Livet leker och Stockholm levererar!

Heysan allihopa! Här i Stockholm skiner människorna ikapp med solen, det är linne och shorts som gäller, killarna ger en gratis redbull med en schysst blinkning och kommentaren "Här får du lite energi i sommarvärmen, snygging!", shoppingen är grym, god mat vid vattnet och fötterna ömmar skönt (Kostar att ligga på topp) efter en härlig dag på stan. Kort sagt, livet leker och Stockholm levererar! Standard.
Jag måste tyvärr meddela att uppdateringen kommer att vara väldigt dålig under Juli-månad men det är något ni får leva med. Varför egentligen sitta inne vid datorn när det är nu på sommaren man lever som mest och bäst? Men hur som helst nu vet ni att jag lever och mår bra! Jag kommer att befinna mig i Stockholm, Lidingö och Frankrike så om ni har vägarna förbi så kanske vi ses nu när ni vet min destination. Annars så hoppas jag att ni alla får en superbra sommar (och det vet jag att mina fina läsare kommer att ha) uppdaterar er lite då och då. Ha det guld och underbart så hörs vi! Over and out.

Frågor om hur det är att ha en tvillingsyster

Har fått lite frågor på en annan sida om hur det känns att vara tvilling, tänkte att jag kunde svara på frågorna här också så fler får veta. Om ni har fler frågor så är det bara att ställa dem här.

Står ni varandra nära?
- Ja, det gör vi. Vi vet allt om varandra!

Är ni lika långa?
- Nej, jag är lite längre än Tove.

Hur känns det att vara tvilling?
- Det känns oftast bra. Jag vet ju inget annat så lite svårt att svara på den här frågan. Ibland kan det vara lite jobbigt när folk glömmer bort vem av oss som har sagt vad, tror att vi är samma individ och att vi alltid ska tycka likadant.

Vad är det för speciellt med tvillingar i jämförelse med vanliga syskon?
- Att vi är ganska lika varandra till utseendet och sättet men vi är fortfarande två olika individer, haft henne genom hela mitt liv, att man alltid har en person i samma ålder som går igenom nästan samma faser i livet.

Är du och din syrra exakt lika? Eller ser man någon större skillnad?
- Nej, vi är inte exakt lika. Man ser skillnad på oss.

Är det jobbigt att typ "se sig själv" när man pratar med henne?
- Nej, eftersom jag inte ser mig själv i henne. Jag är en egen person och individ. Visst, jag ser väl vissa likheter med mig själv men jag ser ju ändå en helt annan person.

Vad är det mest negativa med att ha en tvilling?
- Jag vet inte. Det är väl att folk ibland kan ta oss som en och samma individ och tror att vi ska tycka samma saker jämt.

Hur är det med killar och sådant, alltså om ni är jättelika, det blir ju lite konstigt kanske varför han väljer just en av er om han har lärt känna båda eller vad man ska säga?
- Här spelar nog personligheten väldigt stor roll. Men det har hänt att killar som jag har varit med sedan går och är med Tove och tvärtom. Min senaste pojkvän såg i början inte skillnad på oss men det var min personlighet han föll för. Han tycker vi är väldigt olika som personer och det tycker dem flesta.

Vi har ett tvillingpar i vår klass och dem får nästan alltid samma fel på proven och nästan alltid lika många rätt i stort sätt, är det så för er med?
- Det behöver inte alls vara så men ja, Tove och jag får nästan alltid identiska resultat på proven. Men det beror mycket på ämne också. Jag är mycket bättre på matten än Tove men hon är istället bättre på engelska än mig.
Vad är det allra bästa med att ha en tvilling?
- Att det är en person jag haft i hela mitt liv, hon känner mig utan och innan. Jag har henne trots vad som än händer. Hon går igenom nästan samma saker och förstår precis vad jag menar. Hon är min trygghet och andra hälft.

Är ni lika varandra till beteendet?
- Nja, ibland kanske. Men vi är oftast väldigt olika!

Hur gammal är ni?
- Vi är 16 år gamla.
Har ni någon gemensam hobby?
-  Vi båda tycker om att åka skidor, vara på nöjefält och prata om livet. Vi har ganska lika intressen egentligen men jag är mer intresserad av sport och Tove är mer intresserad av kläder och skor. Tove är mer tjejig och jag är mer pojkaktig.

Har ni samma klädsmak?
- Vi delar kläder men jag klär mig mer grabbigt och Tove mer tjejigt oftast. Tove har mer en stil, jag skiter lite ibland vad jag har på mig. Jag tycker om att vara flexibel inom kläder. Ibland så har jag pälsväst och klackar och ibland en stor hood och jeans. Tycker det ska vara så, man ska inte låsa sig till en stil.

Kan du och din tvilling prata om allt?
- Ja, vad som helst.

Är det du som är äldst?
- Ja, jag är äldst. Två sekunder äldre (Kejsarsnitt)

Är ni två eller en äggstvillingar?
- Vi är enäggstvillingar, det är därför vi ser så lika ut.

Säger folk ofta att ni är lika varandra?
- Det är ifrån person till person. Vissa som har känt oss i flera år ser fortfarande inte skillnad medans vissa vi bara har känt i fem minuter ser skillnad direkt. Men ja, folk säger ofta att vi är lika varandra.

Vem är modigast av er? 
- Jag vet inte. Vi är modiga inom olika saker. Jag gillar extrem utmaningar som Downhill, köra fyrhjuling, skicross m.m.. Tove är mer modig inom det sociala och har lättare för att öppna sig. Hon tycker också mer om att shoppa vilket jag tycker kan vara ganska jobbigt, hatar att stå vid kassan och betala medans Tove tycker det är en baggis.

Hur är ni som personer? Vem är den duktiga, nördiga, ordentliga, busiga m.m?
- Jag älskar att underhålla så jag bjuder mycket på mig själv. Mina släktingar säger oftast att jag är clownen i familjen. Men jag är också den nördiga av oss två, visst vi är nästan lika duktiga men det är jag som bättre i skolan. Jag kan däremot inte hålla ordning eller vara ordentlig. Tove är väldigt noga av sig och mer seriös. Så det är är alltid stökigast i mitt rum om man säger så, hehe.




Världens mest illaluktande och äckliga man är utsedd!

Jag och Johannes läste en sjuk grej på Aftonbladet idag. Det handlar om en man som heter Kaliash Singh i 65 års ålder som jobbar som bonde i Indien. Det som är annorlunda med honom är att han inte har tvättat sig på hela 37 år! Senast han gjorde det var år 1974. Han har även dreadlocks som är 180 cm långa! Han vägrar att klippa sig.
Anledningen till varför han inte har tvättat eller klippt sig är att en präst har lovat honom en son om han skippar hygienen. Dessvärre har han sedan dess fått sju döttrar på raken, frun har sexstrejkat på grund av stanken och nu kan hon inte få barn längre eftersom hon befinner sig i klemateriet. Hans dagliga rutiner är att röka marijuana, dansa runt en lägereld trots att solen steker på med över 40 graders värme, vara med sina kor och be till guden Shiva.
Tänk vad mänskligheten kan lura i sig? Om prästen aldrig skulle ha sagt det där skulle den här mannen aldrig behöva genomlida detta. Fyfan asså! Människan är ett djur jag aldrig kommer förstå mig på. Det är ju liksom bara äckligt om man inte har duschat på en hel vecka, tänk er på en hel månad, ett år.. Men den här gubben tar ju alla rekorden med 37 år! Jag har inte ens levt hälften av det. Så sjukt!

For the love of flying high

Sitter just nu hemma hos Johannes och bloggar. Jag och några andra ska sova över här. De kollar på sällskapsresan just nu men jag orkar inte riktigt kolla på svensk film så då drog jag hit en sväng istället.

Kort beskrivning av dagen:

- Tandläkaren vid 09:00
- Frukost på Åre  Bageri med mamma
- Anlände till Duved vid 12:00
- Gick och handlade på ICA med Johannes
- Drog hem till honom
- Vi lyssnade på gamla godingar och snackade på
- Gick på en skön promenad och pratade om livet
- Drog ner till Johannes pappa
- Drog till ICA igen
- Drog hem hit igen och snackade på igen (Vi blir seriöst aldrig tysta?)
- Åt lunch, pizza och tårta till efterrätt (Asnice)
- Fick oväntat besök av Sanna, Ronja och Linus
- Drog till ICA igen (haha stammisar?) och handlade saker inför grillning
- Drog hem till Sanna en snabbis för att hämta grejor
- Gick upp till Linus place för grillning och fin utsikt
- Grillade med Sanna, Ronja, Linus, Johannes, Ada och Jessica
- Bestämde övernattning hos Johannes (FF ftw)
- Gick till Johannes med gänget
- Film nu och tårtätning (Hey svullon?)
Förövrigt så har dagen främst besått utav, mat, mat, mat och återigen MAT! Haha, men vi har kompenserat det med mycket gående faktiskt. Hurtiga som vi är! Vi har varit hos nästan alla som bor i Duved typ? Okey, nu överdrev jag men vi har iaf gått fram och tillbaka mellan olika boenden rätt mycket. Men aja, nu ska jag vara social igen, ni får bilder imorgon, ha det guld så hörs vi!

For those who don't know me, I can be a bit crazy

Klockan 11:50 så ska jag sitta på en buss in till Duved eftersom jag ska vara med min käre vän Johannes! Måste vara med honom innan jag åker liksom. Men innan dess så ska jag nog dra ut och gå med min tokstålla Nancy en sväng, det var superfint väder imorse men nu är det molnigt så det är lite synd.. Men aja, varmt i luften är det iaf så har shorts, linne och tjocktröja! Men nu drar jag så vi hörs väl mer senare, puss.

What is love?

Det gick bra där borta hos tandläkaren, behövde inte alls vara där länge. När vi hade varit där så drog jag och mamma till Åre Bageri och åt frukost, mysigt. Skönt att få lite egen tid med mamma. Kanske inte speciellt bra att äta precis efter man har fått fluor i munnen men ibland så måste man få leva lite, I'm still young and learning.



The dentist

Var tvungen att gå upp tidigt idag eftersom jag ska till tandläkaren. Har inget emot det egentligen men helst så skulle man ju vilja sova ett tag till. Tur att man inte är rädd för det där med tandläkaren iaf! Visst, det är ju inte direkt på topp listan över saker man vill göra men aja, måste göras! Ha det gött allihopa så hörs vi senare idag.


Livin' La Vida Loca!


Film från när vi var och fångade grodyngel

Bjuder på en video från iförrgår när vi var och fångade grodyngel. Killarna döper dem små liven och jag skrattar med mitt fula skratt och filmar lite upp och ner ibland, blond som jag är.. Men hur som helst, enjoy!

I miss all the nights I have spent with you

Sitter just nu här i soffan och myser. Sitter här i en stor tröja och tänker på pappa, var lite min och pappas grej att antingen sitta i stora mysiga tröjor eller i underställ en heldag fast det var flera timmar sedan man åkte skidor. Jag gillar det!
Jag har inte ägnat min kväll åt något speciellt, packat och gjort ordning typ. Provat kläder har jag också gjort och dumt nog plattat håret fast jag lovat mig själv att inte göra det. Jobbigt när man inte ens kan lita på sig själv längre, haha. Imorgon så ska jag vara med en av mina bästa vänner, Johannes. Ska bli roligt och trevligt! Vad vi än gör så blir det alltid bra. Men jag skriver kanske något mer senare, ha det guld.
Tog lite bilder på mig eftersom jag har
brist på annat att göra för tillfället. (:

You make the sun shine inside of me

Jag är ganska trött efter natten. Jag tror att jag, Linus och Ronja vaknade runt 14:00 idag, haha. Sedan satt vi i köket som små gubbar och tanter och läste tidningen. Men då tyckte vi att vi blev lite för gamla så då gjorde vi goda pannkakor och pannkaksvändningar som Pippi Långstrump har lärt oss! Man ska vara barn så länge man kan, eller hur?
Nu så har jag börjat packa inför Stockholm och Frankrike och ätit en god middag med familjen. Skönt! Ska nog lägga mig i ett bad snart och mysa lite framför en bra film. Ligger just nu här i myskläder och kikar lite på TV. Men vi får höras mera senare, ha det guld.

24 hours

Hellu!

Igår blev det inte mycket bloggning men kan
sammanfatta mina 24 timmar lite kort.

- Åkte hem till Ronja med några
- Åt en god smörgås tårta
- Gick upp till hästarna
- Hade kubbturnering
- Chillade i solen och åt glass
- Sa ett hjärtskärande hejdå till Sarah
- Gick och fångade grodyngel (Barn på nytt)
- Åt grillat, skrattade och myste
- Planerade övernattning
- Åkte bort till Duved för att sova i en tunnel
- De flesta bangade och då blev det ingen tunnel
- Jag, Linus och Ronja sov i en av Linus stugor
- Olle hälsade på en snabbis
- Vi kollade på skräckfilm, "my soul to take"
- Somnade runt 02:00
- Vaknade ganska sent
- Gick upp och åt pannkakor
- Och nu är man hemma!

Sedan kan man ju slänga upp lite bilder också!


Hästarna!

Tobbe, Linus och Ronja i hagen

Tobbes nya bästa kompis

Ronja lär Linus att hästar inte är så farliga

Hjälper honom att klappa hästen, haha

Påväg hem till Ronja igen

Superfin utsikt mot Åreskutan från Ronjas tomt

Kubb-turnering!

Kubb!

Motståndarlaget! Sarah, Tobbe och Tove.

Mina lagkamrater, Linus och Ronja!

Hela gänget gick för att fiska grodyngel!

Grodyngel!

Killarna är engagerade och på jakt efter dem små liven!
Storfiskarna!


Charmig bild på mig och Linus, haha

Jag, Tobbe och Linus!

Tobbe och jag!

Söt bild på mig och Ronja!

Linus hittade lite grodyngel

Jag också!

Hemma hos Linus, mys
Här gjorde vi pannkakor på morgonen

Snooze

Ställde klockan idag så jag inte skulle sova alldeles för länge. Men jag satte på snooze i minst en timme och lyckades somna om nästan varje gång fast det bara är 9 minuter mellan varje. Segare människa, haha! Sedan så ringde min fina vän Johannes mig och vi pratade i ungefär en timme. Han fick upp mig och det var skönt att vakna på det sättet! Så nu är man pigg&glad. Han kommer hem lite tidigare från Stockholm så det känns bra. Jag hinner att vara med honom innan jag själv drar till Stockholm&Lidingö och sedan Biarritz, wiihoo!
Men nu så ska jag ner och äta frukost och sedan vara med några kompisar vid 15:00, blir nog awesome! Men vi hörs senare. Ha det guld allihopa! Puss på er.
Bild på mig efter jag har kört Downhill.

She fallen like rain

Jag kan inte sova! Hur mycket jag än vrider och vänder på mig så går det bara inte. Var dessutom hungrig så var nere i köket på ett secret mission. Jag gjorde mig två goda tomat, lök och korv-mackor och ett stort glas mjölk. Haha, jag får lite konstiga smaklökar när jag äter sent tror jag. Men det gillar vi!
Jag blir faktiskt riktigt less på att sömnen aldrig vill infinna sig! Vad gör jag för fel? Jag som vill upp och träna tidigt imorgon och sedan vara med kompisar.Men aja, blir inte bättre av att sitta här så nu ska jag krypa ner i min mysiga säng med Nancy igen, önska mig lycka till!

Always look on the bright side of life

Det var tänkt att jag skulle ha dagen fullspäckad av aktiviteter men ibland blir det inte som man har tänkt sig. Men här är det inga ledsna miner för det, always look on the bright side of life, right? Sounds good!

Dagen har bara bestått utav massor med mys i en vit sommarklänning för min del. Kollat på filmer och massa TV-serier, längesen man hade en sådan dag! Ska strax rulla igång ännu en film men får egentligen lite ångest över såna här dagar då man bara sitter hemma och inte gör något speciellt. Så imorgon ska jag ta igen det! Innan jag rullar igång filmen, "Never back down" så ska jag leta upp något riktigt grovt bröd och lite K-special flingor. Ätit mycket sådant på sistone? Men det är väl bara bra antar jag! Tänker lite på Rackartygarnas film om Lingongrova när jag tänker på "Grovt bröd" haha.

Men vi hörs senare, ha det guld allihopa!

New plans!

Ser ut som det blir ändrade planer. Den ena målar och den andra är fortfarande med sin flickvän. Får väl hitta på något själv antar jag! Vad är frågan bara.. Återkommer om det senare! Saknar det fina vädret förresten.

Just a small town girl, living in a lonely world

(Förra inlägget var bara driv) Jag väntar just nu på tider inför minigolfen iaf, ska spela med två kompisar. Den ena kompisen ska vara med sin flickvän innan och den andra ska vara med sin pojkvän efter så dem måste checka av tider med respektive partner. Haha, tack och lov att man är singel och oberoende. Okey fine, det är jättemysigt att ha en partner. Been there, done that you know.
Funderar på att ta ner kajaken medans jag väntar och ta en tur på sjön, tror dock inte att jag hinner det och vädret ser inte så roligt ut. Men lite sugen är man allt! Ska ner och äta något nu så hörs vi väl senare antar jag, ha det guld.

Stop saying I wish, start saying I will

Tror jag ska gå och lägga mig nu. Ska upp tidigt imorgon och gå på en "date" på Holiday. Vi ska spela lite Minigolf och göra lite annat roligt tillsammans. Haffade lite under midsommar och har just nu halva inne så måste ha energi till imorgon, haha. Nej men sov så gott allihopa, ha det guld så hörs vi mer imorgon om mina storslagna planer!

Don't stop believing!

_________________________________
En liten ful konversation jag och Johannes hade på Facebook nyss.
Skön lirare det där! Han kommer bli något stort.
Jag sitter just nu och tänker tillbaka på kvällen och det uppenbarades verkligen för mig att ingenting är omöjligt. Jag klarar allt om jag nu vill det! Ingenting är försent. Jag kan börja med någonting nu och sedan fortsätta med det i resten av mitt liv om jag nu vill det. Varför tveka? Spontanitet och optimist är något som ligger mig väldigt nära hjärtat. Det får mig att tänka på frihet och pappa och det får mig att må bra och känna mig levande!

Midsommar hos Forsgren!

Efter en fin midsommarkväll hos familjen Forsgren tillsammans med tre andra familjer så blir det sängen. Kvällen startades med en fem-kamp och därefter fortsatte den med god mat, skvaller, stearin-skulpturer, minnen, lek med småbarn och annat skoj&stoj. Kvällen avslutades sedan med gamla fotoalbums hemma hos Liljegren där man fick se och höra om historier om både det ena och det andra.
T.ex hur vilda Tove och jag var som små, aldrig en still stund NÅGONSIN! Får än idag höra historier om hur Tove och jag kastar oss ut från köksbänken för att landa i någon oförberedds persons armar. Sedan så får jag även höra av alla Ullåns bor om när jag fastnade med huvudet i staketet och hela grannskapet var där för att såga loss mig. Fick även höra många historier om pappa och hans händelsefulla liv, hur han var som person och hur speciell han var för alla.
Men nu blir det sängen, är på så otroligt bra humör,
tack för kvällen och det fina midsommarfirandet!
Iphone mingel på midsommar!
Hah, så himla söt!
Toves orm, hon gick hårt ut i stearinskultur-tävlingen!
Ebbas häftiga molekyl!
Linas ja.. Boll? Kreativt.. Lina.. Kreativt..
Middagsgästerna!
Mamma och dem andra brudarna
Milla, Ebba och Tove, gull!
Fotoalbums, sååå kul!
Väldigt gamla säsongskort i Åres liftsystem, så coolt att dem sparat dem!

Jennys gamla saker. Filmer, böcker, uppsatser, grejor från skidgymnasiet m.m! Jättekul.

Hembygdsgården

Nu är jag hemma ifrån Hembygdsgården och det var lika trevligt och roligt där som alltid. Jag var med mina kompisar Sarah, Ronja, Tobias, Anna, Saga, Jessica, Ada och Tove Sedan var det ju hur mycket annat folk som helst där också! Väldigt mysigt och trevligt trots det dåliga vädret.
Vi gick först tipsrundan och sedan dansade vi runt midsommarstången, vilket är obligatoriskt. Man måste göra det och det är lika roligt varje gång! Once in a yeartime ju? Sedan är det ju alltid samma gubbe som står i mitten och håller i det. Standard! Men iaf så började jag, Sarah, Anna, Ronja och Tobbe att dansa runt stången och skrattade åt alla fula stegen. Det var ju egentligen rena rama intervall träningen? Stilla, dans&skratt, stilla, dans&skratt. Haha! Efter det så gick vi runt lite och fikade och sedan åkte vi hem. Jag och Nancy åkte brandbilen hem med mamma, hon är brandman så det är därför. Vi hängde på Stationen ett tag men nu är vi hemma!
Ska fixa i ordning mig inför kvällen nu, vi ska fira hemma hos familjen Forsgren tillsammans med två andra familjer. Blir nog roligt! Men vi hörs senare, puss på er.

Midsommar!

Nu så ska jag strax sätta på mig midsommardressen för att åka ut till hembygdsgården och fira där. Trist med vädret bara men vi ska dit ändå tydligen. Senare åker vi till några familjevänner och firar med dem, blir nog mysigt. Men ja, vi hörs senare bloggen! puss.

Bring me the horizon

Ibland önskar jag att jag hade ett eget boende. Sitter just nu här i mitt rum och hör hur magen kurrar efter något gott men såklart så vågar jag inte gå ner till köket och fixa ihop något eftersom resten av familjen sover. Kollar bort nu mot horisonten och önskar att det vore morgon, med sol för en gångs skull! Skulle inte sitta fel alls. Men nu så ska jag nog ändå gå och lägga mig för imorgon är det midsommarafton. Sov så gott allihopa, arrivederci!

The little adventurer in me

Har lust att hitta på något roligt! Jag och Tove funderar på att kapa mammas kajak och sticka ut på lite natt-paddling. Problemet är dock att den ligger ganska högt upp i garaget och Toves och mina 150 centimeter över havet är inte mycket att hänga i julgranen.
Eller så drar vi bara och gör något stordåd som jag gjorde för några år sedan. Ni vet väl om att jag fick följa med upp till Mount Everest och var den första personen på månen? Man har ju dessutom medverkat i en rad olika kända filmer också. Ja, inte för att skryta men tänkte att ni kanske ville veta eftersom jag inte har nämnt det tidigare. Har ju en liten hemlig äventyrare och skådespelare inom mig. Men nu måste jag iväg på nästa stora äventyr! Skriver mer om det senare, adjö och farväl!

Jag gråter bara i regnet

Vädret har inte varit det bästa idag så jag har typ bara suttit inne och tagit det lugnt. Familjen kom nyss hem från Broken men jag kände att jag inte hade lust att hänga med, är inte riktigt en restaurang-tjej. Skönt att vara hemma själv lite ibland också och bara vara.
Jag sitter just nu annars och fixar lite med designen på bloggen, gör den lite somrigare och mysigare. Har annars typ läst hela dagen och hjälpt ungdomar på en internet-sida. Brukar göra lite sånt ibland när jag inte har något annat för mig, känns roligt att kunna hjälpa till och stödja andra. Men nu så ska jag rulla igång en film! Ha det guld allihopa.

Läser en bok om mig själv och western.

Det är svårt att leva utan dig

Jag önskar verkligen att du vore här vid min sida nu. Trots att åren går så vill jag fortfarande inte acceptera att du är borta för evigt. Ett leende kan dölja så mycket och jag försöker att le trots att det är svårt. Det är svårt att veta att du aldrig mera kommer att komma tillbaka. Det är svårt att leva utan dig, leva med sorgen och tomrummet utan dig. Acceptera att livet tog den personen jag älskade mest av allt.
Du och jag pappa, du och jag...

Sea was in love with sand

Nu så ska jag snart gå och lägga mig, håller på att uppdatera mig om allting nu medans jag har varit borta. Bloggar, tidningar, musik, facebook.. Yeah, you name it! Sitter annars och tänker tillbaka lite på dessa fyra dagar i Göteborg. En rolig men sannerligen nödvändig resa! Imorgon så hoppas jag på fin väder så jag kan sticka ut och cykla, fjällvandra, köpa en bok (älskar att läsa), ligga i hängmattan, umgås med nära och kära och dra på gymmet. Så vi hörs imorgon bloggN, ha det guld allihopa puss!


This is your life


Pictures from Gothenburg!

Tog inte alls mycket bilder eftersom jag inte orkade och vi hade så mycket för oss hela tiden. Men här har ni några få som jag kan dela med mig av till er!
Axel, Jag, Anna, Sarah och Ronja!
Polisen Anna tog Sarah på Universeum
Mig också och hon var flirtig dessutom, rawr!
Jag och Sarah på hotell-rummet innan läggdags!
Johannes och Axel på minogolf-banan!
Jag, Axel, Olle och Anna spelade golf tillsammans!
Axel och Olle! (:
Olle, Ida och Linus äter sockervadd på Liseberg!
Hah, sköna Sarah och Ronja!
Sarah, Anna och Ronja gottar sig!
Axel, Karin och Engelina! (:
Karin, Johannes och Ida!
Axel och William på tåget hem!
Sarah, Ronja och Linus chillar på tåget
Kortspel påväg hem, Ronja, Linus och Axel. (:

My summer will be the best!

Jag är helt sjukt trött efter tågresan, en promenad med Tove och Nancy och så lagade jag middag till mig själv nu nyss. Jag pallar verkligen inte gymmet idag hur mycket jag egentligen vill! Får chilla idag helt enkelt med en bra film och skönt sällskap. Imorgon får jag ta och vara aktiv istället! Sugen på lite mer Downhill faktiskt så får se om det blir något sådant i veckan.
Min sommarplanering ser lite ut såhär annars just nu:
- Hemma nu i en vecka (Göra vad som finns att göra här i Åre)
- Drar till Stockholm den 29 Juni och är där till den 6 Juli
- Åker till Biarritz i Frankrike på surfläger i 10 dagar
- Hemma här i Åre ett tag och tar det lugnt
- Åker ner till min vän Linda i Norrköping
- Får se vad som händer sedan
Nu så tänkte jag lägga upp lite bilder
från Göteborg så stay tuned! Puss.
Bild på mig från Skolavslutningen

Home sweet home!

Nu är jag hemma från underbara Göteborg och jag har haft det jättebra där tillsammans med Sarah, Ronja, Anna, Olle, Axel, Linus, William, Johannes, Engelina och Karin! Har ni saknat mig? Jag orkar verkligen inte berätta allt som hände där men jag kan lova er att vi inte hade tråkigt! Lite synd på vädret bara men vi hade det riktigt bra där faktiskt. Liseberg i 11 timmar, Universeum, trekamp, bowling, minigolf, shopping, vattenkrig, spel, bio med mera! Varit fyra intensiva men roliga dagar i Göteborg!
Men nu måste jag dra ut med hunden och sedan blir
det gymmet förmodligen, vi får höras mera senare.
Lägger kanske upp lite bilder från Göteborg då!

Göteebooorg!

Nu drar vi till Göteborg så hejdå fuckers!


Den ska jag åkaaaaa!

Can't stop smiling!

Nu har jag försökt rensa garderoberna men jag är så dålig på att bestämma mig för vad som ska behållas och vad som ska ges/slänga bort. Jag har så svårt för att släppa saker och ting och tror alltid att jag kommer använda det fast jag inte kommer det.. Gaaash, jobbigt sånt där!
Förresten, Mette kunde inte komma för det blev så sent och tight med tid. Lite tråkigt men får vara med henne sedan när jag kommer hem igen och det är ju bara om några dagar? Blir nog awesome! Var ute med Nancy nyss och hälsade på pappa men nu så ska jag chilla fram till klockan 21:00. Jag skulle egentligen upp till gymmet med Peter nu men känner att jag inte orkar löka sönder och duscha igen. Så nu blir det att chilla, ha det gött alla!

Welcome to the world

Pjufh! Då var man äntligen klar med packningen. Jag har dessutom varit och tagit ut pengar, handlat och varit i skolan och hämtat lite kvarglömda saker, t.ex en jacka och en väska. Det var nog sista gången jag satte min fot därinne på skolan, efter mina fyra år där så var det där förmodligen min sista gång. Känns lite konstigt och det var ganska ödsligt där men nu är det över!
Nu så ska jag rensa mina garderober (Hur många gånger har jag inte skrivit att jag ska det?) och sedan så kommer förmodligen Mette hit på besök! Hon ska träna och äta först men sedan kommer hon nog så då ska vi hitta på något. Men ja, nu ska jag ta tag i mina garderober! Ha det bäst allihopa.

Bild på mig från igår efter Downhill-turen!

All the crazy shit I did today

Kom hem från gymmet för ett tag sedan, var där och tränade i ungefär en och en halvtimme med mamma. Fortfarande helt slut i armarna men, äh sluta noja nu! Vila gör man i graven, haha. Nu så ska jag strax börja packa och rensa mina garderober. Behövs kan jag säga er!
Som ni kanske ser så har jag bytt header nu också, F5:a om ni inte ser den nya för då uppdateras bloggen. Var så less på den förra och ville ha en enkel och stilrenare med två bilder på mig som jag är nöjd med. Fick bli dem två iaf! Men aja, nu så ska jag inte sitta här mera utan vara effektiv, ha det guld!
Gamla headern
Nya headern

You can't stop the waves but you can learn to surf

Biarritz my love, here I come! Snart är resan till Biarritz i Frankrike bokad och jag ska på surfläger! (Inte första gången jag är i Biarritz dock, var där i tre veckor när jag var yngre och surfade också) Jag är verkligen supertaggad och peppad på det, ska bli såå kul! Åh, vad jag är glad just nu. Det går bra nu, kompis det går bra nu!
Dagens citat:
"When life gives you a hundred reasons to cry,
show life that you've got a thousand reasons to smile"


You should be sleeping my love, tell me what you are dreaming about right now

Deckade totalt igår så idag vaknade man av sig själv klockan 07:30! Lika bra att kliva upp tidigt eller hur? Ska till gymmet vid 09:00 hade jag tänkt och vara där i någon timme och träna. Alltid när jag vet att jag ska träna tidigt så käkar jag frukost fast jag inte tycker om det. Men det är ju det viktigaste målet och speciellt om man ska träna. När jag har gymmat klart så ska jag packa och rensa mina garderober.
När det är klart ska jag chilla lite och sedan gå ut med Nancy och därefter drar jag nog upp på gymmet igen. Sedan så fixar jag väl det sista inför resan och sedan bär det av till Göteborg! Det blir nog awesome. Men vi får höras mer under dagen, ha det guld.
Tre bilder på mig genom tiderna,
gud vad man har förändrats och utvecklats egentligen.
Jag igår, alltså nutida jag.
Tror jag är 8 eller 9 år här, det är jag i rosa bikini.
Tror jag är 4-5 år här, pojkflicka.

Today was a perfect day!

Min kväll
- Var hemma och chillade lite efter Downhill-dagen
- Käkade en god middag med familjen
- Drog upp till gymmet och tränade i någon timme
- Gick på fjällvandring i två timmar (Åre visade sig från sin bästa sida!)
- Tog ett stort glas mjölk och njöt av kvällssolen
- Gosa ner mig i soffan och kolla på en bra film
Mina armar är som spagetti efter Downhill-åkningen och styrkepasset idag. Ska bli skönt att bara ta det lugnt resten av kvällen och sedan få en godnattssömn. Jag är jättenöjd med dagen verkligen! Imorgon blir det träning, packning, rensning utav garderober och sedan på kvällen bär det av till Göteborg med fina personer. Ska bli awesome! Men vi hörs imorgon, sov så gott och ha det guld.
Gymmet!
Drog som sagt iväg på fjällvandring, var ju så perfekt väder för det!
Hamnade i Björnen, närmare bestämt vid Högåsliften. Så jäkla fint!
Någon annan söt lift.
Ser ni längst ner? Läste det som "Åres adel" istället för "Åresadeln" haha.
Liften igen!
Hittade ett paradis, så otroligt härligt!
Min sovplats, sov på Åre är aldrig fel?
Åre, hem och fosterland.
ÅreDåre-Dalen!
Påväg hem till riktiga Åre, pust!
Otroligt fin sol och fina blommar, perfekt varmt ute dessutom!
Fin bild bara!
Sol, väg och blommor! Underbart.

You can do whatever you want, just do it!

Nu har jag precis ätit middag. Har lite ont i armarna efter Downhill-åkningen idag men det ska inte få stoppa mig! Ska strax upp på gymmet igen och träna lite hade jag tänkt så det blir nog asbra. När jag kommit hem efter det så ska jag rensa min garderob på kläder och sedan packa lite inför imorgon!
Jag ska till Göteborg imorgon med några kompisar och stanna där i några dagar. Bloggningen kommer ligga nere då förmodligen eftersom jag kommer vara upptagen hela dagarna och inte ha tillgång till någon dator. Det kommer att bli jättekul iaf och vi ska göra en massa aktiviteter. Men nu så ska jag kila iväg till gymmet och pumpa lite så vi hörs senare, ha det guld allihopa! Puss&Kram.

Home from the mountain!

Nu är jag hemma ifrån min dag på berget åkandes på en Downhill cykel tillsammans med Jenny Liljegren! Det var jätteroligt. När jag hade satt på mig alla skydden och hjälmen såg jag verkligen biffig ut. Axelskydd, armbågsskydd, armskydd, knäskydd, benskydd, ryggskydd, bröstskydd, downhill kläder och hjälm på det!
Men det var jätteroligt och Jenny var en superbra lärare. Hon sa hur man skulle åka, för- och nackdelar, hur man dämpa, tryckte ifrån och allt som var nödvändigt att veta. Det är liksom större risk att man ramlar om man har för lite fart och tvekar än jättemycket fart och kör på för fullt. Jag ramlade bara en gång och det var för att jag tvekade och hade för lite fart. Men direkt när man rest sig var det bara att göra high five och köra igen!
Ska förmodligen åka med Jenny igen när jag kommit hem från Göteborg men det beror på om hon har åkt tillbaka till Kanada eller inte. Men annars så är det bara att åka till Kanada istället och åka med henne där. Skulle vara jättekul! Men nu måste jag äta så vi får höras senare.
Jag i min nyinförskaffade Downhill tröja!

Over and out - Long time no see (The movie says everything, I will miss you all!)


Time for Downhill!

Nu har lejoninnan Lina Hansson vaknat! Idag så står som sagt Downhill på schemat och det ska bli jätteroligt. Ska strax gå ner och äta frukost (!!) och sedan bege mig till byn. Önska mig lycka till nu bloggläsare för nu blir det åka av, time to start living! Kommer bli mos..

Leker lite med camen såhär på morgonkvisten.
Såhär ser Lina ut i sänghalmen, haha.

You gotta take chances for the things you care about

Nu så ska jag snart gå och lägga mig. Måste vara pigg och glad för imorgon händer en speciell sak. Jag ska åka Downhill för första gången i hela mitt liv! Det ska både bli läskigt och roligt. Jag är taggad! Smsade lite med Jenny tidigare ikväll och hon är också taggad. Vi ska åka imorgon efter lunch och innan det så ska vi kolla på saker till mig som behövs när man åker. Skydd, hjälm, kläder m.m!
Jag tror att det kommer att bli jätteroligt och det känns bra att jag åker med Jenny eftersom hon är en erfaren Downhill-åkare. Men lite nervös är man alltid! Men aja, det är dags att sluta drömma och göra saker och ting till verklighet. Vila gör man i graven, livet är till för att upplevas!
Önska mig lycka till läsare! Kommer säkert ha oturen med mig och skada mig rejält och inte kunna följa med till Göteborg som jag ska till i övermorgon. Men aja, man måste ta risker och jag ser fram emot det! Det ska bli kul. Men vi hörs imorgon läsare för nu måste jag sova!

Cool och fin bild på Jenny!

What happens in Vegas?

Efter gymmet idag så hoppade jag snabbt in i duschen och drog upp till Ebba för att sedan dra vidare till Elins Kingdom. Vi träffade Elin på gymmet och då bestämde vi att vi kunde ha filmkväll! Det var jättemysigt och Elins hus är såå coolt. Love it! Vi skulle egentligen ha Harry Potter-maraton men vi hittade inte filmerna så det fick bli "What happens in Vegas" istället. Jättebra film! Efter filmen tog vi lite kvällsfika och satte oss i Elins vardagsrum och pratade och kollade på hennes fina utsikt. Hur mysigt som helst!
Fick säga ett hjärtskärande farväl till min älskade kusin ikväll också. Nu flyttar hon officiellt till Lidingö! Kommer att sakna våra filmkvällar, dra till gymmet tillsammans, flumma loss och bara ha deep talks med henne. Men mitt och Ebbas band kommer aldrig slitas ut utan vi kommer att träffas mycket ändå så det känns bra!
Men nu så ska jag bara fixa lite innan läggdags, kommer snart med ett godnatt-inlägg och var morgondagen har att erbjuda. Stay tuned bitches! Puss.

Hemma från gold's gym nu med Ebba!

Kom nyss hem från ett ganska jobbigt två timmars pass med Ebba på gymmet.
Vi körde följande saker medans vi var där:
- Körde lite inne i gymmet (ben och magövningar)
- Crosstrainern i EN hel timme (770 kalorier)
- Vanliga övningar, situps, armhävningar, höftlyft m.m
- Sprang på löpbandet en liten stund (100 kalorier)
Crosstrainern är väldigt bra att köra, jag och Ebba rekomenderar den verkligen. Det är som längdskidåkning så man rör på hela kroppen och bränner väldigt fort. Det är ganska jobbigt men man kan ändå föra ett samtal med någon medans man gör det så det är skit bra verkligen! Men nu måste jag duscha och fixa i ordning mig. Vi hörs senare!

Vill du ligga med mig då?

Heysan!
Ligger här i min sköna säng och lyssnar på "Om sanningen ska fram", så klockren och skön låt. Ska strax sätta på mig träningskläderna och dra upp på gymmet och pumpa lite. Så nu blir det frukost och fråga om mamma vill joina. Jag bloggar mer senare för nu orkar jag inte ligga här mera! Ha det bäst så hörs vi senare.

What doesn't kill you make you stronger

Människor är väldigt bra på att tro att dem är för svaga eller inte klarar av vissa saker. De är dåliga på att tro på sig själva, ge komplimanger och glädjas av andras lycka. Brukar man inte säga att delad glädje är dubbel glädje? Avundsjuka och underskattning är så onödigt och tar bara på krafterna!
Underskatta aldrig dig själv, du är starkare än vad du tror. Sjönk aldrig till någon annans nivå utan behandla alltid andra som du vill bli behandlad själv. Låt ingen ta din positiva energi ifrån dig, du är så mycket bättre än den personen som försöker få dig att må dåligt! Sluta noja och älta nu, livet går ut på så mycket mer och roligare saker! Glöm aldrig det.

- What doesn't kill you make you stronger
- Don't take life seriously it isn't permanent
- Dont worry, be happy

I just wanna make you sweat

Ska strax gå och lägga mig, ska bara göra standarden jag började med nu på sommarlovet. 100 situps och 50 armhävningar innan jag går och lägger mig. Tror inte det kommer att hålla speciellt länge men försöka går ju! Sedan med låtar som "Sweat" dunkar i lurarna gör allting så mycket enklare, "I just wanna make you sweat". ;)
Imorgon så blir det upp tidigt för att träna med Tove och för att jag ska få tillräckligt med sömn till det så måste jag gå och lägga mig nu! Ni får ha det så bra så hörs vi förmodligen imorgon, ha det guld allihopa! Puss och kram.

After each uphill comes a downhill

Idag så har jag bara tränat och varit med kompisar. Sanna hade filmkväll hemma hos sig så har varit där mellan 16:30-21:00, var jättemysigt. Det var jag, Tove, Ronja, Linus, Sanna, Ebba, Hampus, Teed, Elin och Mette! Stort härligt gäng. Men nu så ska Tove och jag sätta på en film och mysa här hemma.
Förresten, busschauffören vi åkte hem med kan ta sig. Man fick inte ha med cykel på bussen så Hampus fick lämna sin i Duved. När vi kom till Stationen var det fem andra killar som också hade cykel med sig men de fick inte åka med. Jag blir så less på sådant? Vad är problemet, varför kan de inte bara få ta med cykeln in om det inte finns någon lucka att sätta in dem i?
Men aja, nu så ska Tove och jag kura ihop oss i soffan och kolla på en rolig film. Det regnar ute så vi är alldeles kalla och blöta. Förresten, jag har haft mitt lockiga hår enda sedan skolavslutningen, jag har slutat platta det men vi får se hur länge det håller. Men aja, vi hörs senare bloggen!

Jag ska ha hennes kropp, den är att dö för!


Jag går dit hjärtat slår

Vaknade runt 07:00 så nu har jag satt på mig en söt liten morgon-outfit och jag ska snart gå ner och äta en god och nyttig frukost. Ja, Lina Hansson ska äta FRUKOST, ni hörde rätt! Once in a lifetime. Jag ska dessutom snart byta om till träningskläder för jag ska dra iväg till gymmet nu på morgonkvisten. Mår mycket bättre idag och ska bli skönt att äntligen få pumpa lite på gymmet! Vi får se hur länge jag blir där. Hoppas er morgon blir bra så hörs vi förmodligen lite senare, puss på er och ha det guld!

You are my angel

Min dag:
- Vaknade klockan 13:00
- Smsade runt till alla om tider för idag
- Skulle ta bussen vid 14:00 till Duved men missade den (Argh!)
- Åkte till Johannes i Duved och firade hans 16-årsdag
- Åt tårta, pommes frites, fika och umgicks (Asgott och trevligt!)
- Vi kollade på två filmer allihopa
- Kollade på bilder på klassen genom åren (Askul!)
- Sprang till bussen (Fick ångest av allt mat jag hade stoppat i mig, haha)
- Men jag, Sarah och Ellen fick skjuts av Adas mamma istället (RaggarN)
- Kollade på "Flykten från Hönsgården" med Tove
- Kollade på massor av My Little Pony-avsnitt med syster, barndomsminnen!
Men nu blir det sängen! Måste sova om jag vill bli frisk. Jag har varit sjuk enda sedan skolavslutningen. Varför kan jag inte bara lära mig att ta det lugnt när jag sjuk? Har typ sprungit och varit med en massa personer. Kommer säkert smitta alla, haha. Men aja, som sagt nu blir det sängen! Ha det guld.
Ibland så skulle jag vilja vara såhär liten igen.
No worries and no problems! Life was perfect just in this moment.

Fjällturerna

Det känns konstigt att jag aldrig mer kommer att åka på dem traditionella fjällturerna med klassen. Aldrig mer bära på en stor tung väska, åka längd eller gå till destinationen vi ska till som ligger flera kilometer bort. Jag kommer verkligen att sakna det! Det var så otroligt roligt men också väldigt jobbigt. Det är en av sakerna jag verkligen kommer att sakna att göra med klassen. Fjällturernas samarbete, laganda, gemenskap och kämpar glöd!

Måste bara påpeka den här bilden? Sen när var jag sådär smal och
sen när var jag lika lång som Anna-Maria?
Klassen påväg upp till Stendalen!
Okey, den här uppförsbacken var riktigt jobbig! Man sjönk ner hela tiden, släden fastnade i träden hela tiden, det var brant, man höll på att ramla hela tiden och det var ett rent helvete! Men kan ni fatta glädjen när man var uppe eller? Helt otroligt skönt!
Skriker antagligen att det är jobbigt och är irriterad på snön som fångar mina fötter
Framme för lunch!
Tjejgänget - jag, Sarah, Tove och Ronja!
Jag och Sarah hjälper varandra att packa ner ett vindskydd

The night will tell me all the secrets in life

Du får säga och tro vad du vill om saken men
du ska veta att jag är den enda som bär på sanningen.
Tro inte på allt du ser,
lyssna inte på allt du hör,
och berätta inte allt du vet

Nu ska jag och min tvillingsyster springa ut i regnet och låta vattendropparna vara det enda emellan oss. Vi ska dansa och låta vattnet göra vårt hår till vilda lockar och vinden ska få leka med det. Vi ska le, vi ska skratta och vi ska känna oss oövervinneliga! Nu ska vi få veta vad natten har att erbjuda så med skuggan i ryggen och handen på hjärtat så säger jag godnatt.
Picture by me

I let my dreams come true now

Trots att jag har varit sjuk idag så har min dag varit slapp men kreaktiv!
Jag har fixat och donat inför massor av saker inför i sommar, som till exempel:
- Resan till Göteborg är nu bokad
- Imorgon blir det grillning och fira älskade Johannes som fyller 16år
- Precis pratat med Jenny Liljegren om Downhill (Så roligt!)
- Vi ska åka det nu tillsammans på torsdag med Ebba Forsgren också
- Ska förmodligen kanske få köpa Märtas Downhill-cykel
- Ska åka Downhill med Märta och Linus någon dag också
- Åker till Göteborg nu på fredag mellan 17-21 Juni
- Pratat med Fredrik om vattenhopp och han ska coacha mig och Mette inom det
- Ska ner till Stockholm och vara med Ebba i någon vecka
- Ska ner till Norrköping för att träffa Linda och bo hos henne ett tag
- Ska upp till Kiruna för att träffa mormor, morbror och fiska gädda
- Ska åka på någon gemensam familjesemester, vart vet jag inte ännu
- Ska åka till Biarritz i Frankrike på surfläger
- Ska börja åka mer vattenskidor
Det är väl så planerna ser ut för tillfället och jag är så taggad på allting, sommaren kommer bli jättebra! Det känner jag på mig. Men nu så ska jag ta en kopp varm choklad och kolla på någon mysig film. Jag har ju varit sjuk hela dagen och jag vägrar att vara sjuk på sommarlovet! Så nu ska jag allt bli frisk. Men ha det så bra allihopa så hörs vi snart någon gång!
Bild på Jenny när hon åker Downhill

All good women are already taken, and all the handsome men are gay

Ligger här i mitt rum och kollar på medans det åskar borta vid sjön. Ganska mysigt! Ska strax ta en välbehövd dusch, käka något och sedan dra upp på gymmet. När det är kirrat så ska jag och Ebba ha myskväll igen hade vi tänkt. Men nu har jag inte så mycket mer att säga men vi hörs senare kanske, puss på er.

Bring me back to life

Min dag:
- Vaknade och myste lite
- Åt smörgås tårta och hade det bra
- Fixade i ordning mig
- Ebba kom hit på besök
- Åkte och handlade på Konsum
- Åkte till Duved klockan 15:00 för strandhäng
- Körde fyrhjuling, otroligt roligt
- Myste vid älven med Linus, Sarah, Ronja, Tove, Ebba, Ada och Sanna
- Drog hem till Axel och Olle på tårtkalas
- Drog tillbaka till älven och låg där i bikini och stekte med brudarna
- Åkte hem vid 19:00 och tog det lugnt
- Ebba kom hit igen
- Vi åkte och handlade myspys och hyrde filmen Psalm 21
- Fortsatte filmkvällen med våran svenska favorit film, Ondskan
- Och nu blir det sängen!
Jag måste också säga till er att jag numera bara kommer att blogga när jag har tid och lust. Jag gör så mycket annat nu på dagarna så jag hinner inte att blogga speciellt mycket. Vill inte sitta instängd vid datorn under det här sköna sommarlovet. Men hoppas ni kommer att ha ett bra lov och besök bloggen lite då och då fast uppdateringen inte kommer att vara den bästa.

Lina/Britney


Sarah Borggren, tack för allt du har gett mig!

Vi har så otroligt många minnen tillsammans. Som t.ex när vi trodde det var översvämning på dagis, var tranor på myror i brallan teatern, när vi lekte i snön på Åre skola, gjorde snögrottor, spelade kula och bytte klistermärken. Alla gånger du har stöttat och peppat mig när det kommit motgångar och framgångar i mitt liv.
Alla gånger du har fått mig att le och skratta. Alla grillkvällar, skiddagar och övernattningar vi haft tillsammans genom åren. Minns speciellt förra påsklovet med dig när bara du och jag åkte tillsammans runt i Åres liftsystem och hade det så fantastiskt underbart vid ravinen i det fina vädret. Alla träningspass vi har gjort tillsammans på elevens val och när vi cyklade fram och tillbaks till Duved. Minns också speciellt orienteringsdagen när du och jag sprang runt i skogen tillsammans för att hitta alla kontrollerna. Vi kom bort oss lite men vi hann att hitta alla under en timme och vi var så glada för det! Jag minns också alla fina pratstunder där man verkligen fått utlopp av det man vill få sagt. Du har alltid sagt vad du tycker men ändå varit så förstående.
Du är en klippa som alltid har funnits där för mig. Du förstår nog inte hur mycket du betyder för mig. Jag kollar nu på din profilbild och kan inte låta bli att fälla några tårar. Du flyttar ifrån ditt hem nu, kära gamla Åre. Lämnar allt för något nytt och främmande. Du kommer verkligen att gå ut på ostadig mark utan varken kompass eller karta. Jag vill bara önska dig lycka till och tacka dig för allt du någonsin gett mig. Varje liten sak har betytt så mycket! Tack för allt min kära vän, jag kommer alltid att minnas dig, Sarah Borggren.



Goodbyes


Tack för allt!

Idag skedde den stora dagen. Jag kommer aldrig mer gå i grundskolan eller träffa den gamla klassen! Jag behöver aldrig mer sätta min fot på Duvedskola och våran klass gemenskap är borta. Okej, den kommer alltid leva vidare men det är ändå så jävla sorgligt. Alla fina minnen och underbara upplevelser man har haft med alla dem i klassen. Jag älskar er hörni och avslutningen var jättefin, tack för allt! Ni har bidragit till att jag är den jag är idag.
Efter avslutningen i kyrkan och fikat i matsalen åkte vi hem och så kom farmor på besök. Vi pratade minnen, fikade och kollade i fotoalbum när Tove och jag var små. Sedan så åkte vi till Åre gamla kyrka och hälsade på pappa. Jag vet att du är stolt över mig idag pappa och du ska veta att jag saknar, älskar och tänker på dig varje dag. Sanna sjöng idag, "Jag vill känna att jag lever!" och jag ska leva för både dig och mig. Du fick bara leva halva livet så jag ska minsann leva dem åren du missade åt dig! Jag lever för din och min skull. Tack för allt pappa, du bidrar också till den jag är idag trots att du inte finns mer. Jag älskar dig!

Du och jag pappa, du och jag.

Long time, no see - Over and out

Hellu och förlåt för den dåliga uppdateringen men har haft stört ont i huvudet enda sedan jag kom hem idag från 9ornas lunch. Tog med mig Sarah och Linda hem och gjorde kort till alla men jag fick tyvärr så ont i huvudet att jag var tvungen att gå och lägga mig så de satt här hemma hos mig själva och skrev kort, haha. Men 9ornas lunch var väldigt bra och rolig! Alla var jättebra utklädda och det var jättetrevligt fast jag kunde ju fått en bättre plats. Jag satt i HÖRNET brevid Sigrid och Börje. Hur kul är det på en skala? Men aja, if you want to have fun, make it fun!
Men nu måste jag sova om jag vill få borta den här huvudvärken. Klänningen och skorna till imorgon är kirrade. Mamma har typ tusen klänningar som det är bara att gå ner till klädkammaren och "shoppa" loss, haha. Hittade en som passade mig och verkade bra så det känns skönt! Men nu måste jag verkligen sova, ha det guld allihopa! Imorgon är det min sista dag som 9onde klassare, min sista dag i grundskolan, min sista dag på Duvedskola och min absolut sista dag med hela klassen!
Jag i mitten längst fram med några klasskompisar när vi körde Laserdome igår!

Hemma från Norge

Nu är jag hemma från Norge och med nya minnen och erfarenheter i bagaget! Dessa två dagar har varit helt underbara och gemenskapen i klassen är så sjukt bra.
Vi har varit på museer, pirbadet, shoppat, käkat mysig middag tillsammans med 12 andra på stan, fått krigsskador efter Laserdome (Körde hela tre gånger, kom första gången 6:a, sedan 8:a och sista gången kom jag 3:a, wiihoo!) umgåtts, snackat till klockan 04:00 och bara haft det bra! Så otroligt sjukt att det här var sista klassresan med älskade klassen. Fyfan, kommer gråta floder på skolavslutningen.
Men nu måste jag snart gå och lägga mig! Har sovit 4 timmar på snart två dygn så jag dör snart av trötthet. Men vi hörs senare hörni! Imorgon blir det 9ornas lunch.

20 sanningar om mig

1. Jag avskyr när någon går bakom mig och det är mörkt ute
2. Jag ska åka till Biarritz i sommar på surfläger
3. Jag ska börja med Downhill i sommar
4. Jag känner mig ofta ensam fast jag har personer runt mig
5. Jag har ärvt av tre personer under mitt liv
6. Jag har både sett livets ljusa och mörka sidor
7. Jag tycker det både ska bli skönt och jobbigt att gå ut 9:an
8. Jag vet inte vart jag kommer gå i skolan till hösten ännu
9. Jag älskar känslan av frihet
10. Jag tycker om någon väldigt mycket just nu
11. Jag hatar att bli tvingad till saker
12. Jag älskar att läsa
13. Jag älskar nästan alla sporter
14. Min högsta önskan är att få min pappa tillbaka
15. Jag kan bli riktigt arg men jag är aldrig långsint
16. Ibland saknar jag att vara liten
17. Jag kan inte somna utan att ha alla kroppsdelar innan för täcket
18. När jag var liten och inte kunde sova så berättade jag historier för mig själv
19. Jag gråter av kolsyra eftersom det är så starkt
20. Jag är bara 151 centimeter lång

Skånske-Elias

- Det här är ett tidsinställt inlägg eftersom jag
fortfarande befinner mig i Norge på klassresa. -
Tycker att den här skånska lilla killen är så klockren!
Kommer in, gör sin grej, bjuder på sig själv och får hela publiken och domarna att älska honom för just den han är. Fler borde vara som honom! Han säger exakt vad han tycker utan omsvep och gör människor glada. Han är så personlig och man kan inte göra något annat än att älska honom, check him out!


Over and out

- Det här är ett tidsinställt inlägg eftersom jag
fortfarande befinner mig i Norge på klassresa. -
Nu så ligger vi förmodligen i våra sängar på Vandrarhemmet i Trondheim och snackar skit och myser. Dagen har nog varit intensiv och rolig! Så sjukt att det här är det sista vi gör med klassen? Kommer sakna er alla! Tänk att 9:an snart är slut, helt galet.
Jag hoppas er dag har varit bra iaf trots att jag inte kan blogga som vanligt nu när jag är borta. Men det är nog bara lugnt med mig! Jag är ju med älskade klassen och har det bra borta i Norge. Tycker synd om alla er som fortfarande sitter fast i skolan och pluggar. Men hoppas ni har det bra ändå! Nu ska förmodligen vi 9or borta i Norge sova och det borde ni också göra! Ha det bäst allihopa och sov gott.

Skolavslutningsklänning?!

- Det här är ett tidsinställt inlägg eftersom jag
fortfarande befinner mig i Norge på klassresa. -

Jag har egentligen lite panik nu medans jag är i Norge. Jag vet inte alls vad jag ska ha på mig på skolavslutningen! Just nu springer jag säkert runt i en massa butiker och letar efter någon bra och passande klänning. Snacka om att verkligen vara ute i sista minuten!
Jag har dessutom lite klänning-skräck. Jag har alltid varit en pojkflicka så när jag helt plötsligt måste bära klänning blir jag lite illa till mods. De flesta klänningar är även lite för långa för mig eftersom jag är så pass kort, sådant kan vara lite jobbigt. Men om jag inte hittar någon bra klänning i Norge så får jag försöka rafsa ihop någon jag har hemma, man får helt enkelt skylla sig själv och göra det bästa av saker och ting!

Jag och min relation till gud och religioner

- Det här är ett tidsinställt inlägg eftersom jag
fortfarande befinner mig i Norge på klassresa. -
Jag skulle bara vilja visa och berätta för er hur jag tänker kring gud och religioner. Visst jag förstår religiösa men jag håller inte med dem. En utav mina favorit komiker, Magnus Betnér beskriver exakt hur jag tycker om religion och gud. Hur kan man t.ex vara imun mot den kunskapen vi har om världen? Vetenskap vet man, tro gör man i kyrkan.
Speciellt om det där snacket med paradiset. Om man verkligen trodde på paradiset? Varför inte bara skjuta alla man älskar, hoppa från en hög byggnad, acceptera Jesus Kristus som sin frälsare och be om syndernas förlåtelse och sedan troligen ändå hamna i Paradiset? Varför leva här i den här sunk-världen när man ändå kan komma till Paradiset? Nu tror ju inte jag på gud eller paradiset men ni hajar poängen! Så skulle jag också ha gjort, precis som Betnér om jag verkligen trodde på Kristendomen.

Tidsinställt inlägg - påväg till Norge på klassresa

Det här är ett tidsinställt inlägg. Nu är jag påväg till Trondheim i Norge med klassen på klassresa! Vi ska sova över där till på onsdag och medans vi är där så ska vi göra en massa aktiviteter. Vi ska bland annat gå på stan, kolla på museer, åka go-kart och spela laserdome. Uppdateringen kommer vara väldigt dålig medans jag är borta i Norge men jag tidsinställer några inlägg till er så bloggen fortfarande kan underhålla er. Ha det så bra allihopa och sakna mig inte för mycket, haha!

Downhill

Nu börjar mina drömmar om att börja med Downhill bli lite mer sanna. Jag har alltid tyckt att Downhill verkar vara en rolig sport och att den kanske möjligtvis passar mig! Nu är jag ett steg närmare att börja med sporten och jag är så glad! Det verkar så roligt och jag älskar verkligen extrema sporter. Snart så ska jag få ta ut svängarna uppe på fjället och åka ner för branterna med ett leende på läpparna!
Dags att sluta drömma och göra saker och ting till verklighet.

Power of a lover

Heysan!
Hemma efter ett ganska jobbigt pass på gymmet med älsklings Ebba i nästan två timmar. Skönt att prata ut lite och sådant, kommer sakna våra små film och myskvällar, pass på gymmet och våra små busigheter nu när hon flyttar till nästa termin. Men jag kommer förmodligen snart efter! Nu så har jag packat inför Norgeresan och ska mysa lite med något gott innan läggdags. Hoppas er dag har varit bra för det har min varit! Sov så gott allihopa.
Ebbas lilla meddelande innan
vi drog till gymmet tillsammans.

Love is a secret message to you from me

Har precis ätit en nyttig middag med mamma (oxfilé, tomater och salladsblad) och ska strax iväg och handla med henne inför Norge resan imorgon. När det är klart så ska jag fixa till min outfit inför skolavslutningen och min tingeling-outfit till avslutningslunchen. Temat i Åre är Disney så jag har valt att vara älvan Tingeling i Peter Pan, passar mig ganska bra eftersom jag är kortast i klassen och har kort blont hår.
När allt det är klart så ska jag byta om till träningskläder och möta upp Ebba på gymmet. Blir nog superbra att svettas och kämpa i takt med en person av samma kött och blod. Men ni får ha det så bra för nu måste jag kilaa, pusss.

Tala är silver, tiga är guld - så sant som det är sagt

Jag ska aldrig mer berätta sanningen för
någon som saknar förmågan att förstå


Those will be the best memories for me

Hey alla sötnosar därute!
Skulle egentligen klivit upp ganska tidigt idag men ja, det gick ju som det gick.. Sängen var för skön. Men nu är jag uppe och det är det som spelar roll! Ska strax ner och äta frukost och sedan nog dra upp på ett till fjällvandringspass. När det är avklarat så ska jag fixa och greja inför Norge, göra i ordning kläderna inför 9ornas avslutningslunch och mina kläder inför skolavslutningen.
När det är kirrat så kanske jag går och hälsar på lammen och fåren borta vid Vikböle och sedan så ska jag kanske rensa mitt rum om jag hinner! Låter som ganska bra dag. Men nu måste jag kila om jag vill hinna med allt, ha en bra dag allihopa!
Lilla jag back in the days.. Redan då var StorfiskarN och hade inga rädslor, krabbor var no big deal. Jag var ju faktiskt i Bessaker i Norge i höstas med Ronja och hennes familj, det är faktiskt sjukt roligt där! Vill åka dit oftare egentligen, var ju som en tradition förut och jag älskar att fiska. Det är så roligt!

I love my family

Idag så har det varit en bra och mysig dag. Har bara varit med familjen, myst framför filmer, lekt med min underbara hund, pratat med efterlängtade släktingar, kollat i fotoalbums, tränat och mått bra! Imorgon så blir det kanske att kolla på utsläppet utav korna i Såå och sedan hälsa på lite får och lamm uppe vid Vikböle. Blir nog jättehärligt! Hoppas på fint väder bara.
Nu blir det att kolla på en till mysig film och mysa lite med min älskade mamma (Önskar att pappa också kunde vara med), hoppas er kväll och dag har varit bra så hörs vi imorgon allihopa! Sov så gott.

The only hope for me is you

Mamma vill att jag ska hjälpa henne att elda. Jag vill inte eftersom jag verkligen avskyr att lukta rök! Men aja kanske får dra ut och hjälpa henne iaf. Jag vill egentligen sticka ut med Nancy och kanske dra till gymmet men den som lever får se! Nu så ska jag försöka göra något effektivt iaf istället för att sitta här, ha det bäääst.

Workout

Heysan!
Vaknade för några timmar sedan och ska nu snart iväg och träna. Ska bli skönt! Men innan jag drar iväg och tränar så ska jag äta något gott. Brukar bli något gott iaf när jag får välja fritt! Men hoppas ni får en fin dag allihopa så hörs vi senare, puss på er.

I want some garlic

Sitter just nu här vid köksbordet och utmanar mig själv att äta en hel lök? Näe, jag vet inte själv heller varför jag gör det. Nu slipper jag bli sjuk på ett tag iaf eftersom det ska motverka mot det. Haha, ibland är man lite speciell.
Men mitt motto är faktiskt lite, "gör vad du känner för och det som gör dig glad och lycklig för stunden." Om jag känner för att käka en lök, måla mig blå, rulla mig i lera, baka en paj eller som nu iförrgår springa upp på fjället. Så liksom why not, let's do it! Varför tveka? Du lever ju bara en gång, eller hur?

Men aja, när jag har käkat upp den så blir nästa utmaningen att kolla klart på en film jag har på börjat flera gånger men aldrig avslutat. Så det är mitt nästa mission! Men nu måste jag kilaaa, ha det underbart.

24 hours

Mina senaste 24 timmar:
- Åkte buss till Järpen runt 19:00 med Tove och Linda
- Gick och handlade snacks och andra nödvändigheter
- Kollade på film, "dum och dummare"
- Åt middag och myste
- Hängde lite uppe på Röjsmon
- Gick runt i Järpen och träffade lite infödingar
- Ringde Choffe och hängde med han, Calle och ninja
- Var uppe på elevhemmet en stund
- Drog hem till Lindas place
- Kollade på film, "yes man"
- Gick och la oss och snackade tills 04:00
- Vaknade och åt frukost
- Gick iväg till Röjsmon och hade lite morgon fotboll
- Spelade kort med Linda och Filip
- Gick och handlade igen
- Lagade middag
- Drog till elevhemmet igen
- Kollade på film (Torkel i knipa) där med Choffe
- Åkte bussen hem, träffade Emma, Sara och Julia
- Hemma i Åre nu

If you can't catch a wave then you're never gonna ride it

Sitter här och har ganska ont i hela kroppen efter igår så jag tröstäter lite Ben&Jerry's. Linda kommer vid 14:00 och då tänkte vi dra ut och springa igen men vi får se om jag orkar och om vädret tillåter det. Men annars så kanske vi får gå rundan, nog jobbigt det eftersom det är mycket uppför. Men tror Linda vill springa för hon är alpinare och orienterare så hon har mycket spring i kroppen och är snabb dessutom till skillnad från mig, haha. Men nu så ska jag laga lite mat lite snabbt innan hon kommer, ha det bäst allihopa!

You are out of my league

Nu har Tove och jag precis kollat klart på filmen, den var helt okej och hette "She's out of my league". Nu så ska jag umgås lite med mamma, hon har precis fått upp ögonen för bildsidan, www.weheartit.com och tycker den är jätterolig. Snart så ska jag duscha och imorgon så kommer Linda hem till mig. Vi funderar på att ta samma fjällrunda som jag gjorde tidigare idag om det blir fint väder. Blir nog asbra! Men hoppas ni haft en bra dag och kväll så hörs vi imorgon allihopa, puss&kram.

Cozy thursday

Nu så sitter jag här i uppsatt hår (brukar nästan aldrig ha uppsatt) och ska kolla på film med Tove och Nancy. Vi har precis käkat middag, blev kebab för min del. Kändes inte direkt sådär superbra att käka kebab efter mitt 3 timmars pass men aja, fick väl unna mig det. Jag funderar även på att käka upp min Ben&Jerry's som mamma har köpt åt mig. Det blir faktiskt min tredje Ben&Jerry's i hela mitt liv. Har bara ätit det två gånger tidigare, ganska sjukt va? Men aja, nu så ska vi kolla på film, ha det bäst!

Fjällvandring

Kom hem från min fjälltur för ett tag sedan. Jag tänkte egentligen träna på gymmet men det var stängt idag och jag hade glömt nyckeln in dit så då bestämde jag mig för att dra på fjällvandring själv istället. Eller ja, vandring och vandring.. Var mer: "Spring tills du stupar!" Det var väldigt skönt, jobbigt och frustrerande. Jag sprang först genom skogen till Tott, sedan upp till VM6:ans lift och därefter lite runt Östra Ravinen. Jag var ute i 3 timmar ungefär och det var jätteskönt faktiskt! Men nu så ska jag käka men vi hörs sen.
'

Let me tell you how it works

Har inte dragit till gymmet än utan har umgåtts lite med syster och Nancy nu på morgonen. Jag sitter just nu i köket och käkar äpple (aslänge sedan jag åt äpple kom jag på nu?) och håller på att laga en av mina favoriträtter, korvstroganoff! Hur gott som helst. När det är klart så ska gå ut på fjällvandring igen med Tove och Nancy. Det är så mysigt och så bra för själen verkligen. Efter fjällvandringen blir det nog gymmet. Men ja, vi hörs senare!

Today is a gift

Heyy!

Vaknade inte speciellt tidigt men nu är jag uppe iaf! Ska strax upp på gymmet tror jag och sedan får jag se vad som händer. Trist väder är det idag så man blir ju lite deppig och tillbaka dragen men man får göra det bästa av saker och ting! Men nu blir det något gott att äta, jag är stört hungrig. Hoppas ni får en fin dag, uppdaterar mer senare! Puss.

Bild som togs för någon vecka sedan..

Baby, you are my destiny in life!

Imorgon så ska Tove och jag upp ganska tidigt och träna. Men om jag känner mig själv rätt så kommer jag inte orka eller vilja gå upp då eftersom jag är medveten om att jag är ledig nu i fem dagar. Men försöka går ju alltid! Så nu blir det alldeles strax sängen. Hoppas ni haft en bra kväll och alla studenter, ha kul men ta det lugnt ikväll.


Grillning

Kom hem för ett tag sedan från grillningen med Sarah, Tove, Ronja, Sanna, Linus, Olle och Jessica. Var väldigt mysigt och vi satt där i cirka fyra timmar och bara njöt utav varandras sällskap. Vi pratade gamla minnen och historier vi haft genom åren, vi grillade, myste, stojade och busade runt.
Jag kommer verkligen sakna er allihopa nu när vi inte kommer gå i samma klass längre. Kvällen var iaf jättemysig och underbar! Måste göras flera gånger nu under ledigheten. Så sjukt att vi inte har några riktiga skoldagar längre och snart går ut grundskolan. Både lättnad och sorg! Tack för alla åren jag haft med er, jag älskar er.









You are in my dreams every single night

Nu drar jag! Ha en så fin kväll allihopa, det ska jag ha med grillning i Duved med mina fina underbara kompisar. Så sjukt att jag inte kommer gå med någon av dem i höst när vi börjar gymnasiet. Jag kommer sakna er!



Everyday is an opportunity to make a new happy ending

Min dag:
- Städa Cafeterian
- Bära saker till kyrkan
- Diska ur saker
- Spela kort
- Förbereda inför brännbollsmatchen
- Spela mot 9:1 och förlora
- Ligga ute i solen och njuta
- Spela fotboll med killarna i 6-7:an.
- Hänga med lite kompisar
- Planera kvällens händelser
- Åka hem med bussen
Dagen har varit ganska bra förutom att vi förlorade brännbollsmatchen. Men 9:1 var 5 stycken fler än oss så de hade lättare att ta lyror än vad vi hade men vi vann på frivarv och sådant. Jag trodde de skulle vinna överlägset eftersom de var så många fler än oss men de vann bara med 4 poäng, så ja.. Spela roll egentligen! Grattis 9:1, haha.
Nu så ska jag dra ut på fjälltur i det fina vädret med tvillingsyster och sedan så ska jag vara i Duved med några kompisar, blir nog roligt! Men aja, vi hörs senare! Nu middag, sedan dra ut på fjällvandring och därefter häng i Duved med picknick och utomhuslekar, wiihooo.
Några tjejer ifrån klassen
Jag och Linda!
Jag och Linda igen!
Ninjan Malou!
Några killar i klassen
Hampus, Nikki och Jessica!
Jessica, Linda och Sixten
Sixten och Elin
Linus, Hampus och Martin
Nikki, Malou och Elin!
Sixten ninja!
9:1!

Fuck off, nu kör vi!

Tänk.. Nu är 1 Juni äntligen här, helt sjukt vad 9:an har gått fort! Känns som det var nyss jag började 9:an? Till hösten blir det gymnasiet. Känns både bra, dåligt, jobbigt, roligt, spännande, läskigt och ja alla möjliga känslor. Det jobbigaste är att jag inte vet vart jag kommer att gå ännu! Kommer bestämma mig innan augusti iaf, antingen blir det en jätteförändring eller en liten förändring, men aja.. Time will tell helt enkelt.
Men nu så ska jag gå och lägga mig! Brändbollsmatchen är ju imorgon så måste vara utvilad. Jag har dessutom träningsvärk efter gårdagens träning (3 timmars aktiv träning) och dagens ganska intensiva dag i skolan. Jag känner att jag måste ta det lugnt inför matchen nu! Men aja, nu blir det sängen! Ha det så bra så hörs vi imorgon. Puss&Kram!



RSS 2.0