Nancy ser så rolig ut, check it out!

Kompis det går bra nu!

Jag och Tove ska strax dra ut på fjällvandring med Nancy och sedan blir det nog gymmet. Det blev ju så fint väder nu så vi känner att vi borde ta tillfälle i akt, once in a lifetime det är fint väder i Åre liksom? Så bara att snöra på träningsskorna och sätta på sig kläderna och ge sig ut! (Trots mitt skavsår på lilltån, men aja sluta noja nu! Man lever bara en gång..)
Förresten mamma och Peter har precis kommit hem från New York så nu har vi fått en massa presenter (Wiieey!) från bland annat, Abercrombie and Fitch, Hollister, Top Shop m.m! Kommer kanske bilder på det senare. Jag har även fått en annan gåva som jag inte får berätta här. men iaf, "kompis det går bra nu!" ;)


Gammal bild..

I will try to fix you

Kom hem från backen för ett tag sedan eftersom alla 9orna städade där idag, skitgöra. Först regnade det jättemycket och man höll på att frysa ihjäl och sedan några timmar senare blev det strålande sol och man höll på att svettas ihjäl istället. Typiskt fjäll-väder att skifta sådär. Fick ett skavsår på lill-tån medans jag plockade skärp också. Stackars mig, haha. Det bästa som hittades var iaf en basketboll, en iphone, nyårsraketer och pengar.
Efter skärp-plockningen så drog jag, Tove och Linda till skolan och redovisa våran engelska så det är skönt att det är över nu. Men nu ropar mamma att det är middag så kommer strax och uppdaterar om något roligare. ;)



You make me feel wonderful

Ibland är livet hårt.. Tove och jag har inte diskat på hela veckan så nu finns det INGA glas att dricka ur! Men nu håller allt på att diskas eftersom jag har fixat i ordning köket (ni skulle sett före och efter-bilder asså) men haha, vad ska man dricka i? Haha, jo en tallrik.. Dagens i-landsproblem.
Det har varit både skönt och jobbigt att vara hemma själv men just nu saknar jag dem väldigt mycket! Ska bli skönt att ha dem hemma igen imorgon. Nu så ska jag, Tove och Joakim kurra ihop oss i våra sängar och sova. Ha det så bra allihopa och sov så gott! (Hah, varför blir det alltid typ två godnatt-inlägg för mig?)

Hotta brudar!

När jag var ute på min vanliga promenad med Nancy så hamnade jag helt plötsligt hemma hos Ebba i två timmar. Blir ju lätt så när man går förbi hennes hus så varför inte hälsa på henne en snabbis liksom? En snabbis som blev två timmar men det gillar vi! Tiden bara flög iväg och den pratstunden vi hade var verkligen behövd! Man fick så mycket viktigt sagt. Innan var jag lite deppig över en grej men nu är jag full av energi, tack älskade kusin!
När jag kom hem så började jag röja upp i köket direkt. Såg ut som en bombnedslag efter min Linda och Mettes bak-dag. Så jag fick städa hela köket i typ en timme medans Joakim peppade, hjälpte till lite och DJ:ade. Vi fick för oss att lyssna på gamla svenska låtar så det blev Magnus Uggla, Markoolio och andra gamla godingar. Men aja, nu blir det sängen och en godnatts sömn. Ha det guld allihopa och sov så gott!

Efterlyser Ebba Hansson, vart är du?

Just nu så sitter jag här och försöker få tag på min lilla kusin Ebba. Vi hade tänkte dra upp och gymma nu men jag får inte tag i gullungen så jag blir ju alldeles rastlös och hysterisk. Jag, Linda och Mette har ju hällt i oss smet och ätit massor av onyttigheter idag så nu MÅSTE jag verkligen iväg och gymma! Förut var det hon som tjatade på mig men nu är det tvärtom.
Ebba, vart är duuuu?!

I got the magic in me

Nu har Mette och Linda dragit så snart ska jag gå ut med Nancy. När det är klart ska jag dra upp på gymmet och pumpa (Haha, fulare ord får man ju leta efter) lite med Ebba och sedan när jag kommer hem ska jag städa HELA huset, ganska oskönt. Imorgon kommer mamma och Peter hem från New York så då måste det vara snyggt och fräscht liksom.
Tove är just nu superdryg för hon sitter och petar på mig hela tiden för att psyka mig, blir så irriterad. Men aja, älskar henne ändå! Men nu måste jag kila vidare för att hinna allt, ha det guld!

I wanna se you tonight

Hellu!
Just nu så dunkar vi lite musik och bakar som de husmödrar vi är, haha. Första problemet: "Hur gör man kaffe till glasyren?" Haha, full koll. Sedan så har vi inte riktigt alla ingredienserna men vi får kompremissa och göra det bästa av saker och ting. Kul har vi iaf och nu så ska jag och Linda börja med nästa sats kärleksmums. Mette gör finska pinnar, jättefiina blir dem! Duktig tjej. Men nu ska jag återgå och hjälpa Linda med kärleksmumsen, springer emellan det och datorn lite för jag är DJ in the house, yeaah! Men ha det bäst allihopa, höres.

We can make everything together

Heyhopp!
Sitter just nu här i vardagsrumssoffan med Tove och Linda. Vi väntar på Mette plätten igen.. Hha, och vi kan inte få tag på henne heller för hon har mobilen avstängd och är inte inne på facebook. Just nu så sitter jag och bloggar, Linda game:ar på min iphone och Tove leker datorn. Sociala ligan! haha. Men vi ska snart gå och handla saker inför bakningen men först så ska vi försöka få tag på Mettoo en stund till, men ja vi hörs senare!

Finally is reality better than my dreams

Hey finisar!
Haft en bra dag? Det har jag haft iaf men snart blir det sängen. Sitter just nu här med mina ny införskaffade kläder, känns bra med lite nya saker och snart kommer det ju mer till lilla mig och Tove när mami kommer hem. Wiie, glad tjej! Förresten mamma och Peter åkte helikopter över New York idag, fatta den känslan? Lär vara otroligt häftigt!
Men iaf, Ebba drog för ett tag sedan och vi har haft en mysig kväll med film, skypat med några stockholmare, fulat oss som vanligt med våra internskämt, kollat på videoklipp (t.ex rackartygarna) och bara gottat i oss massor av onyttigheter. Imorgon kommer Linda och Mette hem till mig för att baka inför vårsalongen så det blir nog roligt! Men nu så ska jag umgås lite med tvillingsyster och sedan blir det sängen, sov så gott allihopa!

Det jag köpte i Östersund


I want it that way

Heyhey!

Har precis kommit hem från stan. Vi gick iaf runt på stan, kollade på kläder, pratade, gick ner till stranden, åt lunch och glass. Vi har haft en väldigt mysigt dag helt enkelt! Man träffade personer man kände hela tiden dessutom så det var roligt. På hemfärden så satt vi med alla från Ingrids mentorsgrupp. De åkte in igår och gjorde massor av aktiviteter och sov över där en natt. Roligt att hänga lite med dem!
Men nu är jag hemma och är med Ebba. Vi ska ha myskväll igen med film nere i friggeboden så det bli asnice. Ska bara fixa lite middag och göra i ordning.

Freedom comes when you learn to let go

Nu åker jag in till Östersund med Linda och shoppar. Tåget är här om 20 minuter så måste skynda att fixa mig lite och sådant innan jag drar! Hoppas ni får en fin dag allihopa trots att det är dåligt väder. Ha det bäst!
Bild på mig och Linda för några dagar sedan. Visst är vi söta?


You are my destiny in life

Ligger just nu här i soffan helt utslagen med Ebba. Vi har dansat, lekt i Photo Booth, gjort filmer, kollat på TV, tjockat i oss mat och godis och bara haft allmänt kul som vi brukar ha. Men nu är det dags att knäppa upp övre knappen på byxan, spänna ut magen och klappa på den. Haha okej, inte riktigt så kanske.. Men vi ska nog snart gå och lägga oss för jag ska upp vid 09:00 imorgon och som sagt åkt till Östersund och härja. Så ja, sista inlägget nu! Sov så gott allihopa och dröm sött. Pusshey, ha det guld!

Inspired by everything

Medans det är regn och blåst här i tråkiga Åre så har mamma och Peter strålande sol och steker runt på New York Citys gator. Mamma har köpt jättemycket nya grejor till oss! Känns bra ska ni veta, heh. Jag och Ebba har iaf typ kollat på 1/4 av Justin Bieber-filmen. Det är något knas med min internet åtkomst så filmen buffrar jättemycket, supersegt.
Imorgon så blir det att kliva upp rätt tidigt för jag och Linda ska iväg till stora staden Östersund och shoppa lite grann! (Ännu mer kläder till mig, wiihoo) Blir nog roligt och mysigt. Men nu så ska jag och Ebba fortsätta att zappa runt lite på TV:n och umgås. Myskväll! Ha det guld.
Ett meddelande jag fick av älskade mamma på facebook, nice eller?

Cozy friday

Nu har jag och Ebba varit och handlat! Vi har köpt massor av onyttigheter men även en nyttighet, frysta hallon! Haha, så goooott. Mitt nya godis typ! Men nu så ska jag, Ebba och Tove kolla på Justin Bieber-filmen. Vi känner att vi typ måste se den. Men ja, hörs allihopa! Ha en bra fredag kväll nu.

Våra gottis-grejor.
Jag trodde det stod något annat..
Jag och Ebba skrattade lite grann när vi såg dem här, hehe.

Såhär blir min kväll! Myspys.


Save the children - reklamfilm

Några ville att jag skulle lägga ut min grupps reklamfilm här på bloggen så då gör jag det. Rätt pinsam och haha, så som jag är i reklamfilmen är jag inte alls i verkligheten. Skulle spela dum blondin som inte bryr sig. Filmen handlar annars om utsatta barn ute i världen och vi vill ha fler faddrar, bidrag och stöd till dessa barn.


Freedom

Så nu är man fri! Vi på Duved skola är officellt klara med allting i 9:an, känns så jäkla bra. Idag var den sista intensiva dagen, gjorde ett matteprov, visade upp reklamfilmen, förde över två av mina filmer till några lärare eftersom de vill visa dem på vårsalongen, lämnat in uppgifter och ja, nu är man praktiskt taget fri. ÄNTLIGEN!
Ska fira med något gott nu,
uppdaterar igen snart om något roligare.
Pusshey! Glad tjej. (Typ rim?)

Seth Engström

Nu så ska jag, Nancy och Tove gå och lägga oss! Just nu kollar Tove och jag på den här killen, Seth Engström. Alltså, älskar hans röst. Så speciell och charmig! Han fångade oss direkt. Love him och han har verkligen talang! Förlåt för att jag ännu en gång slänger in en video men alla dem jag har lagt upp är otroligt bra. Han har en självsäkerhet och charm som få andra och han gör sina kort-trick väldigt bra! Men aja nu blir det sängen, ha det bäst.

Parodi på ung och bortskämd

Den här visade Ebba mig för några veckor sedan och nu så satt jag och Tove kollade på den. Haha, så jäkla skön och det var ju typ verkligen så. Han gör Daniel Paris, Karolina och Karolinas pappa så jäkla bra!

Tough guy gets scared by a mouse

Haha, jag och Johannes kollade på den här när jag var hemma hos honom.
Bästa skämtet ever och shit vad rädd han blir! Watch it.

John is mine!

John är min, är fan kär. Jag ska ha HONOM!
Toves är Edward. Twinpower you know! ;)


Power of a lover

Skönt, bara en riktig dag kvar i skolan nu!
Kom nyss hem från Johannes. Vi pluggade matte (har prov imorgon), snackade, kollade på barnfilmer med Jonathan och spelade spel. Jonathan fick spela lite med mig också, sötnosen. Vi teamade och ägde såklart! Nu när jag har skaffat en iphone dessutom har jag blivit en riktig gamer asså, haha. Jag och Linda sitter typ och game:ar varje rast och spelar kort hela tiden, typ vårt liv men kul är det och det är väl huvudsaken? (; Men nu återgå till plugget! Ciao.
"You know you're in love when you can't fall asleep.
Reality is finally better than your dreams."



People change, relationships ends and feelings fading away


All done and goodnight the earth

DONE! Fan vad skönt asså, obeskrivlig lättnadskänsla.

Medans jag har suttit och pluggat har jag haft en enormt stor lust att springa upp på gymmet och röra på kroppen. Men sååklart så måste jag sitta inne och plugga.. Skönt att ha det här överstökat nu iaf! Mamma ringde dessutom nyss från NY och sa att de hade kommit fram. Fatta vad häftigt att vara där just nu!
Men aja, nu så ska jag springa upp till min älskade lilla familj (Tove och Nancy) och kasta mig i deras famn och prata hemlisar med dem, hihi. Känner mig alldeles liten och barnslig just nu men det får man vara ibland! Ska fråga om Tove vill stöka runt i mammas gaderober också och kolla om man hittar något fint. Kan bli kul! Men ni får ha det så bra allihopa, puss.

No one can take my smile from my lips right now

Hey, hey, hey! Hemskt mycket hey.
Behövde en rast från mitt intensiv pluggande just nu. Känns skönt att idag checka av vissa tråkiga saker från "my to do-list". Känns riktigt bra att allt det här pluggandet snart är över, avlider ju. Nu ska jag lyssna på lite nice musik, pusta ut en stund, chatta lite med några schhhöönaa lirare och ta en god kvällsfika. Har en sån där duktighetskänsla över mig själv just nu. Känns bra ska ni veta! Känns bra att checka av sånt här.
Franska prov, Check
Göra ett eget geografi-prov om USA och svara på sina egna frågor, Check
Bilduppgifterna, check
Och snart så är även fysiken klappad och klar.
Bara matte, svenska och musik kvar och sedan är jag KLAR med nian!
Hur bra, FÖR BRA! Btw.. Gillar mina ögon på bilden nedan,
mina ögon såg så intesivt blåa ut, fiiint.

You can make it!

Heyhopp!
Kom nyss hem från en rätt nice dag i skolan. Det enda som var jobbigt var väl franska provet på morgonen men annars har dagen varit riktigt chill. På NO:n fick vi göra vad vi ville och sedan hade jag två idrottslektioner efter varandra. Jag kunde inte vara med på dem dock för jag var ju sjuk igår så jag gick på en promenad med skön musik i öronen istället och sedan hade jag läxläsning. Så dagen har typ bestått utav att vara med Linda och Martin, spela kort, spela spel på iphonen, lyssnat på musik och haft det slappt och kul.
Men nu är det inte så kul längre, om en halvtimme ska jag sätta mig ner med bilden, fysiken och SO:n. Men först ska jag käka lite och slappa men önska mig lycka till! Let's do this shit.
Jag och Linda idag efter lunchen,
visst är vi söta? haha.


What doesn't kill you make you stronger

Min kväll som var så bra och underbar blev till en riktig mardröm. Ett samtal förändrade allt! Om man säger såhär, jag mår inte ett dugg bra just nu. Skitliv! Fan också. HELVETE!

"Lina det fixar sig, det löser sig, det gör det alltid, kämpa nu,
ge inte upp, det kommer att bli bra, tro på dig själv, var stark!"

Några bilder på prommenaden med Tove och Nancy
precis innan samtalet.. Då jag var glad och lycklig.






Stop saying "I wish" start to saying "I will"

Har precis pluggat franska i några timmar. Nu så ska jag och Tove dra ut med Nancy så hon får springa av sig lite och jag behöver få frisk luft eftersom jag suttit inne hela dagen och varit sjuk. Tror lite luft får mig att må bättre, drack en smoothie nyss också så nu har jag en massa bra vitaminer i kroppen, känns bra! Men aja, ha det bäst allihopa. Uppdaterar mer senare.


Don't take life seriously, it isn't permanent

Regn och blåst. Tycker synd om snickarna som är ute och gör tak på våran friggebod medans det blåser och regnar. Hmm men vad gör jag annars då? Nja, sitter och lyssnar på lite gamla godingar från 90-talet och har det ganska bra faktiskt om man bortser från de onda bacillerna som har angripit mig. Blir alltid så glad av att lyssna på gamla svenska 90-talslåtar. Det glada 90-talet som man säger!
Men mja asså, nu tror jag att jag ska flytta på min feta röv och göra den ännu fetare genom att gå ner och käka pizza och lite djupt frysta hallon. Nu ska jag bli ett feTTo!



Home from school

Hellu!
Stannade hemma från skolan idag trots att jag egentligen behövde gå. Skulle vara så skönt att bli av med den där jäkla engelska redovisningen nu när jag var väl förberedd och allt. Men aja, jag och mamma tyckte det vore bäst om jag stannade hemma idag. Har hosta och ont i halsen, skön kombination.
Ligger just nu här i min mysiga säng och funderar över vad som behövs göras. Funderar även på att dra ner och hämta ett stort glas varm oboy och sedan bläddra igenom ett album med gamla bilder på mig och Tove när vi var små. Alltid lika roligt! Men vi hörs senare, ha det guld!

Sa jag att livet lekte?

Sitter just nu här i köket och äter lite djupfrysta hallon direkt ur påsen. (Och nej, jag är för lat för att värma dem eller göra smoothie av dem) Det är så otroligt gott! Jag funderar också på att gå ut och ta en springtur! Fick en sån otrolig energi utav min powernap jag tog nyss. Men dessvärre måste jag plugga så det får vänta..
Ska upp på gymmet sedan runt 21-22:00 och ha kvällspass med Ebba, blir nog mysigt! Gymmet för oss själva så vi kan stöna, skrika och kämpa som djur. Beach 2011 är snart här deusstom så dags att lägga på ett kol! Men nu är det dags att börja redigera och fixa ihop filmen till engelskan, ha det guld så länge allihopa!

Kärlek!
Utanför mitt fönster och hah, man ser mig i glaset, fint..

My life is perfect in this moment

Min dag har väl sett ut såhär kort sagt:
Skolsyster - Kolla mitt synfel och prata om livet
Träslöjd - Spraya min skål och leka kines med Mette och Emma
Hemkunskap - Göra tre-rätters, stört gott. Nu är man tjock och fet!
Ha picknick med Tove och Ebba
Uträtta lite ärenden
HEMMA!
Softish dag verkligen. Just nu så springer mamma runt som en liten kanin och tjuter av glädje. Hon har just gjort en stor och bra affär, hon ska till New York nu på onsdag, våran friggebod håller på att få ett ordentligt plåt-tak, hon ska färga håret svartare ikväll och hon är bara allmänt lycklig min söta lilla mamma.
Jag är också lycklig för snart är skolan slut, kylskåpet är fyllt med goda saker, jag har snart FF i en vecka och då kan man göra vad man vill när man vill, jag spanar på snygga snickare som fixar friggeboden, jag ska träna ikväll och jag är liksom snart FRI! Livet leker.

I will always remember you

Nu så ska jag strax börja med rutinen.. Okej, skojar bara. Jag lever inte efter rutiner utan jag gör det jag vill och känner för. Jag avskyr rutiner och har aldrig kunnat leva efter dem. Jag klarar liksom inte av det.. Det blir för tråkigt! Jag behöver optimist, spontanitet och utmaningar. Ingen dag ska vara den andra lik! Alla ska vara unika på sitt sätt. Tycker ni inte?
Men ajaa, nu måste jag nog gå och lägga mig! Klockan står på 07:00 imorgon. Dags att göra natt så ha det guld allihopa och sov gott. Puss på er!

I will always love you, just let you know..

Sitter just nu och garvar åt våran reklamfilm, haha fulare film får man ju leta efter. Men aja, den är skön på sitt sätt. Ett bra och viktigt budskap med lite inslag av humor. Hmm, vad gör jag annars då denna osköna söndagskväll? Okey, oskön är den ju inte eftersom jag nästan garvar så jag gråter och chattar med några riktigt sköna personer.

Men det är liksom nästan standard på att säga att en söndag är oskön eftersom det nästan alltid brukar vara så. Alla sitter inne på söndagar typ? Astrist. DO SOMETHING ABOUT IT, HUH?! Okey chill out men ja, ni fattar vad jag menar. Men ja, innan jag går och lägger mig så ska jag gå och kolla vad Tove gör! Gör en sista uppdatering sen, ha det gött så länge! Peace out.

Strawberries

Sitter just nu här och chillar framför TV:n med en skål jordgubbar och ett stort glas mjölk. Leker lite med iphonen (Försöker lära mig allt) och ska strax äta min favorit-maträtt. Korv och makaroner - Snabbt, enkelt och alltid gott! Alltid älskat och kommer alltid att göra, haha. Jag är väldigt enkel av mig när det gäller mat, jag behöver inte något stort, maffigt eller svårt. Jag äter nästan all svensk mat men kan dessvärre nästan inte äta någon utländsk mat alls, tycker det är oerhört äckligt faktiskt. Vet, är udda.
Men aja, just nu har jag det så bra man bara kan ha det! Nu ska jag njuta av mina goda jordgubbar och bara njuta av livet i det här underbara ögonblicket, haha. Livet leker.

What had you expected?

Heysan bloggen! Förlåt för den dåliga uppdateringen idag men har haft fullt upp sedan 11:00. Linda, Mette och Karin kom hit för att spela in till reklam-filmen till svenskan och det tog ju några timmar. Den blev iaf bra och vi är nöjda över resultatet. Vi har gjort två reklam-filmer nu men det är denna vi ska använda. Ni får en liten bild som teaser på vad det handlar om! Snällt va?
Men aja, nu när vi precis har blivit klar med reklam-filmen så ska jag snart fixa inför min engelska redovisning imorgon då jag också ska göra en film. Så en liten paus nu och sedan börja på nästa! Work-day verkligen.

@ Lokalen

Sitter just nu och bloggar på lokalen med Ronja, Hampus, Tova, Sanna och Ted. Vet jag är lite osocial nu, Hampus sitter just nu och petar mig i ansiktet för att psyka mig eftersom jag är sämst på touch, heh. Förresten, jag vet att uppdateringen har varit rätt dålig idag men ibland blir det så, lär iaf bli hundra gånger bättre nu när jag har en iphone. (; jag har iaf tillbringat kvällen på lokalen och åre strand, mysigt. men aah nu vet ni så nu ska jag vara social med mina kompisar, hörs sen. Ha det bäst!

Nature makes me feel alive

För någon timme sedan så var jag, Nikki, Nancy, mamma och Peter ute och tränade vid helgesjön. Var jättemysigt och typ perfekt väder. Nancy fick även ta sommarens första riktiga dopp i Helgesjön! Sötan. När vi hade tränat klart så åkte vi och handlade och sedan åt vi en god middag, oxfilé och potatisgratäng. Nu så funderar jag på att dra in till Lokalen men ska först fixa och trixa lite med min iphone. :)

I will love you until the end

Vaknade för en stund sedan. Ligger just nu här i sängen med Nancy, lyssnar på musik och har ganska ont i hela kroppen. Jag hade iaf galet kul igår! En bra sista natt i livet faktiskt för idag så dör vi alla som sagt.. Sad but true. Eller? Men nu ska jag strax gå ner och äta något gott! Brukar bli något gott när jag får välja själv liksom, gillas! När det är kirrat så ska jag faktiskt tråkigt nog sätta mig ner med lite plugg. Suger och är sämst men måste göras! Men ja, jag uppdaterar mer senare. Höööörs senare, puss!
Kärlek mellan hund och människa. Människans bästa vän,
kommer gråta floder när Nancy dör!


Varje gång jag ***** så tänker jag på din mamma!

Hahah, kvällshumor! Jag och Linda garvar alltid åt det här. Skönaste är ju när han pekar på alla och ba: "Din mamma, din mamma, din mamma!" hahah, dööör! Vet omogen humor men ibland får man ha det, hehe.


You only live once so dance, lose control and enjoy life!

- Käkade ravioli och myste lite, gööött
- Fixade mig och peppade med musik
- Bestämde date med Ebba
- Ebba kom hit och lekte ett tag
- Vi drog till Lokalen och fucka ur där en stund
- Gick upp till Tott - Teen Night Club
- Fuckade ur totalt med Mette och Tova
- Dansade hela kvällen, lökade sönder och skrek halsen hes
- Satt och pratade med Mette en stund
- Gjorde ett sista rave med mina dirty dancers
- Åkte hem med Tova, Mette och Sanna
- Tog ett stort glas mjölk när jag kom hem (Livsviktigt!)
- Pratade med Tove och en kompis på skype
- Lekte med min nya Iphone 4 en stund, wiie!
- Nu sova och drömma fina drömmar
And guys, don't forget..
You only live once so dance,
lose control and enjoy life!

A part of me will always be with you

If you start to miss me
Remember, I didn't walk away
You let me go



You shine so bright like a friday night

Skönt att äntligen få helg efter 4 prov, 2 inlämningar och 1 muntligt prov. Den här veckan har varit så stört jobbig och det kommer nästa också att bli men det är bara att kämpa! Förresten kan man inte smsa mig just nu eftersom vi fortfarande håller på att greja med att få Iphonen att fungera.
Strax så ska jag ut med Nancy och laga mat. Typ mitt liv, haha. Känns som jag alltid är ute och går med Nancy. När det är klart så ska jag fixa till mig lite och sedan se vart kvällen tar mig, blir kanske Teen Night Club eller något. Time will tell helt enkelt! Men aja, uppdaterar mer senare om något roligare.. Nu ska jag njuta av helgens frihet!

Plans and other stories

Nu så ska jag gå och lägga mig! Funderar på att ha det här på mig imorgon. Något som är väldigt somrigt men blir ändå lite vårigt tack vare pälsvästen. Så trött på alla vinterkläderna nu så känns skönt att äntligen få variera sig lite. Jag skulle egentligen till Stockholm i helgen med mamma och kolla in lite nya stockholms lägenheter på Östermalm och shoppa en del men både hon och jag har för mycket att göra nu i helgen så vi får skjuta upp det. Tråkigt!
Men istället blir det att tagga en jobbig skoldag imorgon och sedan Teen Night Club på kvällen! Nästa vecka drar mina föräldrar även till New York i någon vecka och då är det föräldrafritt ett bra tag, det gillar vi. (Kanske lite orättvist det där med New York men jag ska ju ändå dit till hösten istället) Då får man hela huset för sig själv och får göra vad man vill. Awesome! Men nu var det sängen som sagt.. Ha det bäst allihopa och sov så gott!

Live in the present and make it beautiful

Sitter just nu här med ett leende på läpparna tillsammans med Tove och Nikki. Vi alla tre fick ju alldeles nyss varsin Iphone 4. Nu så ska jag hjälpa Tove med några NO-uppgifter och försöka plugga lite matte, svenska och franska. Orkaaar intee! Det värsta är ju att solen psykar en totalt. Klockan är liksom snart 22:00 men det känns som den bara är 19:00 eftersom det är så ljust ute. Men aja, nu måste jag plugga ha det bäst!
Några somriga bilder på Tove och mig vi tog nyss!


Iphone 4

Alltid nice med en lite för tidig skolavslutningspresent!



I am headed for a car crash!

Nu ska jag straxx äta middag! Blir typ kött och pasta. Förresten, var och kollade runt på lite bilder på facebook och då lyckades jag hitta den här från skolfotot på Johannes och Tove. Vi tre är så lika men ändå så olika! Längsta och kortaste personen i klassen.

I love you and your personality

Heysan!
Idag har jag känt mig ganska sjuk men jag gjorde det viktigaste innan jag åkte hem, lämnade in MVG-uppgiften i NO och gjorde prov på Kina och sedan drog jag hem. När jag stod och väntade på bussen så åkte Olle Rolén förbi, han frågade om jag ville ha skjuts och det ville jag ju! Det var roligt att träffa honom, var liksom ett tag sedan sist. Han är en gammal alpin-åkare som har varit med i landslaget och sådant tidigare. Pappa och han var väldigt goda vänner.
När jag kom hem så gick jag och la mig direkt men nu är jag vaken och ska strax sätta mig vid plugget. Det är bara en riktig vecka kvar nu av skolan så det gäller att kämpa nu in i det sista!

Sometimes is our weakness our strength

Regn, regn, regn. Och ännu mera regn! Det bara öser ner. Men jag tycker bara att det är mysigt, speciellt om man sover i tält och det duggar lite. Man ligger där i tältet med en massa underbara kompisar och pratar, har ficklampor, äter snacks och bara myser tillsammans. Idag när vi var i Ullådalen så blev vi nästan sugna på att göra något sådant! Eller iaf ta en riktigt fjälltur och sätta sig och fika någonstans. Det var så mysigt, solen lyste, vi sprang runt där i skogen och vindarna fläktade skönt. Livet var så underbart härligt då!



I am too cool for school

Vad som behövs göras:
Matte:
Nationella B2:an och prov på volymer
NO: MVG-uppgift på Livets uppkomst
SO: Kina och inlämningsuppgift om USA
Engelska: Redovisning om "Dream Travel"
Svenska: Reklamhäfte och reklamfilm
Franska: Brev om kärlek och stort prov
Bild: Två bilduppgifter för VG eller MVG
Träslöjd: Göra klart min skål
Musik: Göra musik till en filmsnutt
Hemkunskap: Laga mat
Idrott: Prov på allt vi har lärt oss om idrott och hälsa
Allt det här ska vara klart den här veckan eller nästa.
Förstår ni varför jag vill sluta nu och typ spy på skolan?
Avlideeeeer, skjut mig! Orkar inte.

Think less, live more!

Hellu och förlåt för den urusla uppdateringen men jag är helt död. Skolan idag var rätt jobbig (Prov på Elektrokemi och jobbigt idrottspass av Olle med handboll, spökboll, evighetsstafett och lite inslag av slagsmål mellan två killar) och sedan direkt efter skolan så skulle jag, Tove, Mette och Karin filma för våran reklamfilm uppe i Ullådalen så vi har varit däruppe och sprungit i nästan två timmar efter skolan. Vad reklamfilmen handlar om? Time will tell, time will tell.
När jag kom hem så var Linda här hemma hos mig en stund innan hon åkte hem till Järpen med bussen och sedan så somnade jag på direkten, var helt slutkörd både psykiskt och fysiskt! Just nu ligger jag här i sängen och har ett stort begär efter ett enormt glas mjölk. Mina ben tar dessutom knäcken på mig! Har typ hur mycket träningsvärk som helst. Men ja, nu får jag inte sitta här och dega! Måste bli lite aktiv psykiskt igen och börja plugga Kina, har prov på det imorgon. Orkar inteeee! Men måste göras så ciao.

I will always be daddy's little daughter

Time to accept. You will never come back again. Life is unfair. I will always be daddy's little daughter. When I look at you can I see me in you. I don't cry because I am weak, I cry because I have been strong for too long. I will always miss, love and remember you.



There is a lie in believe so don't trust anyone

Heyss!
Kom hem för ungefär en timme sedan efter en mysig kväll med Johannes. Sitter just nu här med världens träningsvärk i benen (vettefan vart jag har fått den ifrån?) och pluggar lite elektrokemi. Jag ska strax stänga ner datorn för ikväll och dejta min säng (älskar mitt täcke, min kärlek här i livet) och hoppas på ligg. (ha-ha, rolig jag var nu) Jag ska också plugga och äta kvällsfika i sängen. Standard nu för tiden typ? Men hoppas er kväll ha varit bra så hörs vi imorgon!

Music is love in our ears

Sitter just nu hemma hos finaste Johannes. Vi ska plugga lite elektrokemi tillsammans eftersom jag har prov på det imorgon men kan ingenting, så jättesnällt att du hjälper mig bror! Love u. Vi ska även prata om lite annat smått och gott som t.ex våra privatliv och sådant, behövs säger jag bara. Bra att jag har Johannes också som kan se saker och ting lite från killars perspektiv också, hehe.

Hum, skolan idag var ändå riktigt nice. Jag och Linda har typ mobbat Martin hela dagen, hahah. Åh gud vad vi tre har skrattat idag, helt sjukt! Men aja, nu är Johannes strax klar och vi ska snart äta middag och sedan blir det plugg och snack. Ha det bäst allihopa!



I will never regret the thing I did today

Nu så ska jag gå och lägga mig och sluta nattuggla,
vi hörs imorgon världen! Ha det bäst.

Aspen Spora

Den här lilla killen heter Aspen Spora och är endast 9 år gammal men åker ändå skidor som en gud. Grym på att hoppa, helt fantastisk på att snurra och galen på att raila! Han kommer att gå långt om han fortsätter i samma takt. Check him out!


The Judgement Day

Det var trevligt att lära känna er allihopa och kul att ni har följt min blogg så länge! Men nu är det så att 21 maj 2011 så går jorden under. Nu på lördag är domedagen! Den store profeten har talat och våra dagar är räknade.


Surf camp

Sitter just nu och drömmer lite såhär på kvällskvisten. (<-- Vad är det för ord egentligen? haha) Jag kollar just nu på surf-resor till Biarritz i Frankrike. Drömmer ju som sagt lite om att åka på ett surfläger där och träffa en massor av nya personer från hela världen. Ansöka eller inte ansöka? Det är frågan. Jag tror att det skulle bli jäkligt roligt! Varför tveka egentligen liksom? Dags att sluta drömma och göra saker till verklighet!


You are now a memory, I don't need you anymore

Heyhopp!
Ligger just nu i sängen och försöker läsa Kina, håller på att somnaaa. Jag somnade faktiskt direkt när jag kom hem från skolan, behövde ta mig en powernap. Var jättetrött i skolan och när jag är jättetrött skrattar jag åt allt och alla. Eller ja, antingen ligger jag på typ golvet helt utslagen eller så springer jag runt och pratar nonstop. Knas! Men aja, nu ska jag ut med Nancy en stund (Kul att jag typ skriver om henne i typ alla mina inlägg?) behöver få lite luft och rensa tankarna. Ha det bra så hörs vi senare!

Sebastian Professional Flaunt Trilliant

Tänkte rekommendera ett bra värmeskydd till er alla som använder värmestyling (Plattång/Locktång) till erat hår. Jag är ju egentligen född med självfall och jag trivs inte alls i mina lockar så jag är trogen plattången och tämjer mina lockar nästan varje dag med den. Jag slarvar väldigt ofta med värmeskydd men nu så ska jag verkligen försöka och det känns bra att ha hitta något som luktar gott, ger mer glans och har hittills fungerat väldigt bra!
Produkten heter Sebastian Professional Flaunt Trilliant. Innan användning så ska den skakas och bli grumlig eftersom den innehåller vårdande oljor som stärker hårstråna. Jag tycker att det här värmeskyddet luktar väldigt gott och påminner om doften man har i håret när man precis har lämnat frisören. Det känns så fräscht och som sagt ger den rikligt med glans! Priset ligger runt 200-300 kronor tror jag men det är det värt! Jag rekommenderar den verkligen och det blir inte sämre heller när den har det fina namnet "Sebastian".
Kallar den faktiskt för Sebastian, min fina lilla Sebastian. Kärlek!

Somewhere between reality and fantasy is destiny

Vet inte varför jag gör ett sådant här fult test. Tror det beror på bristen av saker att göra just nu och så tror jag det är intressant för er att veta faktiskt, just some bullshit about mister love and me, you know.
Är du kär i någon just nu? Nej, inte direkt men jag tycker om någon väldigt mycket.
Har du kysst någon idag?
Nej.

Har du kysst någon de senaste 20 dagarna? Ja, det har jag.

Har du ett förhållande? Nej, inte just nu.

Hur många har du varit tillsammans med? 6 stycken varav 1 jag anser som seriöst.

När går gränsen vid otrohet? Pussar eller när man märker att den ena partner beter sig för flirtigt mot en annan person.

Har du varit otrogen och om ja, varför? Nej, det har jag inte.

Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? Nej varför skulle jag? Skulle vara ganska onödigt och taskigt tycker jag.

Är du romantisk? Ja, det är jag nog. Tycker om överraskningar och allt sånt där typiskt romantiskt som blommor och choklad, haha.

Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? Nej, inte direkt. Men jag har vetat om att den personen har varit intresserad av samma kille fast det var jag som fick killen i slutändan. 

Är du svårflirtad? Ibland, ibland inte. Beror på hur pass intresserad jag är av killen.

Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? Ja, det är klart.

Har du någon gång slagit någon du tyckt om? Ja, fast mest på skämt.

Har du lekt med någons känslor? Ja, fast jag förstod inte att jag gjorde det. Jag trodde den var med på samma villkor och också höll på så fast på skämt.

Vem var din första riktiga kärlek? Alltså.. Jag har ju varit kär och sådant innan men jag anser ändå Axel som min första riktiga kärlek.

Har du haft sex med över 20 personer? Nej, absolut inte.

Hur länge höll ditt längsta förhållande? 18 månader ungefär.

..och ditt kortaste? Några dagar, haha.

Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Jag vet inte. Just nu vill jag nog vara singel men om det dyker upp någon mitt hjärta slår lite extra för så bangar jag inte. 

Har du varit tillsammans med två samtidigt? Nej, aldrig inte ens när jag var yngre. Alltid trogen!

Är du en bra pojk/flickvän? Jag vet faktiskt inte, jag hoppas det. Mina ex har svaren, haha.

Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som en vän? Privat.

Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? Nej, inte direkt.

När fick du din första kyss? Kyss med tunga? år 2009 2 maj, var 14år.

Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? Mamma var 24 år och pappa var 29 år.

Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? Nej, faktiskt inte.

Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? Nej, skulle jag aldrig göra. Bara för det kändes bra då kommer det absolut inte göra det för all framtid. Allting kan förändras på bara en sekund.

Har du mest blivit dumpad eller dumpat? Dumpat!


Don't cry, just say fuck you and smile!

Den här kvällen avslutades ingen bra alls! Sverige förlorade Hockey VM mot Finland med 1-6. Men jag är ändå stolt svensk. Sverige skickade iväg ett väldigt ungt lag till VM och vi kom faktiskt 2:a. Vi är näst bäst i världen och vi har annars vunnit 8 gånger tidigare. Så ja, don't cry just say fuck you and smile.
Nu ska jag iaf gå och lägga mig! Sov så gott och dröm inga onödiga mardrömmar om finnarna nu. /Careface på dem. Ha det bäst allihopa så syns vi imorgon!

Beach 2011 be prepared!

Kom nyss hem från gymmet, gjorde ungefär samma övningar som i igår. Nu är jag rätt trött och sliten, ska snabbt hoppa in i duschen och tvätta håret och fräscha till mig. Sedan så ska jag sätta mig framför TV med familjen med lite kvällsfika och kolla på hockey VM (Kom igen nu Sverige!) och plugga lite. Det blir nog awesome! Uppdaterar mer senare om något roligare. Känner mig alldeles seg i huvudet just nu, haha.
Nu jävlar ska jag ligga i med tränigen asså,
Beach 2011 here I come!

Swedish meal time - korvstroganoff

Precis ätit en av världens godaste maträtter korvstroganoff med mamma, Peter, Tove och Joakim. Jag ska strax följa med mina föräldrar upp till gymmet men innan det ska jag ut och jogga med Nancy i regnet. Usch, inte alls peppad men aja.. Det måste göras!
Förresten när Peter lagade korvstroganoffen så följde han det här receptet och lagade det som den här killen. Kolla om ni vill ta del utav den här *host* goda korvstroganoffen. Haha, stört kul!

Miley Cyrus sjunger The Climb till liten flicka med cancer

Tove visade den här videon för mig nyss. Det är Miley Cyrus som sjunger "The Climb" på hennes konsert "Consert for Hope" och medans hon sjunger den här så tar hon upp en liten flicka på scenen som har diagnosen cancer. Flickans högsta dröm var att se Miley Cyrus live och nu fick hon även dansa och sjunga tillsammans med Miley framför all publik uppe på scenen. Jag tycker det verkligen var fint gjort av Miley! Hon levde verkligen upp till sin konsert som stod för hopp. Det tragiska är att den lilla flickan dog två veckor senare.. Cancer tog hennes liv men inte hennes dröm, att få träffa Miley Cyrus.
Det är så fint, blir alldeles tårögd.
Videon har rätt dålig kvalité men det skiter jag i, det är så fint ändå!


Your weaknesses makes you perfect for me

Shohey! Vaknade för några timmar sedan. Just nu funderar jag på att dra upp på gymmet och bränna bort lite fett igen och jobba på sixpacket (haha) och sedan måste jag verkligen plugga som ett as. Skulle egentligen träffa Linda och Mette idag men nu får plugget gå före. Vi får skjuta upp det till nästa helg helt enkelt! Men aja, nu så ska jag äta en god lunch, plugga och sedan dra upp på gymmet tror jag! Ha det bäst.

Sometimes I live in the past and turn my back

I believe none of you understand how it feels to lose someone. Living with the memories and try to understand the injustice of life. Sometimes I live in the past even though I know I should live in reality. Life is hard but somebody has to live it, sometimes I just want to turn my back against it and forget everything.

Twins x2



Eurovision Song Contest

Sitter just nu och kollar på Eurovision Song Contest med Tove. Jag tror att Sverige, Ryssland eller Irland vinner. (Hehe, bara snygga killar) Det är mina favoriter iaf! Alla dem hade bra uppträdande och det tycker jag är väldigt viktigt, det ska inte vara lame liksom.
Ska kolla klart på det här och sedan gå och lägga mig tror jag. Ni får ha det så bra så kanske jag uppdaterar precis innan jag går och lägger mig. Puss!

Man har så kul med Toffifee!

Nu så ska sisådär 48 Toffifee-bitar ner i min mage! Kommer inte orka alla och speciellt inte nu efter all maten på Broken. Men aja, det är bara att pressa ner det, haha. Life is good!

Everything is beautiful but beautiful isn't everything

Kom nyss hem från Broken. Käkade födelsdagsmiddag där för min bonussyster Nikki fyller år. Vi åt tills vi sprack och skrattade så vi dog! Skön kväll. Tove och Nikki drog till Lokalen men jag drog hem istället, måste ut med Nancy, plugga och bara tjocka mig här hemma i soffan, haha. Härligare lördag!
Ska kolla på Eurovision Song Contest också, jag tror Sverige har goda chanser att vinna för Eric Saade gör ett riktigt bra framträdande. Ett land jag som jag annars tycker är väldigt bra är Irland. Det är ett kill enäggtvillingpar "Jedward" som gör ett riktigt bra framträdande och låten är faktiskt bra. Tycker allt annat suger faktiskt! Men de är faktiskt väldigt bra! Sen så tycker känner jag ju en liten förbindelse till dem för att jag också är tvilling, hehe. Jag gillar att dem har en personlig stil och lever ut den.
De är också rätt snygga fast frisyren (Ser ut som ljuslågor?) dem har i framträdandet kan de skippa men alltså, deras ansikten och kropp är mums!

You make me feel unique and special in a good way

Sitter just nu här i soffan alldeles proppmätt efter all ravioli jag har tryckt i mig. Vad gör jag annars då? Jo jag sitter typ och chattar med några sköna lirare och funderar på att ta en powernap. Blev helt plötsligt stört trött? Lat tjej. Aja, jag förtjänar min powernap har ju fan varit aktiv idag! haha. Jag älskar att ta powernaps, det bästa som finns!
Förresten, kollade på den här reklamen om iphones. Lutar mer åt svart iphone nu än vit efter att ha sett den här om man säger så, hehe.

New White iPhone 4 Commercial - watch more funny videos

Ravioli är kärlek

Allt man egentligen behöver här i livet är:
Tält, sovsäck och ravioli. ;)
Ravioli funkar alltid!


You have to be unique, different and shine in your own way

Heyhopp!
Hemma från gymmet nu, tränade ungefär en timme med föräldrarna. Jag tränade kondition (löpning) och körde styrka (armar, rygg, ben, mage) så nu är jag alldeles skönt mör och trött. Så stört skönt att träna direkt efter man har vaknat, man får så mycket energi då! När vi hade tränat klart så drog vi och handlade mat. Så kul att handla tillsammans med dem för då får jag bestämma vad vi ska äta, och jag lovar er det då blir det är gott! Mamma var så söt innan:
Mamma: "Men jag vill inte handla när jag är alldeles svettig!"
Jag: "men kom igen, sluta noja nu!"
Mamma: "Men det är så himla ofräscht!"
Jag: "Mamma, kom igen. Det är bara bra att säga att man har precis varit och tränat. Ingen minns en innesittare liksom? Syns du så finns du! Vila gör man i graven."
Mamma: "Det har du rätt i Lina och förresten så det regnar ute! Då märker ingen, gud vad bra!"
Jag: "Suck.. Vad du ska hålla på, haha."
Men aja, nu så sitter jag och kollar på Lady Gaga - The Monster Ball Tour, såg det live i globen för mer en ett halvår sedan. Så stört bra show, Lady Gaga är verkligen sjukt bra! Hon har ett jättebra budskap i showen och hela uppträdandet är superbra och alla låtarna är ju grymma! Diggar verkligen henne. Men aja, nu så ska jag käka något av det nyinköpta och fortsätta kolla, hörs senare! puss på er.

Wake up happy

Heysan!
Somnade typ 03:00 igår. (Så typskt mig, en gång nattuggla alltid nattuggla) Så först nu har jag kämpat mig ur sängen och ska strax iväg och träna med mina föräldrar. Så egentligen borde jag skynda mig som bara den men skriver ett inlägg till er lite snabbt! Senare idag så ska jag kanske vara med Linda och Mette för vi ska baka inför vårsalongen tillsammans och filma inför våran reklamfilm vi gör på svenskan. Ikväll så ska jag fira min bonus syster Nikkis födelsedag, hon fyller år idag så grattis på dig! Men aja, nu ska jag bränna lite kalorier! Ha det bäst.

Everything happens for a reason

Min kväll:

- Diskuterade och argumenterade affärer med mina föräldrar
- Kollade på Hockey (Sverige vann, YEEES!)
- Åt favorit maten med hela familjen
- Dunkade musik med Tove och så fixade vi oss
- Drog till Lokalen och hängde med Soulie och Tobias
- Gick vidare till Fridas, Emmas och Josefins fest
- Var rätt trött men det blev ändå en del dansande och festande
- Var typ med Linus Nykvist hela kvällen
- Det spårade rätt mycket, var alltifrån årgång 90-95 där
- Jag tror grannar klagade och så var polisen påväg så alla var tvungna att dra
- Innan jag och Tove drog hem så tog våra grannar Jens och Tobias hand om oss
- Jens och Tobias skjutsade hem oss
Nu så ska jag äta kvällsfika, skypa med en killkompis och prata med syster en stund. Som sagt så skjutsade mina grannar hem mig och Tove och innan så sa dem till alla killar att sluta hålla på flirta och vara jobbiga mot oss. De flesta tycker det är så roligt att träffa tvillingar så alla vill typ hälsa? Visst, det är ju bara kul men ibland blir det ju för mycket om ni förstår. Så det var rätt skönt att dem var där och tog hand om oss lite faktiskt. Jag tycker väldigt mycket om fina mina grannar, Jens och Tobias! Vi lekte typ varje dag när vi var små och dem litar jag på. Men aja, nu ska jag göra det jag ska och sedan sova! Ha det bäst.

If something changes your life or feelings, let it!

Kom nyss hem ifrån byn, var och käkade med Mette och Linda på Max, mina två alpin-brudar! Skolan var väl helt okej idag med svenska, musik och matte på förmiddagen. På eftermiddagen så drog hela klassen iväg till Holiday Club och simmade. Var faktiskt väldigt roligt, borde göras oftare! Dagen idag har varit riktigt bra faktiskt även fast det är fredag den 13onde.
Just nu är jag rätt trött och avslappnad efter simningen. Tycker att man verkligen ska prestera när man gör något sådant där så därför simmade jag på bäst tid och gjorde de 10 rundorna snabbas även fast jag fick ta en liten battle mot Mette i slut spurten, hehe. Men aja, den lilla hamburgare på Max satt verkligen fint efter simningen, tre vrålhungriga brudar stormade Max, haha. Men nu så ska jag ta en liten powernap och sedan fixa i ordning mig för kvällens äventyr! Hörs senare, pussN.

Welcome to the world

Skolan idag har varit rätt stressig. Hade prov på andra världskriget idag och direkt eftersom så hade jag muntliga nationella i matte i slutet av dagen. Visste inte att jag skulle ha det idag så ja, haha. Det fick bära eller brista! Men det gick faktiskt helt okej. Efter skolan så drog jag och tvillingsyrran direkt till frisören och slingade och klippte håret. Sitter här i mitt nya hår och det känns så himla fräscht! Äntligen av med utväxten och det slitna.
Nu så ska jag, Tove och Nancy gå och mysa med mamma framför "Du blir vad du äter". Vi tycker såna program är rätt intressanta och så blir man motiverad till att träna. Men ha det så bra, uppdaterar mer senare. Nu ska jag mysa med min fina lilla familj.

For the first time in months I do hope for a sunrise!

Nu så ska jag gå och lägga mig, måste typ öppna alla fönster och balkongdörren i mitt rum. Varmt som en bastu här inne! Lökar ju sönder. Funderar även på att hänga ut mitt täcke på räcket utanför min balkong så det blir kallt och mysigt. Jag kan inte sova när det är för varmt. Aja, imorgon är det prov på andra världskriget och klippning och slingning som gäller! Äntligen säger jag bara. Nu ska min 10 centimeters långa utväxt bort! Glad tjej. Men hoppas ni får en godnattssömn nu allihopa, wake up happy and do hope for a sunrise!

You were a dream. Then a reality. Now a memory.

Orkar inte. Måste. Vill inte. Borde. Har precis suttit och pluggat i några timmar (Får ändå inte in något) så nu tar jag en liten paus. Jag är så jäkla skoltrött just nu, somnar typ i böckerna. They kill me slowly. Skulle lätt sätta mig på den där friggolit-flotten igen och åka över till andra sidan fjället och bosätta mig där. Skulle vara så skönt! Men tyvärr så vet jag bättre, man ska inte fly ifrån sina "problem". You should stay and fight and not flee from reality. That's life..



The sun makes me smile every single time I see it

Heysan!

Kom nyss hem från skolan, gjorde matte nationella imorse och det gick väl skapligt bra. Satt och pluggade i 4 timmar igår med tvillingsyrran så därför var det så dålig uppdatering. Hon har ganska svårt för matte så måste vara hennes hjälp-lärare så hon lär sig allt och förstår.

Nu i slutet av dagen så hade jag idrott i 2 timmar så det var roligt. Vi körde terminator sista timmen så det var bara att kötta. Timmen innan var det typ dans och cirkus-lära, haha. Vi fick sluta en halvtimme (once in a lifetime) tidigare idag dessutom så jag och några andra brudar låg ute i solen och snackade. Superhärligt! Vi borde ju få kompledigt när det är sol tycker man. Man dör ju inne i skolan när man inte får vara ute!

Men iaf nu är jag hemma och ska strax gå ut och powerwalkaa med Nancy! När det är klart så ska duscha och sedan sätta mig ute på verandan och plugga Andra Världskriget. Jag har prov på det imorgon! Så ja nu vet ni, uppdaterar mer senare om något roligare. Kände att det här inlägget blev rätt trist, haha.

Glaaad tjej.


I thought I know you

Idag kommer det inte bli någon särskilt bra uppdatering. Måste plugga och hela mitt privatliv har ställts upp och ner nu. (Bra motivation till att plugga känner jag) Jag vet inte vad jag ska tro längre.. Det här är nog bland det värsta jag har varit med om. Om man säger att pappas död ligger på 1:a på topplistan så är inte det här långt ifrån. Det här ligger absolut på topp 5 iallafall. Jag vet inte vart jag ska ta vägen, det är fan helt jävla sjukt!



I ain't got no iphone

Asså seriöst.. Känner mig sjukt efterbliven, alla har en iphone utom jag! haha. Har ju iofs en Macbook pro men ändå? Aja, kommer förmodligen få en iphone på skolavslutningen. Fråga är bara: Svart eller vit? Personligen så känns jag som person mer svart men det är ju roligare att ha en vit eftersom den är nyare? Hehe, i-landsproblem. Livet är hårt ibland! Eller så kanske jag väntar tills Iphone 5 släpps? Men alla säger att den är fulare och bara har några få bättre funktioner än 4:an. Hmm, vad göra?

I hate my life and I wanna die
I ain't got no iphone.
My heart is breaking, thinking
suicide, I ain't got no iphone.

Haha typ jag eller?


Nu tar vi våra flottar och skiter i allt!

Kom nyss hem från Åresjön med Tove och Nancy. Haha, vi är en liten gullig trio må jag säga. Nancy är typ som våran lillasyster. Hon vågar inte riktigt allt som sina storasytrar gör, hon ville följa med oss ut på flottarna men vågade inte riktigt så hon fick stå vid strandkanten och leka själv och gny efter oss. Så kul att driva med henne också: "Nancy det är bara att skylla sig själv, nu tar vi våra flottar och skiter i allt!"

Det var iaf riktigt skönt att sitta där mitt ute på sjön och sola, snacka och bara njuta av livet. Skulle vara asnice att typ ta med sig tält, sovsäck och ravioli och bara skita i allt. Åka över till Renfjället och bosätta sig där tills skolavslutningen. Fan vad nice asså, skulle lätt göra det om vädret höll i sig.











Justin Biebers kvinnliga look alike Dani Shay

Jag såg den här tjejen på Isabelles blogg och likheten är helt slående! De är så otroligt lika. På första videon så ser ni den unga världskända Justin Bieber men på videon under så ser ni hans look alike i kvinnligt format. Hon heter Dani Shay, är 22 år gammal och sjunger och spelar musik också. Hon blir stoppad varje dag utav folk som vill ha autografer eftersom de tror att hon är Justin. Ni måste kolla, det är helt sjukt likt!



Some pictures from today


The sun is all you need right now

Aloha everybody!
Sitter just nu ute på verandan i bikini och steker med en redbull. Det är underbart väder just nu, 30 grader tror jag! Känns verkligen som att man behöver solen nu efter vinterns mörker. Skolan idag var rätt rolig men jag brände ett hål i en av mina Abercrombie and Fitch-tröjor när jag svetsade på slöjden så det sög. Tröjan började typ brinna så jag fick panik verkligen! Såklart ska Linus gå förbi då och garva åt mig, haha. Men aja det gick bra, blev bara ett litet hål.
Men nu så ska jag käka och sedan dra ner till stranden med Tove och Nancy. De har hittat två jättestora frigolit-bitar som vi ska åka flotte på, hahaha. Omogna tjejer men vi bryr oss inte! När det är fint väder ska man vara ute och helst på sjön! Så nu ska vi ut och leka pirater, leta skatter och flaskpost! Fast jag tror dessvärre vi bara kommer hitta en massa döda lämlar som flyter omkring vid vattenbrynet, lagom mysigt sådär. Men aja, vi hörs senare! Nu ska vi på upptäcktsfärd.

I live in the sunshine

Helluu! Sitter just nu ute i solen med Tove och Nancy på verandan med en kall dryck och steker. Underbart! Har varit på gymmet med Ebba och powerwalkat tidigare idag också. Skönt! När jag gick förbi Åre skola så stannade jag där ett tag och kollade på några äldre killar som jag kände. De spelade fotboll utan tröja, aldrig fel liksom? Haha. Sedan så drog jag ner till stranden med några och badade Nancy och köpte lite gott till ikväll. När Tove och jag drog hem så träffade vi rätt mycket folk så det tog typ en timme för oss att komma hem eftersom man träffade folk hela tiden som man ville stanna och prata med en stund.
Men nu är jag hemma och ska mysa med familjen och plugga lite, det blev en riktigt bra söndag faktiskt! Mycket håller på att ske i mitt liv just nu också och jag är glad över förändringen. Jag orkar inte slösa tid på hat, lathet, tveksamhet eller sorg längre. Nu vill jag uppfylla mina drömmar och agera! Jag vill förändras.

Powerwaaaalk!

Nu drar jag och Ebba ut på våran powerwalk och sedan blir det att pumpa på gymmet. Beach 2011, vet ni! Dags att göra sig redo och bränna lite kalorier. Känns bra, känns bra! (Skrev precis mitt 700:e inlägg dessutom, rätt galet)
Haha ser ni att Ebba står där vid kylskåpet? Tror hon har missförstått lite det här med beach 2011, hehe. Nejdå bara skojar med dig ebbsan. Och ja, vi har två kylskåp för er som undrar.

Use your smile to change the world

Kom nyss hem från loppisen med mamma. Vi var där från 10-14:00 och det var faktiskt jättetrevligt att träffa folk, sälja saker och göra andra lyckliga. Jag och mamma sålde mest tror jag så det var roligt! Nu när jag kom hem så satt Tove och Ebba och väntade här på mig. Jag och Ebba ska snart ut och powerwalka och därefter ska vi gå på gymmet. När det är klart så ska jag sätta mig ner med lite plugg! Känner att jag har varit väldigt effektiv idag och det känns brabraa!
Nu ska jag iaf fixa ihop lite lunch! Så vi hörs senare. Måste ju fortsätta vara effektiv! ;)

Tomorrow will reality give me a wake up call

Gud vilket långt inlägg jag gjorde här innan. Men aja my blog, my rules. Nu ska jag strax krypa till kojs. Ska bara se vad kylskåpet har att erbjuda idag, hehe. Min intuition säger att det inte kommer att hittas något gott men försöka går ju! Hoppas er dag har varit braaa för det har min varit, iaf för det mesta. Ni får sova så gott så hörs vi antagligen imorgon, puss.

I want something to burn for!

Något jag alltid har velat ha är något att brinna för, ett intresse som man kan förknippa med mig. Jag har alltid velat ha det och nu ska jag kämpa för att få det. Så nu har jag bestämt mig för att testa på lite nya saker under sommaren för att se om jag fastnar för något. Livet är för kort för att tveka! Jag vill det här och måste få uppleva det.

Jag ska testa:
Downhill
Vattenskidor
Vattenhopp
Surfing
Skärmflygning
Downhill - För att jag har alltid tyckt att det ser kul ut och så är det en extrem sport. Jag har alltid fascinerats utav extrem-sporter och sådant man förknippar lite med killar. Det är alltid så coolt att se en tjej ta av sig den där Downhill-hjälmen och komma ner alldeles skitig.
Vattenskidor - Det har jag hållit på med lite innan men tänkte jag ta upp det igen nu i sommar. Min kompis Ronja åker det så nu tänker jag haka på igen! Vill testa på det också för att det är roligt och så gör det inget ont om man slår sig, hehe.
Vattenhopp - Folk har alltid sagt att jag har potential att bli duktig på att hoppa på skidor eftersom jag var bra redan i tidig ålder att hoppa på studdsmatta. Så nu tänker jag ta mitt studdsmatt-hoppande till en ny nivå och testa vattenhopp med skidor så jag vet att tricken sitter inför vintern. Ska testa hoppa och göra mina trick på skidor i vinter också, det som är själva planen.

Surfing - Funderar på att anmäla mig till ett surfläger i Biarritz och träffa folk från hela världen och självklart lära mig att surfa. Jag har alltid velat lära mig det! Så det skulle bli jättekul om det blev av. Jag vill lära känna mer folk utanför Sverige dessutom och självklart bättra på min engelska men också lära mig något väldigt roligt, surfing!
Skärmflygning - Det är något jag skulle ha testat på redan i vinter men jag backade ur för jag kände att skolan var viktigare. Men nu till sommaren ska jag och några polare testa det. Det verkar så stört kul bara och en fantastiskt upplevelse. Jag känner dessutom att när jag ändå har dykcertifikat så måste jag ju även ha flygcertifikat, eller hur?
Nu när jag sagt det här kommer jag förmodligen backa ur och inte våga vissa saker. Men vad fan, livet är för kort och det är roligt att lära sig saker. Som sagt, ingen minns en innesittare. Och det här är ju det jag vill! Jag gör det för min egen skull. "You gotta take chances for the things you care about!"
Så nu får jag ta att sluta mesa! Känner verkligen att jag har mitt "wake up call" nu. Dags att vakna upp och göra skillnad! Dags att sluta drömma och gör det här till verklighet. Jag känner verkligen det! Jag vill och jag ska. Time for change and make things happen!



Yesterday, everything changed between you and me

Ikväll så är det egentligen fest men Tove och jag pallar nog inte riktigt gå på den.. Kanske senare. Vi har typ lust att bara vara hemma och mysa med varandra. Imorgon så har jag dessutom en del på schemat som jag måste vara pigg till. Ska runt 10:00 vara med på någon loppis (?) och hjälpa till och sedan så ska jag powerwalka med Ebba igen och därefter plugga hela dagen. Blir nog bra det!
Jag har hört att den där Lina Hansson är en riktigt söt tjej.
Haha skulle inte tro det asså, men aja.. Har man tråkigt så har man!
Gillar att jag dessutom flirtar lite med ögat sådär.. haha.

Let's celebrate, gorgeous!

Sitter här fortfarande i träningskläder och peppar för fulla muggar. Lyssnar på alla dem låtarna som brukar spelas på Teen Night Club, asnice. Men aja, annars så är det ändrade planer nu! Jag, Tove och Nancy ska ta en snabb runda på byn nu, handla lite goda saker och sedan så ska vi steka med skön musik på verandan och kanske kolla på någon mysig film tillsammans. Men nu måste jag skynda, ha det bäst allihopa!

All the crazy shit I did tonight, those will be the best memories

Sitter just nu och väntar på en kompis (ska försöka få med honom på en till powerwalk, hihi) och som medans dunkar jag och mamma musik i köket. Hon och jag har nästan samma musiksmak så det är asnice. Våran favorit-låt som vi har tillsammans just nu är "Memories - David Guetta feat Kid Cudi", rätt gammal låt men vi bryr oss inte och den är fortfarande så jäkla bra! Jag älskar verkligen min mamma, hon är bäst!


Bild på mamma för någon månad sedan när vi var i Vietnam!

I can't get enough!

Nu har Ebba precis dragit hem till sig, hon ska på middag snart så hon måste hinna fixa i ordning sig. Jag själv är hemma nu helt ensam eftersom Tove och mamma är ute och fikar på byn. Själv så funderar jag på att dra upp på gymmet eller ta en springtur. För liksom, om man tränar ett pass så är det lätt att bara fortsätta med ett till, eller hur? Jag känner verkligen för det nu, jag måste bara ut och röra på mig, I can't get enough!


Min hund är lite speciell men jag älskar henne ändå

Nancy vet att hon ska leka med klass i jämfört med andra hundar. Hon leker inte med bollar, frisbees eller någon annan leksak utan det det ska vara... champagne-korkar! Speciell hund man har, men jag gillar henne ändå.

Live in the sunshine with love

Nu är jag och Ebba hemma från våran powerwalk. Alltså en powerwalk ger en så mycket! Skönt umgänge, träning, sol, skratt, glatt humör och en underbar pratstund! När vi hade kommit upp efter den jobbiga Tott-backen så satte vi oss på en gräs-plätt och kollade ut mot Åre. Det var så stört bra utsikt och så underbart. Perfekt väder, sol men lite blåsigt så det inte blev för varmt. Skulle tagit bilder om jag kunde men hade ingen kamera med mig. Jag och Ebba ska försöka göra den här powerwalken till en vana varje söndag. Det ger en verkligen allt!
Men nu så ska jag och Ebba ställa oss i köket och fixa i ordning lite mat, lyssna på musik, njuta av vädret på verandan och fortsätta våran fina pratstund. Ha det bäst allihopa, hoppas ni får en lika bra dag som oss.

Powerwalk med Ebba

Det blev ingen cykling med Nancy utan det blir en powerwalk med Ebba istället. Så nu har vi peppat på verandan med lite musik och stekt en stund. Men nu ska vi röra på fläsket och ge oss ut i det fria! Vi hörs senare, puss.

I love the sun!

Jag bara skojade! Solen är häääääär, men så är det när man bor i fjällen. Man vet aldrig med vädret! Ena stunden kan det vara regn för att i nästa vara strålande sol. Ska dra ut med Nancy och cykla nu tror jag, tar nog med mig systemkameran också. Blev sugen på att ta lite fina vår-bilder. Så, vi ses när vi hörs allihopa! Pussar på er.

Just like seasons, people change.

Heyheyhey, hemskt mycket hey!
Vaknade nyss och kollade ut genom fönstret direkt. Bemötandet var inte det jag hade hoppats på så gick och la mig igen och grät en skvätt. Okey, inte riktigt så kanske.. Men seriöst, vart är solen? Ett utav världens olösta problem och frågor. (Eller så är det inte det för solen gömmer sig bara BAKOM molnen, Lina?) Blir ju deprimerad.
Men aja, livet går inte ut på hat eller sorg utan glädje och kärlek! (Hippie-style but I like it) Så nu ska jag sätta på mig lite mysiga kläder, kolla vad dagen har att erbjuda och bara ta allting som det kommer. Hoppas er dag blir braa också, uppdaterar mer senare. (Fan, vilket stört inlägg det blev.. Men jaja)

ICA - Kompispris

Ikväll så satt jag och Ebba och diggade till sommarens nya sommarplåga, "ICA - kompispris". Haha, skönare låt får man ju leta efter. Vem älskar liksom inte ICA-reklamerna? Helt underbara. Vi kollade dessutom igenom alla ICA-reklamerna ikväll och ja, finns inte ord! Det är grymt, fantastiskt och oslagbart. Jag älskar ICA!


Håkan - mannen, myten och legenden!

När Ebba var här kollade vi på massor av svenska gamla klassiker och dog av skratt. Håkan i "Sunes sommar" är våran nya idol. Mannen, myten och legenden! Något vi ska börja med att säga är "Nu tycker jag att du är lite vrång!" och ja, standarden man redan säger "Tack" fast man egentligen inte får. Och ja, bara random frågor. Dör när han säger "Har du hår på snoppen?" hahah, vem fan frågar något sånt? Så jäkla skön lirare asså, love him!

Break up call!

Kolla in det här. En tjej ska dumpa sin kille dagen efter alla hjärtans dag och hon gör det via radio. Han har varit otrogen tre gånger mot henne och hon hittade honom som senast dagen innan (på alla hjärtans dag) med en annan tjej i deras gemensamma säng. Även att det är först nu hon dumpar honom? Fan vad kärleken gör en blind alltså, helt sjukt!

Suddenly, everything has changed!

Har hängt med min kära älskade kusin Ebba hela kvällen. Skönt att tala ut, lyssna på musik, äta, mysa, dansa och skratta! Härlig tjej det där. Älskar våra små myskvällar, de blir alltid så bra! Jag och Ebba sitter dessutom lite i samma båt just nu inom privatlivet så det känns bra att inte vara ensam och kunna prata med någon som förstår exakt. Men nu så ska jag strax gå och lägga mig! Ska bara fixa i ordning lite saker först inför imorgon.


I do hope for a sunrise

Asså åh får ju panik här hemma, vill ut och göra något nu! Men vad kan man göra i Åredåre-dalen? Orkar inte vara sjuk mera, vila gör man i graven! Ingen minns en innesittare, haha. Åh, vad jag håller på men seriöst nu pallar jag inte vara sjuk längre. Kom med förslag eller något, ruttnar ju. Ska försöka göra upp planer med Ebba nu iaf, vi ses när vi hörs!
Söt liten flicka som håller på att ruttna bort av tristess.

They call me freedom just like a waving flag!

Ibland suger det att vara hundägare. Nancy kräktes nyss på mattan och gissa vem det är som måste ta upp det? Jo, JAG! Fy, usch och blä! Skitgöra.. Hon fäller nu också som bara den så fick nyss ställa henne i hallen och borsta av henne. Vaknade upp nu imorse med massa hårtussar runt om mig, kändes som att sova med en massa små håriga möss.
Förresten, gud vad många inlägg det blivit om Nancy nu på sistone. Jag är inte kär i henne om ni tror det, haha. Bara råkat bli så när hon och jag har bott själva hemma och sådant. Men aja, hörs senare. <--- "Standard hejdå" nu för tiden typ?
Det som blev kvar av Nancy efter borstningen..


This makes me happy!

Åh, lycka i själen! Mamma kom nyss hem och gissa vad hon gav mig? *Trumvirvel* Jo, en bulle! haha. Höjdpunkten på dagen, helt klart! Bulle och mjölk kan ju pigga upp vem som helst och speciellt en sjuk Lina! Blir ju till att stanna hemma ikväll eftersom jag är sjuk. Tror jag ska stanna hemma hela helgen faktiskt för jag har så mycket plugg nu de veckorna som är kvar av skolan. Gäller bara att fortsätta kämpa på in i det sista!

25 sanningar om mig

1. Jag lekte aldrig med dockor eller barbies när jag var liten
2. Jag lekte däremot alltid med dinosaurier, hundar eller hästleksaker
3. Jag har alltid älskat djur
4. Jag har haft sju kaniner, fyra ökenråttor och två guldfiskar
5. Nu har jag bara en hund som heter Nancy
6. Jag kan störa mig oerhört mycket på fel stavning eller särskrivning
7. Jag är inte blyg, står för saker jag tycker och är ärlig
8. Jag var beroende av ett online-spel i 3 år (10-13år)
9. Jag hade läs och skriv-svårigheter när jag var mindre
10. Jag älskar alla årstiderna på sitt sätt
11. Jag tycker inte alls om godis eller kolsyra
12. Men jag älskar däremot kakor och bakelser
13. Jag älskar att favorisera reklamer och blir alldeles glad i själen när jag ser dem
14. Jag behöver ibland bara lyssna på en låt två gånger för att sedan kunna sjunga med i hela
15. Jag är väldigt kompakt och muskulös för att vara tjej
16. Båda mina föräldrar har varit med i landslaget
17. Jag är bara 1.51cm lång (det vill säga lika lång som Tila Tequila)
18. Jag älskar att äta saker som är lite smått brända
19. Jag klarar absolut inte av att äta för kryddade eller starka saker
20. Jag har lägenhet på Östermalm i Stockholm
21. Jag gillar inte alls utländsk mat
22. Finaste landet jag varit i hittills är Brasilien
23. Jag har varit brunett
24. Jag är en väldigt kärleksfull person
25. Jag har hållit på med över 20 olika sporter

Pictures from my life

Haha jag älskar den här bilden jag tog på Nancy igår, kaxig tjej. Som att hon säger: "Lina, jag är bättre än dig så du kan bara lägga ner, okej?" Störd hund man har.
Förstår ni nu varför jag nästan aldrig sitter inne i mitt lilla instängda rum? Sitter nästan ALLTID i vardagsrummet och njuter av den fina utsikten. Blir alltid på bättre humör när jag sitter här!
Älskar verkligen våra stora fönster!

Welcome to my crib

Det blev en hemma-och-vara-sjuk-dag idag igen. Både jag och Tove (smittade henne, hehe) är sjuka så nu har jag iaf sällskap. Tove och jag tog ett ryck när vi vaknade imorse och städade hela huset. Mamma är typ pedant så vi kände att det vore bäst att städa upp skitgöran vi har ställt till med medans hon har varit borta.
Men nu är det rent och fint! Skulle ha tagit före och efter bilder och köra "Cribs" så ni skulle få se hur fint jag och Tove har städat, haha. Sätta på mig massa blingbling och ba: "Welcome to my crib!" och visa er runt. Förresten varför ska dem som är med i det programmet alltid visa vad dem har i kylskåpet när de ändå inte har något speciellt där? Rika människor äter ju typ ändå bara ute eller så köper deras privatkockar med sig något när de kommer dit. Haha, tycker det är så fult bara.
Men aja, nu ska Tove och jag umgås, hosta, snyta oss
och käkat något så vi hörs senare antagligen!

The greatest ski-movie ever!

Tove visade mig nyss den här skid-videon och jag kan bara säga att jag ÄLSKAR den! Superbra filmat, grymma skidåkare och riktigt sköna lirare. Jag älskar personer som är sådär, bjuder på sig själva men ändå är så otroligt professionella.


We will always remember you

Tove och jag var för en timme sedan borta vid kyrkan och hade minnesstund för pappa. Vi ville inte tänka på sorgliga saker så vi tänkte istället på allt roligt vi har gjort med honom! Alla fina och underbara minnen. Så istället för ledsna miner så log vi hela tiden och mindes honom med glädje. Jag tror det också är så han vill att vi ska minnas honom. Han vill se oss le, inte gråta. Vi älskar och saknar dig så mycket pappa!

Smile, people won't ask what's wrong

Sitter här och snörvlar, nyser och fryser. Idag har jag mest myst med Nancy, sovit, kollat på TV, lekt med datorn och mått dåligt. Längesen jag var sjuk faktiskt och mådde såhär dåligt. Ah juste, haglat har det gjort idag också, pissväder. Suttit här i vardagsrummet och kollat ut i våra stora fönster och bara sett hur det har öst ner. Men lite glad är jag iaf för tvillingsyster är hemma nu, har saknat henne.
Den här dagen har verkligen varit tråkig och dålig som fan. Men det ska den här dagen vara. 05 maj borde förbannas! Hatar femte maj. Den här dagen tog min pappas liv. Vad bitter jag låter men idag tänker jag vara det och det är faktiskt väldigt förståeligt. Nu ska jag ta mig en pizza (och ja, jag är ett feTTo nu och ska tröstäta) så jag blir på lite bättre humör, hörs senare.
Här får ni några glada bilder (så ni inte tror jag är ett monster)
jag har tagit på mig själv idag iaf, har ju haft tråkigt som bara den
och då var Photo Booth mitt enda sällskap och sysselsättning.

You can't put your arms around a memory

När jag vaknade upp imorse så kunde jag knappt prata. Rösten var sprucken och bedrövlig, halsen värkte, huvudet dunkade och ryggen smärtade. Ringde då direkt till mamma och sa att jag var tvungen att vara hemma med den lilla rösten jag hade kvar. Kan inte prata nu heller och allt det övriga gör fortfarande ont, skitliv. Dessutom så har jag ofattbart ont i hjärtat eftersom pappa dog idag som sagt.
Men nu ska vi inte vara ledsna utan glada! Strax så ska jag laga lite mat åt mig och Nancy och sedan så ska jag ta en liten promenad med henne trots att jag är sjuk. Men om man har hund så måste det göras. Det kanske blir bättre om jag får lite luft dessutom. Men aja, vi hörs senare bloggen. Ha en bra dag allihopa! Puss.


Tonight I've fallen

Tonight I've fallen and I can't get up,
I need your loving hands to come and pick me up
and every night I miss you, I can just look up
and know the stars are holding you, holding you
holding you tonight.


I will be okay just not today

Idag så kommer jag vara extra känslig och ledsen så ni får vara beredda på det. Min pappa dog idag för 6år sedan så det är sorgens dag idag för mig. Riktigt jobbigt men det är bara att genomlida det. Hoppas ni förstår, ska försöka vara glad ändå här på bloggen trots att det är svårt! Ska gå till pappas grav lite senare idag och tänka, minnas och prata med honom.
Jag tror jag behöver det..


Försöker att le trots att det är svårt..

Vila i frid Örjan pappa Hansson 05/05-05

Nu har det gått 6år sedan du lämnade oss. Sex långa år sedan vi stod där inne på Astrid Lindgrens sjukhus och såg dig dö inför våra ögon och ha vetskapen om att vi inte kunde göra något för att rädda dig. Jag minns hur jag låg bredvid dig och höll din hand och sa hejdå med min lilla 10åriga röst. Du började gråta fast du var sövd. Du visste att du skulle dö! Du hörde att vi sa hejdå. Jag var endast 10år och fick se den personen som betydde mest för mig dö inför mina ögon! Du lämnade oss kvar. Jag såg och kände hur dina hjärtslag började avta och sedan så kom det fasansfulla och hjärtskärande pipet som bekräftade din död. Du var borta! Förevigt.
Jag grät hela den natten av sorg, förtvivlan och saknad. Jag grät tills tårarna inte fanns kvar längre. Det gjorde så ont! Den enda som jag ville vara hos var dig. Du var den som skulle hålla om mig och viska att allt skulle bli bra men nu fanns du inte längre.
Varför finns cancer? Varför är livet så orättvist? Varför skulle en så fin och betydelsefull person dö? Varför fick just min pappa cancer? Varför tog den hans liv? Han hann ju för fan inte ens leva halva sitt liv! Det är så orättvist och så fel. Varför?! Just nu rinner tårarna och jag tjuter verkligen av sorg och smärta. Det gör så ont! Trots att det har gått 6år så gör det fortfarande så ont. Sorgen, saknaden och smärtan är olidlig.
Det sista du sa till oss var: "Jag saknar er..." och det sista du skrev i ditt testamente var din högsta önskan: "Jag vill att mina flickor ska ha det bra" och jag lovar dig pappa. Jag SKA må bra! För både din och min skull. Jag ska aldrig svika dig. Det lovar jag dig. En dag så ska jag få träffa dig och då får du lova att aldrig någonsin lämna mig igen! Lova det.


Time is a healer

Nu sitter jag här och är sådär alldeles perfekt mätt efter en god middag. Favoritmaten såklart! Känns lite ensamt här hemma just nu faktiskt. Så van vid att minst Tove är hemma men aja, har ju min lilla vovve iaf! Eller så kanske någon liten filur har lust att hålla mig sällskap och sova över? Time will tell, time will tell. Nu så funderar jag på att gå och lägga mig i sängen och kolla på en film. Blir nog Harry Potter och döttsrelikerna del 1, har inte sett den ännu och man måste ju såklart se alla Harry Potter-filmerna! Det är en oskriven regel.

Love my life in this moment

Precis tagit ett skönt och välbehövt bad i badkaret. Så skönt att bara ligga där, lyssna på hög musik, läsa tidningar och bara må jävligt bra! Just nu så ligger jag och Nancy i soffan i vardagsrummet och kollar på utsikten genom våra stora fönster. Jag älskar verkligen våra enorma fönster, det känns så fräscht på något sätt att kunna titta ut och se Renfjället, Åreskutan, Åresjön och byn. Det blir så fint ljus här inne dessutom och speciellt när det är kvällssol, norrsken eller stjärnklart.
Så skönt att bara sitta här, ta det lugnt och
njuta av livet med en kall Redbull i handen.
That's the spirit, love my life right now!

You make me shine like a star

Min dag:
- Redovisade surf-film på franskan
- Kollade på en film på NO:n om världens uppkomst
(Jätteintressant film men tror jag somnade efter halva eftersom jag inte sover på nätterna, måste skriva på min kom-ihåg-lista att gå och lägga mig i tid asså, haha)
- Spela kort, dunka musik och dansa i cafeterian under rasterna, standard.
- Hade två idrottslektioner efter varandra (2,5 timmar)
- Vi körde LaCross, basket, fotboll och innebandy
- Handlade på ICA efter skolan (Vuxenpoäng! Men ja, sånt måste ju göras när man bor själv hemma)
- Lekte med Nancy när jag kom hem, gulleplutt!
- Snart så ska jag laga mat till mig och Nancy (Tove sover över hos en kompis så är ensam hemma med vovven)
- Plugga inför matte nationella imorgon, TAGGA! (kommer dö)
Så ja nu vet ni, nu ska jag ställa mig i köket och laga mat till min fru Nancy och sedan gå på en romantisk promenad med henne. Så vi hörs senare bloggN.

You can hide so much just by putting on a smile

För någon dag sedan så sa jag något som är väldigt ovant för mig att säga nuförtiden. En kompis var här och frågade efter plattången. Jag svarade då att den låg i: "Mammas OCH pappas badrum". En sådan grej är ovant för mig att säga eftersom jag faktiskt inte har någon pappa längre och snart inte haft det under 6års tid.
Ordet fick mig att rycka till och det var ovant att forma ordet "pappa" i en nutida mening. Han finns inte längre och kommer aldrig att finnas igen. Ingen kan faktiskt förstå sorgen jag och Tove bär. Det är svårt att förlora en förälder men ingen kan föreställa sig det förrens det har hänt en själv. Det som är extra jobbigt för Tove och mig är att våran pappa gick bort så tidigt och att vi var så små. Det är jobbigt att växa upp med enbart en förälder. Jag kan tycka det är extremt jobbigt att bara höra någon säga: "Jag ska bara fråga pappa först" eller bara prata om sin pappa i största allmänhet eftersom jag själv inte kan göra det.
Så kära bloggläsare, ta inte era föräldrar för givet eller någon annan person som betyder mycket för er. En dag så kan dem faktiskt vara borta och då står du där själv med en saknad och sorg som är större än allt.

I feel like I'm waiting for something that isn't going to happen

Precis gjort klart maten nu, masterchef Lina ohyeah. Tove och jag ska nog sätta oss ute på verandan och äta, solen skiner ju nu! Superhärligt. När vi käkat klart så ska Tove ut med hunden och jag ska sätta mig ner med lite plugg. Det är liksom bara några veckor kvar så måste fan kämpa på nu in i det sista. Fick ett MVG (Alla fick två lektions tillfällen på sig egentligen förutom jag men ändå kirrade jag hem MVG:et så lite stolt är man! ;) ) idag nu på sista lektionen dessutom och det peppar en lite att fortsätta i samma riktning.
En till bra grej som hände idag var att vi bokade klippning och slingning till mig nästa vecka. Sist jag var hos frisören var för över ett halvår sedan. Utväxten är seriöst över 10 cm, inte snyggt. Så nu ska det åtgärdas! Ska inte klippa mig speciellt mycket heller. Jag vill ju ha långt hår men jag gillar mitt axel-långa hår också. Jag gillar att variera mig så därför har jag hårförlängning ibland. Ska bli skönt att få fräscht hår igen! Verkligen velat göra något åt det länge nu. Men aja, nu väntar plugget så vi hörs senare. Puss!

Ja, ni ser ju.. Det ser ju förjävligt ut!

Life is hard but love is harder

Sitter just nu här i köket och kollar när mamma springer runt och letar kläder hon ska ha med sig. Hon och Peter ska ner till Stockholm idag och stanna där i 3 dagar så nu snart har Tove och jag FF. ;) Skön ...T! Det ska verkligen bli skönt att bara bo här hemma med Tove och Nancy för ett litet tag, kommer ju sakna dem men ibland är det skönt att få göra lite hur man vill utan deras tjat om saker och ting.
Men aaah nu så ska jag och syrran laga lite mat tillsammans, kan ju gå lite hur som helst haha. Vi kör på standarden: Korv och makaroner. Funkar alltid!

Nick Vujicic - No arms, no legs, no worries!

Nick Vujicic - Mannen utan varken ben, armar eller besvär. Han lever sitt liv som en vanlig människa trots sina funktionshinder. Varje gång jag ser den här videon så ler jag fånigt för mig själv och börjar nästan gråta. Han inspirerar och säger att man är bra och fin som man är, att man ska vara glad för det man har och strunta i alla sina komplex och besvär!
Var glad för att du fungerar som du ska och sluta aldrig tro på dig själv. Vi alla kommer bli något här i livet och det finns inget som förhindrar dig från att lyckas. Du har alla chanser att lyckas forma ditt liv så som du vill ha det, glöm aldrig det.
Kolla den här videon och bli inspirerad!


We just have to accept that things change


20 sanningar om mig

1. Jag kan inte svälja hela piller (t.ex alvedon måste jag bryta)
2. Jag älskar dressing och ketchup och har det nästan till allt
3. Jag kan nästan lyssna på all sorts musik
4. Jag följer ingen speciell "mall" när det gäller killar men jag har alltid fallit för sportiga killar
5. När jag låg i magen trodde mina föräldrar att jag skulle bli en kille
6. Jag skulle då fått namnet Hampus
7. Jag har alltid varit en såkallad "pojkflicka" men blivit mer flickig med åren
8. Mina största förebilder är mina föräldrar
9. Jag ser ingen mening med att börja snusa, dricka eller röka under 18års ålder
10. Mitt liv förändrades helt när min pappa dog och det är mitt livs största förlust och sorg
11. Sport är något jag alltid har älskat
12. Jag känner mig ofta ensam fast jag nästan alltid har folk runt mig
13. Jag skulle vilja bo i Kalifornien någon gång under min livstid
14. När jag var två månader gammal dog jag nästan i kikhosta
15. Jag har varit i över 20 olika länder
16. Jag har svimmat av utmattning
17. Jag har aldrig opererat mig
18. Jag har bott i Åre i hela mitt liv
19. Jag letar efter min mening med livet
20. Jag har en tvillingsyster och jag älskar henne mer än allt annat

Show me the meaning of being lonely

Sitter här och slökollar lite på TV och tar det lugnt. Brukar inte kolla så mycket på TV men nu gör jag det faktiskt. Tycker det är rätt skönt att ha lite ljud och röster i bakgrunden. Blir så ensamt här i mitt rum annars? Jag tycker inte så mycket om att vara ensam. Visst, ibland är det skönt att vara ensam men det är inget ställe man ska stanna kvar vid.
Aja, har precis varit ute en timme med Nancy och det var så skönt att få lite luft och rensa tankarna! Somnade direkt när jag kom hem från skolan dessutom, var helt slut verkligen. Inte alls van vid att stiga upp tidigt igen! Vill bara ha lov igen. Men aja, man kan inte få allt! Nu ska jag sätta på lite skön musik och läsa en bok som alltid får mig på bra humör. Hörs senare!


Giving up doesn't always mean that you're weak, sometimes it means you're strong enough to let go


Music is life

Nu sitter jag och Tove här i våra onepieces och tar det lugnt. Vi har precis ätit en supergod middag och ska strax ut och gå med våran lilla hund tillsammans och ha lite twintalk, alltid lika mysigt och dessutom nödvändigt. Känns så bra att ha en person som varit med en hela livet, vet allt om en, bott med en jämt och är i samma ålder så den kan förstå exakt vad som händer i ens liv. Jag älskar dig Tove, det vet du.

Hoppas ni får en jättebra söndag och att ni inte tog ut er allt för hårt under valborg. (Kanske lägger upp lite bilder från Valborg sedan om jag orkar, tar ju sån himla tid att ladda upp dem bara.) Imorgon är det skola och jag är definitivt inte peppad på det. Men ja, vi hörs senare.
Love music.


Valborg

Min Valborg i korthet:
- Vara med folk på byn
- Dra hem och fixa sig med Johannes
- Gå till Station Åre för att möta upp folket
- Kolla på brasan vid Holiday Club
- Sitta på Holiday med Tova, Ebba och Lovisa en stund
(Lite jobbigt när man är för stor för Lokalen men
för liten för krogen i vår ålder)
- Gå upp till en brasa på en kulle vid VM6:an
- Hänga där resten av kvällen med trevligt folk
- Gå på promenad med Sixten
- Dra tillbaka till brasan
- Gå till Max med Alva
- Hänga på Max med massa folk
- Dra hem med Tove
- Ha efterfest med föräldrarna och deras kompisar
- Snacka skit med Oscar Scherlins mamma och min granne Helena
- Vara DJ tillsammans med Patrik Scherlin
- Gå och lägga sig runt 04:30

Bild jag tog igår på Majbrasan

Party like there is no tomorrow

Sitter här med några sköna lirare och chillar base. Min valborg har varit riktigt nice och det fortsätter! Sitter just nu och har efterfest tillsammans med mammas och Peters kompisar och fan vilka sköna lirare, asså. Fulla vuxna är fan stört sköna! Tänkte bara uppdatera lite snabbt så att ni vet att jag överlevde valborg men nu ska jag fortsätta efterfesten på våran balkong!
Jag igår innan jag drog iväg för att fira Valborg!

RSS 2.0