This isn't fantasy, this is reality!

Nu ska jag snart dra upp till Ebba och förbereda lite! ;) Vill inte vara kvar här hemma heller just nu.. Det hände en olycka nyss och det var mitt fel så mamma och Peter är svinsura på mig, inte kul. Så ska ta med alla mina saker nu och dra upp till Ebba, vi hörs senare kanske!

I can't tell you what it really is I can only tell you what it feels like

Helluu!
Är ni taggade inför nyår eller? Det ska ni vara. ;) Jag vaknade inte för så längesen och ska snart fixa fram lite mat. Jag funderar på hur jag ska fördriva tiden fram till klockan 19:00 nu bara.. Ska ju på nyårsfest dåe! ;) Men aja vi får se, ska mysa en stund iaf.

När himlen gråter


24 hours left to the celebration of the new year!

Nu ska jag gå och lägga mig! 24 timmar kvar av 2010,
det har gått sjukt fort. Nu blir det att tagga inför nyår,
det kommer att bli gryyymt!


Give me your best shot!

galet

You can't stop the waves but you can learn to surf

Åh, blev lite besviken på årets Victoria Secret Fashion Show.. Miranda Kerr var inte med?! Uselt. Bruden är ju gryyyym! Sen så var inte showen så lik de föregående åren, tyckte också det var dåligt.. Men annars var det bra, det är ju fortfarande världens största modeshow!
Just nu så lyssnar jag på lite musik, chattar och chillar. Jag funderar även på om jag ska ha den svarta klänningen eller en leopardklänning imorgon. Jag tycker den svarta är lite för lång och så är det lite jobbigt när den är axelbandslös. (När man ska dansa och sådant) Det som är lite tråkigt med leopardklänningen är att jag hade den förra året. Men aja, tror det blir den.. Jag orkar inte leta upp någon annan klänning nu heller så vi kör på den! Leopardklänning, pälsväst, lack-leggings, klackar med ull, löshår och smycken! Det blir nog asbra. ;) Känner att jag är lite ute i sista minuten men ibland blir det så..
Aja, vi hörs senare! Puss.

Victoria Secret Fashion Show

Hellu, ska snabbt hoppa in i duschen och göra mig lite fräsch, efter det blir det att tagga The Victoria's Secret Fashion Show som går idag på kanal 3 klockan 20:00! De är seriöst världens vackraste modeller och Miranda Kerr är självklart favoriten. Missa inte!

Don't take life seriously, is not permanent

Nu ska jag tagga ut med mitt feTTo Nancy! Vi rullar fram...






Vilket rovdjur, diggar rubriken iaf.

Life is short

"Livet är kort! Bryt reglerna.
Förlåt snabbt. Kyss långsamt.
Älska sant. Skratta okontrollerat
och ångra aldrig något
som har fått dig att le."


Remember the name


"This is ten percent luck, twenty percent skill
Fifteen percent concentrated power of will
Five percent pleasure, fifty percent pain
And a hundred percent reason to remember the name!"

What are you doing when the heaven is crying?

Hejsan bloggen, kom nyss hem från farfars begravning. Det var mycket mer folk där än vad jag trodde att det skulle vara. Det var liksom farfars syskon, pappas kusiner, annan släkt och nära vänner. Men det var en fin begravning och det blev självklart tårar. Tänkte mycket på pappa under begravningen och jag brast verkligen när farmor snyftade till högt och la handen på farfars kista. Farmor berättade sedan för mig att hon fick för sig att hon såg pappa, dog lite då.. Nu är både pappa och min pappas pappa i himlen. Må ni vila i frid och jag kan se er framför mig. Pappa åker skidor tolkandes bakom farfar som kör en skoter över molnen. Jag älskar er!

R.I.P Örjan och Olle Hansson





























Where is the love that we couldn't ignore?

Shit asså, börjar bli riktigt trött nu.. Men har verkligen inte lust att gå och lägga mig! Ingen bra kombination. Imorgon så ska jag upp rätt tidigt iaf! Ska på begravning för min farfar.. *snyft* Så jaa, måste lägga mig snaaaart men pallar inte, busig tjej. Love to you all!
Me tonight

The New Year's dress have to match your year that night


This was not what I expected

Hahah åh tycker det är lite kul att min mamma och Kissie ska festa tillsammans! Lär ju spåra.. Kissie kommer ju upp till Åre nu på nyår och ska bo på Tott. Peter (han är platschef på Tott) blev lite skärad när han såg vem som skulle komma till festen, han tyckte hon såg rätt grotesk ut. Haha! Hon lär ju troligen också åka hummerlimousinen som Tott har och gissa vem som ska vara chaufför till den? Jo min bonusbror Joakim, haha.
gud asså..

Sometimes you have to believe in miracles

Heysan!
Det blev inte så mycket shopping i stora staden Östersund, heeh. Jag tror att alla godbitarna blev uppköpta i måndags så det sög ju. Men kom iaf hem med två BH:ar, ett linne, en mössa och lite annat smått och gott. Det var faktiskt rätt skönt att komma bort från vardagen lite och bara mysa omkring i Östersund. Det var inte alls mycket folk där heller och så var det asbra shoppingväder. Nöjd med dagen iaf! :)
Nu ikväll så tänkte jag bara mysa framför en bra film eller tidning. Jag tänkte dra på Lokalen faktiskt men tror inte att jag pallar det. Jag har iaf laddat upp med SOLO, Veckorevyn och lite mumsigheter så det blir nog superbra! Hoppas ni också får en trevlig kväll allihopa!

You are the firework in my heart

Nu ska jag och Sarah till Östersund, taggaaaaaaaa!


I give you my heart and it will always be yours

Jag vill också ha en pojkvän som ger bort sitt hjärta till mig!


Every day is an opportunity to make a new happy ending!

Nu ska jag gå och lägga mig och tagga Östersund och mellandagsrean imorgon, sweeeeet. Godnatt!



All those sweet memories

Hemma från Sarah nu. Vi hade det jättemysigt tillsammans! Först så kollade vi på Supersize VS Superskinny, hemskt program verkligen! Jag förstår verkligen inte hur vissa kan bli så feta/smala. När vi hade kollat klart på det började vi kolla på Pirates of Caribbean som går idag igen. (Mums, mera ögongodis? ;) ) Den håller på fortfarande så kollar lite då och då! :) Hoppas ni också haft en mysig kväll allihopa, det är ni värda.
Sarah och hennes katt Elsa!
Tomtar! :)
SmygarN

I want to hear you whisper "I love you" all night long

Drar till Sarah snart, nås på luren! Det blir nog filmkväll och mys, sweeeeeeet.



I promise, you will be my hero!

Heysan bloggen!
Ronja skulle ha kommit hem till mig idag men såklart ska bussarna krångla så att hon inte kunde ta sig hit.. Så det sög ju. Vi båda två har ju fått nya kameror så vi tänkte ha en liten photosession tillsammans men nu blev det inte så. :( Men aja så kan det gå.. Imorgon blir det nog Östersund iaf, på torsdag blir det begravning och sedan på fredag är det nyårsafton!
Jag ska faktiskt ha nyårslöften i år, ska ni ha det? Mina blir nog dessa:
- Träna mera
- Sköta skolan bättre
- Testa fler nya saker och göra saker som jag tycker är kul
- 2011 ska helt enkelt bli ett jäkligt bra år!
Men nu ska jag laga klart maten. Pusshej på er!

Nancy x 3


Follow your heart

Nämen tjenare!
Jag vaknade för ungefär en timme sen och idag så har jag inga speciella planer direkt. Funderar på att dra ut med min kamera en stund och fota lite, fått ett minneskort nu. Grymt! Jag ska bara sätta på mig lite mysiga kläder, äta lite frukost och sedan sätta igång. ;) Ikväll så funderar jag på att dra till Lokalen eller vara med någon kompis, vi får se hur det blir. Men jag hoppas ni kommer ha en riktigt bra dag iaf! Enjoy the life, it's all you got.


De bästa ICA-reklamerna!




Han som spelar Ulf i den här är Erik i filmen ondskan, omg! ;) <3

Tonight I've fallen and I can't get up, I need your loving hands to come and pick me up!

Heysan bloggen!

Jag har jätteont i mina ben, håller på att avlida här. Kan någon hämta en avlivningsspruta eller kapa av dem åt mig? Hah, nej jag skojar bara. Här är det fina fisken! Eller? Njae, men seriöst jag har faktiskt ont i benen. Aja, whatever.. Jag ska snart gå och lägga mig faktiskt, en relativt tidig kväll för mig. Tidigare ikväll så trodde jag seriöst att jag var den enda levande människan på jorden! Haha nej men.. Det var bara jag och Nancy hemma! Nikki är uppe hos sin mamma, Peter och mamma är ute på byn (och det är dem fortfarande, tänk om de är döda?) och Tove var på Max och svullade med några kompisar. Men aja, nu har jag lite sällskap!
Min syrra and I'm lovin' it!
Just nu så sitter jag faktiskt och saknar min pappa rätt mycket. Jag kollar på lite gamla bilder på honom och lyssnar på en låt som jag alltid relaterar till honom. Vad jag ska göra imorgon är fortfarande ett frågetecken, är inte direkt peppad på något så vi får helt enkelt se. Men aja ni får sova så gott, pusshej.

Pirates of Caribbean

Nu blir det att kolla på lite ögongodis på 4:an, Pirates of Caribbean. Orlando Bloom och Johnny Depp in my heart, dessa filmer är verkligen grymma!



Längd på kändisar

Kändisar har en tendens att se längre ut än vad de är och det beror främst på att de går runt i 13 cm klackar hela dagarna typ. Det kan vara rätt svårt att avgöra hur långa de egentligen är. Men sanningen är faktiskt att en stor del av den kvinnliga delen av Hollywood är faktiskt är ganska korta. Precis som vi! (Jag är t.ex 151cm) Så tänkte visa er hur långa vissa av dem (vet dessvärre inte om all fakta är sann men det verkar som det?) faktiskt är!

Snooki (Jersey Shore), 145 cm

Lil’ Kim, 146 cm 

Tila Tequila, 150 cm 

Jada Pinkett Smith, 151 cm 

America Ferrera, 152 cm
Dolly Parton, 152 cm 
Kylie Minogue, 152 cm 
Mary Kate Olsen, 152 cm 
Paula Abdul, 152 cm 

Christina Ricci, 153 cm 
Eva Longoria, 153 cm 
Hayden Panettiere, 153 cm 

Ellen Page, 154 cm

Ashley Olsen, 155 cm 
Hilary Duff, 155 cm
Lady Gaga, 155 cm 
Missy Elliott, 155 cm 
Nicole Richie, 155 cm 
Rachel Bilson, 155 cm

Avril Lavigne, 156 cm 
Christina Aguilera, 156 cm 
Reese Witherspoon, 156 cm 
Salma Hayek, 156 cm 
Shakira, 156 cm

Amanda Seyfried 157 cm
Jennifer Love Hewitt, 157 cm 
Kelly Osbourne, 157 cm 
Kim Kardashian, 157 cm 
Lucy Liu, 157 cm 
Nelly Furtado, 157 cm 

Pernilla Wahlgren, 158 cm 

Carmen Electra, 159 cm 
Jessica Simpson, 159 cm 
Sarah Jessica Parker, 159 cm
Sarah Michelle Gellar, 159 cm
Jag är t.ex längre än Tila Tequila ;)

Idag blev det skidåkning på livets meny

Haha pallade inte fixa ny design till bloggen igår. Kom på att jag inte hade några snygga bilder och inte någon inspiration alls.. Men aja, nu när jag har en systemkamera så blir det ut och fota och sedan knåpa ihop något bra. Aja, whatever.. Idag blev det skidåkning på livets meny och det var väl ungefär tio riktigt rediga norrlänningar som var ute och åkte. *host* Mene ah, orkar inte direkt prata om dagen.. Pallar egentligen ingenting just nu. Sitter just nu och äter middag som jag har kokat ihop, okej stekte också men ändå. Det blev korv och makaroner för er som undrar. Efter middagen tror jag att jag ska gosa ner mig i min säng en stund och läsa någon bra bok. Yep så blire, men hoppas iaf att er dag har varit grym och ha en god fortsättning eller något, ciao.

digga bilden

'Cause baby tonight The DJ got us falling in love again!

Hellu bögen.. Oj mena bloggen* så fel det kan bli. ;)
En väldigt lycklig tjej bloggar för er denna afton, MAKE SOME NOISE! oh mah gad, i'm just kidding. Just nu så känner jag att min blogg är väldigt tråkig? Den matchar inte alls min personlighet liksom.. Jag skriver ju typ mest bara basic stuff här och typ inte ett dugg personligt! Inte skoj at all as we say in swedish.
HHAHA, ahjuste. Ååh gay but okay.. Listen up yo. Eller nja pallar inte berätta, tease. ;) Ååhh, jag vill åka utomlands nu men ska det först i februari, suger tvärfett.. Haha ååh, skrattar alltid lite åt eniros reklam. "MATTAN, MATTAN E FUNNEN!" haha skönaste. Mene aah, tror jag ska byta design på bloggen nu! Sjukt less på den jag har. Så vi kanske snart ser ett litet ansiktslyft på den? ;) <3
KYSSSSSSS. Skoja, såna får bara min pojkvän, höehöheöhe.

But first you gotta push push back upon it, make me believe you want it


Make love not war

Tjenare!
Axel drog för snart en timme sen. Det var riktigt mysigt att återförenas igen! Vi bytte julklappar, pratade, tittade på film, lagade mat och myste. Det blev några riktigt mysiga timmar iaf, vi ska träffa snart igen om några dagar. Förresten så var inte jag och Axel barnvakt ikväll utan mitt gudbarn kommer nog någon annan dag. Imorgon så ska jag vara med min kusin Saga iaf och träffa farmor lite. :) På tisdag så tror jag att jag ska åka skidor eller något, vi får se hur det blir. Jag och Axel funderar faktiskt på en en hel aktivitetsdag tillsammans i veckan, berättar mer om den och vad vi ska göra sen kanske för nu ska jag äta! pusshej.

Att vara kär betyder att man älskar någon utan anledning

Heysan!
Jag vaknade nyss och ska snart fixa i ordning lite frukost. ;) Sitter just nu och dunkar lite musik och väntar på min pojkvän. Han ska köra lite intervaller nu på morgonen men sen är han bara min för några timmar, kung! Jag är fortfarande lite sjuk men nu kan vi inte vara utan varandra en dag till! ;) Åh, jag är så glad nu! Allting faller på plats liksom. Lyckligare tjej!
Jag och Axel ska träffa mitt gudbarn Alva lite senare idag också, vara barnvakt och sådant. Axel är väldigt bra med barn så det blir nog grymt. Det roliga är att Axel inte vet om än att han ska vara barnvakt, ska först berätta det för honom när han kommer hit, hihi! :P Men aja, vi ses senare idag bloggen. Pusshey!
kärleek

Du är allt jag någonsin önskat mig!

Heysan bloggen!
Jag skulle egentligen träffa Axel idag men eftersom jag är sjuk så ställde vi in det. Det är ju inte ett dugg bra om han blir sjuk.. Jag vill liksom inte förstöra hans lov eller skidsäsong. Men aja, idag så har jag typ vilat, sovit, kollat på TV, varit med släkten, lagat mat, städat hela köket (hade tråkigt), smsat och suttit vid datorn typ. Det finns inte så mycket att göra när man är sjuk.. Om jag vore frisk skulle jag definitivt åka skidor med mina kompisar och vara med min pojkvän. :)
Just nu så har jag min hårförlängning på mig. Jag har lockat det och det blev faktiskt rätt snyggt. :) Jag har alltid haft det plattat innan liksom men nu har jag lockat det, yeah. Men aja, ska inte vara så långvarig.. Måste umgås med mina släktingar, de åker imorgon.
sjuk tjej

I wrapped it up and sent it, with a note saying "I love you" I meant it!

Systemkamera
Skidglasögon
Två par hörlurar
Tre Armband
En tavla
Underkläder
Pengar
Kalender
TV-spel
Spel
Kläder
Med mera! :)
Blev väldigt nöjd med mina julklappar men den som blev gladast över sin julklappar var nog Nancy! Hon fick två olika sorters hundgodis, två leksaker, hundschampoo och ett ben. :) Det var så roligt när hon skulle försöka öppna det. Jag fick hjälpa henne lite och sen när hon såg vad det var började hon direkt leka med sina leksaker. Hon får liksom beslutsångest när hon får flera leksaker. Hon vill leka med allt men kan bara leka med en i taget. Sötisen! :P
Min bästa julklapp var nog Systemkameran! Jag har viljat ha en jättelänge och nu har jag äntligen fått en. ;) Vi måste bara fixa minneskort åt den så äre bara att börja fota! Jag ska kanske träffa Axel idag, vi ska ju byta julklappar och så. :) Jag tror vi ska ge tre julklappar var till varandra, hihi gulligt va? :) Hoppas han gillar det jag ska ge honom bara. Men nu ska jag fixa håret lite, har precis duschat! Hoppas ni hade en riktigt bra jul. Vi firade först här hemma med släkten och sedan uppe så åkte vi upp på Tott med porscharna och åt julbord. :) Men aja, nu vi hörs!
Såhär såg jag och Nancy ut igår! :P

God Jul!

God Jul Alla Underbara Bloggläsare!
Just nu så sitter jag i vardagsrummet med min mormor. De andra har inte orkat kliva upp än.. (Matte, Tove och Nikki) och mamma och Peter är ute och uträttar några ärenden. :) Jag vet inte riktigt när vi får öppna julklapparna men det blir väl snart! Tror vi ska käka lite först och så kanske vi öppnar dem när resten av släkten är här. Men aja, jag ville egentligen bara hälsa er alla en riktigt god jul!

Varit på Tott

Hejhopp!
Kom hem från Tott för ett tag sedan. Jag och Nikki satt och bubblade i bubbelpoolen och snackade i någon timme medans mamma och mormor var på spabehandling och Matte och Tove gymmade. Mysigt! Därefter så käkade vi middag och sen skjutsade Matte hem oss med Porschen. ;) Vi fick även titta lite på Hummer-limousinen, tuuuungt! Den ska jag lätt åka någon dag. ;) Men aja, nu ska jag kolla lite på julklapparna under granen och vila lite. Jag är ju fortfarande sjuk och så.. Asdrygt men sånt får man ta.
Pusshej

Julhandlat!

Heysan!
Idag så har man varit inne i Östersund och julhandlat. Jag har fixat klart alla julklapparna nu så det är skönt! :) Nikki hjälpte mig att slå in dem så fint. Det var verkligen svinkallt inne i Östersund idag, hela -32 grader var det! Rena sommarvädret hemma i Åre tycker man, här har vi "bara" runt -20 grader. Skönt att vara inne i värmen nu, inte bra alls för mig att vara ute när det är så kyligt.. Jag har en rätt hemsk hosta just nu så det är drygt.
Ikväll så ska jag, Matte, Nikki, Tove, mamma, mormor och Peter vara på Tott och äta middag. Vi ska även kanske få en varsin spa-behandling allihopa, awesome eller? :) Och sen imorgon är det julafton! :D Men ajaa, nu ska jag hitta på något annat, pusshej.

Onödig information

Heysan bloggen!

Eftersom jag är lite av en "onödig information-tönt" så kan ni få några roliga här att skumma igenom.

"Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till exempel genom att ta i dörrhandtag."
"En googolplexian, är ett tal som är så stort,att det inte går att skriva ner, även om varje siffra var mindre än en kvark, och all utrymme i hela universum användes."
"Om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar, har du producerat tillräckligt med ljudenergi för att värma upp en kopp kaffe."
"William Shakespeare kom på 1700 nya engelska ord."
"IKEA står för "Ingvar Kamprad Elmtaryd Agunnaryd""
"Det är fysiskt omöjligt att slicka på sin egen armbåge"
"Ett av världens sömnigaste djur är sengångaren som sover bort 80% av sitt liv."
"Det dyraste mobilnummret såldes för 1,5 miljoner pund och är 666 6666"
"Det tar 45 minuter innan ögonen helt anpassats till att se i mörker."
"Under julhandeln används ett Visakort i snitt 5340 gånger per minut, bara i USA."
"Från början bestod läppstift utav blod, fett, arsenik och krossade fiskfjäll"
"Sångerskan Édith Piaf sägs ha fötts under en gatulykta i Paris 1915"
"Pilgrimsfalken har en sån skarp syn så den kan urskilja en duva på 8 km avstånd."
"Världens mest välkända ord är "OK", den näst kända är "Coca-Cola"."
"Världens äldsta hund är 77 människoår och lever fortfarande."
"Gräshoppshonan äter upp hanens huvud vid parning."
"Djävulskt med spel och dobbel? Om man adderar alla siffror på ett roulettebord (1-36) så får man 666"
"Man är som längst precis när man vaknar, eftersom rygg kotorna rätar ut sig under natten, och pressas ihop under dagens gång. detta resulterar i att man är runt 2cm längre på morgonen än vad man är på kvällen"
"Det är fler människor som dör av fallande kokosnötter än av hajattacker."
"Jaktpiloter får oftare döttrar än söner därför att X-kromosonerna (som ger flickor) i spermierna bättre tål den hårda påverkan av gravitationen än Y-kromosonerna (som ger pojkar)."

JULLOV!

Heysan!
Precis kommit hem från skolan efter en lång och seg avslutningsdag ...men vet ni vad jag har nu?! JULLOV! Det känns asbra men det känns ändå som att man ska till skolan imorgon iaf. Men icke! :) Glad tjej. Jag är ganska nöjd med mina betyg, de var helt okej! Men de ska förbättras till nästa termin. ;) Mene nu ska jag njuta av min frihet, försöka bli frisk och vara lite med min släkt. Ha det bäst alla! <3

"41% av alla människor tar krullhåriga personer på mindre allvar."

Rubriken, haha?

Kanske en av mina undermedvetande
tankar när jag plattar mitt lockiga hår?
*Jag vill inte bli tagen på mindre allvar
så jag gör mitt hår rakt istället*
Jag är rätt seg just nu.. Har både ont i magen och hosta, fabulous life of Lina! Verkligen.. Just nu så sitter jag och Tove och kollar på "Ung och Bortskämd". Jag hejade såklart på Tim-Joel men han åkte ut igår, så himla dåligt! han var verkligen den som förtjänade att vinna mest tycker jag! Haha, vadå insatt? Men aja, varför jag inte är med min släkt just nu är för att min mamma och mormor sitter just nu och pratar och min morbror är med Joakim. :) Det var roligt att träffa dem och de ska bo hos oss till på söndag. Men ajaa, nu ska jag fortsätta titta.
sööt tjej

Släkten är här snart!

Hellu!
Snart så kommer mina släktingar hit och då ska vi käka middag och umgås, det blir nog nice! Imorgon är det sista dagen i skolan så det ska bli skönt.. Det som är mindre skönt är att jag är sjuk! Inte bra. Men aaaja, snart är de här så måste skynda mig! pusshej.
jag nu!

Love is in the air

Heysan bloggen!
Kom hem 12:40 idag eftersom jag har gått och blivit sjuk. Varför ska jag alltid bli sjuk på lov? Det är liksom en dag kvar tills vi får jullov och jag ska sååklaart bli sjuk då, helvetes själva skit. Jag hostar typ för allt jag är värd? Kommer nog snart ligga helt utslagen i sängen av utmattning.. Kul liv. Min morbror och mormor kommer dessutom om bara några timmar, de har bilat enda ifrån Kiruna! Galet. Jag har typ släkt från alla möjliga ställen just nu, haha. Svenstavik, Uppsala, Umeå, Luleå, Kiruna, Sundsvall, Skåne, Stockholm och Skåne (om man nu räknar med Peters släkt). Men aja, tror jag ska försöka sova bort min sjukdom lite. Ni får ha det så bra!

Hund + uggs = Rolig men livsfarlig kombination

Har precis varit ute med mitt yrväder till hund. Fysatan asså! Nedförsbacken vid solbringsvägen var självmord. Nancy drog för allt hon var värd och där stod jag i mina superhala uggs! Men det var också rätt kul, det kändes typ som att åka vattenskidor? haha! Men aja nu ska jag käka middag och sedan hjälpa tvillingsyrran att plugga till ett prov, gud vilken snäll syster jag är. Galet! Men aja, pussar på er.
En gammal bild på mig och Nancy när vi åkte längd på Åresjön

Hemma från skidåkningen och har just nu lite hemma-afterski!

Yo bro!
Kom hem från backen för ett tag sen. Drog dit vid tolv och åkte skidor med grabbarna, det var bara jag som tjej som vågade skidor idag. (Haha, nej men.. De andra kunde inte åka på grund utav lite olika orsaker) Så det var jag, Olle, Linus, Robin och William som åkte idag i Duved. Ni ska bara veta hur kallt det var! Visst fine, -15 är inte så mycket men det blåste som bara den däruppe, frös fan benen och ansiktet av mig! Men vi var mest i skogen och där var det lä och skydd mot vinden. Det har iaf varit en rolig och mysig dag med grabbarna! :) När vi hade åkt klart i backen så åkte vi ner till Duveds julmarknad och träffade tomten, vi fick lite godis och sådant av honom. Yummy! Därefter så drog vi alla hem. ;)
Just nu så sitter jag här i täckisar, en stor t-shirt, underställ och snackar med Johannes mamma som är på besök här hos oss. Jag sitter dessutom och mumsar på en nybakad lussebulle och dricker varm choklad. Livet är allt bra härligt ibland asså! Men aja, nu ska jag fortsätta snacka med mammorna och ha lite hemma afterski med dem. Så vi hörs bloggen! ;)
härligare

Planer för dagen!

Planer för dagen
* Fixa i ordning mig
* Äta
* Vara med bror (Johannes)
* Julhandla med honom
* Lokalen

På julafton stannar Jultomten i genomsnitt 34 mikrosekunder i varje hushåll, och renarna håller en hastighet av 20880000 km/h

Hallooo alla!
Det blev ingen skidåkning idag.. Vädret förstörde min skidlust! Men aja, imorgon kanske? Just nu så sitter jag och lyssnar på musik och ska väl snart fixa i ordning mig. Jag är stört hungrig dessutom! Kul att det aldrig finns något gott hemma, avlider. Men aja, ska göra något vettigt nu. Orkar inte blogga! Så puss.

Enemy spotted!

Hellu!
Shit pommes, är fan svintrött! Ikväll så har jag varit med några kompisar nere på Holiday och på Lokalen. Tjejerna som uppträdde (Ronja, Sanna, Lisa, Ada, Clara och Tova) var jätteduktiga! Credz. Jag har annars suttit och ätit med två snubbar (Johannes och Tobbe) halva kvällen och hängt på lokalen som sagt. Trevligt, trevligt! Kvällen har varit rätt bra trots att jag var lite deppig men sådant får man ta! Haha, alltså.. Ett tag så sprang jag runt och lekte CS? jag har fan aldrig i hela mitt liv spelat CS? Okej, jag har sett när Axel och Wissing har spelat det men ändå? Jag sprang iaf typ runt och ba: "ENEMY SPOTTED, ENEMY SPOTTED!" och typ sköt på alla, kul liv. Haha!
Men ajaaa, nu ska jag sovelisova. Ska troligen ut och åka lite skidor imorgon! Det blir nog grymt. Men vi ses någon gång bloggen! Du vet typ i framtiden? y00 br00. Hahaha, fan den mest sagda hälsningsfrasen den här veckan,YOOO BROOO! Mene så gåre när man har många bröder och uhm.. Systrar.. Hahahah nerå! Aja tja.
Såg typ ut såhär idag.. + pälsmössa och pälsväst

Ta dig i kragen, håll dig vaken på dagen!

Helluu!
Sitter just nu och peppar inför att gå ut. Ska först ut med hunden och sedan dra till Lokalen tror jag! Det är en show just nu på Holiday som några av mina kompisar är med i, vet inte om jag kommer att hinna dit i någorlunda bra tid men det skulle vara roligt att se iaf! Medans jag sitter här och peppar inför de blåsiga vindarna som jag snart ska gå till mötes så kollar jag på "Vägen till Eldorado". Jag har verkligen fastnat för såna filmer den här veckan! Har även sett "Moses - Prinsen av Egypten" och "Josef - Drömmarnas konung". Jag älskar såna filmer och jag tycker faktiskt religion och sådant är rätt intressant. ;) Hah, kul liv tänker väl ni.
Annars då? Mja, är lite deppig. Min farfar har ju precis dött, det där som hände i helgen och sen så är jag lite deppig över lite andra saker också. Inte speciellt taggad på något just nu! Det kanske blir en hemmakväll istället? Vet inte om jag pallar vara social ikväll, det har fan varit en jobbig och hektiskt vecka. Men aja, få fan ta mig i kragen! Klä på mig varmt och dra ut med min lilla bebis och sedan vara lite social på Lokalen. Vi ses där!
fin men deppig låt

Heaven can wait we are only watching the skies

Hellu bloggen!

Jag vet att uppdateringen har varit dålig men jag har inte haft lust att blogga.. Det hände en grej nu i helgen under dygnet runt skidåkningen som fick mig att må dåligt. Jag vet att jag inte ska behöva må dåligt av det eftersom det inte var mitt fel men jag mår dåligt av det ändå. Det bästa vore ju att det aldrig skulle hänt! Men aja, life goes on!
Idag fick jag dessutom reda på att min farfar dog inatt.. Blev ganska ledsen när jag fick reda på det men det var också väldigt väntat, det kom inte som en chock iallafall! Jag har iaf försökt att nå både min faster och min farmor men de har inte svarat ännu, de har troligen fullt upp! Men aja.. Ska försöka ringa sen igen! Jag hoppas du får vila i frid nu farfar, jag saknar och älskar dig. Hälsa pappa från mig om du träffar honom. <3
R.I.P Olof Farfar Hansson




I got the magic in me!


ingen blogglust

Hey bloggen!

Jag har inte riktigt pallat blogga som ni ser.. Blivit lite less på det. Så ja, vi hörs igen när jag har fått tillbaka blogglusten.

helvete

Att en natt kan börja så bra men sluta så dåligt.. Det är sjukt. Helvete, mår skit.


There is a fire in his heart

Hellu!
Precis varit ute och hämtat mina skidgrejor i garaget. Jag kom hem från Östersund för kanske 1,5 timme sen! Vi kollade mest i butikerna, det fanns inte så mycket egentligen. Jag hittade iaf en skitgrym systemkamera för 10.000 kr men jag kommer typ inte få den, haha. Sux 2 b me! :( Annars så hittade jag lite julklappar till mig själv (haha ego) och funderar på två olika julklappar till min älskling. Måste ringa hans föräldrar och kolla lite vad de tycker, inte så roligt om vi kanske köper samma direkt och så behövs ju lite råd om vad Axel tycker om. :) Jag ska dessutom leta efter något personligt till honom! Det är den svåra delen tycker jag, haha. Jag måste dessutom hitta julklappar till mina kusiner och familj! Jag tror jag vet, men ändå.. Det är svårt. Men aja, nu ska jag käka lite och sedan dra till Lokalen och peppa inför nattens dygnet runt skidåkning med skidgänget. Det här kommer bli awesome! ;) Pusshey.

Min kväll och nu Östersund och dygnet runt inatt!

Hellu!
Lokalen igår var helt okej, schysst till en början men sög i slutet. Innan jag och Tove drog hem satt vi på Holiday i typ 1,5 timme och snackade. Det var lite kul när vi var påväg dit kom det ett killgäng och frågade om vi ville följa med till Dahlbom's, vart vi bodde och om vi ville ligga med dem. Haha! Vi sa rätt snabbt att vi både hade pojkvänner och drog vidare. ;)
Men aja, nu måste jag skynda mig! Jag, mamma och Tove ska in till Östersund och shoppa lite. Men jag hoppas ni får en bra dag! Ikväll blir det kanske dygnet runt skidåkning, awesome. :)

Jag vill börja mitt liv tillsammans med dig på riktigt nu!

Alltså gud vad mysigt det skulle vara att få bo ihop med sin partner! Då har man en alldeles egen lägenhet tillsammans och tar hand om den och varandra. Hur mysigt? Vill nu! :)
Alltså jag var verkligen på strålande humör idag men på bussen så förstördes allt. Pallar verkligen inte skit! Bara för att jag är en energisk och sprudlade person.. Jag följer liksom det här rådet:

"Brinn så länge du lever,
låt ingen få släcka din glöd.
Brinn så vi alla kan se dig,
vägra vara levande död."

Ingen vill väl vara levande död? Så vafan!
Visa att du finns och lever. Mitt tips!
Aja, dagen rullade väl på rätt okej. Fredagar är rätt jobbiga eftersom vi har sex lektioner men sista lektionen piggade faktiskt upp! Vi dansade på idrotten, haha. Jag och Axel har ju dansat lite bugg och så på fritiden så jag kunde typ allting rätt bra. Jag tycker det ändå är rätt kul, haha. Men det är roligast att dansa med Axel, han är grym. ;)
Men aja, pusshej på er! Nu blir det Lokalen.

Min födelsedag!

Heyhopp!

Idag är det ingen vanlig dag.. För det är min och Toves födelsedag! :D Hurra hurra hurra! haha skämt och sido. Min dag har iaf varit grym. Vaknade på morgonen med frukost på sängen och lite presenter. (Jag ska dessutom få mer på lördag, t.ex systemkamera) Efter det klädde jag på mig och drog på skolan. Fick rätt många gratulationer där, så gulligt av alla att komma ihåg att vi fyllde år. Tack så mycket! :) Dagen rullade väl iaf på och sedan så åkte jag hem och fixade och donade lite, duschade och sådant! Runt 19:00 kom iaf min älskling och vi myste, berättade saker för varandra som vi hade missat i varandras liv, kollade på TV lite och bara fula oss som vanligt. :P Precis när vi tänkte hugga in på tårtan skulle desvärre han hem så vi hann inte! :( Men aja, dagen har varit grym. Beskrev allt väldigt kortfattat nu men pallar verkligen inte blogga! Men aja, tja.
pusss.

Cascada - Last Christmas I gave you my heart (GRYM!!1)


My birthday tomorrow!

Glaaaad!
Precis pratat lite med Ida och Axel i telefon. :') Jag var på ett rätt dåligt humör innan så det var skönt att de gjorde en på bättre humör! Glad tjej. Imorgon fyller jag dessutom 16år! Shit asså.. Sexton år gammal! Haha, lilla jag liksom? Sjukt. Jag tror jag ska gå och lägga mig tidigt ikväll så jag vaknar fort imorgon! :D Eller så väntar jag tills klockan är 00:00 så man får se direkt när det blir 9 December 2010! Höhhö. Jag fyller ju egentligen år den 09 December 1994 klockan 22:57. Så det är först då jag fyller år! Jag ska fan se när klockan är 22:57 asså. Inget man missar! Men aja, nu ska jag sova så gott och njuta av mitt glada humöööör. Pusshey!

Min dag i korthet

Efter att vi hade kollat på Palmcrantz (Johan Palm + Sebastian Krantz = Palmcrantz gymnasiet, haha drev lite om det med Johannes. Han blev sur på mig då! :P) och Wargentin så gick vi och åt. Jag råkade såklart öppna mitt mjölkpaket konstigt så att mjölken sprutade över mina armar. Gissa om typ alla misstolkade? Det såg ut som sperma alltså, haha fulast. Iaf efter maten så drog jag och shoppade med Sarah och Anna och killarna drog för att kolla på bio. Jag hittade två tröjor, två böcker och en ring. Vågade inte riktigt leta julklappar idag så ska göra det nu till helgen eller nästa! Sedan så drog vi till tåget igen och åkte hem. Jag älskar typ att åka tåg! Så mysigt och speciellt nu när det var mörkt, love it. Vi har iaf haft en riktigt trevlig dag med mycket skratt och roligheter helt enkelt. Jag orkar absolut inte gå in i detalj men hahah dagen har iaf varit grym.
haha blev inte bra på bild alls idag..

Öppet hus, Wargentin och Palmcrantz!

Heyhopp!
Kom hem från Östersund för någon timme sen. Jag har varit där på Öppet hus på två olika gymnasium som sagt! Så kan väl skriva lite om dem.
Palmcrantz:
Verkar vara ett riktigt roligt gymnasium! Direkt när vi kom dit hörde man musiken från alla elever och vid entrén hörde man några högtalare som dunkade musik. Man kände sig verkligen varmt välkommen! Utanför skolan så var det en massa jibb-killar där och hoppade studdsmatta. Och ja, studdsmattan var utomhus i snön och de filmade från skolans tak. Rätt kul att se! Direkt när vi kom dit gick vi in till idrottshallen där alla olika linjer var. Vi kollade runt lite där och sedan kom Tobbe. :) Han visade oss runt på skolan och den var verkligen enorm! Elever överallt och salar för allt möjligt. Sedan innan vi drog fick vi se Tobias repa lite med sitt band! :) Alla på Palmcrantz verkade riktigt snälla, roliga och avslappnade. Det var dessutom en väldigt fin skola! Väldigt synd att jag inte pysslar med något estetiskt riktigt.. Det verkade vara så roligt där!
Wargentin:
Direkt när vi kom till Wargen så gick vi in till skolan men förstod ingenting. En lärare fick iaf visa oss på rätt spår och vi gick in till deras sporthall. Där satt alla linjer igen och jag gick och snackade med Samhälle och media, tänkte även snacka med ekonomi och idrott men orkade inte.. Alla vi höll verkligen på att svälta ihjäl när vi var där så vi var tvungna att käka snabbt. Detta gjorde så att vi varken orkade gå på en guidad tur eller vara speciellt engagerade. Men det jag fick höra om skolan verkade iaf väldigt bra och de var jättesnälla och trevliga där. Men Wargentin verkar ändå rätt bra men PC verkade roligare! Men dessvärre har inte PC några av de linjerna jag riktigt vill gå så det kommer förmodligen bli Wargen. Men ajaa, vi får se! :)
Ska göra ett till inlägg om vad jag annars har gjort idag också.. Ville bara att ni skulle få se vad jag tycker och känner inför dessa två gymnasium. Båda verkar iaf grymma! Men aja, kolla in snart här igen! :)
Btw.. Det är tänkt att Wargen och PC snart kommer att slås ihop, så det kommer nog bli awesome. Den nya skolan kommer heta Gymnaiseby.
Den nya sammanslagna gymnasieskolan i Östersund kommer att stå klar till höstterminen 2013. Då kommer Wargentinskolan och Palmcrantzskolan att rymmas i en gemensam s k gymnasieby.
Såhär kommer den nya skolan se ut.. De tror skolan kommer vara klar år 2013.

Sniglar kan sova i tre år (onödigt vetande i mitt hjärta)

Jag ska snart göra detsamma som min rubrik här ovanför. Sova alltså! Inte i tre år kanske, men nästan. ;) Kommer aldrig glömma TV-programmet här nedanför. Björnes magasin och så håller han i lilla Snigel.. Mycket sniglar det blev nu asså, hah! Sniglar ftw. Aja, puss&kram! Sweet dreams.

De flesta människor tillbringar 5 år av sitt liv i kö.

Haha rubriken, kul liv.
Mja, sitter just nu i min sköna soffa och funderar. Imorgon har man iaf sovmorgoooon, stöööört niiice. Men mamma kommer förmodligen ändå väcka mig på morgonen som vanligt! Livet är hårt. Jag har typ dessutom ont i hela kroppen fast jag inte har gjort något för att få det? Sjukt drygt. Jag känner mig som en plågad själ och jag förtjänar verkligen inte det just nu! :( NO-provet gick piss också för er som undrar det. Jag ska nog kurra ihop mig i min varma, mjuka och mysiga säng och tänka på döden. Okej, minus det där sista. Nu ska vi vara glada, hipphipp hurra! Eller? Aja godnatt på er, pussssss.

Enrique Iglesias

Hey!
Sitter här hemma hos Johannes och kollar på medans han spelar bas. Han är jätteduktig! :) Vi har iaf lekt lite med Jonathan, gjort middag och kollat lite smått på lägenheter i Östersund. Vi ska ju in dit imorgon på Öppet hus! Det kommer nog bli azuuum. Vi har dessutom kollat på lite roliga youtube-klipp! Gryymtråå. (För fan/Johannes) men aja, snabb uppdatering! Vi hörs senare. ;)
bara för att johannes inte tycker om honom ;)

Dagensråå! (bara för att ha en anledning att slippa pluggarå)

Dagens humör: privatlivs humör: Glatt. skolhumör: typ piss off.
Dagens frisyr: Platt, fult och tråkigt.
Dagens klädsel: Skjorta från Abercrombie and fitch, Leggings från gina och t-shirt med tryck från Cubus (y)
Dagens händelser: Skola, plugg, telefonkontakt med den yttrevärlden
Dagens låt: Guardian Angel - Red jumpsuit apparatus
Dagens planer: Pluggaa livet av migrååå!
Dagens vill ha: Frihet!
Dagens saknad: Fritid och min kille ofc.
Dagens drog: facebook
Dagens finaste: Nancy, alla gånger.
Dagens måste: Plugga inför provet i morgon. Bööh.
Dagens mat: Baguette, kräm, pepparkaksdeg, köttbullar o makaroner typ.
Dagens köp: Baguette.
Dagens kärlek: Axelrååå!
Dagens bästa: Franska-provetråå.
Dagens samtal: När Axel råka ringa mig av misstag (igen) så jag kunde lyssna när han och hans polare spela CS. TjuvlyssarN!
Dagens kommentar: Skolhelvete
ahahaha, eller? Dagens lögn.

Peace, love and understanding

Hellu!
Nu är jag hemma från skolan. Varit en riktigt skön dag idag! Blev dessutom glatt överraskad på franskan idag. Jag trodde jag typ hade gjort fel på det mesta men det visade sig att jag bara hade två fel, 111/113 och det gav mig ett MVG på provet! :) Glad tjej. Annars så flöt väl dagen på med rätt slappa lektioner, syslöjd, hemkunskap och SO. På Syslöjden så tovade jag två paket som man kan hänga i granen, på hemkunskapen så jobbade jag med Adam och vi gjorde hallonkräm och pepparkaksdeg. Riktigt fint teamwork vi hade asså! Sen SO och då kollade vi på film hela lektionen, slappt. Linus den busen somnade, haha.
Nu är jag hemma och ska snart plugga inför ett NO-prov jag har imorgon. Rolig information vaa? Aja, ser fram emot onsdagen då man ska ta ledigt för att åka på Öppet hus i Östersund. ;) Alla kommunala skolorna har det och då ska jag såklart checka in Wargentin, min kanske framtida skola. Jag ska dessutom se till att julshoppa lite! :) Imorgon efter skolan så drar jag nog hem till Johannes för att kolla på lite lägenheter i Östersund och planera lite med honom. :) Sen till helgen så ska jag och några till troligen dra in till Östersund igen för att se Harry Potter och Dödsrelikerna del 1. :) Det blir nog grymt! Men aja, ni ska jag fika lite och sedan blir det plugg. Pusshey!


Love is the only thing in this world that covers up all the pain and makes someone feel wonderful again!

Allt känns förjävligt bra nu! Nyss så ringde killen och sa ett litet roligt och kärleksfullt godnatt, snart fyller jag år, snart är det jullov, snart är det julafton och nyår och snart dessutom (inte direkt snart kanske, men aja) börjar jag gymnaiset! :D Läääängtaaar! Då allting kommer bli awesome, det känner jag på mig. ;)
Btw har ni tänkt på det här.. Varje gång ni frågar någon något. T.ex "Vet du var random är?" och den svarar kanske "Den är i biblioteket" och frågar sedan varför du undrade det. Så svarar man "Näe, jag undrade bara." Men faktiskt.. bakom varje "jag bara undrade" så finns det en hake till varför man undrade. Ingen kan ju bara undra saker utan en anledning! Men varför man inte säger vad man undrade kan beror på olika skäl. Det kan bero på att man kanske är kär i den här personen men inte vill berätta det, det kanske har hänt något som man inte vill säga till den man frågar eller så är det bara helt oviktigt för den man frågar men viktigt för en själv så att den helt enkelt inte behöver veta. Jag ska fan börja med att säga så. Typ "Det finns alltid en anledning bakom varje jag bara undrade" så får man kanske veta anledningen. ;)
Men aja, nu ska jag följa min pojkväns råd och gå och lägga mig! ;) pussheye.

'Cause everytime we touch I get this feeling

Heyss!
Tänk att 2010 snart lider mot sitt slut.. Jag som tyckte att det precis hade börjat? Jag fyller dessutom snart 16år! Jag börjar ju bli riktigt gammal. Aja, just nu håller jag på att snacka med min kära vän Johannes. :) Vi snackar Gymnasiet och sådant. Jag har ju inte riktigt bestämt mig än om det blir Järpen eller Östersund men jag tror det blir Östersund. :) Eller? Nä fan vet inte. Vi får står kvar vid "jag tror.." och det betyder inte "jag vet.."

Iaf om jag drar till Östersund (vilket det troligtvis blir) så ska jag och Johannes nog bo tillsammans! Vi har liksom känt varandra hela livet och sen så är det ju skönt att ha någon som känner en riktigt bra. Det är ju dessutom bra att vara två stycken som tar hand om hyran och sånt. Vi kommer nog trivas riktigt bra tillsammans och sen kommer vi nog inte bli less på varandra. Jag kommer nog gå på Wargentin och han på PalmCrantz. Så det blir nog super! :D Vi ska kolla på lägenhet någon dag i veckan och sen så drar vi till Öppet hus på onsdag tillsammans och kollar in skolorna. ;) Hur bra? Fan vad glad jag är nu. Super! :D

Glad tjej!

Let's make it work and prove everyone wrong

Heysan!
Idag blir det nog en mys-söndag med lite inslag av pluggning. Jag är typ fortfarande trött efter igår.. Men jag har typ lust att dra ut i backen nu med några kompisar! haha. Dubbelmoral? Förresten äre typ iskallt ute men jag vill fan åka skidor! :( Jobbigt läge. Aja, ska nog hitta på något med min kära tvillingsyster.. Tänk vad bra egentligen att ha en tvillingsyster? En person i exakt samma ålder och som har bott med en i hela sitt liv. Man har alltid haft en vän 24/7 liksom. Awesome! Nu ska jag vara med min älskade tvillingsyrra. :) Ciao!
Jag och syrran för några år sedan. ;) <3

Hemma från Harry Potter-maratonet nu!

Hellu!
Det svider just nu i mina ögon efter allt film tittande.. Kom hem från Sarah för en dryg halvtimma sen. Vi såg alla filmerna förutom "De vises sten" och "Hemligheternas kammare" för de hade Ronja redan sett sen innan men inte resten. :) Jag kom dit 15:00 och de började kolla 14:30 så.. vi kollade i nästan 9 timmar! Nu är man fan less på dumburken asså. Tänk att gå på Hogwarts alltså, vilken dröm. J.K Rowling har verkligen gjort ett mästerverk, eller ja rättare sagt sju stycken. Harry Potter är bäst!
Men nu ska jag stänga av den här lysande saken som torterar mina ögon.. Jag har ju synfel, är både närsynt och har brytningsfel. Men jag använder inte glasögon eller linser, bra va? :P Hah, inte direkt.. Men aja, nu ska jag sovaaaa! pusshej.
Jag tycker "Den flammande bägaren" är den bästa Harry Potter-filmen jag har sett hittills. Riktigt bra!

My life is brilliant

Heysan bloggen!

Ska snart gå bort till Sarah och kolla på Harry Potter-Maraton med henne, Ronja och Lovisa! :) Det blir nog grymt. Men innan det så måste jag käka lite, föna håret och platta det. Mitt hår ser verkligen förjävligt ut när det är lockigt och jag känner mig inte alls bekvämt med det.
Tidigare idag så har jag för det mesta smsat och haft hemmaspa! :) Riktigt skönt. Jag kände mig typ så skabbig så det var liksom bara ett måste! Nu kom hit Nancy haltandes. Det är så kallt ute just nu så att min lilla hund fryser tassarna av sig, hon försöker slicka dem varma. Lilla vännen! Snart ska även jag ut i kylan.. Men aja, nu måste jag verkligen skynda mig! (Har ni tänkt på att jag alltid skriver "men aja," när jag ska sluta blogga? haha fulast)
älskar låten, "I saw an angel.."

Back on track

Heysan bloggen!
Vet att det har varit riktigt urusla uppdateringar nu på senaste tid men skolan går faktiskt före bloggen. Gjorde ett prov igår och ett idag! Skönt att ha bockat av dem. Nästa vecka har jag ett till prov i NO och om jag sätter MVG på det provet får jag MVG i slutbetyg i fysik. Så håll tummarna för mig! :)
Nog pratat om skolan.. Kom hem från Lokalen (ungdomsgård) för en dryg timme sen, det var väl rätt kul men också lite drygt. Kollade iaf på två filmer där och satt och för det mesta och snackade med alla. :) Just idag på idrotten så hade jag styrketräning med Linus, gissa om snubben var jobbig. "Kom igen dååå LINA!" och så sprang han precis bakom mig även fast han skulle starta när jag var klar och när vi körde med bollar skulle han jämt sparka undan min boll. Drygare... På Lokalen så snackade jag, Sarah och Ronja om hur mycket personer har förändrats genom tiderna och hur vissa verkligen byter personlighet hela tiden. Stört drygt! Men aja, nu ska jag ta och varva ner lite, ta lite kvällsfika, läsa lite och sedan gå och lägga mig! Imorgon blir det nog Harry Potter-maraton hemma hos Sarah. Vi ska se alla filmerna och sedan någon dag ska vi även se den nya filmen som går på bio nu. Visst låter det grymt? Jag gillare. Men aja, pusshej! :) <3

I miss who you were but not the one you have become

Jag saknar den du har varit, men inte den du har blivit...


Hemma från skolan nu..

Heysan bloggen!
Kom nyss hem från skolan.. Åkte hem på grund av huvudvärk och lite feber, gjorde iaf NO-provet på morgonen. Jag tror jag fixade alla G och MVG-frågorna men inte alla VG, haha. Aja.. Vi får la se vad jag får för betyg. Men, men ska snart dyka ner bland böckerna igen fast denna gången i franska. Har franska-prov imorgon så det är därför!
Men aja, nog snackat om skolan.. Just nu har jag jättemycket träningsvärk i armarna så kan typ knappt röra dem.. Jag har dessutom huvudvärk och feber som sagt så det är inte världens gladaste Lina som bloggar för er idag, tyvärr. Ska nog ta en kopp varm choklad nu och titta lite på TV en stund och kanske sova lite, skönt. Japp, så gör vi! Hoppas ni mår bättre än mig iaf, aldrig roligt att vara sjuk eller må dåligt. Men mmmh, vi hörs senare! :) <3
Nancy och en liten del av vardagsrummet. ;) <3

Måste plugga inför prov!

Kommer nog inte vara så superbra uppdatering med här två kommande dagarna på grund av att jag måste plugga till två prov, alltid lika roligt.. Eller? Så ja, nu vet ni varför. Försöker klämma in lite inlägg om jag hinner! puss.


jag imorgon, i övermorgon och på tisdag nästan vecka. Wööööj!

RSS 2.0