15 sanningar om mig

1. Jag älskar min pojkvän Axel
2. Jag vet fortfarande inte vilket gymnasium eller vilken linje jag ska välja
3. Jag är nästan aldrig långsint
4. Jag har 8 riktigt nära personer jag kan berätta allt för
5. Jag lever efter citatet "you gotta take chances for the things you care about"
6. Jag tror på stjärntecken och är en stolt skytt
7. Ibland drömmer jag om att jag vore allsmäktig
8. Jag avskyr min längd men jag försöker se det som något personligt och charmigt
9. Jag vill och ska gå ner i vikt
10. Jag väljer nästan alltid känsla före förnuft
11. Jag är en väldigt djup och filosofisk person
12. Jag kommer alltid känna sorg och saknad efter min bortgångne far
13. Axel är just nu den som står mig närmast ifrån det manliga könet
14. Jag har dåligt tålamod och förlorar lätt viljan och intresset att fullfölja ett projekt
15. Jag håller aldrig inne med något utan jag säger alltid det jag känner

But worst of all.. To be without you!

Fanfanfan!
Sex veckor utan dig - En livstid, en evighet och en saknad större än allt. 
Btw gjorde den här bilden för lite mer än 3 månader sen..
Vi firar inte ett år nu alltså! (hinner inte göra en ny just nu)



Baby jag vill ha dig, baby jag kommer och tar dig!

Heysan bloggen!
Jag vet att jag har uppdaterat dåligt idag men jag har verkligen inte haft tid för bloggen. Jag var först på skolan och sedan drog jag hem till Johannes för att plugga lite matte med honom, har ju prov imorgon.. Serri, det är inte roligt. Men aja, det löser sig! Det här tar vi, Lina. PEPPAA! haha. Men aja nu så ska jag fortsätta plugga, lyssna på musik och smsa med min äskling. Ha det bäst så länge, kanske klämmer in ngt inlägg till er senare. Puss!
jag och ebbakusin på nyår <3

There are no words for my love to you

Igår kväll medans jag var och fixade mig så överaskade min älskling mig. Han tände ljus, satte på romantisk musik, tog fram kladdkaka, en blomma och kopplade in datorn i TV:n där en bild visades där det stod "I love you". När jag kommer ner för trappen tog han tag i min hand ledde mig in i vardagsrummet och lät mig se mig omkring. Tror ni inte jag dog lite eller? Mitt hjärta smälte! Sedan så sa vi att vi älskade varandra och kysstes.

Underbarare kille får man leta efter!
Jag älskar dig, Axel. <3


I love you

Snö, blommor, romantisk middag,
ljuv musik, tända ljus,
choklad, spel, film,
skidor och kärlek.

Så var min helg. <3


I love you and I want to live the rest of my life with you

Heysan bloggen!
Imorgon får ni förbereda er på rätt dålig uppdatering tror jag. Jag ska hem till Axel tidigt imorgon och sedan vara hos honom hela dagen och även sova över där. Det ska bli jättemysigt! Han kommer vara ensam hemma dessutom så det kommer vara som att vi bor själva i ett eget hus. :) Axel och jag blir som en liten familj tillsammans, gulligt va? :) Men aja nu vet ni iaf! Ni får ha en så bra lördag imorgon! puss.

Fighting for peace is like fucking for virginity

Heys!
Det blir en hemmakväll idag. Jag känner mig riktigt seg efter en lång skoldag! Så skönt att bara vara hemma och ta det lugnt med familjen. Nu så ska jag sätta på mig lite mysiga kläder, springa ner till min älskade hund och mysa med henne. Finns inget bättre! När jag har gjort det en stund ska jag prata lite med min mamma och sedan så ska jag nog rulla igång en film. Mys! Hoppas er kväll blir minst lika mysig. Puss!
Jag för några månader sen.

I never thought love could be so strong

I never thought love could be so strong
now it is tearing me apart, I miss you.
And I don't really know where we went wrong
but you are still inside my heart.
Now I am walking on a lonely road again
and it feels like I am lost.
But worst of all.. To be without you.


Where is the love that we couldn't ignore?

Where is the pain when you walk out the door?
It doesn't hurt like it used to before.
Where is the love that we couldn't ignore?
It doesn't kick like a pill anymore.
Where is the thrill at the end of our fights?
Where is the heat when we turn off the lights?
I just miss all the mess that we made when we
still have the passion to hate.



Love and sunshine!

Snart är man blond, brun och snygg igen!
Mindre än en månad kvar, det ska bli awesome. Vietnam!
Jag förra året i Cypern!

You are my prince in shining armor

Hejsan hoppsan!
Sitter här i soffan med min familj och har precis kollat på Landskampen. Sverige förlorade dessvärre men det är inte slut än! Vi kommer ta hem det. ;) Ikväll så har jag även kollat på två avsnitt av "Uppdrag granskning" och jag tycker det är rätt spännande faktiskt! Haha nörd. (a) Men det var ett avsnitt om IKEA och Ingvar Kamprad, väldigt intressant faktiskt och så var det ett avsnitt om en pedofil i Sundsvall. Fyfan alltså! Pedofiler är nog bland det äckligaste som finns, hur fan kan man ge sig på barn så? Usch hemskt! Kul att även den pedofilen ibland var på Alnö.. Min pojkvän har släkt och sommarstuga där och jag var även där i somras. Tur att de har spärrat in honom för gott nu iaf! Men aja nu så ska jag gå och lägga mig, sov så gottie allihopa!

Let me take a mental shot of this moment

Heysan läsare!

Kom hem från skolan för ett tag sedan och jag höll seriöst på att somna på varje lektion.. På första lektionen var jag riktigt trött men piggnade till rätt mycket när jag fick tillbaka min NO-uppsats. Jag trodde inte skulle få så bra betyg på den eftersom jag bara rafsade ihop den på två kvällar och kände att jag hade upprepat rätt mycket men sedan när jag läste om den idag på lektionen så kände jag mig riktigt nöjd med den! Jag fick iaf MVG på den. :) Nöjd tjej.
Just nu så sitter jag och kollar på Project Runway och leker lite med Nancy. Ikväll ska jag egentligen på Skicross-träning men jag tror jag skippar den. Det blåser jättemycket, jag vill att min fot ska läka helt och jag känner mig riktigt seg och trött idag. Roligare liv! :P Men aja, ni får en skön video med Hugo Rosas igen då han låtsas vara Kissie på hal is. Skönare snubbe får man leta efter, haha. Bästa "Ska inte du vara hemma och käka mackor med oboy?" ;)

I don't deserve you girl

Nu ska jag snart gå och lägga mig efter en frustrerande och slitsam kväll! Först så ska prata med en kompis som alltid får mig på bra humör och sedan så hoppas jag på en godnatts sömn. Jag hittade en jättefin låt nu ikväll, lyssna och njut.


Haha Hugo Rosas är så jävla skön!


Just as new like a heart first beat

Heysan bloggen!
Kom nyss hem från en väldigt chill skoldag. Jag trodde den skulle bli superdupermega jobbig men den blev riktigt bra! Jag åkte skidor hela eftermiddagen, aschill. Jag åkte med rätt olika personer (Olle, Robin, Andreas, Sarah m.fl) hela tiden men jag åkte alltid med Hampus och Linus iaf. Juste! Olle och Robin hittade en död ripa som de sedan gav till Ingrid. (Deras mentor och syslöjdlärare) Någon hade tydligen kört på den i backen och så hade den dött. Ingrid ska typ äta upp den? Skulle jag aldrig göra.. Man vet ju aldrig vart den har varit liksom? :O Snön i backen sög idag iaf.. Riktigt hårt och isigt och trots detta så lurade Linus, Hampus och Andreas med mig på Tyskhuvet. Uffha! Men det gick bra iaf. :P Men aja, har egentligen inget viktigt att säga (som vanligt) så sätter punkt nu. Ska ut med Nancy snart för er som undrar.. Aja, ses.
coolare bild men fett äckligt typ? men cool.

Somebody past away, I think it was me..


Living the dream

Tjenaare.
Nu är jag hemma från gymmet, skönt med träning. Jag gymmade iaf med Sarah&Ebba så det var nice. Det var lite drygt för när jag och Sarah var påväg hem så skulle jag såklart glömma mina träningsskor på gymmet så det var bara att springa tillbaka.. Lite irritersamt men aja. Nu ska iaf jag och familjen snart iväg och storhandla, därefter ska jag duscha och sedan plugga inför ett prov imorgon. Jag känner mig väldigt kreativ och motiverad idag. Jag har ingen aning om vad det är med mig? Men aja, hoppas det håller i sig ..länge! Tänkte bara uppdatera lite innan jag drar.
Hahah, när jag duschar så kanske jag får fortsätta min träning så som Björn Gustafsson gör? haha. Sakna Axel lite så som honom också kanske? Njae det skippar vi. ;)

My heart stops when you look at me

Heyyy!
Kom hem från skolan för en stund sedan.. Hade ingen lärare på sista lektionen idag så drog hem med Sixten, Nikki och Erik. ;) Dagen har ändå varit rätt chill trots förberedelser i nationella och ett SO-prov. SO-provet gick väl sådär.. Satt kvar längst som vanligt och fick inte med allt jag ville egentligen. Aja, vi får se hur det går! När man var klar med provet så fick man tillbaka ett annat prov, Hinduismen. Jag fick MVG! :) Så blev riktigt glad. Men aja, nu så ska jag snart upp och träna på gold's gym tror jag.. Ska fika lite och sedan träna! Men vi hörs senare antar jag. ;)
Min lilla ängel

Brain washed

Heysan!
Jag ska strax gå och lägga mig.. Min dator har legat på sängen och varit varm ett bra tag nu så den "andas" jättemycket. Jag tror alltid den ska sprängas då så försöker alltid hitta något kallt ställe att lägga den på. Men seriöst? Tänk om datorn skulle sprängas? Gud vad hemskt! Hela ens ansikte kommer ju då gå förlorat..? Undra om Axel skulle vilja ha mig då? haha. Nej men usch vad hemskt om det skulle hända! Vill bara stänga av den här dumburken nu. Ni får sova så gottie allihopa, puss.
känner mig så här just nu alltså... Teckning av KanDee såklart! ;)

Eyes

Heysan bloggen!
Just nu så kollar jag lite på ögon.. Jag älskar verkligen blåa! Bruna är också fina, jag tycker Nicole Richies bruna ögon är rätt speciella och fascinerande. Så ljusbruna och helt i samma nyans typ? Gröna ögon har jag faktiskt alltid haft svårt för att tycka om. Jag tycker egentligen inte gröna ögon är en riktig ögonfärg utan att det är ett fel. Det ska vara antingen blåa eller bruna! Det jag tycker är dumt med gröna ögon är att de ofta även har inslag av antingen blått eller brunt. Jag blir så förvirrad! Vissa gröna ögon har liksom ofta fläckar av brunt lite här och där. Jag har alltid haft svårt för gröna men jag har lärt mig att gilla dem. Axels ögon är faktiskt gröna! Åh minns när jag upptäckte det, så pinsamt..
Lina: Axel, förut trodde jag att du hade blåa ögon men nu vet jag att du har bruna!
Axel: Jag har gröna..
Lina: VA?! Har du?
Axel: Ja..?
haha, snacka om fail. Men Axels ögon är faktiskt riktigt fina! Jag älskar att dem verkligen är ljusgröna och att de inte har inslag av varken brunt eller blått, de är jämna och fina. Nu kanske ni grönögda blir lite sura på mig men jag har faktiskt alltid haft svårt för gröna ögon. Men blått ligger mig närmast hjärtat! Jag själv har blåa ögon så det kan ju faktiskt bero på det, hehe.
Så annorlunda brun färg eller hur?
Alltid gillat Isabelles ögon. Påminner om mina fast hennes är mörkblåa. :)
ÄLSKAAAR Kate Bosworths ögon! Så jävla coola. Ge mig?

You can't stop the waves but you can learn to surf

Hejsan bloggen!
Nu har jag pluggat ett tag lite till och från. Duktig tjej! Av någon anledning så somnar min arm hela tiden just nu? Tur att det bara är den som somnar medans jag pluggar och inte hela jag, haha. Sär arm jag har alltså.. Vad är felet? Mene nu så ska jag dunka lite SsSschöönNn musik och chilla, y00.
Åååh, jag är fett glad just nu. Det kom värsta lyckoruset över mig. Love it. Åååh meene, vet inte vad jag ska blogga om så vi sätter punkt här nuuuråå.


smile for me.

Don't ever look back

Heysan hoppsaN!
Trodde dagen skulle bli sjukt jobbig men den var faktiskt riktigt slapp ändå. Jag sov rätt dåligt inatt eftersom jag har skadat min fot lite, eller ja.. Min tå faktiskt! haha. Den är alldeles blå och har en spricka i mitten efter skicross-tävlingarna. Den bunkar, gör ont och rycker nätterna igenom.. Den är helt fucked up alltså. Min sömnbrist resulterade i en skum och flummig dag. Jag sprang typ runt med en grön duk och lekte "grönluvan", superhjälte och gangster (?). Jag har mina stunder ibland alltså..

Men aja, när jag kom hem idag så var jag på sjukt bra humör så drog ut med hunden på dirren och nu om en halvtimme blir det plugg! Skönt att det är religion-pluggning eftersom jag tycker det är intressant. Jag tycker det liksom är intressant att försöka förstå hur människor kan leva efter en religion och anpassa sitt liv efter det. Jag skulle aldrig klara det! Jag tycker man ska tro på sig själv och ingen annan, göra det man tycker är roligt i livet och bara ha det bra helt enkelt!

Men aja, vi hörs senare antar jag.

Jag älskar verkligen hans röst! To die for.
Fan, är helt jävla kär.

Listen to your heart

Imorgon börjar mitt nya liv! (Haha vad klyschigt det lät)

Näe men har gjort ett schema som jag ska försöka följa och det ska ge mig ett bättre liv! Slut med undanflykter och lathet. Jag hoppas att jag klarar det men det återstår att se.. Jag är ingen människa som klarar av att ha rutiner och följa scheman egentligen. Jag hatar att känna mig tvingad men ibland är det ju bara för mitt eget bästa. Jag hoppas verkligen jag lyckas hålla det här nu! Wish me luck.

You better die young baby!

Äh, vadfan.. Stannar uppe ett tag till! Egentligen borde jag plugga till hemkunskapsprovet imorgon men jag har glömt papperna på skolan. (Life is a bitch and then you die, höh) Jag sitter just nu istället och lyssnar på "You better die young - Nomy" och har lite ångest inför skolan imorgon.
Jag har franska på morgonen och ska ha något glosförhör som jag inte pallar. (Hatar seriöst språk, fyfan..) Efter franskan så har jag träslöjd. Ännu mer usch på det! Tycker inte om slöjd eftersom jag inte är bra på det.. Okej har VG men ändå? Efter slöjden har jag hemkunskap och då ska jag göra prov och sedan har jag engelska, språk igen! blä. Svenska är chill men inte franska&engelska, uäek. Men aja, "Don't take life seriously, it isn't permanent."
Haha vilket klago-inlägg det blev. Men aja håller mig till citatet som jag skrev nyss. ;) Denna är också nice "don't take life so seriously, no one makes it out alive anyway". Jag älskar verkligen olika citat eller låt-texter. Det blir oftast sånt på mina rebriker. Många kommer jag på själv också! De flesta är relaterade till mitt liv men ibland så bara skriver jag något. Rubriken jag har nu kommer från låten jag lyssnar på, diggar den faktiskt. ;)


Skiers ready? Attention. BAM!

Hellu bloggen!
Nu är jag hemma från Funäsdalens skicross-tävlingar med några nya erfarenheter, minnen och skador rikare. Det var faktiskt riktigt kul och jag kommer förmodligen fortsätta med skicross. :) Jag orkar inte berätta allt i detalj men det har varit en bra helg med tjejerna.
Nu så ska jag chilla lite och sedan få en godnatts sömn!
Hoppas er helg också har varit bra. :)

Mot skicross tävlingen i Funäs!

Tänkte bara säga ett snabbt hejdå här på bloggen! Nu så drar jag, Malou, Lovisa och Clara iväg till Funäsdalen på Skicross-tävling. Önska oss lycka till! Ha en bra helg allihopa. ;)
vi fyra dårå! ;)

Friskt vågat, hälften vunnet!


Dreams

Heysan hoppsan!
Idag när jag kom hem så fick jag linnena jag hade beställt! Jag trodde linnena skulle vara rätt tighta och jag som inte gillar att ha för tight beställde i medium för säkerhetsskull. Men seriöst? Det är typ large? De är jättestora på mig! :O Så om ni beställer från Kan Dee gör det i small. De är seriöst jättestora i medium? Så det var lite synd men jag älskar dem fortfarande! ;)
Ikväll var jag dessutom på min första skicross-träning. Det gick väl sådär.. Hade inte hoppat några hopp alls i år så det var lite ovant men det gick ändå bra! :) Jag hade ju heller aldrig kört banan innan så ibland körde man ju lite fel och så.. Jag fick kolla rätt mycket på taktik, teknik och lära mig att våga. Jag kraschade en gång men annars gick det bra. (Har lite ont i skuldran och huvudet efter det men aja) Jag är redan lite nervös inför tävlingen men jag kör mest den här tävlingen för att lära mig.. Ska inte köra mitt bästa utan kolla på hur de andra gör och köra bara för att det är roligt helt enkelt. ;) Men nu så ska jag sova, sov så gott allihopa!
Tyckte bilden bara var lite cool ;)

Freedom comes when you learn to let go

Heysan bloggen!
Gissa vem som fyller år idag? Jo min lilla hund Nancy, GRATTIS PÅ FYRA ÅRS DAGEN GUMMAN! <3 Gud vad gammal hon är nu. Min lilla bebis! :P Vi ska väl fira henne lite senare. Åh bussturen hem idag var sjukt rolig med Linda och Sarah. "Alla på bussen är olika glassar och det är jackan som avgör vilken smak man är, okej?! Det här är en glassbuss." haha. Fan vad sugen jag blev på glass nu.. Skulle ge vad som helst för en glassbåt, yummy. Men äh det får vi skita i! Måste ju börja tänka på figuren. 2011 kommer lätt bli träningens år och nu ikväll så ska jag faktiskt på min första skicross-träning. OMG! :O Haha nej men det ska bli kul! Peppad, haha. Men aja, tänkte bara uppdatera lite snabbt, ciao.
Gud vad äckligt om det där skulle hända alltså! :o
Haha fan vilken random bild egentligen..

Live your own life for you will die your own death

Heyhopp!
Sitter just nu invirad i en handduk och har skitont i fötterna. Jag borde egentligen vara ute med min hund nu men om jag går ut nu medans mitt hår är blött så kommer det att frysa till is! Inte bra, inte bra. Kan ingen ordna en person som går ut med Nancy frivilligt när inte jag vill/kan det? Vore awesome.
Vad jag gör annars då? Mja har snackat lite med Malou om skicrossen nu till helgen. Jag har ju anmält mig till min första skicross-tävling! Jag har ju aldrig åkt det innan så om jag kommer sist så skyller jag på det. (a) Jag bestämde mig för att börja med skicross förra veckan så det har verkligen varit kort varsel. Skidorna jag har fixat fram nu passar inte mig alls egentligen men bättre än inget I guess? Jag hoppas det kommer bli roligt iaf! Så längesen jag tävla i skidor nu. :) Vi får se hur det går helt enkelt, första träningen blir imorgon!


Brain washed

Yaahoo home from school!
Dagen har varit rätt chill men shit vad längdskidåkningen tog på mina stackars fötter! Jag kunde knappt gå eftersom det gjorde så frukansvärt ont. (Mina pjäxor var för stora) Jag höll seriöst på att avlida av smärta där ett tag.. Jag kunde inte vara med på Elevens val - idrott pga det! Det sög. Förresten så är längd rätt jobbigt! Hur kan min pojkvän tävla i det?! Seriöst..? Snacka kondis han måste ha alltså! Aja bra för mig antar jag? ;)
Aja sitter och internet-shoppar lite idag igen. Hittat en hoodie och ett till linne jag vill ha! Grymt. StorshopparN eller? haha. Aja snart är de i min ägo, me like. ;) Jag gillar att tjejerna på tjocktröjan verkligen lyser. Det ger ett coolt och annorlunda intryck. Trycket på linnet är också så jäkla coolt! TV:n tar verkligen över människors liv ibland och ja, linnet är helt enkelt bara läckert. Kom hem till mig nu, tack?

Big Brother-Jessica?

Minns ni programmet Big Brother och den ökända BB-Jessica? Jag var nog bara 11 år när det gick på TV men jag råkade klicka in på ett youtube-klipp på henne för någon dag sedan. Man kan verkligen säga att hon har vikt ut sig i TV och gjort bort sig totalt. Men undra hur hon är nu 5 år senare? Hon har väl bara försvunnit efter Big Brother? Men jag tycker faktiskt hon var en värdig vinnare av miljonen. Hon var verkligen Big Brother-koncept och gjorde så att det var roligt och intressant att titta på. Jessica var nog ett riktigt helvete att bo tillsammans med men jag tyckte ändå hon förtjänade att vinna. Hon körde verkligen sitt egna race och brydde sig inte om vad alla andra tyckte! Det är rätt starkt gjort ändå.


Pictures says more than thousand words

Diggar att jag skrev i inlägget "Pojkflickan - vart tog hon vägen?" att jag ville införskaffa några nya hoodies och så blev det linnen istället. :'pPppPpPppPP Höehöehöheöhe.
Hahah, fan vad ful jag är. Men ska försöka leta efter några snygga tjocktröjor också! Haha min blogg är så fin just nu.. Samma bilder hela tiden? Kul och varierade outfits på den här bloggen alltså. Men jag är rätt lat på att ta bilder på mig själv! Jag tycker mer om att vara ute och fota och leta fina vinklar med cool skärpa. Jag har ju börjat att utveckla ett fotointresse! :) Jag tycker ju om att fota, göra filmer och åka skidor! Till sommaren blir det nog dessutom att testa på downhill med min kära killkompis Linus. Säger bara: Hej döden?


Tycker den här bilden är både äcklig och cool.
Glassen är hel medans människan smälte! :O

Hemklickade!


Pojkflickan - vart tog hon vägen?

Under hela min uppväxt så har jag varit en såkallad pojkflicka. Det är under de två senaste åren jag blivit mycket mer tjejig av mig. Förut så höll jag på med inlines, skateboard, mycket studdsmatta, freestyle, hade bara tjocktröjor, stora baggy-byxor, mjukisbyxor, sminkade mig inte alls m.m.. Det är de här två senaste åren jag har börjat klä mig och bete mig mycket tjejigare. Jag tänkte verkligen på det idag. För idag så hade jag på mig en svart kappa, linne, kofta, pälsmössa, armband, halsband, klackskor, handväska, löshår, smink och jeansleggings. Det här sakerna skulle jag aldrig ta på mig för två år sedan! Jag avskydde att ha tighta kläder på mig för att jag kände mig instängd. Jag känner mig fortfarande delvis instängd ännu.. Mina vänner får ofta säga åt mig att stänga jackan eller liknande.
Men aja, jag gillar faktiskt båda stilarna! Jag tycker om att variera. Jag tycker om att ibland vara lite tjejigare och ibland lite grabbigare. Jag har faktiskt lust att införskaffa några riktigt sköna hoodar just nu! Det är skönt att bara dra på sig en hood ibland när man inte orkar fixa sig ordentligt. Jag gillar den avslappnade stilen men även den lite mer tillgjorda! Vad jag väljer att ha på mig för kläder beror helt och hållet vilket humör jag är på. Jag tycker om att vara lite av varje, lite både och, lite av allting. Jag har ingen bestäm stil! Utan jag klär mig efter det jag känner för och det nöjer jag mig med. :)

You make me shine every single day

Nu blir det duschen. Imorgon firar jag och älsklingen 17 månader! Gud vad länge vi har varit tillsammans nu. Vi har varit kära i varandra i två år och så har vi varit ihop i totalt 1,5 år snart! :)
Lite annorlunda bild på mig men det gillar vi!

I miss the days when I could be with you, daddy..


Smile for me

Hmm.. Imorgon är det längdskidor på idrotten och sedan direkt efter är det "elevens val - idrott".. Fan vad jobbigt att både ta med sig längdgrejor och vanliga idrottgrejor och att de är precis efter varandra? Kommer få stressa ihjäl. Livet är hårt! :( Men hursomhelst, det blir första gången för mig att åka längdskidor den här säsongen. Lite pinsamt med tanke på att jag har en pojkvän som tränar och tävlar i det, hehe. (a) Hoppas du älskar mig ändå baby. *blink* Hah, fan vad ful jag är.. Aja, nu ska jag lägga mig under mitt mysiga täcke och kolla på en film! Vad det blir för film? Det är fortfarande ett mysterium.. damdam!

My eye is the color of my soul and it gives me the answer to all my questions

Hallå i stugan!
Ligger här medvetslös i soffan och undrar vad jag ska göra med mitt liv.. Beslut hit och beslut dit! Om jag vill vara barn igen? Ja tack! Om jag vill slippa alla måsten? Ja tack gärna! Om jag är hungrig just nu? Jaaaa, vrålhungrig! Även att jag åt typ ett ton med mat tidigare idag.. (CHICKEN VAR DET JUE IDAG!!1 :D ) Jag kommer bli riktigt tjock asså! Riktigt stor, mör och fet. Men det gillar vi! Eller? Aja nu ska jag skita i att tänka på alla måsten och beslut för ett tag och bara vara ett litet barn! NjutarN here I come.
Mina svar på mina frågor finns där djupt inne någonstans..
Mitt öga kanske ger mig svaret?

Enjoy the life, it is all you got.

Segare människa får man leta efter...
Fysatan asså, nu vill man iväg någonstans och leva livet. Skulle ge vad som helst för en fet smoothie, en stor och härlig hängmatta, havets vågor mot strandkanten, palmer och en varm sol på det! Ge mig? Men aja, om någon månad är jag där. Vietnam!


Skicross

Hellu bloggen!
Nu efter skolan så har jag varit och kollat lite på skidor. Jag ska ju börja med skicross! Jag har inte sagt det här på bloggen innan va? :) Jag ska iaf börja med det, jag har ingen aning om hur bra jag är på det eftersom jag aldrig har kört det men det får jag se på torsdag då jag ska på min första träning. På fredag så drar jag, Malou, Clara, Lovisa och Alva på tävlingar i Funäsdalen dessutom. :) Ni behöver inte förvänta er för mycket av mig.. Jag har som sagt aldrig åkt det medans de andra tjejerna redan har hållit på med det i ett år. Men det ska bli roligt att testa och börja åka!
En liten video om skicross för er som inte riktigt vet vad det är! :)

You are the one and only for me

Helluuu!
Jag är på skolan just nu och har precis ätit lunch, är helt sjukt mätt. Var riktigt god lunch idag faktiskt! Sitter här med mina klasskompisar och chillar just nu innan SO:n ska drar igång. Kuuuul Liiiv! Haha, jag och Johannes är så lika ibland. Vi har typ samma humor! Först innan vi drar på lunchen så fixar vi oss lite i spegeln och sedan så börjar vi vandringen mot matsalen. Johannes måste gå lite långsammare för att jag ska kunna hänga med i hans takt. Blir ju lätt så när den kortaste och den längsta i hela 9:an går tillsammans. ;) Men iaf när vi var framme, spegeln på dirren och sedan käkade vi.. Snackade lite gymnaiset och sådant eftersom vi kanske kommer att bo tillsammans i Östersund och sedan innan vi drar går vi och kollar oss i spegeln igen. Hahahah! Inte för att vi egentligen behövde göra det men vi ville fula oss lite. (a) Men aja nu börjar snart SO:n så måste dra, ciiaaao.

Who owns my heart?

Heysan bloggen!
Känner mig mycket bättre nu, skönt. Det blir nog iaf skolan imorgon! Jag och tvillingsyrran springer just nu runt och fixar lite och dunkar musiik. ;) Haha förresten jag har tänkt på en grej. Min underläpp är typ hundra gånger större än min övre, hhah. Ska jag göra en läppförstoring eller? Njae, skulle inte tro det..
Aja, jag och Tove hade en liten photosession på mig med min systemis. Den tar fan sjuuukt bra bilder! Så nöjd med den. :) Egentligen vill jag inte ha blixt på spegel-bilderna så ni vet men utan blixten så blir bilderna jättesuddiga? Det är lite konstigt.. Ska försöka lära mig hur man kan ta bilder utan blixt så att de inte blir suddiga. Idag har jag dessutom lockat löshåret lite och klippt det. Det är inte lika långt längre så nu ser det mer naturligt ut! Gooooodiiie! Men aja, tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg, ha det bäst! ;)

Where's the love we couldn't ignore? It doesn't kick like a pill anymore..

Pjufh, euw.
Inatt så åkte jag på en mildare magsjuka.. Så jag skippade skolan idag. Jag har typ bara sovit hela dagen och försökt att äta något. Jag och magen är inte direkt vänner just nu om man säger så. Ajaa, nu så ska jag försöka piggna till lite! Bloggar kanske mer senare.
Gillar dessa bilder ändå.. Blir så fascinerad utav dem. Lagt ut liknande längre ner också! ;)

She wants to paint the world with color again

Godnattie allihopa nu ska jag sova, imorgon blir det den roliga skola som vi har längtat så till efter helgen! Yaahoo. Men aja, ni får sova så gott mina små hjärtegull! pusshey.

I know you love me, I know you care

Heysan bloggen!
Kom hem från Axel för ungefär en timme sen. Det blev lite strul med hur jag skulle ta mig dit eftersom mina föräldrar är i Stockholm men tillslut lyckades jag kirra skjuts av Joakim och hans kompisar. Bussarna strulade något enormt dem också! Men aja, helldre porsche än buss va? ;)
Väl hemma hos Axel blev det lite mys framför TV:n med familjen först. Längdskidor såklart! ;) Axel visade mig sin nya mobil dessutom så vi lekt väl rätt mycket med den. Därefter åt jag och hela familjen middag tillsammans, jättegott! Sedan så gick jag och Axel och spelade Halo medans Arvid och Olle gick ut och åkte snowracer tror jag. Sedan så satte vi oss framför TV:n allihopa igen och kollade på Solsidan och myste. Efter solsidan myste vi framför TV:n en stund till och sedan åkte jag hem. :) Mysigare och finare kväll får man leta efter och jag älskar verkligen dig Axel. Jag har känt dig sedan du var 14år och nu är du 17år!
Jag älskar dig Axel Jonsson. <3



Tyler Ward gör verkligen sjukt bra covers på dem här låtarna!


I give it to someone special!

Heysan bloggen!
Idag är det en speciell dag för idag fyller min älskade pojkvän år! :) Han fyller 17år idag så nu har han gått och blivit riktigt gammal. ;) Men jag älskar dig lika mycket ändå, haha. :P Ska kanske åka till honom senare idag, får se.. Men aja, nu ska jag fixa fram lite mat! Jag och Tove är ensamma hemma eftersom mamma och Peter har åkt till Stockholm, asnice. Mene Joakim ska komma och kolla till oss lite ikväll. Han måste ju kolla så vi är lydiga och inte förstör huset, haha. Men aja, nu ska jag fixa fram maaaat! Yummy.
Jag får akta så inte det här händer, aj aj?! :o

Give me a stairway to heaven

Om den här trappan skulle leda upp till min pappa skulle jag lätt gå hela vägen... <3

Jag rider fram på min unicorn!

Det blir nog en hemmakväll med familjen idag, mysigt. Tove och jag har kollat lite på TV, videoklipp, ätit tjockis-mat, lyssnat på lite schöön musik och snackat om allt mellan himmel och jord tillsammans. Kung! Just nu så är min kära tvillingsyster ute med våran lilla hund så jag sitter här och bloggar, kollar på tv, lyssnar på musik, chattar och smsar! Tur att man är tjej alltså. ;)

Haha fyfan vad jag älskar Evas brorsan Tobbe i Eva och Adam! Så sjukt jobbig men ändå så jävla skön. Jag har alltid velat ha en storebror och jag har faktiskt fått en nu delvis. :) Haha mene checka det här klippet på honom och även den här låten, båda är sjukt sköna!
Haha, han e jue rätt snygg också! ;)
haha bäst låt, "jag rider fram på min unicorn!" ;)

I make my way and do my own race


Sleepwalker

Halloj!
Det blev ingen skidåkning idag, det var typ ingen som orkade haha. Just nu så lyssnar jag på lite musik och funderar på att ta en dusch snart. Jag känner mig typ sjukt seg idag men aja.. Blir väl att tagga till ikväll! ;)
Sängen har varit min bästa vän idag, tar med mig den överallt. :P

I fell in love with you the first time I saw you

Heysan hoppsan!
Har precis kommit hem från Lokalen, det var rätt lugnt där idag faktiskt men väldigt mysigt. Så jäkla skönt med helg asså! Har bara gått den här terminen en vecka men man är redan död, haha. Aja, livet leker. ;) Eller? Men aah imorgon blir det kanske skidor på livets meny, känns grymt. Nu ska jag lyssna på lite skön musik och sedan sussa!

I like the kiss you gave me last night

Heysan bloggen!

Just nu så sitter jag och Tove och lyssnar på musik på hennes dator. Jag glömde min dator i skolan, riktigt lyckat gjort alltså! Det suger fan. Idag så har jag haft en rätt jobbig dag i skolan.. Redovisning på morgonen, kolla med Helen så att min uppsats kom fram till henne och sådant. Ajaaaa, skönt att bli av med det där iaf! Nu ska jag fixa i ordning mig lite, käka och sedan kanske dra på Lokalen. Vi får se hur det blir, nu är det HELG!!!!1



Smile like you never had done it before.. Everything changes in this moment.

Beslut, beslut.. Varför kan man inte få vara liten igen?
Jag står här själv och nu finns det ingen återvändo..


I answer to your question with a kiss

Heysan bloggen, nu ska jag gå och lägga mig! Hoppas ni får en riktigt godnatts sömn. Puss!

Unibet chalala!

Pjufffh, äntligen klart med allt plugg! Freedom here I come. ;) Btw jag vet att mina inlägg är sjukt tråkiga just nu men jag har ingen inspiration.. Så kan det gå när man fel parkerar, eller hur Ebba? ;) Ajaaaaa. Nu ska jag leka lite mer med min systemis. Pusshey och njuuuut av denna underbara stämma!
Saknar dessa reklamera sjukt mycket ändå, haha så jävla klockren!

I am so happy to be your reality

Hellu bloggen!

Just nu är jag typ überglad fast jag inte borde vara det? Jag borde slänga mig över mina skolböcker och plugga livet av mig! Men icke sa nicke. Jag har precis tagit lite nya bilder på mig, kände att det var dags för det. Har ju samma tråkiga bilder hela tiden och jag måste ju börja utnyttja min nya Systemis mycket nu ju! ;) Jag är fortfarande nybörjare men jag lär mig väl snart! Allting har sin tid, okej? /Careface. Men aja, ska börja plugga nu igen snart.

Life is a bitch and then you die.. :P


Smile

Sometimes you just have to smile.

You do everything for a reason

Heysan bloggen!
Har suttit nere i köket en stund och dunkat lite musik med Joakim. Hah, skönast! Just nu så tränar jag lite inför min redovisning imorgon.. Vet inte om jag kommer att göra det imorgon men troligen. Jag hatar att redovisa men jag vill bli av med det. Jag måste även skriva klart min uppsats ikväll så förvänta er ingen bra uppdatering idag heller. Ni får ha det så bra, pussss.
filmen jag ska redovisa om!

Love is our life's greatest happiness and our life's greatest sorrow

Heysan bloggen!
Vet att uppdateringen har varit sjukt dålig idag men ibland blir det så! Jag har pluggat hela kvällen så nu har jag riktigt ont i huvudet. Life is hard! Det jobbigaste är att jag fortfarande inte är klar så får fortsätta att skriva imorgon, böööh. Men aja nu ska jag sova och smsa lite en stund, mys. ;)
jag för typ något år sedan, wööj!

It is impossible to be in love and wise at the same time

Heysan bitches!
Jag ska alldeles strax gå och lägga mig. Min kväll har jag ägnat åt min fina pojkvän, vi har typ snackat på skype. Mysigt! Snackade även en liten stund med Åslin och Olle. :) Jag skulle ha pluggat ikväll egentligen men jag har tappat bort mina böcker så imorgon blir det verkligen hård pluggning när jag kommer hem! Måste skriva klart hela uppsatsen imorgon och jag vet knappt vad jag ska skriva om? Roligt läge men aja så kan det gå.. Ni får sova så gott allihopa så hörs vi någon gång! Pussss på er.

Magnus Betnér om jämnställdhet


Jämnställdhet

Tänkte snacka lite om jämnställdhet och olikheterna mellan könen.

Tjejer är så mycket mer komplicerade varelser än killar. Tjejer håller alltid på att älta, överanalysera, vela hit och dit, skylla ifrån sig, bry sig för mycket om vad alla andra tycker m.m.. Det är faktiskt så att det kvinnliga könet använder ett frågetecken i slutet av sina meningar dubbelt så ofta som män och det beror på (inte så oväntat kanske) osäkerhet. "Tycker du den här tröjan är fin?", "Jag hatar verkligen henne gör inte du också det?", "Visst är den här boken bra?", "Aten är väl huvudstaden i Grekland, eller hur?".. Tjejer ställer ofta helldre frågor till killar dessutom än till andra tjejer eftersom de känner att de får mer bekräftelse och ett tryggt svar på frågan när det är en kille som svarar. En kille låter oftast mer säker och beslutsam än vad än tjej låter och då litar hon helldre på killens svar än en annans tjej, varför ska det vara så?
Något tjejer också är riktigt bra på är att skylla ifrån sig. ("Men jag mådde inte riktigt bra då..", "jag hade mens då..", "jag var sjuk", "min mamma sa att jag inte fick", "jag var tvungen att gå ut med hunden" m.m) Tjejer är rädda för att ta smällen och skyller helldre på något annat så att de ska komma lindrigare undan. När en kille hamnar i den här situationen säger han oftast som det är och tar konsekvensen. Killar är oftast mycket ärligare än tjejer och står för vad dem har gjort.
Något vi tjejer också är väldigt bra på är att älta och överanalysera. "Varför ringer han inte?", "Vart är han någonstans, borde inte han vara här nu?", "Ska jag ringa eller ska jag vänta tills hon gör det?", "Undra vad dem gör idag?", "Varför fråga dem inte mig för?", "Undra om han saknar mig?" m.m.. Tjejer tänker oftast för mycket och har ett negativt tankesätt. Det är så typiskt tjejer att förväntar sig det värsta för att inte bli oväntat sårade. En kille skulle kanske inte ens ha tänkt på dessa saker? Killar har ett mycket enklare tankesätt än vad tjejer har och det gynnar dem riktigt ordentligt. Det är oftare tjejer som blir demprimerade än killar i dagens samhälle.
Mycket av vårt samhälle beror på hur det har sett ut förr och fortfarande gör. Män har alltid betraktas bättre än kvinnor genom tiderna. Det gör oss kvinnor osäkra och därför tänker vi så mycket som vi gör och ställer massvis med frågor för att känna oss säkrare. Det skulle vara så skönt om det inte vore såhär.. Jag hoppas att vårat samhälle någon gång i framtiden blir ännu mer jämställt än vad det redan är. Det positiva är ju att vi ändå är påväg mot ett mer jämtställt samhälle! (Vet att det blev ett fult inlägg men aja)
så sant, så sant..

I love you anyway

Hellu!
Andra dagen i skolan idag. Dagen var faktiskt rätt nice ändå! Var mycket med den nya tjejen Linda and just chilling around. Snart så ska jag plugga lite NO, har en uppsats som ska in på torsdag. Det suger inte bara lite! Just nu så lyssnar jag lite på musik och läser lite bloggar. Men aja, bloggar mer senare! puss.
jag&ebba på nyår! ;)

To fear love is to fear life, and those who fear life are already three parts dead

Heysan bloggen!
Idag var det första skoldagen den här terminen. U-S-C-H säger jag bara! Okej, det var helt okej faktiskt men om jag fick välja så skulle jag helldre vara ute och åka skidor. Men aja, nu ikväll så har jag för det mesta bara chillat.
Jag var iaf ute med hunden ikväll i en timme eller så och hade henne lös hela tiden, hon är hyfsat lydig så det funkar. Det kommer iaf en gubbe gåendes med två irländska settrar och Nancy var jättelydig och snäll när de gick förbi. Men sen så när jag tror jag kan säga "hopp&lek" till henne så springer hon efter de två hundarna och gubben märker detta och sparkar nästan till min hund?!?! Vad fan är det för fel? Man sparka för fan inte djur. Sedan när jag kommer fram till honom säger jag: "Men vad fan gör du, chilla?!" han ba: "Håll din hund kopplad, den lyder inte!" jag ba: "Jo hon brukar göra det!" han ba: "De ska lyda jämt!" Jag ba: "Men hon är väl för fan ingen jävla robot, hon har också en fri vilja!" han ba: "Håll hunden kopplad!" och då drog jag därifrån. Resten av promenaden lydde hon iaf jättebra även fast jag vet att det kanske inte är så smart att ha henne okopplad. Men liksom man sparka för fan inte hundar, sån jävla tur att han missade henne. Jävla durplågare! Stackars hans hundar liksom?
Aja, nu är det i alla fall frid och fröjd! Nu i några timmar så har jag skypat med Axel och hans längdkompisar. Trevligt trevligt! Axel ska snart logga in igen efter att han har fikat. Vi ska smida planer då, hehe. ;)

You are my heart

Sitter just nu och klämmer i mig en stor bulle! Sjukt längesen jag åt en bulle verkligen. Jag brukar inte gilla såna här bullar men den här var faktiskt sjukt god? Stöööört. Aja, ikväll så har jag bara tagit det lugnt och chillat. Helt deckad efter skidåkningen. Jag ska fan sova nu, imorgon är det skola, wooohooo!

I love to have you all around me right now

Heysan kära bloggläsare!
Kom nyss hem från en underbar skiddag ute i backen! Stört kul var det idag också. Jag och Linus körde livet av oss som vanligt, jag och Ronja sjöng för glatta livet och jag och Sarah skrattade så vi dog. Vädret gjorde inte saken sämre heller! Nu lever man och fuck för skolan som börjar igen imorgon.
Nu ska jag duschaaaaa, pusssss.
En ond Linus som skulle dra ner snö över en för två år sedan..
Varför har jag bara bilder som är tagna för två år sedan?
Och majoriteten av dem är på Linus, haha?
I have a crush on you, Linus. Eller inte. :P

Sometimes you only need the sun to get a smile

Hade tänkt att stanna hemma i min mysiga underbara säng idag.. Mådde inte alls bra när jag vaknade och det gjorde inte min vännina Ronja heller. Vi hade tänkt skippa skiddagen idag på grund av det och sova igen några timmar. Men såklart ska Linus ringa och säga allt som är bra med skidåkningen och övertala en denna morgon! Så vafan gör man inte? Heydå bloggen nu ska jag ut i backen och vara med mina knäppa kompisar. ;) <3
Linus Olsson den jäveln. :P

I wish you were here with me

Heysan!
Idag har jag inte gjort så mycket.. Har fortfarande ont i huvudet sen igår. Jag hade tänkt att dra på Lokalen ikväll men pallar inte. Nu så hade jag tänkt sätta på en film, göra det lite mysigt och smsa lite med min älskling. Saknar honom så mycket när han är borta på skidtävlingar. (Eller ja, överhuvudtaget) Men jag hoppas er dag har varit bra och att er kväll kommer att blir det!

Adam och Eva


Sweet dreams!

Nu ska jag snart krypa ner under mitt underbara täcke som jag har fått av min älskling. Det är hjärtan på den och så står det "Love is alla you need" och likadant på kudden. Gulligt va? ;) Love it. Aja, hade iaf tänkt somna tidigt ikväll! Snart börjar skolan igen och jag måste verkligen vrida tillbaka på dygnet! Men ni får sova så gott allihopa, love you all!

Love is all you need

Idag så vaknade jag verkligen på helt fel sida! Jag vaknade av att mamma ringde mig så jag flög upp ur sängen och svarade alldeles sömndrunket. "hh-hallå?" Hela huvudet snurrade och jag fick en förjävlig huvudvärk. Jag vaknade nog alldeles för snabbt.. Mamma frågade iaf om jag ville följa med ut och fika men jag pallade seriöst inte.. Mådde så sjukt dåligt så somnade om efter en liten stund. När jag vaknade igen så händer nästa grej som gjorde mig lite förbannad. (Orkar inte gå in på vad men det förstörde min dag) och efter den smällen så händer även en TREDJE grej. Usch, det är verkligen inte min dag idag!

Men jag ringde iaf till Sarah ikväll och tog en kvällspromenad med henne och Nancy. Skönt att rensa huvudet och att få prata ut lite! Vi blev verkligen djupa där ett tag och pratade om saker som fascinerade oss. Älskar såna samtal! Då man får motivera, reflektera, analysera och förstå. Förstår verkligen inte personer som inte kan snacka på djupet. Jag kan verkligen bli fascinerad av saker och sätta mig in i dem. Många tror inte jag är så men det är jag faktiskt.. Jag älskar att prata och försöka förstå saker och ting helt enkelt!

Men aja, just nu är jag faktiskt riktigt glad igen! Promenaden med Sarah gjorde min dag och Axel gör den ännu bättre. Så glad över att jag har dig älskling, min finaste. <3

Follow your heart

Heysan!
Vissa av er har kanske försökt ta sig in på min blogg idag men upptäckt att den var lösenordsskyddad. Det beror på att jag bestämde mig tidigare idag för att lägga ner bloggen men jag ångrade mig nu till kvällen. Jag ville dels lägga ner den för att jag tycker jag delar med mig för mycket av mig själv. Men jag är så som person, jag är inte rädd för sådant och bryr mig oftast inte vad folk tycker. Jag vet att vissa av er dömmer mig för vad jag skriver och det har fått mig att backa väldigt mycket nu. Jag har börjat ta åt mig vilket jag inte alls har gjort innan.. Jag är inte rädd för kritik men jag tycker inte om när personer kränker en för något man har sagt/skrivit.
Världen skulle vara så mycket lättare om folk skulle vara glada för andras skull och sluta dömma. Det är faktiskt det som oftast gör så personer inte vågar leva ut sig själva.. "Jag vågar inte tatuera mig eftersom mina föräldrar inte tycker om sådant, jag vågar inte färga håret rött eftersom jag inte vet hur andra kommer att reagera, jag vågar inte ha på mig den här utmanade tröjan för jag vet vad mina kompisar kommer att säga" osv.. En person som verkligen vågar saker och vara sig själv är nog Lady Gaga och det beundrar jag henne för. Ett av hennes citat lyder såhär: "You have to be unique, and diffrent, and shine in your own way" och det är något jag verkligen håller med om! Hon bryr sig inte om vad folk tycker om henne. Hon är bara sig själv och står för den hon är och det gör henne till en väldigt bra förebild! Hon vågar till skillnad från många andra. Hon vet att folk dömmer henne men hon vågar ändå vara sig själv för att hon mår bra av det. Hon lever verkligen ut sig själv till fingerspetsarna!
Så tänk på det innan ni dömmer folk.. Man kan verkligen såra genom att dömma andra. Något den personen kanske står för och är. Ska den personen behöva ändra sig för att den inte passar dig? Acceptera bara att den personen är så vare sig du gillar det eller inte. Det intressanta med världen är just våra olikheter och skillnander, eller hur? Det skulle ju inte vara ett dugg roligt om alla tyckte, tänkte eller var likadana. Så våga vara er själva nu! Följ era hjärtan.
(Flummigt inlägg men ville egentligen bara få ut det här viktiga budskapet)

Förändring

Förändring.. Jag fascineras verkligen utav det. Att våga göra en förändring, stor som liten. Kanske göra en förändring som man inte alls vet hur den kommer att sluta, hur den kommer att påverka eller hur den kommer att bli. Man måste helt enkelt bara våga! Det är nyttigt att förändra sig, fatta beslut och att göra ett val. Jag vet att jag t.ex kan göra en stor förändring i mitt liv just nu men jag vet inte om jag vågar ta den. Men om jag vågar så kommer mitt liv förändra sig helt! Det är ovetskapen som gör så att jag inte vågar. Vad händer när jag gjort förändringen? Kommer den påverka mig positivt eller negativt? Hur kommer jag bli som person och vad kommer den här förändringen att ge mig? Det jag pratar om just nu är en stor förändring i mitt liv. En förändring jag inte vet om jag vågar ta eftersom jag är rädd för resultatet. Hela mitt liv kommer förändras i den stunden jag tar beslutet och när det är taget... Så finns det ingen återvändo.

En person som vågar att förändra sig ser jag som väldigt stark. Det kan verkligen vara skit jobbigt att fatta ett beslut och göra ett val som gör en förändring i ens liv. Man går oftast ut på ostadig och orörd mark utan varken kompass eller karta. En förändring kan vara t.ex att man väljer att klippa håret kort, göra en percing, börja med en ny sport, besluta sig för att skilja sig, sluta äta godis, försöka få kontakt med en ny spännande person eller bryta kontaken med en person som har stått en nära. Ibland leder en förändring till något dåligt och ibland till något bra! Men huvudsaken är väl ändå att man vågade? Att man vågade ta ställning till förändringen. Man får en helt ny lärdom utav det man vågade att göra. Jag fascineras verkligen utav förändring! Nu gäller det bara för mig att våga gör den...


You make me smile every single day

Heysan hoppsan!

Precis haft middag här hemma med familjen Sedlacek. Det var hela familjen (Tobias, Anton, Josephine, Ulf, Maria och Jacob) som var här så det var roligt och trevligt. Middagen slutade faktiskt officiellt nu nyss. Den började 18:00 och slutade 01:20! Så nu måste jag verkligen sova. Men det var väldigt kul att träffa alla igen! Men nu, sovaaa.


Bild på Tobias, asball.

I'm the best so fuck the rest!

Heysan bloggen!
Nu är jag hemma från backen. Jag vaknade 09:00 imorse (Hej döden?!) och satte på mig skidsakerna och var vid Sarah klockan 10:00. En liten morgonpromenix sådär! Vandringen fortsatte sedan upp till Kabinbanan och gissa om man blev varm. Visst det är inte så värst långt men man har ju sjukt mycket kläder på sig så man lökar ju sönder! Haha nej men.. Efter det så tog vi skidbussen och drog till Duved och resten är history. ;) Haha mene fyfan vad kul det var idag men riktigt kallt faktiskt. Vi träffade på en random dude som åkte med oss en liten stund. Alla vi höll fast i varandras stavar (och ja, vi tog upp hela backen) och så kommer det en snubbe och åker under våra stavar 24/7, haha asclean! Men aja.. Nu måste jag skynda mig! Ska ha middagsgäster om en timme så ciao!
Bild på Linus och Emil för två år sedan (och ja jag hittar bara bilder från
våra skiddagar som var för två år sedan)

When you do something you burn for, you never stop shining!

Imorgon blir det skidåkning med några lustiga små filurer, blir nog awesome! ;) Förutom att man måste kliva upp 09:00 imorgon! Liksom hej döden..? Kommer se ut som ett lik. Men aja, äntligen blir det SKIDOR! Nu sovasovasova.


En bild som togs för två år sedan ute i backen. ;) Sol, personer som man älskar, snö och skidor! Det stavas U-N-D-E-R-B-A-R-T-!

Love is the only thing in this world that covers up all the pain and makes someone feel wonderful again!

Heysan hoppsan sötisar!
(Säger hela tiden "söt, sött, sötis" till
allt och alla just nu känner jag)
Kom hem från Axel för ungefär en timme sen. Jag har varit med honom i ungefär 7 timmar (16-23:00) idag så det var roligt. ;) När jag kom dit så kollade såklart hela familjen på längdskidåkning så jag fick också göra det en stund. Efter det så spelade jag, Axel, Arvid och Olle Halo Reach. Jag köpte det som en gemensam julklapp till mig och Axel. :) När vi hade spelat klar så packade hela familjen (Inte jag och Axel då) ihop sig för att bege sig till Vemdalen på skidtävlingar. Axel ska inte på samma tävlingar som dem så han åker först imorgon med Ida och Björn till andra tävlingar nere i Torsby.
Så när jag och Axel blev lämnade själva så började vi dunka lite musik och laga middag tillsammans. Mysigt! Efter middagen så åkte vi ner med sparkarna och handlade saker Axel behöver inför sin resa imorgon. Det var typ första gången jag körde spark? haha. Nej men har gjort det innan men det var seriöst 100 år sedan. Aja, ägde Axel iaf! Eller? Aja, när vi hade handlat klart så åkte vi hem och började plocka undan disken och sånt.. Eller sa jag "vi?" Jag menar JAG! Axel var tvungen att packa inför imorgon så jag fick tömma disken, sätta in ny disk och vika hans kläder som han tog fram. Hahaha! Ibland är det bra att ha en flickvän va, Axel? *känna sig som en slav* Men aja när vi var klara med det så åt vi lite kvällsfika och myste tillsammans och sedan så skjutsade Axel ner mig till bussen vid 23:00. Mysig dag ändå! :) <3
Nu är jag hemma och ska snart gå och lägga mig! Aja, min dag har varit riktigt sweet.
Hoppas er också har varit det!
jag&Axel ;) <3

I can be your hero, baby!


Everybody is looking for love

Heysan!
Ligger här i soffan med Nancy. Kramgoare hund får man leta efter, om jag slutar klappa henne så börjar hon slå mig med sina tassar och slicka mig i ansiktet. Mene aja idag ska jag till Axel iaf, har ingen aning om vad vi ska göra men jag ska väl dra till honom snart.. Eller ja så fort vi har bestämt vilken tid jag kan komma, heha. Men aja, hoppas ni får en grym dag! pusshey.

Vill fan ut och åka skidor snart! Saknar dessa dagar.
Bilden är tagen för 2 år sen (shit va tiden går snabbt)

Så jävla sant och Magnus Betnér är bäst!


Fit for fight!

Helluu!
Det blev ett träningspass på gymmet med Nikki och Peter ikväll. Riktigt skönt att få göra av med lite energi! Försökte verkligen pressa mig ett tag där på löpbandet och styrkan gick rätt bra. Grymt, credz to me. Nytt år och en ny start mot ett mer vältränat och sundare liv, känns riktigt bra. Men iaf efter träningen så drog vi på konsum och handlade och därefter så lagade vi tre mat tillsammans, teamwork. ;) Mene nu så ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen och läsa Veckorevyn. Hoppas er kväll också blir bra! pussss.
glad tjej!

A hug is like a boomerang, you get it back right away!

Hmm, nu blev det så att jag inte ska vara med Axel idag iaf.. Ändrade planer helt enkelt. Han tror inte jag kommer tycka det är roligt att åka längd med honom hela dagen eftersom han måste verkligen köra fullt ut. Jag hänger liksom inte med i hans tempo så då måste jag åka själv större delen av tiden. Men aja, vi får se hur det blir imorgon! ;)
Nu så har jag ingen aning om vad jag ska göra.. Tove och Wissing kommer in och stör hela tiden så det är lite jobbigt men aja. Tror jag ska gå ut med hunden, vara med en kompis, ha mysdag eller gå ut och träna! Vi får se.. Aja pusshey så länge!
bild från nyår, söta tjejer

I remember when I first look into your eyes

Heysan sötisar!
Vaknade rätt sent idag men aja.. Jag vet inte riktigt vart dagen tar mig så vi får se. Jag ska kanske vara med Axel eller ngn kompis iaf. Om jag ska vara med Axel så blir det nog längdskidor på menyn! Jag har inte åkt längd alls den här säsongen? Efterbliven.. Jag har inte heller åkt skidor för i år! Alltså det är ju 2011 nu, höehöehöe. Men ajaaa, nu ska jag gå och göra något bra och nyttigt. Heyhey på er! ;)

We can do everything together

Shuuuee!
Gjorde om designen på bloggen nyss, var så sjukt less på den gamla. Nu känns det mycket mer hemtrevligare tycker jag! Bakgrunden gör bloggen någorlunda varmare än den helt svarta jag hade innan. Sen så såg jag typ lite emo ut på min förra header så bytte till en lite färggladare och gladare header! Jag har kvar citatet "You gotta take chances for the things you care about" eftersom det citatet ligger mig varmt om hjärtat och så tog jag med "I will stand by you forever" också eftersom Enrique Iglesias sjunger det i en av sina låtar. Gillar ni den nya designen? :)
Men nu ska jag sova för ska kanske åka längdskidor med killen imorgon! Jag är ju självklart bättre än honom på längdskidor så det här kommer bli en baggis. Axel har liksom inte alls tränat längdskidåkning i hela sitt liv..


Och ja, jag är lika bra som Charlotte Kalla. Axel VS Lina imorgon, hahaha.

He is a firework in our hearts!

Den här ICA-reklamen skrattade jag och Johannes åt hela kvällen. "Det är oboy med plåtburk" hahhaah. Tjejerna är ju bara för blåsta och patetiska.. Men Ulf i allas hjärtan, älskar snubben. ;) Rolig reklam iaf!
Btw.. Sen när sa man "Äckligt fräsch?" Vem fan är äckligt fräsch? Skumt ordval.

You know that I will be true

Heysan bloggen!
Sitter just nu och fikar lite.. Är dötrött. Skulle kanske ha träffat min kille ikväll men det blev inte så, är helt slut. Jag ska istället spendera kvällen med lite TV-mys och somna tidigt ikväll. Hoppas ni får en fin kväll allihopa! pussss.

Jag längtar lite till sommaren.. Iaf att få komma iväg någonstans!
Aja, snart blir det Vietnam och Verbier, grymt.

You make me smile

Heeeey!
Jag och Johannes vaknade typ för en timme sen, vi var uppe till 05:30, galet. Vi har typ bara hunnit äta frukost och suttit vid datorn ett tag, y000. Vi vet inte vad vi ska göra resten av dagen men något påhittigt och busigt iaf. (a) Men ni får ha det så himla bra ni med resten av dagen, puss&kram från mig och Johannes! ;)

Min och Johannes sanna vänskap


Freedom comes when you learn to let go

Heysan hoppsan!
Sitter just nu hemma hos Johannes. Vi har bara mysigt och tagit det lugnt hela dagen. :) Jag har även fått min rygg fixad av Thomas, jag svankar rätt mycket eftersom jag är så vig i ryggen så han fixade den lite åt mig och lärde mig några bra övningar. Jag har iaf haft lite ont i den ett tag så det var skönt att bli lite ompysslad. Johannes råkade somna lite som medans eftersom Jonathan skulle gömma honom för mig under täcket, haha. När jag var klar så åt vi pizza och sedan så chillade vi ett tag och därefter satte vi på Inception, riktigt grym film! :)
Just nu så sitter vi och lyssnar på musik och har snackat lite om kroppsspråk. Vi blir seriöst jämt fascinerande av samma saker! Det är grymt det. ^^ Jag ska sova över hos Johannes inatt så vi lär vara uppe en bra tag och snacka, haha. Vi har varit med varandra sedan 15:00 idag och så tyckte vi det var en bra idé att jag sov över här inatt också. Men aja tänkte bara uppdatera lite, vi hörs imorgon! ;)

There is hearts all over the world tonight


Crazy things happens to us all!

Heysan hoppsan!
Idag ska jag hem till Johannes i Duved och ha en bror&syster dag. :) Vi ska nog bara mysa, chilla och prata galet om allt och ingenting. Blir nog grymt! Aja, pusspåer.
Hahahah, älskar systembolagets reklam.
"ANNA DU ÄR ALKOHOLPÅVERKAD, GÅ NER!"

Greatest freak out ever!

Tänk att vara sådär? Stackars kille.. Men han har ju något "fel" om man säger så. Jag skulle aldrig klara av att bo ihop med någon som honom, asså shit vilka utbrott! Rätt taskigt av brorsan att filma alltihop. Mene jag har sett de här videorna innan också men tänkte visa er nu, sjuuukt ändå!

The lie hurts forever but the truth hurts just for the moment

Heysan bloggen!

Försökt skriva ett inlägg rätt länge nu men det går inge bra.. Vet inte vad jag ska skriva om? Tappat motivationen. Jag har ju funderat lite på att ta bort min blogg faktiskt! Aja, har inte gjort något speciellt idag faktiskt.. Myst, kollat på TV, sovit, varit med familjen, chattat och snackat med kompisar.  Min dag i korthet helt enkelt! Är lite deppig just nu bara men det tar jag igen imorgon! pusss, tror inte det blir några fler inlägg idag.
ful bild, men det var den enda dugliga bilden ja hitta i min photobooth
som var någorlunda nytagen..

Born to be awesome!

Nämen tja!
Idag har det blivit en riktigt sego dego dag. Jag är rätt trött efter nyår så det är därför.. Rätt skönt med en lugn dag iaf! Ska nog kolla på någon bra film nu och bara mysa resten av kvällen. Vi får se vad som händer imorgon! Uppdaterar mer senare, pussss.
En bild jag tog för två år sedan, vill vara där just nu.
Solen, snön, vännerna och skidåkningen. Underbart!

Bilder från nyår!

Det var vi tjejer + 4 stycken till som var med lite till och från. ;) Så vi var typ 9 personer under kvällen.

Baby, you are a firework!

Heysan! Det blev lite ändringar i programmet igår. Festen blev flyttad till mig istället! Vi hade det riktigt trevligt, kul och mysigt. Hoppas ert nyårsfirande blev minst lika bra som vårat. ^^ Bilder kommer senare! Nyårslåten fick bli "Firework - Katy Perry" ;)


RSS 2.0