You can't stop the waves but you can learn to surf!

Sitter här nu och bloggar för er med en ömmande ljumske, skadad hals, mörbultade benhinnor, försämrad syn och en urflippad ögonglob som rycker hela tiden? Väldigt irritersamt. Ska bli skönt att åka till playan och sola, bada och vila upp sig! Hallå, vadå Ä-N-T-L-I-G--E-N-?! Välbehövligt. Jag tror det dessutom kommer att vara väldigt bra för mig att komma bort från vardagen och tänka på annat. Dessutom kommer man ju hem brun, snygg, blond och fräsch! Kungligt. Jag ska alldeles strax gå och lägga mig! Tänkte bara ge er ett sista inlägg innan bloggen stängs ner i två veckor. Så jaa, här får ni. ;) Godnattie sweethearts!



Hasta la vista, baby!

Packaa och pepparååå! Imorgon så kommer jag vara på resande fot hela dagen. Flera timmars flygresa! Oh mah gad. Det kommer vara jobbigt men så lätt värt det! Så jävla rätt. Byebye Sweden, Lina is leaving and never coming back!

Ha ett bra liv allihopa, I know I will have that. Arrivederci.

Thinking about me, thinking about us, what we gonna be?


Yeah, it was only just a dream!

Helluu!
Ska alldeles strax dra ut med Nancy en sista gång på två veckor, kommer sakna mig lilla ängel. Hon ligger här bredvid nu och leker med någon leksak, sötan. Jag ska ju som sagt till varma, underbara och sköna Vietnam! Tänkte också bara passa på att säga att innan jag går och lägger mig ikväll så kommer jag att stänga ner min blogg under den här två veckorsperioden jag blir borta. Det kommer alltså inte gå att läsa min blogg under de två veckorna jag blir borta.. Så tyvärr bloggläsare, www.hanssonlina.blogg.se kommer vara nedstängd en tid fram över! Jag ska försöka hålla mig borta från datorn och allt sådant under tiden jag är borta! Vi får se hur det går. ;)
Men aja, nu måste jag skynda mig! Ut med hunden, käka middag och packa! Jalla, jalla!


Byebye, älskade macbook pro! :P <3

You are my light in the dark

Idag så har jag inte direkt orkat göra något.. (a) Dels för att jag nu känner att jag har rejält ont i ena sidan av ljumsken, sidan av halsen och benhinnorna. Tror det beror på kraschen igår. Men aja, så kan det gå.. Vad har jag ägnat min dag åt då? Haha jo! Tycker faktiskt det är rätt konstigt att en sådan som JAG har suttit och kollat med spänning på det här. Men jag har suttit i 5-6 timmar och tittat på Vasaloppet 2010? hahaha. Skulle egentligen bara gå in på SVT play och kolla om det fanns något kul men då var det massor om Vasaloppet och så klickade jag mig in på förra årets lopp och sedan så fastnade jag där. Haha! Tror Axel har gjort mig lite längd-aktig faktiskt.. Men aja, det var rätt intressant. Jag hejade på Oskar Svärd! (Såg inte när det var förra året så visste inte vem som skulle vinna) Dels för att det typ var den enda jag kände igen och för att han gav mig ett pris när jag var med på Duveds Rajden 2009, haha. Men ja, nu vet ni vad jag har gjort idag! Vilat och tittat på Vasaloppet, wiihoo.

Igår var jag högst upp och imorgon är jag nedanför

Kom hem från Lokalen för en dryg timme sen. Var väl helt okej där men jag kände mig rätt tom inombords så orkade inte engagera mig riktigt.. Tror min skada i benen är inblandade till det. Det är jobbigt att ha ont! Just nu så känner jag mig riktigt misslyckad. Jag har valt gymnasium nu men jag tycker för tillfället att jag har valt helt fel. Jag ångrar mitt val men ändå inte.. Åh beslut, beslut! Tar dem aldrig slut? Less tjej. Det är bara jobbigt nu.. Men aja, ska försöka sova bort ångesten, är inte på humör. Har ont och känner mig olycklig..
I make my way and do my own race

I hurt myself for nothing

Hellu allihopa!
Ligger här nu med lindade ben och tycker synd om mig själv. Okey, jag har jävligt ont men det tänker inte stoppa mig från att gå ut och ha kul ikväll! Vila får jag göra i två veckor i Vietnam. Jag funderar på om jag ska vara med och tävla imorgon trots smärtan.. Ska jag slakta (Vet, brutalt ord) dem en sista gång? Jag åker ju ändå snart till Vietnam där jag får vila så liksom why not? Aja får ser hur jag mår imorgon! Nu så ska jag fixa till mig lite och sedan blir det lokalen, kan ju inte sitta här inne och ruttna heller.. ;)
Söt tjejrå.

Life is a bitch and then you die

Heysan bloggen!
Kom nyss hem från Skicross-tävlingen. Det gick inte ett dugg bra, nu är jag skadad BIG time. När jag skulle åka hela banan för första gången så gick det jättebra fram till näst sista hoppet. Det var ett Ski-gap, alltså ett hopp där man först ska hoppa på ett hopp och sedan landa på ett annat hopp. Som att hoppa över ett gap liksom!
När jag kom dit så trodde jag man behövde jättemycket fart för att klara av att komma till andra sidan men nejdå! Jag tog alldeles för mycket fart och kraschade och slog verkligen sönder mina benhinnor, fysatan vad ont det gjorde och fortfarande gör. Ligger här med dunkande ben och brutal smärta.. Innan jag hoppade så gjorde Clara Sjölund det. Hon kraschade också så vi låg där tillsammans helt döda och sedan så kommer det en kille efter mig som också kraschade där. Han fick jätteont i revbenen så antingen bröt han något eller fick en spricka i ett revben. Så där låg vi tre stycken helt mörbultade och dog lite tillsammans, mysigt va? ;)
Efter den kraschen så bestämde jag mig för att avbryta och satte mig i målhuset med Peter och kollade på kvalet där. Jag kunde inte sitta still därinne, låg verkligen och vred mig i plågor. (Haha nu är jag fan whiner men ni ska veta att det gör jävligt ont!) Jag fick ju några smällar i Mora också.. Mitt ena knä är helt blått, mina benhinnor är alldeles uppsvällda, jag har en blånagel och så benhinneinflammation på det! Wiiihoo, life rules! eller?
Aja får väl glädjas åt det fina vädret och det bra sällskapet. Det var verkligen inte min turdag idag men ska se om jag kan vara med imorgon istället. Innan jag drog hem testade jag att göra några storslalom svängar och det gick helt okej så jag hoppas verkligen jag kan vara med imorgon! Det hoppet jag kraschade i kanske dessutom ska tas bort så det känns skönt. Men aja, nu ska jag dra och spola mina ben med kallt och varmt vatten och sedan smörja in dem med voltaren! Hörs senare bloggen, nu ska jag gå och tycka synd om mig själv. (a)
jag och Chilla nu, försöker mig på ett litet svagt leende trots smärtan.. haha!

I never thought that love could be so strong

I never thought that
love could be so strong,
now it is tearing me apart. 
I miss you.
And I don't really know
when we went wrong,
but you are still
inside my heart.
Now I am walking on a
lonely road again,
and it feels like I am lost. 
But worst of all...
To be without you.




You can make me smile

Hellu bloggen! :)
Sorry för dålig uppdatering men jag har verkligen inte haft tid för att uppdatera. Igår så var jag hela kvällen med Tove och Nikki, vi satt typ i våra onepieces och degade framför en film och så käkade vi middag på Max tillsammans. Skönare kväll! ;)
Den här kvällen så var planen att dra till Lokalen och träffa några där men det blev istället att vara här hemma med några andra och ha film-mys! Lovely. Sarah, Sanna och Anna kom hit och kollade på filmen "En shopaholics bekännelser" med oss och myste. Galet nice! Men nu så måste jag sovelisova, tävling imorgon! Wöj, wöj.
Gänget! ;)
Haha, dööör. Älskar bilden. Sarah och jag! (;
Sarah och moi!
Jag och syrran i datorn, höh.
snygga tjejer, hah.
Sanna, my angel.

My knight Zorro in shining blue armor! ;)
flickoooor!
nöördaaar, haha.

Hold on, be strong!

Heysan!

Har precis spolat av mina ben med varmt och kallt vatten och smort in dem med voltaren. Har ohyggligt ont i mina benhinnor efter skicross-tävlingarna i Mora så kunde knappt vara med på träningarna idag. Jag hoppade inte hoppen men jag tränade på rollers och lärde mig banan, alltid något liksom? Hoppas jag kan tävla i helgen och slippa den här smärtan, har skitont just nu.. Vilken whiner jag har blivit alltså, haha. Aja, shit the same.
Just nu så sitter jag och kollar på Daniel Paris som är med i vakna i The voice! Haha skönare snubbe får man leta efter. "Så jag går på tuben som en liten prinsessa" haha, ååh skönare.

En miljon på banken men ingenting att leva för

Heyhopp läsare!
Har precis suttit och kollat lite på Islam för nybörjare, Klass 9A och Uppdrag granskning på SVT, no lifer som jag är. Kollade på det där med Islam för att jag ska ha prov i det snart, Klass 9A för att se hur patetiskt dåliga eleverna i den skolan är och uppdrag granskning för att det helt enkelt är intressant. ;) Vad har jag annars gjort efter skolan då? Njae, varit ute med hunden, lagat mat och chillat. Det är nice det!
Imorgon så ska jag inte vara i skolan så det är aschill. Jag ska vara på träningsläger med Skicrossen här i Åre så det är asnice. Jag ska dessutom tävla här hemma i Åre i helgen, får hoppas att det går bra. Nu på tisdag så drar jag iväg till Vietnam dessutom! Wiihoo, freedom for three weeks! I like it like that.

Annars då? Mjae, känner mig rätt tom och neutral inuti. Har seriöst inga känslor? Känner mig som en sten. Jag är liksom glad men inte lycklig? Stööört, har typ aldrig känt såhär förr..? Men aja, det försvinner nog som småningom! Nu njuta av att jag bara har en dag kvar i skolan innan jag är ledig i tre veckor, wöj wöj!
What do you see in my eyes?

Gossip girl

Haha, åh.. Snacka om att alla (Förutom Leighton Meester, Matthew Settle och Ed Westwick) ser bortgjorda ut i den här reklamen. Jag älskar Ed Westwicks dialekt och accent. Han kan ju snacka både New Yorks dialekten och den brittiska klockrent! Jag hade ingen aning om att han pratade sådär privat så det var lite roligt att höra! :)


The same girl but different

Sitting here alone with my memories
Staring at a picture of you and me
They say I look fine but if walls could talk
They’d tell you all about how much I break apart
I think we were right but we did it wrong
Every since you left me I just can’t go on
No I can’t even read the news today
Cause everything reminds me of yesterday



Busy girl

Hej och förlåt för dålig uppdatering men jag har faktiskt inte pallat att blogga alls idag. Jag ska dessutom snart gå och lägga mig, svintrött! Jag har precis haft lite middagsgäster här hemma och sådant. Busy girl, ohyes. Men aah, tänkte bara vara lite snäll och slänga upp ett inlägg här.. Oh juste! Det är aldrig fel att ha en hummerlimousin parkerar här utanför på gården. ;)
Så killar.. Nu vet ni vad ni ska hämta mig i för något. ;)
haha, skämt och sido..

I'm better off without you

Omg, alla hjärtans dag! Shiit, gulligt.. pusspuss! Jag kunde inte bry mig mindre.

Hah nä men seriöst.. Har ingen lust alls idag att vara pussinussig och gullinullig. Alla hjärtans dag är överskattat och nu när jag är singel och fri så ska jag ta tillfället i akt att absolut inte vara just kärleksfull. Wiihoo! Just nu så sitter jag här och myser i min nya OnePiece-mysdress som jag fick av mina föräldrar när jag kom hem från Mora. Jag tror anledning till att de gav mig en sådan är för att de är rätt less på att jag alltid ska gå runt med ett täcke hela tiden annars.. Sist så hade jag ned en vas för 3000 kr med mitt täcke dessutom, hehe. (a) Duktig tjej.
Mene nu så ska jag springa och säga åt Nancy och sluta tjocka sig. Hon har seriöst blivit skitfet och just nu försöker hon få ner en pizza från köksbordet. Stygg hund! Men aja vi hörs senare bloggen. ;)

Smile. Aja, ha en bra alla hjärtans dag iaf.

Lever i en illusion

Sitter här och funderar på att gå och lägga mig. Helt slut och mörbultad efter helgens tävlingar men har inte riktigt lust att krypa ner i sängen än.. Jobbigt ju, haha. Alla dessa beslut alltså! Nästa vecka ska jag välja gymnasium dessutom, oh my fuuucking gaad! Jag har seriöst ingen jävla aning men aja det löser sig. Sedan så har jag skicross-träningar fre-tors och skicross-tävlingar i helgen. Sedan på tisdag nästa vecka drar jag till Vietnam! Wiihooo, feels good. Life rules!



Wild and free as it should be!

Nu är jag hemma från Moras Skicross-tävlingar! Igår så gick det riktigt bra trots att jag hade missat en hel träningsdag på grund av en skada i vaden. Så det var riktigt kul att det gick bra trots skadad! :) Idag så blev typ hälften diskade däribland jag, Malou, Erik och David från Åre SLK Skicross team. Men aja, sådant får man ta. Riktigt surt men ibland blir det så!
Just nu så sitter jag här och har ont i hela baksidan av kroppen. Vader, lår, rumpa, rygg och nacke! Men det är kungligt alltså. Mina benhinnor är också helt mörbultade men vad gör man inte för sporten dåå. KUNGLIGT! haha. Fan vad jag är dryg nu alltså.. Jag och Erik Mobärg hade galet kul i bilen alltså! Hahah, så jävla rätt. Vi var verkligen ett dream team, match.com liksom? haha. Men aja, jag är så ett så jävla konstigt humör nu efter en kall burn, trevligt umgänge och en natt utan sömn! Så vi hörs senare bloggen. ;)

I want this right fucking now!

Jag och Axel

Vissa av er undrar säkert varför inte jag och Axel är tillsammans längre.. Det är inte något jag tänker gå in på här i bloggen men jag kan iallafall säga att det var ett gemensamt beslut. Vi hade ett fint äventyr och förhållande tillsammans med både motgångar och framgångar. Men alla sagor har sitt slut och jag och Axel kommer alltid att minnas varandra och ta till vara på det vi hade tillsammans genom hela livet. Nu är det dags för nya tag och nya äventyr! Det ska bli spännande och se åt vilket håll kompassen pekar åt och vilka rikningar jag kommer att följa den här gången. Tack för vår tid tillsammans Axel, vi delar mycket tillsammans och jag kommer alltid att minnas dig.

Freedom

Hellu!
Kom nyss hem från S to the Chool. Skrev en 7-sidors krönika om kärlek i tre timmar på nationella idag dessutom, duktig tjej. Nu ska jag snart börja packa inför Mora men först chilla lite och njuta utav att man fick sluta 11:40 idag. ;) Gött som fan! Kanske bloggar lite mer senare! Men ha det bäst så länge iaf.

Har man viljan har man allt

09-16:00 Skidåkning (7 timmar) Check
16-17:00 Fixa pjäxor på Hanson och uträtta lite ärenden Check
17-18:00 Chilla lite och käka middag Check
18-19:00 Gå ut med hunden (1 timme) Check
19-21:00 Gymma på Gold's gym (2 timmar) Check

Nu Lina vara en mycket trött men stolt tjej. Nu blir det duschen och medans jag duschar så kan ni njuta lite av dem här bilderna som Lovisa Sahlberg tog idag på oss! :)

Utsikten från Tyskhuvet, himmelsk.

En del av Tyskhuvet :)

Jag och syrran kollar utsikten och utmaningarna som väntar (:
Team Hansson på våran bruna springare!
Mette, Olle, Linus och Jag! ;)

When there is no light to break up the dark

Imorgon så ska jag till Mora så jag har precis fixat ett par nya tävlingspjäxor på Hanson till imorgon. De är verkligen SUPER tighta så det kommer vara väldigt ovant att köra med dem. Men aja, vad gör man inte? ;) Nu så ska jag snart ge Nancy lite mat och dra ut med henne i en timme eller så. När det är kirrat så ska jag käka middag och sedan blir det att dra upp på Gymmet. När jag har gymmat klart så ska jag fixat lite till imorgon och därefter få en godnattssömn!
Imorgon så är det Nationella direkt på morgonen, skrivining i typ 3 timmar. Jobbigt! Efter Nationella så drar jag hem och packar klart inför Mora och sedan så kommer Alva och hennes far och hämtar mig och sedan beger jag mig av till Mora på Skicross-tävlingar! Nice. Men aja, nu måste jag skynda mig! Tight schema.

Lycka!

Idag var det helt magiskt och underbart i backen! Ni kan inte förstå hur härligt det var. Det var bra före, strålande sol, kompisar så långt som ögat kunde nå (Vi var 14 personer som åkte tillsammans), skratt, skämt, hopp, offpist, tyskhuvet och ja, allt var helt jävla perfekt! Nu lever man.
Vi som åkte: Jag, Tove, Sarah, Mette, Lovisa, Anna,
Ronja, Ebba, Linda, Linus, Hampus, Olle, Robin och William!
Bästa meningarna idag: "Man flyger som en vante!", "Den tar vi, den spar vi,
den har vi!", "Ska inte du vara hemma och käka mackor med oboy?"
"Vi måste vara lite wild and crazy!" och "Vi kör på känsla!"
Låtarna för dagen: "I'm a barbiegirl", "Superduperkillen" och
"Ba-ba-ba". (jäkligt fula låtar jag vet)
Dagen har helt enkelt varit riktigt kung, det kunde inte ha blivit bättre! Love it. Alla var sams hela tiden och hade jäkligt kul tillsammans, alla åkte skicross-banan som en stor jäkla klump (tänk er 14 pers som kör den samtidigt alltså, haha), Tyskhuvet var helt magiskt med sin underbara utsikt och sina lockande utmaningar. Det var helt S-J-U-K-T nice på Tyskhuvet idag verkligen! Det var verkligen galet kul och fint där idag. Shit asså, vill bara spola tillbaka tiden. Tänk er att alla era kompisar kör offpist tillsammans ute i skogen. Överallt så såg man leenden och hörde glada röster, snön var underbara och solen sken in genom träden och fåglarna kvittrade! Det var obeskrivligt. Lycka på riktigt!



There is no guarantee that this life is easy


Tidsinställt inlägg - Min hypotes om vad jag tror vi gör just nu i skidbacken

Tänkte tidinställa lite inlägg till er! Visst är jag snäll? (:
Just nu är jag förmodligen ute och åker skidor med mina små djävular, änglar, bebisar, kompisar.. Ja, ni får kalla dem vad ni vill. Kära barn har många namn! (Ni får tolka "kära" hur ni vill ;) ) Linus har förmodligen kört in i en gran just nu, Hampus står troligtvis och skrattar åt honom, Sarah står nog och skakar på huvudet och fnittrar lite hon med, Ronja säger förmodligen "Rätt åt honom!", Ebba säger säkerligen "Så kan det gå när man fel parkerar", Tove smsar nog med någon, och Linda tycker nog att vi alla bara är konstiga. Men det är nicee, haha. Trevligt gäng det där. Men vad gör jag själv då? Mjaa det är nog allt ett mysterium, hihi. Men aja, slänger upp några bilder som togs för två år sedan när vi åker skidor i tunga Duved.

Always look on the bright side of life

Sitter här just nu invirad i en frottéhandduk och väntar på att natten och sömnen ska infinna sig. Imorgon blir det skidor hela dagen (Friluftsdag) och jag ska nog åka med några små busiga filurer vid namn: Sarah, Ronja, Hampus, Linus, Ebba, Tove och Linda. Det blir nog kung serrni! ;)
Just nu funderar jag på om jag ska palla lyfta min feta röv och sätta min systemkamera i laddaren. Hmm, jag gör nog det innan jag går och lägger mig. Yep, så får det bli. Just nu så sitter jag här med två blodapelsiner och käkar mig alldeles blodig. Fan, jag som lovade mig själv att inte äta något efter 21:00.. Jag som hade borstat tänderna dessutom. Skitliv. Aja, tur att blodapelsiner är nyttiga då om man nu ska se det från den ljusa sidan. Hmm, jag har inge direkt vettigt att säga så det är nog bäst att avsluta här nu! Hoppas ni får en godnattssömn där ni drömmer om rosor ponnys som springer jättejättejättesnabbt!

Who owns my heart?

Har precis ätit en god middag och kommit hem från gymmet. Så nu känner jag mig alldeles utslagen men ändå mör i kroppen. Det som står på schemat nu är ett varmt bad och lite hemmaspa, hur mysigt? När det sedan är klappat och klart så ska jag sätta mig ner med lite pluggande, alltid lika roligt och tillfredsställande. Eller?
Till helgen så vet jag inte om det kommer bli så mycket bloggande. Jag ska till Mora på Skicross-tävling så vi får se om jag tar med mig datorn eller inte. :) Jag ska även iväg till Vietnam om två veckor så då vet jag inte heller hur mycket bloggning det kommer att bli, inte särskilt mycket I guess. Längtar fan ihjäl mig dit nu. Sol, värme, stränder, palmer, vattnet, havet och friheten! Loooooveee.



Workout

Med en Vitamin Well Defence till vänster och en kladdkaka till höger så bloggar jag just nu. Valet mellan dessa två har varit svårt men jag har hållit mig till min kära vitamin-dryck än så länge. Kladdkakan ska sparas till senare, till ett viktigare tillfälle. Nu så ska jag snart sätta på mig träningskläderna och bege mig upp till gymmet. Vägen dit kommer att bli isande kall eftersom det är en smärre snöstorm som härjar här inne i Åredalens mitt. Men vad gör man inte för beach 2011? Skämt och sido, nu drar jag! Wish me good luck. ;)

Vinden från en sommarnattsbris under en stjärnklar himmel

Med handen på hjärtat och skuggan i ryggen så säger jag godnatt. Imorgon på livets meny så väntar nationella proven i svenska. Peppad? Nej. Det enda som hörs just nu är TV:ns störande reklampaus om någon ny sorts barnmat. Tankarna går ironiskt nog direkt till Kissie som håller på med just "barnmats-dieten." Vilket liv! Varför inte njuta av det goda i livet men ändå äta i måttlig och hälsosam mängd?
Snart kommer föräldrarna hemma ifrån Alperna. Funderar på om jag ska vara vaken till när dem kommer hem eller inte. Jag borde sova. Jag borde plugga. Jag borde säga åt Nancy att sluta skälla åt trädens skräckinjagande skuggor. Det är mycket jag borde men inte vill.
Nu så ska jag släcka ner hela huset så det blir svartare här än i havets djup. Jag kan inte sova gott när det är någonting som lyser som en strålkastare i självaste globen. Jag hoppas ni alla får en godnattssömn och drömmer om er egen verklighet formad i ett underbart paradis.

Vad gör man inte för fosterlandet?

Klockan tickar iväg och jag borde verkligen sätta mig ner med plugget. Jag orkar inte. För lat för mitt eget bästa. Försöker med alla medel för att slippa undan. Inte bra, inte bra. Flyr villigt undan till datorns virtuella värld och slökollar på allt jag redan sett innan. Skummar igenom. Läser mellan raderna. Varför är jag så trött för? Klockan är visserligen snart 22:00 men jag är en riktig nattuggla så varför? Känner mig som en ZzZzombie.
Jag sitter just nu och kollar igenom min Spotify-lista "music candy". Väljer låten "Who owns my heart - Miley Cyrus". Varför jag valde den? Personliga skäl. Vad jag gör annars? Jag sitter som vanligt och drar i mina ögonfransar. Vilket jag vet betyder att mitt omedvetna jag är trött på mascaran. En dålig ovana. Min hund ligger här brevid och kollar på mig med skeptisk min. Hon vill nog bli kliad bakom örat. Om man en gång har börjat så är det svårt att sluta eftersom man får en tass i ansiktet och ett gnällande hundskrälle.
Men aja.. Det tog en jävla tid att få ihop det här inlägget. Jag är trött. Så med livet som insats byter jag till låten "I just had sex" och sätter mig ner med mitt pluggande. Vad gör man inte för fosterlandet?

What do you see in my eyes?

What do you see in my eyes?
Fear, love, sorrow, happiness or even anger?

Give it a try and do your best!

Om man börjar med något så tycker jag att man ska gå in för det helhjärtat. T.ex om du ska skaffa ett husdjur så borde du sköta och ta hand om det med hela ditt hjärta, om du ska skriva en uppsats så gå in för den helhjärtat och gör ditt bästa. Varför göra sitt näst bästa när man kan göra sitt bästa liksom? Om du har en blogg varför inte uppdatera den minst 3 gånger varje dag och gå in helhjärtat för den? Om du tränar en sport varför inte göra ditt bästa varje gång du utövar den? Den stora frågan är: Varför gör vi inte vårat bästa hela tiden? Jo, för att livet krånglar, vi är för slöa och life is a bitch helt enkelt. Men att alltid försöka göra sitt bästa är något som är bra att sträva efter.. Ge det ett försök och gör det fullt ut! Det spelar ingen roll om det blev fel, gick dåligt eller om det helt enkelt inte var din grej. Du gjorde ditt bästa och du försökte! Och slutligen.. Du var där och du gjorde det!



The mustang is the spirit of the west

The story I wanna tell you can not be found in a book. They say the history of the west is written from a saddle of a horse. But is never have been told from a heart of one. Not til' now. I was born here, in this place that come be called the old west. But to my kind this land was ageless, it have no beginning or no end, no binding to earth and sky. Like the wind in the buffalo-grass we belong here, we will always belong here! They say the mustang is the spirit of the west.



We are meant to be together

Nu så har man kirrat middagen och käkat upp den så nu blir det solsidan (Jag har bara sett det en gång innan, haha? Efterbliven tjej) för hela slanten. Jag, syrran och Nancy sitter här i TV-soffan nu och spenderar lite kvalitetstid tillsammans. Det blir självklart lite fighter om vems musik som ska spelas under reklamen men det är väl charmen med att vara syskon? Vi har ändå rätt lika musik-smak så det är ändå chill. Förresten så har jag slagit besöksrekord idag på min blogg, det är ju aldrig fel det. Tack fina bloggläsare! :) Men nu så börjar det igen, ciiaoo.
Älskar bilden! Tog den i påskas med min mobil. ;)

Twin sister

Sådärjaa! Nu har jag och tvillingen varit flitiga och städat hela vårat hus från golv till tak! Okej, vi skippar det där med tak eftersom vi har typ 10 meter högt tak. Vi kan seriöst ha hur stor gran som helst i vardagsrummet eftersom vi har så högt i tak här. Men saksamma! Nu ska ska Tove och jag snart laga middag tillsammans och sedan så ska vi nog tända ljus och mysa framför ännu en film. Det har verkligen blivit en segodego helg den här veckan, okej det var ju en utgång i fredags till Lokalen men annars har vi bara suttit inne och tryckt framför massor av bra filmer och skrattat tills vi fått ont i magen tillsammans med Ebba! Så lite träning har man ju fått? Bra där. ;)
Det är faktiskt rätt skönt att ha en tvillingsyster ibland, man har alltid en person runt sig i samma ålder och som går igenom exakt samma saker som en själv. Det är så lätt att prata med sin tvilling eftersom den verkligen förstår. Min pappa och hans bror var också tvillingar och de var verkligen bästa vänner och gjorde allt tillsammans! Tove och jag kanske inte riktigt är bästisar men vi finns ju alltid för varandra i vått och torrt. Tvillingpar har faktiskt en väldigt speciell kemi till varandra, Tove är ju liksom min andra halva och hon har alltid funnits där. Jag kan inte vara ensam i längre perioder liksom. Jag är så van att det alltid är någon med mig! Jag vill egentligen bara säga att jag älskar dig Tove! <3



You make me feel alive

Helluu!
Just nu så sitter jag och min tvillingsyster Tove och kollar på TV. Vi ska börja städa huset igen klockan 17:00 hade vi tänkt, det ser ut som en bombnedslag! Haha nej bara skoja men det är lite stökigt här i vardagsrummet och i köket så nu snart blir det dags att städa upp allting. Våra föräldrar kommer hem ifrån Alperna imorgon så det är därför vi måste städa. Men aja, slänger upp en liten bild på mig ifrån igår! Vi hörs senare efter städningen med ett lite roligare inlägg! :)
glad jag ser ut på bilden. Mene haha, jag är glad iaf! :)

låten som spelas nu, kuuung!

Jag är ifrån Åre

Vissa nya bloggläsare undrar var jag är ifrån.. Jag är ifrån Åre och det är en av Sveriges största skidorter. Jag är därför ute och åker väldigt mycket skidor och det är i backen jag och mina kompisar brukar hänga. Vi som bor här i Åre har alltså backarna som mötesplats istället för att träffas i stan eller så.. Vi lever ett rätt annorlunda liv om man säger så. Vi bor liksom i den här vintersäsongsbyn året runt och har åkt skidor sedan barnsben. :)
Två bilder på min hemort!
Bilderna är tagna av en bekant till mig som heter Joséphine Sedlacek.

Vart ligger landet där man böjer bananerna?

Just nu så sitter jag och Ebba och trycker i oss chips och kollar på Mr and Mrs Smith! Skönare film, diggar att Angelina Jolie och Brad Pitt spelar emot varandra. ;) Mene ahah, vi garvar just nu åt Ebbas banan som är typ helt rak? Den har visst inte kommit till "landet där de böjer bananerna" SYND! haha. Föresten så kan inte Linus gubben acceptera ett nej! Linus, vi vill inte åka skidor med dig idag, okej? Det är inget personligt mot dig utan vi har inte lust helt enkelt. Men bara så att du vet, vi älskar dig ändå gubben lilla. ;)

"Ska inte du vara hemma och käka mackor med oboy?"

Helluu!
Idag så vaknade jag utav att min killkompis Linus ringde till mig och Ebba. Han försökte övertala oss i 20 minuter att åka skidor men vi orkar verkligen inte idag. Så Linus, du kan ju stanna hemma och käka mackor med oboy istället, hahah. Åh dööör! Mene frukosten idag blev lite pizza från igår och nu kollar vi på filmen "Vicky Cristina Barcelona", myyys. Haha, vi är två riktiga tjocka små barn idag som inte orkar göra något.. Men vafan, det är söndag? Vi var uppe sent och det är riktigt skönt att bara ta det lugnt ibland. Men aja, här får ni två bilder från igår! Tyvärr inte några filmer från igår för dem blev så jävla fula, hahaha!

Filmen som rullar nu, P.S I love you!


Vad gör vi? Nu kör vi!

Heyhopp!
Just nu så smider jag, Ebba och Tove lite bus&mys. ;) Vi har precis tryckt i oss två goda pizzor och snart så ska vi rulla igång någon bra film! Vi ska bara ha lite kusin- och film-mys ikväll, hur awesome? Men innan vi drar igång det så tänkte vi vara lite duktiga och städa hela huset innan päronen kommer hem. KOM IGEN NU TJEJER! Musiken på högsta volym och stämningen på topp, go go!


me & ebbaa

New, newer, newest!

Ny design, hope you like it! ;)

When I look at you

Hallooo!
Inatt har jag verkligen drömt en superjobbig dröm, trodde den nästan var sann där ett tag. Jag drömde om att Axel var otrogen mot mig och gjorde slut. Tjejen han blev ihop med skrev till mig hela tiden och ba: "åhh, gud vad han är underbar! Så glad att jag har honom. Jag förstår att det är jobbigt för dig, men gud vad jag är lycklig med honom!" Tror ni inte att jag dog av svartsjuka och hjärtesorg eller? Det fula var att Axel dumpade mig på msn i drömmen! Han bjöd in hans nya tjej i vår chatt och presentera henne för mig och sa att han inte ville vara tillsammans med mig längre.. Sedan så sa de att de älskade varandra och jag var typ helt förstörd. Så ja, jag har inte direkt vaknat på rätt sida om man säger så..
Men aja, nu får jag tagga till lite! Skulle egentligen åkt skidor med Linus idag men det blev inte så.. Hittade ingen mobil-laddare förrens nu vid 14:00 så Linus hade ringt mig 3 gånger och skickat 2 sms, lilla nutten haha. Men nu så kommer Ebba snart istället så ska väl tagga till det! :) Men aja, vi hörs senare bloggen!

That's one secret I'll never tell

Heyhopp!
Kom hem från skolan för ungefär en timme sen.. Alla var typ skitsega och flamsiga på sista lektionen idag som var idrott. Alla typ låg på golvet, krälade runt och flamsade men det var bara roligt. ;) Annars har min dag var rätt stressig med prov, glosförhör, ngn diskussion m.m.. Så jäkla skönt med helg nu asså, har längtat som fan.

Nu ska jag snart lägga mig i ett bad och fräscha upp mig lite.. Därefter ska jag fixa i ordning mig och sen så får jag kanske besök.. (Who it is? Sorry bitches but that's one secret I'll never tell) Men om inte så drar jag på Lokalen och hänger lite med Linus och Ebba eller så blir det till att stanna hemma och chilla. Jag föredrar alla alternativ, vi får se vad det blir. ;)

Pokeraction

Heysan bloggen!
Just nu sitter jag och Tove här och geekar lite framför datorn. ;) Idag efter skolan så somnade jag direkt, jag var helt slut verkligen! Jag drömde en rätt intressant dröm minns jag men nu kommer jag inte ihåg den ett dugg.. Jag hatar det för såna drömmar vill man ta till vara på och bevara i sitt minne, men aja.. Antar att det är charmen med drömmar. De finns där för stunden men sedan är de borta förevigt.

Hmm, innan jag drar till Vietnam så måste jag fixa lite nya sommarkläder och minst en ny bikini. Min favorit bikini jag hade förra året är tyvärr för liten över bysten nu, it sucks. Men nu orkar jag seriöst inte sitta vid datorn något mer! Nu ska jag och Tove spela lite kort för ovanlighetens skull! Blivit lite inspirerad till att göra det på grund utav min pojkvän. Aja, dags för lite "POKERACTION - finn pokerstjärnan i dig." hahaha. (Vet att det egentligen är pokerstars men just nu vara det bara liiite mer passande med pokeraction.)
En bild från julafton på mig och Nancy! :)

Summerloving

Heysan hoppsan!
Sitter just nu här i soffan med min tvillingsyrra och chillar lite framför TV:n. ;) Sooftare. Jag gjorde förresten mitt matte-prov nu idag sista lektion! Det gick ganska bra, gjorde alla frågorna förutom en (uppgift 4:a) och den ska jag göra imorgon. ;) Jag tror det kommer gå riktigt bra faktiskt! Så skönt att matte-provet typ är över nu.. ÄNTLIGEN!
Den här bilden här nedanför får mig verkligen att vilja resa utomlands med min älskling. ;) Vi kanske ska det till sommaren! Vart vet jag inte men vi ska kanske det iaf. Hur mysigt? Det som är lite drygt bara är att både jag och Axel tycker det är lite jobbigt att prata engelska och sen att resa på egen hand också. Men det kommer nog gå bra! Men aja, vi hörs senare bloggen.
Finare bild.

You make me smile

Heyy!
Sitter just nu och hjälper syrran med Hinduismen, hon har prov i det imorgon. Själv fick man MVG på det dårå.. Haha, skrytarN. Mene nej nu ska vi inte vara såna. Jag själv har matte-prov imorgon men det kan dessvärre inte Tove hjälpa mig med eftersom hon går i dum-gruppen. Aja, fick en glassbåt av Tove för besväret! Då är det lätt värt det liksom. Men men nu ska hon och jag ta en paus och fucka ur lite grann, tjarå.

There's a truth in your eyes saying you'll never leave me

Ja hörneni-ni! Vad kan man passa på att göra medans ens föräldrar är borta? Några grejor är ju: Stöka ner hela huset bara för att det är kul, hälla ut all sprit (fina flickor dricker inte) och sedan anse det som deras räddning mot alkoholism, lyssna på musik på högsta volym, skita och pissa med öppen dörr, exprimentera med all maten och se hur resultatet blir.. (Men man behöver inte äta upp det sedan), sätta på alla tv-apparaterna och datorerna (14 st sammanlagt) och ha dem på högsta volym, släppa ut Nancy och säga till henne att hon är vild och fri med övertygelse och sedan säga att några hundnappare tog henne, tända alla lampor i hela huset när klockan är 00.00 då det är riktigt mörkt utomhus, sova i föräldrarnas säng och inte bädda efteråt, flytta ner till friggeboden och leva i celibat, skolka från skolan hela veckan, gå till affären och köpa precis vad och hur mycket man vill, sno en av bilarna och sedan komma med argumentet "Hallå jag är sexton nu, jag får faktiskt övningsköra?"..
Det är några av alla saker man kan passa på att göra medans ens föräldrar är borta! Jag ska nog ta och göra allt nu. Det blir dagens to do list! Hoppas ni kommer ha en lika rolig kväll som jag kommer att ha! ;) Tjarå bloggen.
Ps. Tror jag suttit lite för länge vid datorn alltså..
En av mina undanflykter för att slippa gå ut med Nancy, hööhö. D.s

Soluppgången, horisonten vi mot världen baby!

Ufh, min eftermiddagssömn blev inte direkt mysig. Jag drömde om att Axel var otrogen och att han ville lämna mig för att han ansåg att jag älskade Nancy mer än honom, hahaha. Jag stod där liksom och fick välja mellan honom och Nancy! Antingen Axel som hade varit otrogen eller Nancy som är en hund att älska i nöd och lust. Hemskare och skummare dröm! Men aja, nu så måste jag sätta på mig kläderna och dra ut med Nancy. Jag har inte lust alls egentligen men vad gör man inte för Nancy? Hejdå bloggeN.

The smile on your face lets me know that you need me

Heyhopp!
Idag drog jag hem tidigare från skolan eftersom jag fortfarande känner mig lite krasslig och sjuk. Jag hade dessutom 2,5 timmars idrottspass nu på eftermiddagen så det var ingen idé att ens vara kvar eftersom jag ändå inte skulle kunna vara med. Just nu så sitter jag och redigerar lite bilder och äter lite lunch. Jag ska snart smyga upp till mitt rum och gosa ner mig i sängen med en bra bok och sedan sova en stund. Härligt! Men aja, ha det bääst! Nu ska jag njuta lite utav min segodegodag. ;)

Life is short

January was fast, but 2011 will go faster..
But life will go even faster because you never
know when it ends, so enjoy it!

And don't forget..
The life is all you got
but don't take life seriously,
it isn't permanent.



Jag rider fram på min unicorn!

Hey hopp!
Just nu så sitter jag i min pojkväns tröja med lockigt och rufsigt hår. Jag har precis duschat så mitt hår ser typ ut som "knullrufs". Haha, fint ord det där.. Eller? :P Ah juste! Vet ni vad? Imorgon så drar mina föräldrar till Italien i typ en vecka så då blir det FF. ;) Lite synd att inte jag och Tove får följa med men aja.. Får peppa inför Vietnam istället om tre veckor! Mamma ska resa jättemycket nu. När vi har kommit hem från Vietnam så drar hon till New York direkt efter! Jag har jättelänge velat åka dit men jag kommer inte få följa med. Det suger.. Men aja, vet inte vad jag ska skriva mera. Ni får ha det så bra, nu ska jag gå ner och äta något och därefter plugga lite mera matte. Jag har ju dels Axels tröja på mig just nu för att den kanske gör mig lite extra smartare, han fick ju MVG i matte när han gick i nian den nörden, haha. Men aja, puss.

RSS 2.0