Skutskjutet, Afterski och Valborg!

Vaknade typ nyss och nu har jag besök all the way from STORLIEN, MAKE SOME NOISEEE! haha. Yeeaah, vi ska snart äta något iaf och därefter så ska vi nog dra till byn och vara med på afterskin av Skutskjutet! Jag är verkligen en äkta Årebo, har bott här hela livet men jag har aldrig någonsin åkt skutskjutet. Det är rätt sjukt ändå!
Men aja, nu måste jag vara social! Tror inte det blir så mycket uppdatering idag men ska försöka ha med mig systemkameran. Ska försöka göra det till en vana att ha med den liksom! Men aja, vi hörs sen. Ha en bra dag allihopa!

Teen Night Club @ Tott # 2 Pictures

Partyyy!
Elin och Ellen!

Party people!
Charlie är hardcore!

Tjejerna!
Olle dansar loss!

Olle, Tove och Sarah!
Ronja peeacee-man!

Killarna visar några moves!
Ebba och Sanna festar galet!

Sjunga för födelsebarnet Sanna, glad tjej!
Partyyy!
Danceee!

Pictures from Sannas Birthday!

Födelsedagsbarnet Sanna Ark!

Ada, Elin, Sanna och Linus!
Clara, Olle och Linus!
Haha, Linus och Olle. Gulle!
Ebba, min gullunge.

Linus och Olle chillar.
Elin, Sanna och Clara!
Ada, Elin, Sanna och Clara!
Elden och Sixtens feta korvar, haha.
Glatt födelsedagsbarn!
Olle och Sixten, härlig bild!

Olle och Sixten igen!
Starka killar!
Sixten lyfter Olle

och lyfter Olle Sixten
Sixten och jag myser lite tillsammans
Olles nya profil bild tycker jag!

Tova grillar korv!
Sanna och Elin!

The party is in you

Min kväll:
- Fixa i ordning sig
- Möta upp min date aka Sixten
- Gå till grillningen med några personer
- Ha det jättemysigt och fira Sanna
- Vi grillade i 2,5 timmar och hade det jättebra
- Sedan så drog vi Teen Night Club allihopa
- Det var rätt segt där först eftersom DJ:n var ganska dåligt
- Tove och jag ringde till Joakim och bad honom komma och vara DJ istället
- Joakim kommer dit upp med min dator och DJ:ar på den
- Dansa kvällen lång med partyglada personer
- Efter festen så satt jag och några och snackade utanför
- Jag fick tillbaka min dator av Joakim och då dunkade vi musik tills vi kom hem
- Nu är jag helt slut och vrålhungrig så nu blir det mat
- Därefter blir det sängen och sova sin skönhetssömn
Min kväll i korthet helt enkelt! Orkar inte skriva romaner och det här blir mycket bättre, för både er och mig. Imorgon blir det Skutskjutet, afterski och valborg så hoppas ni hänger med på det också! Ni läsare har blivit sjukt många nu under lovet så jag hoppas ni trivs här.

Surfing in the U.S.A!

Nu har filmat klart för idag och vi ska nog fortsätta göra det på söndag. Det vi filmar handlar om surfing så sitter just nu i bikini och badshorts, haha. Jag, Tove och Ronja satt sedan och snackade lite och fulade oss i Photo Booth men nu gick Ronja för att jobba.
Det var meningen att jag skulle åka skidor idag också men det blev inte så. Jag kommer fan inte åka skidor någonting det här lovet, blir så less. Men aja, nu så ska jag och Tove fixa i ordning oss lite inför grillningen och för Teen Night Club!



New header!

Nu har jag bytt header på bloggen! Jag kände att min förra header var ganska opersonlig och inte hade så mycket med mig själv att göra. Så nu står det stor och tydligt mitt namn och bilder på mig så man vet att man helt säkert kommer till just min blogg. Hope you like it!

(Bilden har inget med inlägget att göra men tyckte det var en fin bild på min hund)



I want to be your reality

Idag så ser dagen ut såhär:
- Åka skidor med några sköna lirare
- Filma inför ett skolprojekt med Ronja och Tove
- Dra hem och umgås med familjen
- Photosession med Sixten kanske
- Åka hem och fixa i ordning sig
- Vara på en grillning för att fira min vän Sanna
- Dra upp till Tott och gå på Teen Night Club
- Dansa natten lång med partyglada personer
Känner mig redan lite stressad nu inför att hinna med allt!
Jag ska iaf försöka och ja, den som lever får se.

All the crazy shit I did tonight, those will be the best memories

Alla mina dagar på lovet har verkligen varit helt fantastiska! Helt underbart lov verkligen. Men något som verkligen suger är att jag inte har åkt skidor alls? Pinsamt.. Jag har verkligen velat det men ingen har typ velat åka med mig? haha, mobbad tjej. Nej men vettefan varför det inte har blivit av! Men imorgon SKA jag åka skidor annars blir jag ledsen.
Jag sk a kanske även träffa kära Sixten imorgon för en liten Longboard @ Photosession och när det är gjort så blir det att fixa i ordning sig för Teen Night Club @ Tott, det kommer nog bli supergrymt! Dansa natten lång. Men nu måste jag faktiskt sova för hade tänkt att kliva upp rätt tidigt imorgon. Så sov så gott allihopa så hörs vi imorgon antagligen, puss!

Pictures from Ebbas birthday!

Sarah, Ronja, Marcus, Tove, Linus, Johannes, Ebba, Elin, Sanna och Tova!
Folket!
Happyyyy persons!
Skylten jag gjorde till min lilla kusin!
Lämmeln hon fick av Tove och mig!
Och oroa er inte, vi släppte fri den sedan
Ebba med sina presenter
Glatt folk!
Tove, Linus, Johannes, Elin och Tova som leker med Lämmeln
Ronja, Marcus, Tove, Linus och Johannes!
Jag och Ronja!
Elin, Sanna och Tova! Söta tjejer.
Ebba öppnar flaskan, woohoo!
Mys i solen
Sarah och Tove steker
Linus och Ebba, gullisar.
Sarah och Tova har det bra i solen med en chipspåse!
Jag i Ronjas glajjor!
Födelsedagsbarnet Ebba och gulle Linus!
Ebba och Linus!

In this moment everything is perfect

Hellu there!
Förlåt för den usla uppdateringen men har inte varit hemma sedan 15:00 idag. Först var jag på picknick för att fira Ebba tillsammans med Tove, Sarah, Ronja, Tova, Elin, Sanna, Marcus, Linus och Johannes. Det var väldigt mysigt och trevligt! Jag gav henne en fin skylt med bilder på henne, en parfym och hör och häpna, en livslevande lämmel! Haha, ja jag och Tove gick ju upp klockan 06:00 imorse för att jaga rätt på den där lämmeln på fjället med jakthunden Nancy som riktiga norrlänningar. Haha, okej inte riktigt så kanske..
Men iaf efter picknicken så drog jag och käkade på Max med några och sedan blev det Lokalen-häng. Därefter var jag med några väldigt schyssta lirare på byn resten av kvällen. Så min dag och kväll har varit riktigt bra! Det fortsätter nog även så imorgon. Det blir kanske skidåkning på dagen och på kvällen blir det party på Teen Night Club. So be there everybody!

Btw.. Bilder från dagen kommer i nästa inlägg så stay tuned!



I will fight for my lovestory


Happy birthday cousin!

Sitter just nu nere i friggeboden och får solen i ögonen. De andra sover typ, sociala varelser. Vi ska nog strax gå upp till det riktiga huset och käka frukost och sedan blir det att fixa och dona inför Ebbas födelsedagsfirande som vi ska ha idag. Hon fyller ju 14år och det måste firas. Grattis på dig min lilla älsklings kusin! Jag älskar dig.



Smile like you have never smiled before

Nu drar jag iväg på äventyr borta i fjärran land! Sedan blir det att sova med tre söta filurer nere i friggeboden. Hoppas ni får en bra natt och kväll allihopa!
Fyra bilder på mig nu. Försöker lära mig att le lite,
tycker faktiskt inte om mitt leende så mycket.

The only thing harder than letting go is moving on

Sitter här just nu med bästavän och tar det lugnt. Senare ikväll så ska jag kanske vara med några killar och så ska jag planera ett födelsedagsfirande inför imorgon. Min kusin Ebba fyller år imorgon så vi ska fira henne med lite mys och pys runt 15:00, blir nog superbra! Men ja, nu ska jag vara social med mina nära och kära. Vi ska nog laga någon mysig mat nu tillsammans så ha det bra så länge!

Let's go, it's time to move on

Alltså.. Just nu vill jag verkligen flytta till Stockholm. Det är liksom väldigt bra skolor där, trevligt folk, många av mina kompisar ska flytta dit, jag har fått nya kompisar där som är otroligt sköna, jag har lägenhet där redan och allting känns bara så mycket bättre där? Jag vill börja ett nytt liv nu, lämna det gamla och bara sikta högt.
Men nu är det så att jag ändå har bestämt mig för att ge Järpen ett år och kanske först efter ett år flytta ner till Stockholm. Men vem vet? Jag kanske trivs jättebra i Järpen och stannar där alla tre åren. Just nu så ser planen ut såhär iaf: Ett läsår i Järpen, två i Stockholm.
Men ja, det är framtiden som har svaren så får vänta och se.

I will never be good enough for you

Idag var planen att sticka ut och åka skidor med Sarah i onepiece men hon åkte iväg till Ronja istället för att rida häst med henne och Olle. Hoppas dem får det fun in the sun from a saddle of a horse iaf! Så nu ska jag planera träff med någon annan filur. Men ja, första utmaningen blir nog att kliva upp från sängen. Fan vad jag måste vrida tillbaka på dygnet alltså.. Måste verkligen lära mig att följa bilden här nedanför.
Men ja, hoppas ni får en fin dag allihopa så uppdaterar jag mer senare.

Kungen av skutan

Tror ingen här i Åreby har missat att "Kungen av Skutan" har ägt rum och att det har hänt väldigt många sjuka grejor inom det. Den sjukaste grejen var nog ändå när Adam Müller hoppade JOI-hoppet helt naken, svinpackad. Han missade landningen totalt och gjorde ordentligt illa sig. Men han fick ju iaf 100 poäng för det så det kanske var värt det!
På bilden ser ni det hela. Han skulle egentligen landat precis under sig men som ni ser har han fortfarande långt till marken kvar. Han flög sjukt långt och högt! Hoppas du mår bättre nu Adam men jag kan inte säga att det var en särskilt bra idé.

I am allergic to bullshit


Just relax today

Idag så har jag inte gjort så mycket alls faktiskt. Inget värt att nämna iallafall! Byggde en borg av kuddar i vardagsrummet och somnade där så lite produktiv har man allt varit. Jag har typ känt mig förskyld och febrig hela dagen. Nu så sitter jag iaf och socialiserar mig vid facebook, lyssnar på musik och bara tar det lugnt with some basic stuff. - Standarden, det håller.
Imorgon så blir det kanske skidåkning på livets meny. Jag borde kanske vända tillbaka på dygnet också och inte vara uppe så sent som det har blivit dem senaste nätterna. Så ja, over and out for now.
"Sleep tight in the night and
have a happy flight with a nice sight
so you can marry a knight so everything
is going to be alright."

Shit ibland är man bra på att leverera rim alltså,
produktionen är på topp! - Standard, det vet du.

If you take me for granted one day, I will not be there for you


You make me go asdfghjkl


Rest in peace Örjan Pappa Hansson

Snart är det 6 år sedan jag sist träffade dig... 6 års tid av saknad och sorg. 6år sedan den värsta dagen i mitt liv. 6 år sedan jag grät tills tårarna inte fanns längre. Du kommer alltid att finnas inom mig pappa och jag tänker på dig hela tiden, varje dag. Jag vet att du finns runt omkring mig hela tiden och hjälper mig när det är svårt. Jag kommer alltid att minnas dig och en vacker dag kommer jag att få träffa dig igen.
Rest in peace and may the force be with you, daddy.

All my life I've been good but now I'm thinking what the hell

Juste ja, jag har ju en blogg som kanske borde uppdateras lite.
Hellooo bloggen! Sitter just nu här i vardagsrums soffan i min onepiece och myser med min fina hund och underbara tvillingsyster. Tove och jag har räddat världen lite här på morgonkvisten (iaf enligt Spyro-spelet) och nu funderar vi på att dra ut i backen och åka skidor i våra onepieces (Eller kanske lyxa till det med att sätta på pappas gamla puckelpist-tävlingskläder) bara för att det är så fult och underbart, haha. Men vad fan, man lever bara en gång och den enda gången ska vara rolig livet ut! That's the spirit you know.
Hoppas ni får en bra dag allihopa så hörs vi!
Do something crazy.


Tyckte bilden var rätt passande och skön.

Spyro - Dawn of the Dragon

Nu har Tove och jag satt på oss gamer-kläderna och ska börja spela lite TV-spel. Grabbiga som vi är! haha. Nä men det var så längesen vi spelade känns det som. Vi har både Playstation 3 och Xbox 360 Elite men vi spelar inget av dem. Så nu kände vi att det var dags att damma av dem och spela lite!
Det spelet vi ska spela heter "Spyro - Dawn of the dragon". Jag, Tove och Saga spelade alltid Spyro-spelen när vi var små! Man växer fan aldrig ifrån det. Men ja, nu ska vi fightas mot ondskan och alla onda monster. Önska oss lycka till för nu ska vi rädda världen!

Tvillingfilm - Jag saknar dig

Jag tror verkligen ingen utomstående förstår hur kemin mellan tvillingar är till varandra. Man måste vara tvilling själv för att förstå det bandet. Snart har den här filmen premiär iaf och jag ska se den!
Filmen heter Jag saknar dig och handlar om "Enäggstvillingarna Cilla och Tina. De är bästa vänner men samtidigt väldigt olika. Cilla är konstnärssjälen och idealisten som går sin egen väg medan Tina är populär, pubertal och ständigt kär. De ska snart fylla 15år men det kommer Cilla inte få vara med om för hon kommer att dö innan dess. Detta är historien om Tina som blir kvar. Om sorgen att förlora någon nära och skulden när något är försent att ställa till rätta.

Förresten.. Visste ni att Tove och jag har blivit tillfrågade om vi vill vara med i en liknande film? Tror den filmen skulle heta "Så som i syskon". Den har inte gjorts ännu men Tove och jag är iaf tillfrågade som skådespelare till den. Vet inte om jag vill (Jag kan fan inte skådespela, haha) men får se..

They'll call me freedom

"When I get older, I will be stronger
they'll call me freedom just like a waving flag!"
Sitter just nu här med min underbara familj i köket och och sjunger allsång med dem. Så jäkla härlig familj man har alltså! Alla sitter just nu och sjunger med i förra årets VM-fotbollslåt och är sjukt peppade! Vad vi är peppade på? Det vet jag inte, haha.
Idag så hade jag och Tove bara tänkt att ta det lugnt med familjen och mysa. Vi ska sätta oss ner och plugga en stund också faktiskt. Men ja, hoppas ni får en bra dag så hörs vi senare!

Songs in real life

Jag startar upp den här morgonen med två roliga videos till er! Alltid skönt med ett morgonskratt så man börjar dagen på rätt sätt. Tove och Björn visade iaf oss andra dem här två igår och de är faktiskt rätt roliga, check them out!


Bilder från grillningen

Tove och Tobbe myser lite innan grillningen.
Tove ville ta lite bilder på mig också, haha.

Me, myself and I.

Smile!

Vettefan vad jag gör men aa.

Maten till grillningen!

Ebba, Tove, Tobbe, Anna och Malin

Tobbe, Tove och jag, hhaha.

Jag och syster.

Tove och jag!

Tove och jag igen!

Min och Tobbes fina eld!

Tobbe, jag och Ebba myser, skrattar och har trevligt.
Nästan nya Festis-bild reklamen? (Btw han har min tröja på sig för han frös)

Tobbe, Tove och Björn!

Fina Sarah!

Pictures from Redbull Homerun!

En stund innan startsignalen

Fina tvillingsyster.

Tobbe och Tove pratar lite innan tävlingen!
Hans Olsson vann i år igen och här är några glada målgångare!
Purple man <---, skönaste.

Där gick det fort!
Söt skidåkare, hihi.

Målgångare!

En körde telemark, starkt gjort!
Tror det är Jon och någon på Ski blades!
Full fart!
Första tjejen ner tror jag!
En snabb snowboard-åkare!

Tigern deltog också!
Snowboard-åkare!

Publiken! I mitten kan ni även skåda kycklingen och Tigern.

Redbull Homerun och grillning

Dagen och kvällen blev såhär:

- Vara ute med underbara tvillingsyster och våran fina hund hela dagen
- Prata om allt möjligt (twintalk)
- Gå runt på byn och stranden
- Vi hittade det perfekta grillstället
- Lina får snilleblixt och ringer runt till folk för spontan-grillning
- Skynda sig hem för att hämta grill-grejor och varmare kläder
- Träffas klockan 17:45 på "Redbull Homerun - Försten ner för Åreskutan vinner!"
- Kolla på tävlingen och mysa galet i solen
- Ta över 100 bilder på de tävlande med systemkameran
- Dra vidare till grillningen
- Grilla, skratta och umgås med wonderful people
- Ta ytterligare 150 bilder fast på grillningen
- Först efter 2 timmar på stranden så drog vi oss tillbaka
- Alla drog hem till oss
- Hänga i Friggeboden resten av kvällen, titta på film och umgås
Ni hade säkert en minst lika bra kväll som jag!
Svårt att inte ha det när det är så här fint väder ute liksom.
Det är så U-N-D-E-R-B-A-R-T!

15 sanningar

1. Jag har aldrig någonsin druckit alkohol, rökt eller snusat
2. Jag har väldigt skiftande humör
3. Jag tror på stjärntecken
4. Jag skulle vilja leva som en hippie (utan weedet och alkoholen dock)
5. Jag är en väldigt filosofisk person
6. Jag dricker inte colsyra
7. Jag förlorade min pappa när jag var 10 år
8. Mitt längst förhållande var i 18 månader
9. Jag kommer förmodligen flytta ifrån Åre inom ett år
10. Jag kollar inte på Big Brother eller Solsidan
11. Jag bryter med personer som tar min energi istället för att ge mig energi
12. Jag älskar sport
13. Jag längtar till sommaren och friheten
14. Jag har synfel
15. Jag älskar fina engelska citat

Summer is here to stay

Hey där mina små juveler! Har precis tagit en grymt skön dusch och just nu så sitter jag här invirad i min frottéhandduk och undrar vad som sker idag. Jag, Ebba och Charlie funderar på att dra en repeat på det vi gjorde igår men vi får se vad som händer. Jag är väldigt sugen på att göra något annorlunda idag men ja, vi får se vilka som är på och hur bra fantasi vi får.
Men nu ska jag ner och käka något, föna håret, platta det och ja alla andra basic stuff tjejer brukar att göra. Därefter blir det ut i fina vädret och träffa någon rolig filur! Funderar på att ta med mig systemis idag igen men vi får se. Aja, stay tuned!
Btw, ha en bra dag i solen allihopa!
Var ute så länge ni kan.



Pictures of the skiers


Pictures from today!

Blev lämnad och hämtad av en Tott Limousin.
Tove, jag, Agaton och Nikki.

Agaton och Nikki, gulle!

Sixten steker i limmon, yeaah!

JOI - Utsikten från en läktare

Elvira, Thomas och Saga!

Ebba och Ronja!

Jag, Ebba och Ronja! Scktek.

Jag, Johannes och Ronja! Söta...

Charlie, Ronja, Tove, Tanya, Johannes (Förlåt Johannes men var bara tvungen) och Emil!

Charlie, Ronja, Tove, Tanya, Johannes, Fredrik och Emil!

Gulle Ebba!

Charlie, Ronja, Johannes och jag!

Tanya och Fredrik! The love couple.

Emil hittade sin dröm tjej, haha.

Charliiieeee! That's my girl.

Charlie och Ronja, mina sötisar.

Min cooling Ronja! (;

You do everything for a reason

Min kväll blev såhär:
- Göra i ordning sig inför påsk-middag
- Åka iväg med familjen i en Tott-Limousin till familjen Svensson
-  Äta middag där, umgås, skratta och ha trevligt
- Bli hämtad av Limmon igen vid 20:00 för att dra på JOI
- Vara på JOI med massor av underbara personer (Love you all, guys!)
- Fotografera åkarna uppe på plattån en stund
- Snacka, skratta och bara ha det underbart med vännerna
- Möta upp några stockholmare
- Dra till Lokalen
- Hänga där resten av kvällen
- Säga hejdå till alla och göra upp planer inför imorgon
- Vandra hemåt med Charlie
- Vara med Tove och Björn här hemma och mysa framför en film
Men nu ska jag fortsätta umgås med Tove och Björn,
bilder kommer snart!



The sun is a reason to be out

Nu ska jag vara hemma en stund med familjen och steka i solen. Jag kanske ska dra ut och fota lite också nu när det ändå är fint väder! Blir så bra bilder då. Systemis följer med annars till JOI ikväll så förväntar er många bilder sedan! Jag, Tove och Ebba lär hänga uppe på plattån och fota galet snygga bilder på skidåkarna. Men vi kommer självklart vara nere på marken också med våra fina vänner. Men ja, nu ut i solen så vi hörs senare!
Jag och Grodan laddar och solar redan inför JOI, så stört härligt!

AtmosFear

Kom nyss hem från byn där jag var med Charlie och Ebba. Vi bara stekte runt i solen och pratade om allt möjligt. Innan jag och Charlie skildes åt så snackade vi om hur kul det vore att åka "AtmosFear" på Liseberg idag! Alltså jag bara SKA åka den. Europas högsta frittfall och den är på 130 m! Frittfall i Stockholm är "bara" på 80 meter så det kommer verkligen bli skillnad och jag älskar sånt där. Så peppad inför Göteborg i sommar, det kommer bli så uuunderbaart!
Väldigt photoshopad videon men aja alltid något. Watch it!

Hello summer!

Det här kallar jag lycka. Sol, god mat och underbara vänner!

Lämlar

Jag sitter just nu och väntar på att Ebba ska pallra sig hit och medans jag väntar så tog jag mig en liten runda med kameran. Mitt mål var att försöka hitta lite lämlar som springer runt överallt och ja, det var inte så svårt att hitta en lämplig kandidat faktiskt.
Lämlar är nog det djuret som är mest självmordsbenägna. De hoppar ut i vattnet, springer över vägen utan kontroll, gömmer sig knappt så alla hundar käkar upp dem. Så sjuka djur egentligen men stört söta.
Så himla söt!
Försökte gömma sig.

Här satt den och fräste åt mig.
En självmordslämmel på vägen. Så äckligt!

Häxan från blåkulla

Våra grannar (Familjen Åslund) är bara för sköna. De har satt upp en stor häxa på en lyktstolpe precis vid vägen och på kvällen har de en strålkastare mot den så att verkligen ingen missar den. Haha, så jävla clean!

Happy easter!

Min dag verkar se ut såhär:
- Påskfira på Bageriet med familjen
- Träffa Charlie, Ebba och Tobbe på byn
- Kanske grilla med rätt många personer
- Kanske dra på påsk-middag hos familjen Svensson
- Åka till JOI och se finalen
- Sedan efter JOI får vi se vad som händer
Hoppas ni alla får en bra påskafton, glad påsk!

Kissie har utvecklat Anorexia

Nu har människan (Om man nu kan kalla henne människa) seriöst gått för långt! Jag tyckte hon var smal innan också men nu är det bara brutalt. Hon är alldeles för smal och det är inte alls hälsosamt för någon att se det här tragiska. Hon hetsar andra ungdomar att börja med hennes sjuka dieter men det är nog egentligen hennes läsares fel till hennes vikthets faktiskt. År ut och år in har hon fått kommentarer på bloggen om att hon är tjock. Nu tog hon tag i det och det här hemska är vad man får bevittna!
Hon behöver seriöst hjälp och åka in på Rehab för behandling. Hon har utvecklat en ätstörning och påverkar 1 av 9 personer i hel Sverige. Förstår inte hur hon kan göra så mot sig själv och sin kropp. Det här är bara sjukt!

Redbull gives me wings!

Sitter här och kan inte somna. (@%/=ugfhweFEWGHD&#"!) Jag har druckit två redbulls idag så det är troligen därför! Energidrycker är typ det enda jag tycker om med colsyra i, resten får dissN! Speciellt Coca-Cola är något som jag hatar. Så vidrigt! Och eftersom jag nästan aldrig dricker något med colsyra i så blir jag extra känslig när jag väl dricker det, blir typ helt störd och munnen går som bara den! No stop, no end.
Så ja, undra hur det kommer att gå för mig när jag fyller 18år och har min första fylla? Liksom igår så blev jag ju utsedd till "Veckans Nattklubbare" genom att bara vara mig själv så man undrar ju hur jag kommer att vara när jag väl är full, haha. Då blir jag kanske "Säsongens Nattklubbare" istället. Yeeaah, haha. Nä, jag skojar bara med er. Kommer aldrig att ske.
Jag och Matilda satt och snackade ikväll om hur bra det är att gå emot strömmen och säga att man faktiskt inte dricker men har grymt kul ändå! Man tjänar så mycket på det. Visst en fylla är säkert kul men jag väntar helst med det. Tänker fan inte sitta på en simpel hemmafest och dricka mig redlös. So not my style!


This is the best so fuck the rest!

Jon Olsson Invitational 2011

Min kväll:
- Drog till Jon Olsson Invitational 2011 vid VM8:an
- Var med awesome personer (Sarah, Ronja, Ebba, Tobbe, Tove, Charlie m.fl)
- Träffade min väldigt saknade kusin Saga och hennes nya pojkvän
- Fick VIP-nyckel av farbror Håkan
- Skulle träffa några 08or men blev icke så
- Drog till Lokalen med Ebba och Tove
- Var med vänner på Lokalen
- 100% hemma nu och ladda inför imorgon!
Jag har haft en superbra kväll iaf och det fortsätter även så imorgon! Om ni vill veta vad som händer så kika in här imorgon också.
Alla som hade VIP-nycklarna fick stå där på plattån precis vid hoppet!
Så jag, Ebba och Tove hängde bland annat där.
Man såg verkligen allt därifrån!
Skidåkarna var bara några meter ifrån ens huvud.
De är så sjukt duktiga verkligen!

P.s Bilden är lånad av Tova, hoppas det är okej! D.s

The fire can make you sparkle

Heysan, kom nyss hem från byn med Tove och Nancy. Vi köpte lite goda saker och stekte i solen. Redbull-bilen var där och spelade stört bra musik. Det var liksom bara jävligt nice att sitta där i solen på mjuka kuddar, ta det lugnt, titta på folk, lyssna på musik och leva livet! Medans vi satt där så träffade vi Linn, Line och Ebba så vi var med dem en stund och pratade om livet. Mysigt!
Men nu ska syrran och jag göra oss i ordning inför JOI kväll, BE THERE EVERYBODY! Det kommer att bli grymt! Senare så drar nog Tove och jag vidare med några kompisar och har en underbar kväll någonstans! Imorgon så planerar Tove, jag och Ebba att ha en grillning på kvällen (om det blir fint väder) så det kommer nog också bli asbra. Men aja, vi hörs senare bloggen!
Cute quote: Boys are like stars, there are billions of them out there
but only one can make your dreams come true!

Pictures from the party!

Partyyy!
Jag längst ditåt ---> bredvid Tova bland annat!

Jag någonstans där i mitten!
Partyyy!

Grönt sken and Redbull!
Skåningarna!

Några från Stockholm!

Jag, Sarah, Lovisa och skåningarna!

Några från klassen!

She is a dirty, dirty dancer!

Sitter just nu här och lyssnar på älskade Enrique Iglesias och undrar vart dagen ska ta mig. Jag tror det blir skidåkning på livets meny men vi får se vilka som hakar på och om jag orkar det, haha. Men nu så ska jag rycka upp mig lite, klä på mig och äta något.

Ha det bäst allihopa and check this out!


Enrique fucking Iglesias

Enrique Iglesias är helt och klart en gud! Älskar honom verkligen. Några av av låtarna jag älskar med honom är "Tonight I'm fucking you", "I like it", "Dirty Dancer", "Hero", "Do you know" m.m.. Han är sååå stört grym! Jag älskar honom. Den som säger tvärtom ska jag skjuta.
Enrique Iglesias for president, all makt åt honom!

De 7 budorden här i livet!

Livet är kort.
Bryt reglerna.
Förlåt snabbt.
Kyss långsamt.
Älska sant.
Skratta okontrollerat
Och ångra aldrig något
som har fått dig att le!


If you want to have fun, make it fun!

Jag är fortfarande helt slut efter kvällen men ja, som man säger: "Vila kan man göra i graven, man lever bara en gång och du ska dö din egen död!" - Standard
Nu så ska jag ta mig ett stort härligt glas mjölk och en skål med Special K. Bästa flingorna helt klart! Jag har nästan inte ätit något alls idag så tänkte få i mig något innan läggdags i alla fall. Och alla ni som försöker få tag på mig via telefon så ska ni veta att min telefon är död, glömd och begraven. Okej, inte riktigt så kanske men ni hajar poängen. Men aja, hoppas ni hade en lika bra kväll som jag hade och dessutom får det imorgon! Nu ska jag fortsätta festen i drömmarnas värld. Ha det bäst allihopa!
"If you want to have fun, make it fun!" - Quote by Lina


Teen Night Club

Hemma nu efter en galen kväll på Tott där det var "Teen Night Club!" som var ett party för alla mellan 13-17 år! Det började klockan 18:00 men jag drog dit runt 20:00. Jag och Sanna startade upp hela festen med "Alla som inte dansar" och "Tonight I'm fucking you!". Sedan så dansade vi kvällen lång och jag blev utsedd till "Veckans nattklubbare" (haha vad fan är det, man ba: "what?") så en snubbe tog kort på mig och gratulerade. Men man ville verkligen inte bli fotad i det skicket jag var i asså, alldeles speedad och stört lökig! Söt tjej. Men jaja, det var väl bara roligt antar jag.
Sedan så lärde jag känna några killar från Stockholm och Skåne (trevligt) och därefter så tog festen slut. När den var slut så fick jag och Ebba skjuts hem av Ronjas mamma och nu sitter jag här och är helt slut efter en galet rolig danskväll med partyglada personer, underbart!


Jag är därinne och dansar loss någonstans i dimman med bland annat Tova, Ronja, Sarah, Olle, Ebba, Alva, Clara, Ada, Julia, Lisa, Nikki, Agaton, Erik, Sanna, Lovisa, Elin och många andra sköna personer!

Tonight I'm fucking you

Heelluu!
Sitter just nu här i syrrans rum och väntar på skjuts upp till Tott. Varken Tove, jag, Nikki eller Agaton orkar gå dit upp i regnet, haha. Det är seriöst just här solen inte skiner.. Suger och är sämst. Men aja, hoppas ni alla får en bra och rolig skärtorsdagskväll!

Me right fucking now.

If you can't catch a wave then you're never gonna ride it

Heyhopp! :)
Som ni kanske ser har jag bytt design på bloggen nu! Var så less på den förra. Den var så grå och visade inte speciellt mycket av min färgstarka personlighet. Gjorde den lite hippie-inspirerad också eftersom jag verkligen har börjat älska hippies och deras livsstil!
Jag duschade för ett tag sedan så just nu sitter jag här i mitt vilda självlockiga hår och ska strax tämja det med min plattång. Därefter blir det att klä på sig lite snyggt och sedan dra upp till Tott tror jag. Teen night club där ikväll ju så se till att komma allihopa! Vi hörs senare för nu måste jag skynda.

Everything would be perfect if you were by my side now



Sweet dreams

Nu så ska jag alldeles strax gå och lägga mig! Sitter och snackar med några dudes på facebook nu men ska säga godnatt till dem nu. :) Imorgon så ska jag kanske dra till Duved och vara med Johannes och sedan blir det antagligen Tott eftersom det är "Teen night club" där imorgon, kommer nog bli roligt! Men aja, nu sängen. Sov så gottie allihopa!
Jag för någon dag sen, söt tjej.

The curly truth

Såhär ser jag ut i mitt riktigt hår, den oplattade sanningen.
Riktigt självlockigt!

You are my reason to go

Så sjukt att påsklovet äntligen är här! April är dessutom snart slut, vart tog den här månaden vägen liksom? Snart är ju år 2011 slut också? Det har gått galet fort asså! Men aja, sa nyss hejdå till några filurer som var här. De skulle iväg och träffa några andra och kanske grilla men jag sov nästan ingenting inatt så måste ta igen lite sömn och energi istället. Så ja, nu hade jag tänkt att duscha lite, titta på en film och sedan sova. Blir nog asbra! Men aja hoppas ni får en fin kväll allihopa och en bra start på lovet, ha det bäst! Uppdaterar kanske mer senare.

The only thing standing in between you and me is reality

I never thought that love could be so strong,
now it is tearing me apart.
I miss you
And I don't really know when we went wrong,
but you are still inside my heart.
Now I am walking on a lonely road again,
and it feels like I am lost.
But worst of all...
To be without you.



The same girl who laughs and talks a lot and seems very happy is also the girl who may cry herself to sleep

Förlåt för den dåliga uppdateringen men har det lite körigt i privatlivet nu och så måste jag plugga inför ett prov imorgon! Hoppas ni förstår, ha det bra. Blir förmodligen normal uppdatering imorgon.

Shut up and smile


Fuck the system

Sitter just nu och snackar på skype med min soulie som dessutom är min bloggmanager. Han säger att jag borde blogga lite nu så då gör jag väl det. Hmm, vad gör jag då? Jaaa, jag sitter typ här med min dator i famnen och håller på att svettas ihjäl, den är stört varm. Kul att min nya tröja typ blir alldeles lökig, haha. Mene tröjan ger mig typ en liten sommar/pirat-känsla faktiskt. Jag har typ alltid älskat pirater! Segla över de sju haven och göra vad fan man vill. That's the spirit, you know.
Jag borde egentligen sitta och plugga inför NO-provet imorgon men nope, pallar icke. Så fuck the system, jag tar min boll och går till fotbollsplan. FUCKA UR TOTALT, go wild and crazy as it should be! Nej, nu får vi lugna ner oss. Bäst att krypa ner under täcket och våldgästa drömmarnas värld istället. Låter bra det så ja, ses imorgon världen!
Dåren bakom skärmen.

I am too cool for school

Pluggning är inte min starka sida just nu asså. Så nu tar jag min dator och skiter i allt, I am too cool for school. Fuck allt, nu ska jag skypa med min soulie! hihi.


So not me today.

Smile it looks good on you

Heysan!
Direkt efter skolan så drog jag och mamma på byn och köpte födelsedagspresent och tårta till Peter. Han fyller år imorgon så vi är lite ute i sista minuten faktiskt! Men nu är det kirrat iaf, yeah. ;) Jag fick också en tunika och en supergod Kärleksmums! Lovely.
Förresten, äntligen så är det faktiskt fint väder här i Åre också! Tror vädergudarna eller något förbannar oss som bor här. För seriöst.. Överallt annars i Sverige så är det solsken men här så ska det finnas stora jäkla svarta moln som suger upp all glädje. Men aja, nu är det iaf sol och det ska jag fan njuta av! Nu så kommer Ebba snart hit och då ska jag hjälpa henne med en sak och sedan ska vi snacka lite tjejsnack, yeah. När jag har gjort det ska jag ut med hunden en sväng och sedan blir det NO-plugg för hela slanten! Men vi hörs senare bloggen.
Just so you know..

My to do list for tomorrow


Just take a smile before you go



My twin sister - The other piece that keeps me together

Nu är mina halvor hemma igen. Har saknat dem jättemycket! Tvillingsyster och mamma har shoppat en del medans de har varit borta så sitter just nu i en ny pälsväst och nya killklackar från Wildflower by Kenza. ;) Men, men måste passa på att prata med min älskade tvillingsyster om allt som har hänt under helgen innan läggdags nu! Hoppas alla ni andra också haft en bra helg för det har vi haft! Puss på er.
Jag just nu!

I am right here waiting for you

I feel hope but I don't know where I can find you.
I know what I want and I want you.
Sooner or later you will be mine.
I will meet you and when it happens
I will never let you go.


Sometimes you only need the sun to get a smile

Ååh, vill att det ska bli sommar nu! Vill vara brun, blond och snygg. Vill se leenden på allas läppar och känna solens varma strålar. Bada, cykla, äta glass, resa runt, umgås med kompisar och bara ha det riktigt otroligt bra! Sommaren kom nu är du snäll, skulle bli lycklig då. Jag vet att du lurar där runt hörnet!
På bilden här nedanför så ser ni mig brun, blond och snygg efter resan hem från Rhodos (tror jag). Den där bilden är precis tagen efter jag kommit hem från några timmars flygresa, bilresa hem från Norge och ja.. Som ni förstår så borde jag ha sett ut som en uteliggare men tänk egentligen hur mycket solen kan göra? Ser inte ett dugg trött ut fast jag inte hade sovit på flera timmar där. Vill se ut sådär nu! 
Vet att mitt hår ser typ gult ut där men
det var inte gult egentligen, haha.

For those who don't know me I can get a bit crazy

Skidor eller brunch? Det är frågan. Några små filurer vill att jag ska ut i backen men min familj vill att jag ska hänga med på brunch. Hmm, vad vill jag göra? Antingen äta mig stor som ett hus eller träna bort lite fetma, haha. Eller så drar jag ut med Nancy nu och sen går jag upp på gymmet? Borde städa mitt rum och plugga som satan också! Gaaah, alla dessa beslut. Fml..


But people, always look on the bright side of life!
Get a smile and try.

Tusen gånger starkare

Nu har jag precis kollat klart på filmen "Tusen gånger starkare". Den var rätt bra men också ganska barnslig. Jag har dessutom läst boken och jag tyckte faktiskt detsamma om den. Men ja, helt klart värd att se ändå! Fler borde vara som huvudpersonen Saga tycker jag.
Annars så har jag väl ägnat min kväll åt det här:
- Varit och prata med Soulie
- Kolla på SAW med honom (Så vidrigt)
- Kollat igenom hela min photo booth med honom (2000 bilder, galet)
- Säga hejdå till Soulie
- Chatta med några
- Skypa med några skånska killar
- Kolla på "Tusen gånger starkare"
- Och nu gå och lägga sig!
Imorgon blir det kanske skidåkning, får se om jag pallar.
Men ni får ha det så bra, puss på er.

Sometimes something beautiful happens in this world

Just nu skulle jag egentligen vara i Stockholm och leta efter en ny lägenhet med mamma och Tove. Vi har en på Östermalm nu men det är rätt liten så de är ute och kollar på lägenheter som är lite större men i samma område. Så idag springer de runt på en massa lägenhetsvisningar och shoppar på stan. Skulle också vilja det men jag är fast här i Åredåre-dalen! Aja, det är väl roligt här med men det skulle vara skönt att komma bort lite.
Men aja nu ska jag lyssna på superhög musik och vänta på min soulmate. Han ska handla lite gottis åt mig och sedan blir det filmdags som sagt! Men jaaaa, jag uppdaterar mer senare kanske. Ha det bäst!

Bjuder på två skidåkar-bilder på mig som jag tog lite tidigare idag, haha.
Har glasögonen på mig så ni slipper se mitt fula face, yeah.

You are the only one who can get the taste of my lips

Sitter just nu här med i mina mysiga kläder och underbara afterski-fika! Love it. Jag ska dessutom alldeles strax ut och gå med min lilla ängel Nancy. Senare kommer Soulie och då ska vi titta på SAW! De filmerna är egentligen inte så läskiga bara jävligt obehagliga. Men ja, ikväll blir det bara en myskväll hemma. Pallar inte fest eller Lokalen.. Så ja, om ni undrar något så vet ni vart ni har mig! Hoppas ni får en bra kväll, uppdaterar kanske mer senare.
Min kärlek till dig är obeskrivlig Nancy! Du är bäst.

Pictures


Utsikten från min, Sarahs och Lindas bivack!

Inuti

Vår mysiga tre-manna snöbädd! Vi hade största bädden tror jag.

Min trappa som jag byggde helt själv, yeeah.


Sarah, Sanna, Tove, Olle, Linda, Hampus och Linus! :)

Några av killarna i klassen

If you see me walking down the street

Heysan allihopa! Nu är jag hemma från backen och sitter här i mitt mysiga underställ. Jag älskar att ha på mig underställ och skidgrejorna så länge som möjligt och sitta med en varm kopp oboy, en otroligt god macka och såklart skidgodiset kexchoklad! Och jag har faktiskt turen med mig idag och har allt det där hemma, så bäst! Men aah, senare ikväll så kommer Soulie hit och då ska vi kolla på skräckfilm. Awesome! Men vi hörs senare hörni.


Today's outfit, yeah.


Living the dream

Nu blir det skidåkning på livets meny med underbara personer! Ha en bra lördag allihopa, slänger upp lite bilder från Bivack-turen sen så stay tuned! Over and out for now.
Sist jag åkte skidor! Så jävla härligt.

You got me tonight and I love it

- Packa ihop efter bivack-turen
- Åka längdskidor till liften i Duved
- Få skjuts hem
- Duscha på direkten
- Sova länge som fan
- Vara på fin middag på Tott med skånekompisar
- Dra till Lokalen
- Åka på fest i Järpen
- Umgås och festa
- Dansa som kungar (Jag och Linus Nykvist ägde fan på dansgolvet!)
- Dra hem med bussen
- Decka, nästan somnar snart
Min fredag var det här alltså och imorgon blir det skidåkning på livets meny.
Känns awesome, taggad som fan!
Såhär såg jag ut sist jag skulle på fest. Sorry, men tog inga bilder eller så den här gången!
Var skitstressad. Men nu sova, puss på er. Hoppas ni hade en bra fredag!

Dreams are like mountains. Difficult to reach but wonderful to achieve!

Nu är jag hemma från bivack-turen och har precis tagit en skön och välbehövd dusch! Shit vad skabbig och lökig man var nu på hem vägen, usch. Men i övrigt så har fjällturen varit riktigt NICE! Superbra väder, underbart umgänge och alla i min grupp grävde som galningar och vi hade skitbra teamwork. Lovely!
Men idag så känns det inte lika bra. Jag har superont i mina handleder efter all grävning och direkt när man vaknade på morgonen så frös man som satan och det hade droppat vatten på min kudde under hela natten så det sög ju riktigt hårt. Man höll typ på att slå till någon när en vattendroppe träffade en rätt i ögat! Haha, aja i övrigt så var det väldigt roligt och mysigt att bygga och designa bivacken, leka lekar, sitta och mysa vid elden, ligga och prata i bivackerna, sola tillsammans m.m.. Vi har haft det riktigt bra helt enkelt, bilder kommer senare! :)
Bild på mig för några dagar sedan med pappas älskade Canada kudde.

My eyes are blue like the ocean

Just nu så sitter jag här och kollar runt omkring mig och ser en helt ny värld. En värld som är väldigt annorlunda än den jag annars är van vid och lever i. Vill ni veta varför den är så annorlunda för mig just nu? Jo, för att jag har kontaktlinser på mig. Jag är en person som har haft synfel sedan andra klass och har därav haft det i 7år. Under den första tiden var jag rätt noga med att ha glasögon på mig men nu har jag varken glasögon eller linser och det är något jag inte haft på 6 år.
Jag är närsynt och har brytningsfel och detta kommer jag ha i hela mitt liv. Jag anser inte mitt synfel som något fel egentligen, jag tycker jag ser lika bra som alla andra fast jag egentligen inte gör det. Jag vet att jag ser dåligt men jag är så van vid det att jag inte reflekterar över det längre.
Men just nu så sitter jag här med kontaktlinser i ögonen och kan se skarpt på långt håll också. Jag ser saker jag aldrig annars aldrig skulle ha sett eller tänkt på. Det är roligt att se sig omkring och se hur alla andra ser världen. Varför har ingen berättat det här för mig tidigare? Den är så skarp och klar! Verkligen en helt ny värld.

Sometimes you only need the sun to get a smile

Idag så har jag skrivit engelska nationella och och haft tre idrottslektioner. Jag och Linda hade våran idrottslektion idag och klassen vi hade var 9:1. Först så körde vi svansleken därefter "catch the flag", evighetsstafett och stretching. Gick bättre än förväntat faktiskt! Sedan så hade jag dans med min egen klass (Det fula är att det är man själv som måste leda killen oftast, haha! IG-klass) och på elevens val - idrott hade vi handboll. Så dagen har faktiskt varit väldigt skön, jag gillar idrott.
Men aja, nu har jag precis varit ute och cyklat med Nancy i en timme. Så skönt att äntligen få ta fram cykeln och cykla! Älskar det. Det har dessutom varit väldigt varmt här i Åre idag, superhärligt. Men det som var lite jobbigt var när jag cyklade förbi Station Åre så satt det en hel drös med killar där och visslade på mig och ville att jag skulle komma fram och hälsa. Tycker sånt är rätt jobbigt faktiskt. Så haaha /ignore på er killar. Men ah, nu ska strax åka och handla inför bivack-turen vi 9or har imorgon. När jag har gjort det så ska jag upp på gymmet och gymma en timme sedan duscha och packa inför imorgon!
Just love this picture. Lovely but also have the feeling of "I don't give a fuck"

Twins - same but different

Godnatt till er från oss. Tove och jag har myst framför en bra film tillsammans men nu är det bara gatulamporna och datorskärmen som lyser här vid foten av Åreskutan. Innan den här timmen är slut ska både jag och hon som ser likadan ut som mig finnas i drömmarnas land. Vi ses imorgon världen.


Power of a lover

Sitter just nu här i köket med en knäckebrödsmacka i handen och ett stort kallt glas mjölk vid sidan om datorn. Wasa Sport är så oootroligt gott! Älskar det knäckebrödet, rekommenderas verkligen. Det är dessutom stört nyttigt! Ska verkligen försöka börja ett nytt liv nu. Våren påminner mig om det varje dag, vår = pånyttfödelse. En ny start, en ny början. Goooodiiee! Men aah, nu ska jag fixa en till macka och sedan gå och mysa med familjen i vardagsrummet. Familjemys!


Gymningen verkar börja ge resultat. Är det inte lite muskler man skådar där på armen?

I am better than me

Har precis kommit hem från gymmet, jag var där och tränade i 2 timmar med Peter så är helt slut nu. Imorgon ska jag träna i 3,5 timmar under skoltid och därefter kanske gymma också. Det blir alltså kanske 4,5 timmars träning imorgon om jag orkar. Plus att jag ska ut med Nancy i en timme så ja, motion i 5,5 timmar. Inte så dåligt faktiskt! Känner verkligen att jag måste komma igång nu med träningen.
Imorgon så måste jag packa inför bivackturen vi 9or har mellan tors-fre, vi ska dessutom ut och åka längdskidor och gräva i 4-6 timmar och det ger ju rätt bra träning. Jag ska iaf försöka träna hela veckan men vi får se hur det blir till helgen för ska kanske ner till Stockholm. Men aja, nu ska jag ta ett stort glas mjölk och spela lite kort med syrran. Hörs senare allihopa!


Jag för någon dag sedan.

I am old enough to know but young enough to not care

Nu ligger jag i min säng och myser. Ögonlocken är på väg ner och själen vill åka ivägen till drömmarnas land nu, because in my dreams is everything perfect. Det är bara datorskärmen och sänglampan som är tända här i mitt rum. Persiennen är uppe och man kan se den fina utsikten mot renfjället. Mitt hus är belägrat vid foten av Åreskutan precis vid Åresjön. Längtar tills man kan se månen spegla sig i vattnet och låta vågorna dansa med skuggorna. Pånyttfödelsen är i full gång eftersom våren äntligen är här. Våren är ett tecken på ny start och en början på någonting stort! Jag känner på mig att den här våren och sommaren kommer att bli bra, otroligt bra.
Men för att kunna njuta av den så måste jag nog säga godnatt nu. Så synd egenligen att behöva sova bort 1/3 av sitt liv. Men sömnen har väl sin charm antar jag.. För drömmar är något jag verkligen älskar. Men aja, nu får det vara nog med att filosifiera för den här natten. Sleep tight.



Feathers - for the love of flying high

Jag har verkligen blivit helt kär i fjädrar. Nästa gång jag åker och shoppar ska jag införskaffa mig en drömfångare med många fina fjädrar. Ska ha en ovanför sängen och så vill ja ha det som halsband, så fint! Fjädrar får mig att tänka på frihet och att våga satsa högt. Flyga högt för sina drömmar och mål! Jag älskar det. Fjädrar ger mig dessutom en hippie-känsla och jag älskar hippies så det är verkligen match.com för mig. I love feathers!

Listen up boys, so right.


Show me the meaning of being lonely

Show me the meaning of being lonely
Is this the feeling I need to walk with
Tell me why, I can't be there where you are
There's something missing in my heart



All good things come to an end

Hey allihopa! Nu har jag precis tagit ett varmt och skönt bad. Var på gymmet tidigare och där var jag med Ebba och Linus. Jag körde lite ben, rygg, mage och rygg-övningar och kondition. Jag blev så glad över att jag inte fick ont i mina benhinnor efter mitt springpass! Jag får alltid det men den här gången slappt jag det så jag sprang mycket längre än vad jag brukar göra. Det var otroligt skönt att äntligen få springa tills svetten rann utan smärtan i benen. Var helt slut efter det, haha. Innan jag drog hem från gymmet så satt jag och Ebba ute och snackade lite och bara njöt utav värmen vi fick här idag. Awesome!
Men aah, nu ska jag fixa mitt lockiga hår. Jag måste färga min utväxt snart dessutom men jag vill inte klippa mig. Gillar min längd på håret just nu! Men jag tror att jag ska kanske för första gången färga mitt hår själv här hemma eller be Nikki hjälpa mig. Vet inte än om jag ska det men tror det! Vill så gärna bli av med den där utväxten asså. Men aja, nu ska jag platta mitt självlockiga hår. Vi hörs sen hörni!
Åhh, drink med äkta jordgubbar jag drack i Vietnam, så sjuuuukt god den var!

Don't ever look back

Kom nyss hem från en rätt chill dag i skolan. Nu så sitter jag och peppar med lite musik och ska strax byta om till gymkläder, ska gymma med Ebba alldeles strax! När jag har gymmat klart så drar jag ut med Nancy i någon timme och sedan får vi se vart kvällen tar mig. Måste plugga lite idag dock, har redovisning imorgon. Usch! Aja, nu måste jag skyndaa, hörs sen.
Min ängel.

Freedom comes when you learn to let go

If you can't catch the wave then
you never gonna ride it.
You can't come uninvited.
Never gonna give in
never gonna give up.
No, you can't take me
I'm free.

I got the world in my hand

I never thought I could feel this power,
I never thought I could feel this free.
I am strong enough to climb the highest tower
and I am fast enough to run across the sea.
There is just no turning back when
your heart is under attack.
Gonna give everything I have because
this is my destiny.


My eye is the color of my soul

Heyy!
Kom precis hem från en brunch på Tott med trevligt sällskap. Gud vad mycket jag åt! Ni vet när man bara tycker allting är gott och tar hur mycket som helst men när man väl sitter där och ska käka upp allting så får man inte ens ner hälften? haha. När vi hade käkat klart så gick vi runt på hotellet och kollade in sviterna. Galet fin utsikt hade dem asså, love it! (Någon som vill bo med mig där över någon natt? haha, blev kär i utsikten) Sedan så åkte vi runt och stekte lite med sport porschen och tittade på limousinerna. Men aja, nu är jag hemma och ska nu kolla lite på film och chilla en stund. Mysigt!
Så läcker utsikt och grymt mysig svit!
Älskar att ha många fönster, det lyser liksom upp allt! Utsikten är otrolig verkligen.
Härlig afterski, ohyes!

Hur härligt? Skulle inte sitta fel att ligga där nu.
Utsikt från en helikopter

I liked the kiss you gave me last night

Helluu!

Sitter just nu här i mitt rum och undrar vad dagen har att erbjuda. Mår lite illa och känner mig trött dock så ja, vi får se vad jag orkar. Tror jag ska springa upp på gymmet iaf, haha. Jag kanske ska filma idag också, får se hur det blir med det.. Men aja, nu ska jag nog dra ner och käkat något och kolla vad tvillingen min har för sig.

You do everything for a reason

Har spenderat min kväll tillsammans med Ebba. Mysigt! Vi har kollat på TV, pratat, lagat mat, kollat på film och bara haft det trevligt och roligt tillsammans. Mycket skratt och skönt umgänge! Asnice lördag kväll verkligen. Men nu så drog Ebba och lämnade mig här själv framför skräckfilmen Case 39, scary. Men aah, hoppas ni haft en supergrym lördagskväll och ha en god fortsättning, gå och lägg er i tid bara! puss.

Food is all you need

Tror jag aldrig har uppdaterat såhär mycket som jag har gjort idag? Aja, nyss så satte jag på mig ett par badshorts och linne för att protestera mot det dåliga vädret vi har nu! Vart fan är solen liksom? Blir deprimerad. Ska jag ställa mig ute på verandan och dansa soldansen och ge en solhälsning eller? Vad är det som behövs liksom? JAG GÖR DET ISÅNAFALL! haha.
Aja, ställde mig nyss vid spisen och lagade lite mat, blev spagetti (makaroner) carbonara. Mums! Men aaah, nu måste jag skynda för jag får snart två gulliga gäster hit så måste städa undan i köket och göda upp Tove med mat. Hehe! Men aah, hörs sen.
Linne och shorts, that's the way it is!
Thumbs up!
Food make you smile! Och så mina två kärlekar i hörnet där, Felix och Milko. Puss på dem!

I will always love you

Sitter just nu här i vardagsrums soffan och lyssnar på skön musik och facebookar. Har tränat och varit med syrran fram tills nu! Om ungefär två timmar så anländer Ebba Hansson, blir gött det. Tror vi ska kolla på några sköna filmer och fula oss som vi brukar göra.
Sitter dessutom här med pappas favorit kudde och myser. Älskar den här kudden och jag ska fan till Canada någon gång och åka skidor! Pappa gjorde det typ en gång varje år när han levde så sen när jag blir vuxen ska jag ta efter det. Fan vad härligt! Och visst har Canada världens finaste flagga?

Rasmus and the Hansson twins

Medans jag är och gymmar så slänger jag upp en bild ifrån festen. Bilden föreställer: Mig, Rasmus och Tove! Rasmus tyckte det var lite coolt att få sitta mellan två tvillingar, haha. Det här är ett tidsinställt inlägg så jag sitter inte bakom skärmen nu utan jag är faktiskt effektiv uppe på gymmet nu! Beach 2011 you know. ;) Juste, idag är det dessutom 9 April! Då har jag varit 16 år i 4 månader, fan vad tiden går fort. Snart är man fan 17 år, galet.

Workout now!


Wake up happy!

Jag pallar inte att filma för surfingen idag, helt slut efter festen igår typ, haha. Så istället sätter jag på mig träningskläderna (så mycket lättare än att filma va? haha) och drar upp på gymmet en stund och bränner lite kalorier. För liksom, vila kan man göra i graven! Ikväll så ser planen ut såhär: Ebba kommer hit och då ska vi ha lite tjejmys och filmkväll. Blir nog suveränt! Men aah, nu ska jag lyssna på lite skön musik och äta en stor frukost! Ja ni hörde rätt, Lina Hansson ska äta FRUKOST! För er som inte vet det så hatar jag frukost men nu så ska jag försöka och sedan dra upp på gymmet, önska mig lycka till. (;
Nyvaken tjej!

Tonight I'm fucking you!

Haft en jättebra kväll men nu deckar jag snart. Ville bara visa för er att jag fortfarande lever! Festen var bra och umgänget lika så. Nu kryper jag till kojs och imorgon blir det surfing på livets meny! Blir nog grymt. Men aah, sov så gott allihopa!


Listen to your heart

Jag och Tove har nyss fått middag utav Björn. Han gjorde fattiga riddare till oss, jättegott! Jag skulle egentligen vara på lokalen nu men det var ju förjävligt väder ute så skippade det. Mycket bättre att stanna inne i värmen och få fattiga riddare och hänga med Tove och Björn. Men ja, nu så ska jag fixa i ordning mig och sedan dra på födelsedagsfest i Järpen! Hoppas ni får en bra fredagskväll allihopa.

One of my favorites songs right now!


I am so happy to be your reality

Heyhopp! :)

Hemma nu efter en dag med nationella i engelska, gymnasieprat och nu i slutet av dagen så spöade jag några i klassen på pingis, yeah. Haha, nej men nu ska vi inte vara såna. Hm, aja nu så ska jag springa upp och duscha lite snabbt och sedan fixa i ordning mig för Lokalen och sedan fest i Järpen. Blir nog awesome! Så jag vet inte om det blir speciellt bra uppdatering idag? Men aja, ni får ha lite överseende med att det är fredag idag och sådant. Men aah nu måste jag skynda så puss på er! Kanske tidsinställer några inlägg till er, snällt va?
Men nu kommer iaf några random bilder ifrån dagen.
Coola dudes. ;)

Två små blygisar.
Lill-Erik! (;
Ronniee! (:
Ronja igen, den busN. TafsarN!

You are too good for me

Den här killen är också en sån där som är sinnessjukt bra på saker och ting! Min Soulie visade den här igår för mig. Det sjuka är att det han visar i videon är bara hans "hobbies" så han gör även "professionella" saker. Tycker liksom bara det han gör här är väääldigt professionellt! Blir lite besviken på mig själv faktiskt! Jag kan ju gå och faktiskt lära mig sånt där istället för att sitta vid den här dumburken, haha. Har inge liv! :(


A hug is like a boomerang, you get it back right away!

Tyvärr hörni, hittade inget ätbart.. Blev lite deppig då men som tur var kom Peter och piggade upp mig med sin lite speciella humor, haha.  Men ah, nu ska jag strax gå och lägga mig! Är sjukt trött. Jag har dessutom engelska nationella imorgon på morgonen så det känns lite segt. Men när jag kommer hem så ska jag ut med Nancy, sedan kanske dra och gymma lite och därefter ha filmkväll med min älskade kusin! Blir nog awesome. Men ja, vi hörs imorgon antar jag. Pusshey, sov gott allihopa!
Det är ju de små lyckogivande sakerna i vardagen som är det viktiga inte sant?
De ger en mer än vad man tror..

Höjdpunkten på dagen, en oboy sitter aldrig fel.

Sitter här i köket just nu med ett glas varm oboy brevid mig. Mitt enda men underbara sällskap denna trista alldagliga torsdagskväll. But.. Always look on the bright side of life, right? Försökte få mamma att laga mat åt mig nyss men hon sa att jag fick klara mig själv. Så vad ska jag hitta på för något då? Det roliga är att det verkligen INTE finns något gott hemma. Ni vet när man är jättesugen på något och går till kylen hela tiden men bara ser samma äckliga mat. Varför köper man äcklig mat för? Och varför går man till kylan hela tiden när man ändå har kollat igenom hela 32857346 gånger? Haha, så typiskt.
Men jaa, nu har jag druckit upp min oboy också. (Snyft, livet är hårt men någon måste leva det) Så vad nu då?Mja, kanske dra upp till Tove och kolla vad hon hittar på och reta henne lite. Hon kanske har lust att titta på en film med mig eller bara snacka lite? Eller så sitter jag bara kvar här och kollar i kylen igen? Jag kanske har missat något ändå? Haha, vilket fetto jag låter som. Men aja, vi hörs senare! Uppdaterar om jag hittar något ätbart. Höjdpunkten på dagen isånafall.
Oh mah gad, I'm lovin' it. Skidåkar-drycken absolut!
Det har min pappa sagt till mig och han ljuger faktiskt inte.

Downhill

I sommar så har jag lust att börja köra Downhill. Det verkar rätt kul och intensivt! Downhill, som säkert många redan vet innebär att cykla ner för ett berg. I början så är det nog rätt läskigt men sedan blir det nog bara roligt! Jag har alltid velat börja köra det eftersom det ser så kul ut. Jag har dessutom nästan alltid varit en pojkflicka av mig så jag tror det här kommer passa mig asbra! Men jaa, nu hoppas jag bara att det blir sommar snart så jag får testa.
Btw.. Fattar inte att det är först nu jag börjar åka? Min pappa var jätteengagerad i cykling och var med och anordnade den första Downhill-tävlingen här i Åre. Skäms lite över att jag inte testat på det än men nu ska det fan bli av!
Kolla in den här videon, asbra filmat och det ser stört kul ut! Eller hur?

Magnus Betnér

Jag har alltid beundrat Magnus Betnér som komiker. Han får en att tänka efter och få ett gott skratt på köpet! Det är han och Johan Glans som är mina favorit komiker. Nu har Betnér precis varit på en ny turné som han döpte till "Livets ord". Så slänger upp ett klipp på honom därifrån. Resten kan ni se på youtube om ni vill!
Check him out, he is awesome!

Träffsäker kille!

Helt otroligt.
Hur kan man bli sådär träffsäker?
Helt chockad.
Kolla, han är fan asgrym!

Pictures of today

Vi fick skära i grisögon idag på morgonen, vidrigt!
Slaktat och mosat grisöga, någon som vill smaka?
Hah, Adams monster hand! Skönaste.
Söt va?
Några från klassen. :)
Helen och Jessica!
Helen och Jessica igen!
Johannes och Ronja! ;)
Johannes! (;
Några b-rudar.

Be cool stay in school

Hellu! Sitter på skolan nu i Cafeterian och borde egentligen plugga men det är mycket roligare och vara med tvillingsyster och kusin. Imorse så dissekerade hela klassen grisögon, lagom mysigt sådär. Bra och nyttig frukost liksom? haha, fyfan. Ögat bara sprutade ut svart vätska när jag skärde i det, fyfan vad vidrigt det var. Aja, bilder på det kommer sen för tog med systemkameran idag av någon anledning. Men aah, uppdaterar mer senare I guess, puss.
Jag just nu!

Ebba och jag!
Jag och tvillingsyrran.

I am out with Nancy on Monday, Wednesday and Friday, she is a part of my life.


I got nothing but love for you


I saw an angel in you

Jag kom hem från skolan för ungefär en timme sedan. Hade två och en halv timmes idrott nu på eftermiddagen så det var väldigt roligt, körde basket och innebandy. Fick dessvärre en och annan tackling av killarna i motståndarlaget så har lite ont i höften och svanskotan men aja, sådant får man ta! Blir ju kallad duracell-kaninen på plan, haha. Men aah, haft en riktigt nice dag idag i skolan. Satt mest och dunkade musik och snackade i cafeterian med några andra brudar och hängde med killarna i klassen på lunchrasten så det var awesome.
Men nu kära ni så ska jag ta lite fika, dra ut med hunden och sedan sätta mig för att plugga Första Världskriget och mellankrigstiden. Wish me good luck! Slänger väl in ett inlägg lite senare I guess. Men pussaaar, dags att vara effektiv.
Jag nu! :)

I am stronger than you


I will always return

Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig. Ligger här i soffan i vardagsrummet och lyssnar på lugn musik och filosoferar. Jag känner att allting flyter på just nu och det känns riktigt awesome. Ska nu gå upp och lägga mig i mitt lilla rum med ett leende på läpparna! But tomorrow I will be back again because I will always return.
Sweet dreams everyone!

Life rules

Dagen blir bara bättre och bättre! Det blev otroligt goda pannkakor till middag och just nu känner jag mig superfresh! Jag har tvättat håret, haft ansiktsmask och rakat benen och sådant. Feels wonderful, I like it like that. Nu så sitter jag och lyssnar på lovely music och ska strax sätta mig vid plugget. Gud vad allt känns bra, är så glad just nu! Life rules.


Glad liten söt flicka.


Duschen kallar!

Näe, hörni! Nu ska jag ställa mig i duschen och tvätta mitt snuskiga hår och göra mig lite fräsch. Därefter ska jag vara en duktig flicka och sätta mig ner med plugget. Ska plugga första världskriget, kan väl bli kul.. Eller? haha. Nej men vad gör man inte för fosterlandet? Nu springaa mot duschen, lovely.


Jag för typ 3 timmar sen, yesyes.

Bilder från den sköna afterskin idag!


Moi in the sunshine!

Älskade underbara tvillingsyster!

Kexchoklad, det riktiga skidgodiset och Redbull den riktiga afterski drycken.


Redbull-drickarN, haha.


Girlsen, Nikki och Tove! ;)

Skönare dag, ibland är man verkligen stolt Åre-bo!

Jag har haft en skitgrym friluftsdag idag verkligen! Ni kan ju bara tänka er. Skidor, sol, umgås med två personer man älskar av hela sitt hjärta och som är av samma kött och blod som en själv, tvillingsyster Tove och kusin Ebba. Jag älskar verkligen dessa två, samma humor och man kan verkligen vara hur man vill med dem, de älskar en precis för den man är. Hansson-power, that's the way it is. ;) Jag har iaf haft en galet kul dag med dem och det blev många skratt och bättre umgänge får man fan leta efter, ni ger mig bra energi tjejer!
Dagen avslutades på ett minst lika bra sätt dessutom. Afterski på Tott terassen med skön hög musik, en kall Redbull i handen och mina två syskon, Nikki och Tove! Galet bra asså. Skratta som bara den och tjejsnack, underbart fan. Skönaste dagen på länge!
Man kunde typ åka klädd såhär hela dagen, galet bra väder. Love it!

Surfing in the USA!

Har suttit hela kvällen med ett skolprojekt. Ska göra en film till franskan så arbetar flitigt med det nu! Tur att det äntligen händer något annorlunda på franskan (Diggar inte det speciellt mycket faktiskt) som man tycker är kul, en film! Gjort introt till filmen nu och bara det tar typ hundra år. Men ja, det är roligt att göra den och det är väl huvudsaken? Till helgen ska vi börja filma och det kommer fan bli askul. Men jaa, jag ska inte avslöja mer om den.. Kanske lägger upp den här sen om jag vågar, hahaha. Det handlar iaf om surfing! Ni hör ju redan där hur nice det är, arbetet innefattar ju att kolla på snygga killar utan tröja liksom. Inte så dumt va? ;)

When the storm takes over will I be ready


Offer

Offer? Jag har funderat på det här med att vara ett "Offer". Egentligen bestämmer man helt själv om man vill vara ett offer för något. Vill jag vara ett offer för sorg, ilska, girighet, avundsjuka, ångest, rädsla eller någon annan jobbig känsla? Vill jag vara det? Ibland kan det kännas oundvikligt att inte bli offer för något av detta. Om ens partner gör slut med är det inte speciellt konstigt att hamna i någon sorts hjärtesorg och känna sig deppig och meningslös. Men vill jag verkligen vara ett offer för det? Eller om man t.ex har föräldrar som är alkoholister ska man verkligen vara ett offer för deras handlingar? Betyder det att barnet också kommer att bli alkoholist automatiskt liksom? Visst det kan vara riktigt jobbigt men du väljer faktiskt själv om det ska påverka och forma din framtid. Ditt öde är INTE förutbestämt!
Många personer som haft en jobbig uppväxt är faktiskt väldigt lyckliga idag. Ska man kalla dem offer? Nej, det tycker jag inte. Visst, det har säkerligen påverkat deras uppväxt och hur de är som personer idag men de är fortfarande inte offer för det! Du väljer dina egna vägar och hur din framtid ska bli. Det bestämmer du HELT själv. Ingen kan säga till dig att du ska bli alkoholist bara för att dina föräldrar valde den vägen, det är dem och inte DU! Du väljer ditt eget liv. Du behöver inte vara offer för olika handlingar och känslor du får uppleva. Du bestämmer själv om du vill vara det. Alla människor påverkas olika och du kan faktiskt själv bestämma hur du vill reagera och påverka ditt eget liv, tänk på det.

You can't take me, I am free!

Sitter här just nu och har precis varit i skolan och haft utvecklingssamtal. Det gick bra som vanligt så det var skönt! Jag ska alldeles strax ut med min lilla ängel till hund men innan det så hade jag tänkt att ta lite fika och sitta och mysiga med mamma och lite musik. :)
Måste även se om min stackars lilla tå, har brutit halva nageln på den så det gör rätt ont just nu och ser förjävligt ut. Jag hade bara en blånagel innan som jag fick på en Skicross-tävling i Funäsdalen men nu är det bruten. Jätteroligt verkligen.. Någon som vill ta kort och slicka lite på den kanske? Hahaha, FYFAN! Men aja, nu så ska jag sluta hålla på och faktiskt göra något nyttigt! Som att gå ut med hunden typ, hehe. Men aah, hörs senare hörni!

Make love not war!


Blir så less på folk som ska hacka på varandra hela tiden? Varför kan vi alla inte bara njuta av varandra och vara glada för varandras skull? Världen skulle vara så mycket bättre då! Man ser inte direkt vad det var som hände i den här konversationen eftersom den ena raderade sina kommentarer men de hackade på varandra iallafall och jag tänkte att det var bäst att gå emellan. Den ena gjorde något bra och den andra något dåligt! Varför inte bara lösa konflikten liksom och göra det till något alla mår bra av? Folk som trycker ner andra är bara så himla osäkra, make love not war people!

Lukten av lera och synen av tussilago, dem två riktiga vår-tecknen!

Jag pratade med någon av mina vänner för någon dag sedan om att när våren verkligen är här så ska det lukta lera och finnas tussilagos. Så gissa vad jag kände och såg idag? Jo just det! Förstår ni glädjen eller? Blev helt glad i kroppen när jag kände doften och ville bara springa till leran som ett litet barn och plaska där. Så underbart!
Men sedan när jag såg det himmelska vår-tecknet så blev jag alldeles rörd, en tussilago! Jag var bara tvungen att plocka upp den och lukta på den. Finns det något bättre tecken på vår eller? Okej, nu får ni inte missförstå mig. Jag älskar verkligen vintern, det gör jag! Men våren är något speciellt. Det är som en pånyttfödelse av allting. Och vilken skidåkning är bäst om inte vårskidåkningen? Strålande sol och underbart i backen. Det är lycka på riktigt!


You are my new destiny

Det blev tyvärr ingen bio nu ikväll eftersom våra föräldrar trodde vi ville stanna hemma. Det tycker jag var väldigt synd eftersom det var en bra och mysig idé. Men istället så drog Tove och jag snabbt på oss jackorna och åkte iväg till Ronja för lite dans! Vi var i en sal med speglar överallt och Ronja försökte lära oss en dans koreografi.
Kan väl inte direkt påstå att jag och Tove var några höjdare på att dansa. Ronja är ju skiiitgrym och gör så att allting ser så enkelt ut medans Tove och jag såg ut som två förvirrade små klumpar som svängde lite hit och dit i otakt, haha. Men ingen klarar ju någonting perfekt allra första gången och huvudsaken var ju att det var roligt, eller hur? :)
Men aja, nu är jag helt slut! Har knappt varit hemma någonting alls idag så det ska bli skönt och krypa ner under täcket och få sig lite skönhetssömn. :) Hoppas er dag har varit bra och att ni får en godnattssömn allihopa! Nu så ska jag snart rulla igång en film lite snabbt och sedan äntligen få sova. Men ni får ha det guld resten av kvällen, puss på er.



Dance like this is the last night of your life!

Hallooo!
Nu drar jag bort till Ronja och ska dansa och snacka lite tjejsnack där med henne och Tove. Blir nog awesome att bränna lite kalorier! Men ha det såå fiint och var utee fortfarande hörni. Scktek väder ju! Men nu måste jag skynda, bussen är här om 10 min så det gäller att jallaa!

Dreamcatchers

Hemma från en solig dag på byn nu där jag var med kompisar och ååt gooood kladdkaka. Har varit med Soulie, Fredrik, Diana, Maja, My m.m hela dan. Mysigt! Förstår inte folk som inte har varit ute idag asså, stört fint väder. Nu ska jag iaf alldeles strax äta middag och sedan så drar hela familjen på bio i Järpen. Lite familjemys som avslutning på helgen, blir nog asgött. Men ja, vi hörs väl senare antar jag. Pusss!
Jag vill ha en drömfångare! Så himla fina. Jag vill haa och ska införskaffa mig en!

Wrong is the new right

Mjaaa, flickor och pojkar. Blir nog inge gym idag, kanske senare dock! Brukar tänka "Vila kan man göra i graven" när jag inte pallar att träna. Men nu blir det att dra ut i fin vädret och leka med souuulie istället! Vill inte vara inne i ett unket och svettigt gym när det är såhär fint väder ute. Blå himmel och sol, underbart! Men jaa, ha det guld allihopa! Var ute idag är mitt tips till er.
Btw min telefon är död (inge batteri) så man kan inte nå mig just nu, buhuh.

Love means to love someone for no reason

Ja, jag orkar inte skriva vad som hände igår så ni får en liten lista.
- Åka tåg till Östersund
- Träffa massor av kompisar där
- Shoppa i 5 timmar
- Dra hem
- Fixa i ordning sig
- Dra på tjejkväll
- Hänga på Lokalen
- Svulla på Max
- Fucka ur totalt på byn
- Ta en taxi till en fest i Duved
- Gå hem till Sanna och ha myskväll
- Sova över där
Ja, det var väl mina senaste 24 timmar i korthet. Men nu så ska jag strax göra i ordning mig till gymmet fast jag är rätt trött. Men vadfan, nu ska jag komma igång med träningen asså! Skulle egentligen ut i backen idag och kolla på slalomen med Sarah och Tove men det blev inte så.. Men ajaaaa, vi hörs mer senare antar jag. Pussar!
Jag med mitt VIP-armband (Åre High five, haha) och så sitter Simon där brevid mig.
Jag och Simon! Brillorna på för att jag snart ska ut i solen och mysa lite och sedan dra till gymmet.

P.s Ser ni att jag har målat naglarna? Så inte JAG egentligen. Målar ALDRIG mina naglar! Så det ser jätte annorlunda ut tycker jag. Jag kan dessutom inte måla naglarna, har inget tålamod till det så det ser helt fucked up ut egentligen, haha. D.s

The design of your body is perfect

Nu så ska jag och Tove dra in till Östersund för att träffa några kompisar och shoppa! Så ja, förvänta er ingen bra uppdatering alls idag. Men ni får ha en bra dag allihopa!

Love the way you lie

Hejsan hoppsan!
Förlåt för den dåliga uppdateringen idag men direkt efter skolan så drog jag till gymmet var där i en timme ungefär. Måste ju bygga lite muskler nu asså, haha nej men bli fit till sommaren iaf! ;) Sedan så drog jag hem och fixade i ordning mig lite. :) Efter en stund så kom Tove och hennes dejt  och då åt vi middag hela familjen tillsammans och jag fick lära känna Toves dejt lite. Sedan efter ett tag så kom Ebba och då åkte vi och handlade snacks och därefter hade vi filmkväll! Galet mysigt. Snacka skit och kolla på film, kan det bli bättre? Vi såg en skräckfilm iaf, jag och Ebba diggar såna. Och ja, nu har jag äntligen lite ledig tid till att blogga. ;)
Men nu ska jag istället krypa ner i sängen! Imorgon så blir kanske dagens äventyr Östersund och senare på kvällen drar jag på någon tjejkväll. Blir nog skitbra och mysigt! Men nu ska jag dejta sängen med Nancy och så får vi se om vi får ligga ikväll! (hah, torr humor) Men ah, ciao.
Nancy är så söt på den här bilden! Hon älskar mig och jag älskar henne.

April, april!

Vissa är bara så lättlurade asså, april april!

Mmm, Marabou!

Fan asså, skulle ge vad som helst för en Marabou just nu! Guuud, vad gott. Så annorlunda av mig också att vara sugen på godis? Jag är verkligen ingen candysucker. Men nu skulle jag så gärna vilja ha en marabou med schweizernöt. Den ska dessutom vara rätt varm så den smälter nästan.. Shit vad gott! Ååh och det är Sebbes fel, det var han som fick mig på såna här tankar, den busen!

Louder than thunder

Wow, första gången på typ ett år jag faktiskt sätter mig ner och pluggar? Lite sådär små stolt över mig själv faktiskt. Men nu så ska jag alldeles strax gå och lägga mig! Tove har hjälpt mig med min Spotify, jag har aldrig någon ork att leta rätt på alla låtar jag egentligen vill ha men nu så satte vi oss ner och gjorde det! Känns bra ska ni veta. Äntligen lite värd musikgodis att sätta i öronen typ. Men aja, imorgon är det fredag! Jag har rätt många olika planer för helgen och jag har inte riktigt bestämt mig för vilken plan jag ska följa än, vi får se hur det blir.. Så stay tuned if you will know! ;) Men nu blir det sängen, sov sött sötnosar!
Want her hair, her style and her life, I <3 hippies!

RSS 2.0