Update all the way from London!

Yoo bloggen!

Bloggar all the way from London actually, pretty cool huh? Haha nä, men vi har det väl riktigt bra här. Vi har gått på Flashdance, shoppat, ätit mängder med mat, varit på "spökhuset" London Dungeon, vaxmuseeumet Madame Tussauds, åkt någon sightseeing buss genom hela London och sett alla sevärdheter och bara haft jävligt kul! ;)

Det är riktigt nice här asså.. Men jag bloggar mer när jag kommer hem, sitter just nu och asgarvar åt en grej med Tove och Nikki, asså fyfan. hahaha, men tja! ;)


Jack the ripper som vi stötte på inne på London Dungeon, riktigt nice snubbe det. Eller?

Filmanalys klar och London imorgon!

Heysan bloggen!
Jag ska snart gå och lägga mig, skrev precis klart filmanalysen så det känns riktigt skönt. ;) Imorgon så ska jag upp runt 06:00 eftersom vi som sagt ska till London. Inte så jättepeppad än heller men det kommer väl. Jag är inte heller så jättesugen på att kliva upp vid den tiden om man säger så, sjukt jobbigt. Men, men det är väl värt det! Men ni får ha det så roligt i skolan de två återståeende dagarna innan lovet, hehe. Puss&Kram, kanske uppdaterar lite från London om jag har tid. Men ni får ha det så bra annars! pusshej. <3

Mina tankar om Londonresan

Heysan bloggen! :)
Imorgon drar jag till London, det kommer väldigt olägligt tycker jag egentligen. Jag är inte alls peppad! Jag vill delvis stanna hemma för att Axel mår dåligt, jag vill inte överge honom. Jag har jättemycket i skolan som måste göras, jag missar ett prov, en inlämning och en viktig mattegrej inom sannolikhet. Så det suger! Mina betyg kommer fan vara sämst den här terminen. (aaaa) Vissa skulle typ tänka: "åh, vad skönt att jag missar allt" men jag tänker mera: "faaan, att jag missar det nu kmr hela mitt betyg sabbas!" eller något. Jag vill dessutom stanna hemma för att jag vill ta det lugnt och det kmr jag definitivt inte ha i London. Men det som är bra är att jag kommer hem på tisdag! Så jag missar inte hela lovet, azuuum.
Det som är bra med London är såklart alla nya upplevelser och shoppningen. Det är den jag längtar till om något men haha, jag fick reda på i söndagsskväll att vi skulle dit, det var inget jag direkt bad om att vi skulle göra. Men, men man får väl vara glad för att komma iväg lite istället. Jag har ju aldrig varit i London så det blir nog en rolig upplevelse. :)
Men nu så ska jag hitta på något annat, ta det lugnt och skriva lite filmanalys. Så puss på er!
london eye, ngt grejs vi typ ska åkaa när vi e där

Caferieran, MAKE SOME NOISE!

Heysan!
Just nu så står jag och Sarah i caféterian och lyssnar på musik. Hon har bakat muffins och jag har tagit hand om kunderna. Vi ska stå här hela dagen förutom efter lunch, jag har ju uppvärmning idag och Sarah har NO-prov. Men ska inte stå här och blogga utan jobba lite. ;) Men ni får ha det så bra!

För er som undrar hur Axel mår...

Han mår bra just nu efter operationen men är illa mående och yr. Karin hörde av sig runt 15.30 och berättade att Axel var opererad och klar och att han höll på att vakna upp från nedsövningen då. Jag frågade såklart om han hade ont men då hade han hunnit somna igen men Karin sa att hon hade nog lite ont men fick smärt stillande. Jag har jättemycket ångest över att jag bara kommer att överge honom nu på torsdag då jag drar iväg till London till på tisdag. Det gör ont i hjärtat att leva med vetskapen att han inte mår bra. :( Jag vill också vara hos honom och pyssla om honom! Jag älskar honom så mycket och vill inte att han ska må dåligt.. Mina tankar finns hos dig Axel och du ska veta att jag älskar dig mer än allt annat. <3

Men nu så måste jag gå och lägga mig, ska göra klart min filmanalys imorgon och dessutom ha idrott uppvärmning tillsammans med Jessica och Mette. Så behöver all energi jag kan få imorgon! Men puss&kram, ha det bra.



Mina tankar om gymnasiet

Nu ska jag berätta lite om hur jag tänker om gymnasiet och vilka linjer det står emellan och vart jag troligen vill gå någonstans. Det står troligen mellan SP, HR och NV och vart jag ska hålla till är Östersund, Stockholm eller Järpen. Nu ska jag skriva för och nackdelar om allting och sedan kanske ni kan höra av er eller lämna en kommentar om vad NI tycker jag ska välja. :)

Naturvetenskapslinjen

Jag vill kanske läsa natur eftersom det är den bredaste linjen som erbjuds och man kan nästan bli vad som helst när man går den. Jag tycker både matte och NO är rätt roligt men jag vet inte om jag kommer klara av den här linjen eftersom den oftast kan betraktas som "tre års lidande". NV är en studieförberedande linjen och det betyder att man måste läsa på högskolan efter.

Samhällsprogrammet

Jag kanske väljer att läsa SP eftersom det är en lugnare och lättare linje än NV. Det är den näst bredaste linjen men har istället mycket SO-ämnen. Jag tycker om SO också så det är därför jag kanske väljer den istället för Naturvetenskap. SP måste läsas vidare på högskola precis som NV eftersom det också är en studieförberedande linje.

Hotell och Resturang

Jag kanske väljer HR eftersom det verkar först och främst kul men också för att man har jobb direkt efter man går ut. Jag är inte så bra på att laga mat men det verkar roligt att hålla på med något mer praktiskt också än teoretiskt. Det som är minus med HR är att man inte har behörighet till högskolan utan måste välja till extra kurser och/eller läsa på komvux i ett år efter man har gått ut.


Något jag dessutom tycker är väldigt kul och vill hålla på med det är: Film, fotografering, redigering, design, skrivning (typ noveller, uppsatser, recensioner) och även nästa alla former av sporter. Så det skulle vara ett stort plus om man hittade ett gymnasium som även inkluderade något av mina intressen väldigt mycket. Något som vet något sådant gymnasium? Hör av er isånafall!

__________________________________________________________________
Vart jag ska gå någonstans - Stockholm, Östersund eller Järpen

Stockholm

Jag har redan en fast bostad på Östermalm i Stockholm så boende är redan klart så det är ett stort plus! I Stockholm så kan man verkligen välja och vraka mellan alla linjer eftersom den staden har typ allt. Det är lätt att få många nya kompisar och knyta kontakter. Jag skulle även vilja testa att bo i en storstad eftersom jag är rätt less på att bo här i lilla Åre. Minuset med Stockholm är att det är så långt hemma ifrån så om det skulle hända något står jag där nästan helt själv. Jag kan inte riktigt staden utantill ännu så det är väl också ett minus men jag får väl glädjas av att jag typ bor i stadens hjärta ändå, Östermalm. Det som också är minuset är väl att det bor väldigt mycket folk där så det är lätt att hamna i oråd med någon eller stöta skumma typer. Jag har ju trots allt bott i Åre i hela mitt liv så det kommer bli en stor omställning för mig om jag flyttar dit.

Östersund

Jag kanske väljer Östersund eftersom det bara är en timme hemifrån med tåg. Det är en stad med många olika linjer och med bra skolor och jag får dessutom lämna Åre om jag flyttar dit. Minuset med Östersund är att det nästan är omöjligt att hitta ett ställe att bo på.
Järpen/Åre

Om jag väljer att stanna hemma ändå så kommer det verkligen gynna mig ekonomiskt. Jag kommer inte behöva göra såna där vardagliga sysslor hela tiden som att tvätta, laga mat, diska, köpa mat m.m.. Men minuset med  Järpen är att det inte är en sån bra skola tror jag. Den är säkert bra för HR-elever och de som går på skidgymnasiet men annars är det nog inte så bra.
Så ja, som ni ser vet jag knappt vad jag vill gå eller vart jag vill gå och jag måste verkligen välja snart! Jag tycker det här är riktigt jobbigt.. Åååh, jag vill verkligen veta vad jag vill men har ingen aning! :( Kom gärna med tips eller förslag, jag behöver dem verkligen! Men nu vet ni iaf lite hur jag tänker kring det hela och vad jag troligtvis hamnar inom en snar framtid.

Ny header och min dag!

Heysan bloggen, ja som ni ser så satte jag ihop en ny header igår. Tyckte den gamla såg rätt trashad ut lite här och var så nu blev det en rätt stilren variant. Den har även med ett av mina favorit citat "You gotta take chances for the things you care about" något jag verkligen borde tänka på oftare och jag känner verkligen att jag måste lära mig att ta lite risker i livet och inte bara vara på den trygga sidan. Jag måste tro på mig själv och våga att ställa mig inför olika sorters utmaningar oftare.

Tyvärr har jag inte hunnit blogga så mycket för idag så har jag varit i Järpen hela dagen och kollat på alla gymnasielinjer. Det står nog mellan NV, SP och HR men jag har faktiskt ingen aning om vad det blir. Jag har heller ingen aning om vart jag ska gå men det står nog mellan Östersund, Järpen eller Stockholm. Jag ska berätta lite mer om mina funderingar om gymnasiet senare.. Pallar inte nu! Men iaf efter det så har jag och Nikki kollat på Remember The Titans som är ungefär två timmar lång och efter det har jag bara pluggat! Vi skriver ju en filmanalys på den som jag måste vara klar med imorgon eftersom jag drar till London på torsdag, så lite panik på det. Men jag återkommer strax med två inlägg om hur det går för Axel nu och om mina tankar om gymnasiet. Så besök bloggen snart igen! :)

Mycket på en och samma gång...

Det har hänt rätt mycket på kort tid i mitt liv nu känner jag. Först så fick jag reda på Håkan och Marina skulle skilja sig, sedan så räddade Saga två kaninungar som hon därefter gav till oss (Nu är det typ bestämt att Tove och jag inte kommer få behålla Maximilliam och Zackarias), att vi ska åka till London nu på torsdag och sedan så insjuknar min älskling i blindtarmsinflammation och så har vi skolan med alla dess prov, läxor, inlämningar, redovisningar på det!

Man hinner liksom aldrig hämta sig från någon händelse innan det händer något igen! Lovet behövs verkligen just nu känner jag. Jag pratade med Axel nyss i telefon men han sa inte så mycket.. Han mår inte alls bra och orkade inte riktigt prata så han gav telefon till Karin så jag fick prata med henne istället. Hon berättade att han fick syrgas och morfin och att han var väldigt trött. Han har dessutom inte opererat sig ännu utan ska göra det imorgon så jag hoppas verkligen operationen går bra. Karin sa iallafall att blindtarmen inte har brustit så det var väldigt bra, den är inflammerad nu och de ska troligen ta bort hela blindtarmen. Men jag tycker det är tur iaf att det är just blindtarmen eftersom den inte riktigt har en funktion i människokroppen, den bara är där så det gör ingenting att man tar bort den. Men ändå, min älskling lider ju och har ont! Liksom hur kul är det att få reda på att man ska operera sig? Men jag hoppas du blir frisk snabbt älskling, jag älskar dig. <3
Nu ska jag nog gå och lägga mig..
Jag behöver verkligen vila.
Men ni får ha det så bra allihopa! <3

Axel ska operera sig! :'( <3

Alltså ja, som ni ser är jag sjukt upprörd.. Det har hänt en grej med min kille så han har åkt in på akut operation med ambulans helikopter i Östersund. :( Hans mamma ringde och berättade det för mig. Först var jag rätt lugn men sen sjönk det liksom in.. NÅGON SKA SKÄRA UPP MIN KILLES MAGE! Jag fick typ panik och blev jätteledsen. Jag vill vara hos honom nu och se hur han mår! :'( <33 Min stackars älskling.. Sen så hade han ju ont i magen hela dagen. :( Min älskling får inte lida! Om han lider så gör jag det, om han mår dåligt så gör jag det. Ååååh, jag hoppas du verkligen kommer att må bra snart älskling! Jag älskar dig mitt hjärta. <3 Och för er som undrar är den blindtarmen han ska operera. :/ <3 Eller ja, han har nog redan opererat sig vid det här laget men ändå.. Karin (hans mamma) sa att hon skulle ringa när han började må bättre. Men du ska veta att jag älskar dig, Axel. :(
Jag har inte riktigt lust att blogga något mer idag, ville bara skriva vad som har hänt och varför jag inte har skrivit något.. <3
Min älskling är den blåa i mitten <3

FAAAAAN!!!1 :'''(((( <33333

FAAAAN , HELVETES JÄVLA SKIT! :''((((((((( <33333 Klara dig nu älskling, fan vilket svin jag varit! :''''((((( <333333333 BLI BRA, BLI FRISK !!11 :''(((

grym söt liten snubbe


Min och Toves nya killar, Maximilliam och Zackarias!

Heysan sitter här med min nya kanin i famnen. Han heter Maximilliam, är svart och är jättegosig! Min lilla prins. Han är bara sex månader gammal och är übersöt! Toves kaninunge heter Zackarias och är grå. Han är också urmysig! Vi räddade de ju som sagt från att bli avlivade, eller ja det var Saga som gjorde det men hon kunde bara ta hand om de i två veckor innan hon själv skulle vara tvungen att göra sig av med dem. Så nu är Tove och jag de nya ägarna till dem, förhoppningsvis! :) Vi ska prova iaf. Jag älskar min lilla bebis iaf! <3
Men nu ska jag, Saga, Ebba och Tove kolla på Top Model! Bilder på Max och Zack kommer sen. Det kommer även bilder på Sagas lilla bebis, Raxon. Men, men vi ses! :D <3

Såhär ser ungefär Maximilliam ut! <3

Försenat inlägg

-försenat inlägg skulle kommit upp runt 13:00-
Heysan bloggen!

Ska nu upp till Saga en stund och kolla på två kaninungar som hon har räddat från avlivning. Det är två bröder, en grå och en svart. Saga kan bara behålla dem under två veckors tid innan hon åker iväg till Stockholm igen! Så nu ska jag dra upp dit och kolla på dem och sedan fråga mamma och vi kan behålla dem istället! Åh, jag har velat ha kaniner skitlänge så jag hoppas verkligen vi kan få dem. Men vi hörs senare bloggen!
kaninerna på bilderna är randoms, det är inte de kaninerna vi ska titta på!

Hemmaspa och middag ikväll!

Hellu!
Precis badat och haft lite hemmaspa här hemma så nu känner man sig riktigt fräsch! ;) Idag så ska Saga, Ebba och Marina komma på middag hemma hos oss. Det kommer nog att bli mysigt och Saga har jag ju inte träffat på år och dar så det ska bli kul. Jag ska ju även få träffa hennes nya hund, Rexon. :)  Men nu ska jag nog ta och äta något, så pusshey. <3
typ hemma hos mig just nu, hehe ;)

Filmkvällen slut, vi såg "Flickan från ovan" och "Ondskan"

Heys!

Precis haft filmkväll med Sarah, Ronja och Tove. :) Vi såg "Flickan från ovan" och "Ondskan" båda är typ sorgliga och hemska så det har varit typ värsta laddad stämningen hela kvällen, båda filmerna är riktigt bra! Se dem. ;) Jag har ju typ sett Ondskan 3 gånger nu på mindre än en vecka, sjukt. :o Men alltså jag berörs verkligen av handligen, det är faktiskt en av mina favorit filmer som är gjord av svenskar. Superbra!
Men nu så ska jag sova eller kanske bada! Mitt hår ser förjävligt ut eftersom jag inte har tvättat det. haha vet att det är supersent men mamma och Peter är på middag så Tove och jag är själva hemma! ;) Jag kanske hinner det? mene aja, sov så gott allihopa! <3

Filmkväll!

Heysan!
Ikväll så ska jag, Sarah och Ronja vara här hemma hos mig och kolla på film. :) Det kommer nog bli jättemysigt! Ingen av oss har lust att gå på Lokalen och alla känner sig lite sega tror jag. Så det blir mysigt! Jag tror det blir en skräckfilm och en rolig men det är Sarah som har bestämt så jag vet inte.. Men det blir nog bra hur det än blir! :)
Nu tror jag att jag ska käka lite middag snart och sen kanske åka iväg och köpa lite snacks inför kvällen. :) Jag hoppas ni också får en bra kväll, pusshey så länge.
Bild jag tagit på mina två cowgirls! ;) <3

Planer för dagen

Heysan bloggen!
Sitter här och har ont i benen och ryggen. Jag mår inte så jäkla bra men ska väl ändå ta att hitta på något.. Idag kommer kanske mina kusiner ner hit, de bor bara lite högre upp här på fjället i Åre så ska kanske träffa dem snart. Jag har inte träffat Saga på jättelänge så det ska bli kul att få träffa henne!
Sen efter det så ska jag kanske vara med Sarah och Ronja, jag vet inte riktigt vad vi ska göra.. Men något kul förhoppningsvis! Jag funderar på om jag kanske också ska vara med Axel idag också men jag vet inte.. Han kanske redan har något för sig så vi får se.
Men nu ska jag gå ner och äta frukost, pusshey. <3
This way or that way?

Jag saknar dig så mycket pappa! <3

Idag så har jag och mamma pratat rätt mycket om pappa.. Även fast hans död skedde för fem år sedan så sitter såren fortfarande kvar och svider. När jag tänker tillbaka så känns det verkligen inte som att det var hela fem år sedan jag träffade honom sist. Jag ska nog skriva ett längre inlägg om honom någon gång, okej ni kanske inte tycker det är speciellt kul att läsa om det men han är faktiskt en stor del av mitt liv så om ni tänker läsa den här bloggen så får ni vara beredda på att jag kommer skriva lite om honom ibland.
Jag saknar dem mysiga kvällarna framför brasan med dig pappa, det vi kallade "familjemys". När vi bara satt och pratade och tog det lugnt. Jag saknar vår egna speciella afterski vi hade efter varje familjeskidåkning, du sa alltid till mig "Oboy och macka är den riktiga skidåkar-afterskin!" medans vi myste och satt i fleece-tröja och underställ i flera timmar efter skiddagen. Jag saknar verkligen dig, pappa! <3

Hur min helg troligen kommer att se ut!

Hellooo!
Jag ska snart krya till kojs. Imorgon om jag mår bättre så ska jag vara med Sarah, Ronja och/eller Axel. Jag har lust att prata lite med min kille om en grej, jag berättar det mesta för honom och söker oftast stöd hos honom. Han är typ min bästa vän och jag vet att jag kan lita på honom, han berättar ingenting för någon annan om jag inte vill det. Jag älskar dig för det Axel, du är underbar.
På söndag så ska jag troligen träffa min kusiner och min farbror för en fika, vi ska diskutera lite saker som har hänt. Det behövs verkligen och ni ska veta att jag älskar er. Ska bli mysigt att träffa några av dem som står mig närmast och ta i tu med vissa saker. Ni betyder verkligen obeskrivligt mycket för mig och jag finns för er alltid ska ni veta. <3 Jag vet att du ringde mig ikväll Håkan men jag upptäckte det så sent.. Jag skulle väldigt gärna vilja prata med dig eftersom jag verkligen vill förstå.. <3



Ondskan

Helluu!

Jag valde att ha en hemmakväll och ta det lugnt ikväll med familjen. Riktigt mysig och dessutom har jag lite ont i halsen så jag tyckte det var en bra idé att ta det lite lugnt. Precis nu nyss så såg jag klart filmen "Ondskan" det är andra gången jag ser den under en veckas tid men jag tycker den verkligen är riktigt bra! Jag brukar inte tycka svenska filmer är bra men den här är det.

Ondskan är en svensk från 2003, baserad på Jan Guillous delvis självbiografiska roman Ondskan (1981).

Filmen som utspelar sig 1956-57 handlar om Erik Ponti, 14-15 år, vars liv inte varit det lättaste. Hans far dog när Erik var liten och nu bor han med sin mor och hennes nya man som piskar honom stup i kvarten. Erik är väldigt smart men trots det så har han dåliga betyg och lärarna på hans skola kan inget göra för att hjälpa honom. Hans beteende har gått för långt, han både slåss och stjäl och när han även grovt misshandlar en skolkamrat dagligen får han beskedet av rektorn att han aldrig mer kommer att kunna sätta sin fot på ett allmänt läroverk i Sverige. Eriks mor blir då, utan sin mans vetskap, tvungen att sälja allt hon har av värde för att låta Erik åka till den dyra internatskolan Stjärnsberg.

På Stjärnsberg tillämpas kamratuppfostran och det är eleverna som håller ordning på skolan. Erik blir snart bra vän med sin rumskamrat Pierre Tanguy som är lite mer av den försiktigare sorten som mest håller sig i bakgrunden och inte vill synas, alltså motsatsen till Erik. Erik kan inte låta bli att protestera när han och hans vänner blir utsatta för misshandel och hån av de äldre eleverna och rådsmedlemmarna. Men han vill ändå gör allt för att undvika relegering, eftersom det här är hans sista chans att nå gymnasiet. "Slår man en rådsmedlem blir det "rellen" direkt." Erik har även fattat tycke för flickan i köket, Marja, och umgänge med kökspersonalen är strängt förbjudet. Erik och Marja kan ändå inte låta bli att träffas och när sanningen kommer fram blir Erik relegerad, och gör allt för att få skolan att ta tillbaka relegeringen.

Lite kortfattat om filmen, informationen är tagen från wikepedia. ;)
Här har ni första avsnittet:

äntligen helg!

Heys!
Gud vad skönt det är med helg, har längtat! Jag har precis käkat lite och tagit ett bad, snart så ska jag dra ut med hunden och sedan blir det väl Lokalen eller hemmakväll. Jag är typ rätt seg idag efter 6 lektioner och ett styrkepass nu som sista lektion. Fyfan vad jag sög på det! Helt sjukt. o.o  Men jag såg typ mina omdömen för en timme sen och det stod typ att jag presterar på en hög nivå och att jag har bra fokus och lalala. Så det lät väl bra men jag känner mig typ jätte risigt just nu. Har ont i halsen och hostar? Sjukt sämst. Hoppas jag mår bättre sen!
Men aja, vi hörs mer senare puss.
snygg skylt

skoldagen slut så dags för lite myspys!

Hellu bloggen!
Har varit hemma ett tag nu och tagit det lugnt. Jag känner mig rätt seg efter en lång skoldag så tänkte faktiskt ta mig en lite tupplur och sedan ta tag i pluggningen runt 19:00. ;) Jag är rätt irriterad just nu eftersom mamma har tvättat mitt täcke så nu är det alldeles stelt och inte alls lika skönt som det brukar vara! :( Asdåligt.. Mene jaa, ska nog läsa lite tidningar också. Läste inte klart dem jag köpte igår så ska sysselsätta mig med det. Men ni får ha det så bra så längee, puss.

Godnatt alla!

Visst ser mitt hår typ lite rockigare ut nu? Jag tycker det, det är ganska coolt egentligen. Jag passar rätt bra i mellan långt hår ändå, axellångt kanske man säger. Hmm, snart så ska jag gå och lägga mig.. Ska bara bestämma kläder till imorgon och sånt! Så skönt att typ snooza en stund utan att stressa över att man inte har fixat fram kläder dagen innan. ;) Men ja, jag tror jag säger godnatt till er nu.. Ni får sova så gott och vakna upp till en ny dag imorgon! ;) Liksom "Wake up happy!" ahah.. Mene aah, godnattie alla sötisar! <3

Nya frisyren!


Hemma från frisören!

Hey kött åh blåbär! ;)

Precis kommit hem från frisören så nu är mitt hår fint! Kortare är det ju i för sig men gud så skönt det är att klippa bort det slitna och fixa bort utväxten! Man ba: YAAAHOOO! Men det dåliga är att min frisör (Martina) ska flytta tillbaka till Uppsala igen. :( Så är lite ledsen över det eftersom hon är riktigt grym och snäll! :)
Ni ska få en bild senare på mitt hår, fastnar inte riktigt på bild just nu känner jag. :c haha! Men nu så ska jag ta det lugnt och läsa lite tidningar (Solo och Veckorevyn) och mumsa på lite kärleksmums. Så det kommer bli en riktigt skön kväll. Men återkommer med bild och sånt sen, ni får ha det så bra så länge, pusshey.
helt kär i låten och musikvideon, looove! ;) <3

Ska snart åka och fixa håret!

Hallooo!
Precis kommit hem från skolan och väntar på att mamma ska komma och hämta mig. Jag ska ju som sagt klippa och slinga håret idag så hon ska skjutsa mig till frisören. :) Mitt hår ser just nu ut som skit men nu så ska det fixas! ;)
Jag har typ varit trött hela dag men som tur är har det varit en riktigt chill dag. Men gud vad jag längtar till höstlovet som är om mindre än två veckor! Kommer bli så jäkla skönt att få vila upp sig och vara ledig. Det behövs verkligen! Men nu så ska jag vila lite innan jag ska fixa håret, så pusssn. ;) <3

Drömhår!

Godnatt allihopa!

Nu så ska jag snart gå och lägga mig! Ska bara plugga lite franska och lukta på min tröja lite till. Den doftar Axel! :D Mums. Jag är rätt trött just nu så det här blir ett kort inlägg.. Så ni får sova så gott allihopa, hoppas ni gillar min nya blogg förresten! Jag känner faktiskt redan nu att den här bloggen kommer bli roligare, gladare, intressantare och ha ännu mer inlägg än vad jag hade på mina gamla bloggar! Hoppas ni också känner det. :) Men ni får sova så gott alla sötnosar därute, puss och kram!
I'll never let you go Axel <3

Fixar håret imorgon!

Imorgon så ska jag slinga och klippa håret! :) Behövs verkligen eftersom jag har levt i mitt slitna svall väldigt länge nu. Det är även en fet jävla utväxt som ska bort! Känns skönt att bli av med den. Och ja, jag ska slinga håret blont igen. :) Jag vill ha det så länge jag kan eftersom jag troligen kommer färga det brunt senare i livet. Så blont blir det, love it or hate it! :)
Tänk att få ha hennes hår, :o <3 GE MIG!

Kläderna jag köpte i Östersund!

Vet, riktigt dålig bild men jag tog kort med datorns webcam så ja.. haha resultatet blev ju som det blev. -.- Jag längtar verkligen till när jag får de där kläderna jag la ut här på bloggen innan! :) Kärlek!

Min och Axels kväll, fira vår ett års dag! <3

Ikväll så var jag dessutom med min älskling. Jag fixade i ordning mig och därefter kom Axel. :) När han kom ville jag bara krama om honom men han sa att jag inte fick.. Jag ba: "Varför inte? :c" så jag försökte få en kram men sen så sa han: "Väntaaaa, jag ska bara ta av mig jackan!" och gissa vad han hade innanför jackan? JO BLOMMOR! Man ba: "SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT!!1 <3" Jag satte dem i vatten och sen så myste vi, kollade på yt-klipp, pratade, skrattade, retades och helt enkelt bara firade vår dag. Otroligt mysigt, jag älskar dig älskling! :') <3
Haha, fina paret. ;) <3

Provocerande byxförsäljare!

Jag glömde att berätta att Hampus hittade ett par fina byxor som han gillade men tjejen i butiken (JC) provocerade både honom och Linus när de var där och provade byxor. Hampus fick första testa ett par byxor som gick för 400 kr men de satt inga bra så då fick han ett par som gick för 700 kr och de satt bra. Hon ba: Blir de där bra, de är LITE dyrare men jag kan lägga upp dem åt dig" och så pressade hon ihop brösten och Hampus ba: "eeh, okeeej.." ahahha. Linus var med om samma sak men han ville egentligen inte ha byxorna men han vågade liksom inte säga nej när hon gjorde så. Han testade först ett par byxor för 300 kr men kom ut med ett par byxor för 900 kr! :o Stygg tjej det där eller hur? Men lite kul faktiskt.. ;)
Jag, Hampus och Linus! :)

Östersund

Heysan bloggen! :)
Jag vet att det har varit dålig uppdatering idag men jag har haft fullt upp! Imorse så åkte jag ju som sagt in till Östersund med klassen och var på ungdomsmottagningen i en timme. Därefter så fick vi shoppa i mer än fyra timmar! :) Jag och Hampus gick för det mesta runt tillsammans. Vi gick typ i alla butiker, han skulle köpa byxor och jag ville ha en vit mössa, leggings och någon fin tröja. Jag ville inte äta kinamat eller gå på tacobar så då gick jag och Hampus och åt på Åhléns tillsammans. Vi åt oss tjocka på pannkakor, fyfan vi blev typ sprängmätta!
Sedan så slog några andra följe med oss efter ett tag. Vi shoppade i stort sätt hela dagen, jag fick hem tre leggings, en tröja, en mössa och faktiskt så var det första gången idag för mig att köpa en Ben and Jerry's! Haha, jag har fan aldrig gjort det innan, vet inte varför.. Jag har smakat av andra, fått och sådant men aldrig köpt själv. :) Kanske bra eftersom de är väldigt onyttiga. Men nu har jag gjort det så nu kan jag kryssa av det från min "att göra-lista". ;)
Därefter så åkte vi hem med tåget och "skoldagen" var slut! :)
Mums! ;) <3

Godnatt från mig! Imorgon blir det Östersund och fira med älsklingen.

Dags att säga godnatt nu tror jag! Imorgon så ska jag åka till ungdomsmottagningen i Östersund med klassen. Vi åker buss dit och det tar ca en timme och sen så kanske vi hänger på ungdomsmottagningen i drygt en timme och därefter så kommer vi få tid att gå runt och shoppa i några timmar! Det kommer nog bli azuuum. ;)
När jag kommer hem igen vid typ 18:00 (SKITSENT) så ska jag träffa Axel på direkten och fira! Vi har ju som sagt varit ihop i ett helt år imorgon. :) Vi kommer typ vara hemma hos mig och mysa, kanske titta på film och bara typ prata minnen om vårt förhållande tror jag. :) Det kommer nog bli hur mysigt som helst, längtar! Men nu så ska lilla jag sova och det ska ni nog också ta att göra! Puss&Kram på er alla, sov så gott. <3

We no speak Americano - Dancing with hands

Fett cool video men det där paret måste ha för mycket fritid alltså.. Joakim och jag kollade på det här klippet för några veckor sedan men nu så såg jag att Elin också hade lagt upp det så då tänkte jag att jag också kunde det. ;)

Min lilla kvällshistoria om skräcken som inträffade mig nyss! Damdam..

Hellu alla underbara! :)
Jag har precis snackat lite med Axel på Skype men han snackar med sin familj just nu. Jag ska få prata med honom igen sen! Han sa att jag kunde blogga som medans jag väntade så ja, here I am. ;)
Nyss när jag var ute med Nancy och lyssnade på musik, "Tears don't fall - Bullet for my valentine" så tappade jag min mobil! Jag fick typ panik och det var svinmörkt ute men jag letade och letade. Tillslut så bestämde jag mig för att gå hem för att hämta en ficklampa och lämna Nancy hemma så jag kunde leta själv. Medans jag gick tänkte jag "Fyfan den mobilen är ju typ helt ny, hur lyckas jag? Vart kan den vara? Undra vad mamma kommer att säga?" Men till min stora lättnad när jag kommer hem så ser jag den ligga där i hallen, fint och orörd. Jag ba: "YEEEES!" Så jag hade alltså bara glömt den hemma, som tur var. Snacka lycka men jag kände mig ändå dum som trott att jag tagit med den och därefter fått letat i evigheter. All den tiden var så onödig men lyckan övervägde den som tur var. Nu är jag glaaad! :) Haha ja det var min lilla kvällshistoria, intressant va? :D
Men nu ska jag hänga lite på facebook ett tag, puss&kram på er. ;) <3

De tre bästa komikerna: Björn Gustafsson, Johan Glans och Magnus Betnér!


Gubben i lådan

Bara för att den är bra och uttjatad. ;) <3
"Fått en flaska i huvet, legat sövd på akuten.
Varit död i minuter, hela själen var bruten.
Blivit jagad av snuten, varit vilsen på djupet.
Jag har famlat i mörker, men i dig såg jag ljuset.
Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar.
Med dig blir jag mindre, som gubben i lådan.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om."


Planer för kvällen och imorgon så firar jag och älsklingen ett år tillsammans!

Heysan! :)

Snart så ska jag laga lite mat till mig själv. Mamma kan inte göra det för hon jobbar och Peter jobbar också.. Tove är hos någon kompis så det är alltså bara jag och lilla Nancy hemma. Så mina planer för kvällen är väl:

- Laga mat
- Gå ut med Nancy
- Plugga
- Skypa med Axel

Imorgon så firar ju jag och älsklingen 1år. Tänk, vi har varit ihop i ett helt år! Galet asså. Just nu så sitter jag faktiskt och tänker på allt vi gått igenom tillsammans. Alla motgångar, framgångar, saker vi delar tillsammans, alla saker vi gjort tillsammans och den kärleken som vi delar. Helt underbart! Jag älskar dig, Axel Jonsson. <3 Imorgon så ska vi fira!


Skillnanden


För er som ville se skillnaden mellan skorna. Men visst är det lätt värt det? De var ju nästan lika snygga. :)

GIVE ME!!!1




Hur mysiga är inte den svarta och gråa tröjan med ull på insidan? Det skulle värma gott nu på vintern. Skinnvästa är fan skittuff och den vita tröjan får mig verkligen att längta till julen! :) De svarta skorna med silvriga pärlor (?) är INTE de Kenza har. Hennes kostar 1600 tror jag och de jag vill ha kostar 599! :D Asgrymt eftersom de jag vill ha är 1000 kr billigare. ;) Men de ser nästan exakt likadana ut bara att de är två olika märken och två olika designers. :) Jag är verkligen less på mina uggs så funderar starkt på att investera i den där bruna. Rosetten gör även skon riktigt sööt! Klackskon brevid uggsen gillar jag starkt pågrund av kedjorna, riktigt snyggt! Armbanden var även riktiga snygga! Åh, vill beställa hem allt nu! :D <3 GE MIG! Btw, allting tsm går på 3363 kr. :) Vart sakerna kommer ifrån? De ni! *hihi*

Be cool, stay in school!

Heyss.
Just nu så sitter jag på skolan och jag har precis haft hemkunskap. Jag och tvillingsyrran jobbade tillsammans, hahah. Jag trodde det skulle gå sämst och att vi inte skulle komma överens men det gick faktiskt riktigt bra! :) Yeeaah! Nu kom Sarah och satte sig brevid mig och tuggar tuggummi. ;) ahah, anteckna.. eller? Nej, men snart så ska jag på SO! ÅÅH, vilket intressant inlägg. Jag ska inte förstöra ert liv på grund utav mitt väldigt intressanta inlägg så hejdå. :) <3
haha gammal biild. ;o <3

Vacker utan schampoo?

Såhär kommer mitt hår att se ut om jag väljer att sluta använda schampoo. Varför man slutar med schampoo är för att lockigt hår behöver vara extra fuktig och schampoo torkar faktiskt ut ditt hår väldigt mycket och har i sig såna ämnen som gör att lockigt hår blir trist, fult och lockarna kan inte leva ut sin fulla glans och effekt. Så nu funderar jag på att kanske sluta använda schampoo och våga lockigt! Men jag vet inte.. Visst är det värt det men jag tycker jag ändå är finast i plattat hår, tror jag.. ;) Aja, såhär skulle det se ut om jag väljer att sluta med schampoo. Gå in på www.lockig.se om du vill veta mer om hur du ska få ditt självfall att må bra!
Dag 1
Dag 6
Dag 17!

Smörgåstårta och solsemester!

Skulle ge vad som helst för en smörgåstårta just nu! Så otroligt sugen på en. De är så otroligt goda så saliven bara rinner från mungipan på en, hahah. ;) Åååh, me want! Skulle också ge vad som helst för att slippa skolan och åka iväg på solsemester. Höra havet och vågarna åka in mot strandkanten, känna den salta luften och värmen som solen ger, ligga i en hängmatta i bara bikini, njuta av en kall dryck och bara ta det lugnt. Gud så härligt, ge mig! <3
Hur härligt? <3

Fixa i ordning-söndag och amerikanska pannkakor

Heysan bloggen! ;)
Igår så fick jag och syrran mycket tråkiga saker gjort! Vi rensade, sorterade och fixade med våra kläder. Ut med sommarkläderna och in med höstkläderna! Vi städade våra rum, hade hemmaspa och sedan gjorde vi amerikanska pannkakor. ;) Verkligen en ta-det-lugnt och-njuta-och-fixa-i-ordning-söndag!
Hah det är lite kul att man ser typ alla på facebook "Idag så ska vi göra amerikanska pannkakor!, idag har jag ätit amerikanska pannkakor" m.m.. Jag minns i 6:an när vi gjorde det en gång på hemkunskapen och efter den gången så gjorde jag det typ hela tiden hemma ett tag och nu tre år senare så har typ alla börjat göra dem? Inte för att det var jag som startade "trenden" för det gjorde ingen men det är iaf inte jag som har härmat någon! :) Men jag stoltserar inte med statusar 24/7 om att jag äter/gör dem. Stör mig lite på alla dessa statusar faktiskt.. Men, men alla får göra vad dem vill det här är bara min åsikt! :) Puss&kram!
Mums eller vad? :) <3

150 centimeter VS 208 centimeter

Såhär skulle det se ut om jag stod brevid en person är 208 meter över havsytan. Bilden är från Aftonbladet som berättar om en 17-årig kille i Skåne som är just 208 centimeter lång. Bredvid honom står hans 13-årig syster som är 150 centimeter lång, det vill säga lika lång som mig. ;)

Ny start!

Hejsan bloggen!
Jag tyckte att det var dags att börja om på nytt så jag tog initiativet att fixa till min gamla blogg som jag hade utan min syster. Tove bloggade ju nästan aldrig så nu kör jag ensam igen! Det är väldigt skönt att få en ny start och jag hoppas att den här bloggen blir mycket bättre än mina tidigare. Den ska inte bli lika personlig dock.. Ska inte berätta någonting om mitt privatliv i den här bloggen. Jag kommer ju fortfarande att berätta om mitt liv, mina åsikter och andra saker som inträffar mig men inget om mitt privatliv längre! :) Men jag hoppas ni kommer gilla den här bloggen så enjoy!

RSS 2.0