I wish I was a punk rocker with flowers in my hair

Heyhopp!
Segt här med uppdateringen asså.. But my blog, my rules. ;) Sitter just nu här med värsta träningsvärken men så blir det väl antar jag när man tränar så mycket som jag gjorde igår, höh. Jag kan knappt gå asså så ont gör det! Ska aldrig träna mera.. Nä ska vi tro på det? Det blir nog många många fler träningspass framöver! Beach 2011 vetni.
Asså shit vad jag har varit på konstigt humör nu ett tag.. Tur att mina vänner är vana. Men aja, nu med livet som insats så ska jag sätta mig vid plugget. Nu SKA jag plugga! Ska, ska, ska! IG-barn.. Jag har tappat all min förhoppning på mig själv asså.
Blir typ glad av den här bilden och även låten i min rubrik. Fyfan, love it! "Oh, I wish I was a punk rocker with flowers in my hair!" I really do.

Workout

Hallooo there!
Kom hem från träningen för ungefär en timme sedan. Det gick väl bra men gissar på att jag kommer att ha träningsvärk i iaf låren imorgon! Vi körde cykling i 35 min, och sedan benböj med vikter, magövningar, ryggövningar, träning av låren m.m i 45 min ungefär. Så idag har det varit en riktigt träningsdag för mig! 5 km längdskidåkning, 1,5 timmes vanlig idrott på skolan, ute och gå med Nancy i 30 minuter och sedan ett träningspass på 1,15 timme. Duktig tjej, suveränt gjort av mig! Och ja, jag har verkligen fallit för ordet "suveränt". Så jäkla skönt ord, älskar det. Men iaf, jag kommer förmodligen sova gott i natt nu efter all träning! Men nu kära vänner så ska jag rulla igång en film och snacka med lite dudes så ni får ha det så bra så länge. Kanske slänger upp ett inlägg innan läggdags så stay tuned!

You make me smile every single day

Nu drar jag och tränar! Orkade inte fixa mig alls efter duschen så bjuder på två bilder av mig där jag ser helt naturlig ut. Har inte plattat håret och bär inge smink! Men nu måste jag rusa, måste hinna ut med hunden en snabbis innan också så ja, vi hörs mer senare! :)

You can't stop me now

Heysan bloggen!
Idag så blir det en riktigt träningsdag. Idag så har jag åkt 5km längdskidåkning, 1,5 timmes terminator = kötta som fan, ska strax ut med Nancy och sedan så ska jag och Ebba gå på passet "mage, rumpa, lår och spinning" klockan 19:00. Så nu ska jag bränna kalorier och peppa inför beach 2011! Det här kommer fan bli suveränt. Så nu ska jag äta lite fil och flingor innan, sedan duscha (måste fan det), gå ut med Nancy, plugga lite, dra på passet, sedan efter passet ska jag duscha igen och därefter chilla base. Det här blir ju asbra hörni! Men nu måste jag jalla om jag ska hinna med allt så vi hörs mer sen? Bra, bra! Puss.
Nu ska jag träna upp den här degiga kroppen inför beach 2011!

Love is friendship set on fire


To be without you

Nu skrivs mitt 500:e inlägg!
Just nu så sitter jag och faktiskt kollar och lyssnar på en live-sänd frågestund med Sebastian Krantz. Rätt kul att få sina frågor besvarade live och samtidigt se personen i fråga live, väldigt rolig idé av honom faktiskt. Jag ska kolla på det här en liten stund och sedan så ska jag nog fixa i ordning mig för sängen, stört trött. Jag somnade direkt när jag kom hem från skolan idag.. Det var skitskönt, hah! Men aja, vet inte vad jag mer ska skriva, är inte på blogghumör idag men här har ni ett inlägg iaf!

When one door closes, another door opens

Hellu bloggen!
Nu är jag hemma från skolan och det känns riktigt skönt faktiskt.. Höll på att somna på varje lektion idag, inte bra. När jag är trött så blir jag på ett rätt skumt humör, lite halvt rolig och lite halvt jobbig. Men aja, nu så ska jag surfa runt lite på internet och kolla efter lite snygga plagg. Jag ska kanske in till Östersund i helgen och kolla på en konsert, festa lite och shoppa! Här är några plagg jag spanat in nu som jag vill införskaffa, lite tjejigt och gulligt kanske men jag gillar det.

Follow your heart

Jag vill verkligen ha vårskidåkning nu! :cool:
Fattar ni grejen eller? Skinande sol och man behöver bara sätta på sig lite underställ, någon hood-tröja och några tunna täckbyxor. Så jäkla skönt! Vårskidåkningen är snart här dessutom eftersom påsklovet snart kommer hit och knackar på dörren. Bästa skidåkningen är lätt på påsklovet. Det är alltid sol och skönt i backen. Jag vill ha den här nu, nu, nu!

Något jag tänkte börja med nu i sommar är faktiskt, downhill. Det verkar stört kul och jag gillar ju sånt där. Har ju alltid varit lite pojkflickeaktig av mig. I mina yngre dar så höll jag på med freestyle, surfing, hoppade alltid studdsmatta, åkte skateboard och inlines, körde fyrhjuling och allt sådant. Jag saknar faktiskt det extremt mycket! Till sommaren ska jag få min alldeles egna fyrhjuling så då kommer jag bli alldeles glad i själen, lycka. Jag älskar att köra fyrhjuling! Jag har alltid varit pappas flicka och kommer alltid att vara.
Fan vad jag längtar tillbaka till Vietnam! Jag ser ut som värsta surfproffset på den här bilden. Vågigt saltvatten hår, brun, och beachklädd. Jag ska fan bli kung på att surfa på nästa semester!

Lady love on a date with fear

Heysan bloggen!
Det var tänkt att nu klockan 18:30 så skulle jag, Tove, Nikki och Ebba rulla igång en film och titta på den tillsammans, ha lite myskväll sådära. Men jag och Nikki är stört trötta och håller på att somna hela tiden, Tove har matteprov och Ebba är den enda som är peppad. Bra kombination eller hur? Varför kan inte alla vara peppade samtidigt för? Men aja, vi får nog ta det någon annan dag. Men nu så ska jag snart kolla på "Livets ord - Magnus Betnér" och sedan sova lite till. Magnus Betnér är fan en stört bra komiker, älskar honom. Men aja, vi hörs sen!

a book with an unwritten ending

Jag är stört trött så nu ska jag snart hoppa in under täcket och göra kväll. Ska bara äta upp mitt kvällsfika, borsta tänderna och tvätta bort det lilla sminket jag bär. Så skönt att knappt ha smink på sig när man är brun! Har typ bara använt lite mascara nu i några veckor. Jag brukar inte sminka mig speciellt mycket i vanliga fall heller men nu är det extremt lite. Men aja, nu ska jag inte sitta uppe och snacka! Nu blir det sängen bums. Ha det bra alla läsare så hörs vi imorgon, pussar på er.


jag och tvillingsyster som småbarn, gulle. :)

inspired by everything

Sitter just nu här i vardagsrummet och chillar framför filmen "Luftslottet som sprängdes" med syster, kusin, Apte och Nancy. Jag och Tove brukar inte gilla svenska filmer men vi ger den här filmen en chans för Ebbas skull, snälla som vi är. :) Vi ska typ kolla klart på den och sedan blir det nog sängen för oss.. Imorgon blir det ju back to life and reality. Men jag kanske slänger in ett inlägg innan jag går och lägger mig så stay tuned.

Let yes win

Nu har jag varit ute med min kära vovve, duktig flicka. Vad gör jag nu då? Jo jag sitter i köket och tänkte ta ett stort glas mjölk, finns inget godare. Jag brukar alltid ha en afterwalk (istället för afterski) när jag varit ute med hunden. Så jag har det alltså varannan dag! Mysigt va? Fika och skön hög musik! Kan en söndag bli bättre? Men aja, nu kom det lite fin besök hit, suveränt! Min kusin Ebba Hansson var det som kom så nu måste jag kila, ciaao.

Power of a lover

Heysan!
Sitter just nu här på golvet och myser. Solen skiner och livet leker, grymt. :cool: Sebbe lovade dessutom att komma med två kuddar till mig snart så det känns bra, var lite hårt här på golvet. Jag tror jag faktiskt snart ska gå ut med min söta vovve i fin vädret och få lite luft! En promenad med Nancy skulle sitta fint nu men lite mänskligt sällskap skulle vara pricken över i:et. Syster vill inte följa med och alla mina kompisar verkar vara för lata. Kul där.. Men jag som duktig hundägare måste ut med pälsbollen men det blir nog bara brabra! Så trött på att vara inne nu när man varit det i typ en vecka. Men nuuu ska jag nog drar, hare bäst så länge!
Söt och osminkad liten flicka.

Letting my heart do the thinking

Helluuu, nu är jag hääär!
Sov väldigt länge idag eftersom jag gick och lade mig rätt sent, skönt att få sova ut. Just nu lyssnar jag på lite skön musik (punk goes pop) och chattar lite med några dudes, alltid lika trevligt. Jag ska nog snart gå ner till köket och slå till med något stort! Typ.. be mamma att göra något. (a) Lat tjej.
Alltså ibland när jag är stört trött men ändå inte vill sova så får jag jätteont i benen? Typ sendrag? Sjukt jobbigt! Hört att det är fler som dras med det här problemet. Ibland kan jag dessutom få ont i hjärtat av trötthet? Då ligger jag typ bara och väntar på att hjärtat (som är kroppens viktigaste muskel) ska sluta slå? Man ligger bara där och väntar på att något ska ske för att det känns fel därinne? Liksom varför skulle inte ens hjärta bara kunna stanna helt random? Gud vad hemskt egentligen. Hjärtat är ju en muskel som jag inte kan styra, den går bara på måfå. Tur det ändå, tänk vad jobbigt om man skulle behöva styra allt som sker inne i kroppen? Men aja, nog med tankar för den här gången, hörs senare bloggen. ;)

I will blush tomorrow for what I did today

Nu ska lilla jag sovaa, sov så gott allihopa så ses vi imorgon antagligen. Innan jag går och lägger mig så ska jag smyga ner till köket och ta lite kötbullar och dressing (Nej jag har inga normala matvanor, jag älskar det här men avskyr läsk, godis och mjukglass), snyta mig, gå på toa och sedan sova min skönhetssömn! Låter bra tycker jag. Förresten, glöm inte att klockan är omställd till sommartid nu! Kan inte fatta att den snart är här. Den här sommaren kommer att bli grym, det känner jag på mig! :cool:
Testade att ha hårförlängningen idag förresten! Jag klippte dessutom av minst 1 dm hår på den och det blev faktiskt rätt bra men måste fixa topparna lite bara. :)
Trött men glad tjej!

Meet me at the top

Hellu!

Sitter just nu här hemma hos Björn och chillar base med Tove och Björn. Innan så var vi på Lokalen och lekte livet, sedan så hade jag en date på Holiday (mysigt) och så hängde vi en stund på Vinbaren med en massa fulla vuxna människor, rätt kul faktiskt. Vi drog dit för att våra föräldrar var där. Jag och Tove ska tydligen vara barnvakt åt våra gudbarn om en snar framtid, kan bli kul. Tove och jag är ju som vi är med barn asså, haha. Full koll! Men det blir nog bra. Men nu så ska jag vara social med mina små hundvalpar, hejdå.


Såhär kommer det säkert sluta när Tove och jag är barnvakt ;)

Careface


Rock that body

Hellu there!
Vet att jag har rätt dålig uppdatering men jag orkar inte blogga riktigt. Jag ska nog snart sätta mig och plugga lite. Jag ligger typ sjukt mycket efter men jag orkar fan inte plugga mera? Jag vill gå ut 9:an nu! Fatta vad skönt? Tänk att sitta på en strand med den här drinken och sola och chilla galet med en massa kompisar? Härligt!


Merci bien!

Tänk att jag trodde att jag skulle få somna i natt på världens sämsta humör och så får jag istället somna på ett av dem bästa? Känns bra, känns bra! Berättar mer imorgon, tack så mycket för kvällen grabbar! Det förgyllde min natt och gjorde den till något bra.

I miss the times we had together

Ibland så känns det bara så jobbigt att börja om.. Varför kan ingenting vara som det var innan? Jo, för att det aldrig någonsin kommer att bli som förut igen. I miss you so badly..

Not afraid

Nu tänker inte jag vara inne i mitt tråkiga hus något mer så nu drar vi ut på byn! Första gången på nästan en hel vecka som jag ser ut som en någorlunda välvårdad människa, jag är fortfarande sjuk men nu pallar jag inte vara inne något mer så nu drar vi! Ciao and peace.

De andra ville inte vara med på kort så jag fick ställa upp själv, jättekul. Varför kan man aldrig ha roliga kompisar som vill vara med på kort för?! tråkmånsar.

Nancy är knasig


Jag tror min hund Nancy är lite för kärleksfull ibland. Såhär ligger hon just nu på mig och hon vägrar lämna mig ifred. Om jag försöker få bort henne stirrar hon sådär på mig och försöker förstå varför jag inte vill ha henne mellan mina ben. Min hund är rätt knas ibland men det gillar vi, pusspådig sötan.

I can't tell you what it really is, I can only tell you what it feels like

Heysan!
Har precis tagit en dusch för att värma mig lite. Jag mår bättre idag och svullnaden vid ögat är påväg neråt nu, yaahoo! Känns bra. Jag gick och ställde mig på vågen idag också och den visar att jag gått ner hela 7 kilo från vad jag vägde för 3 veckor sedan! Det är inte normalt.. Jag har ingen aning vad som har orsakat det heller? Jag är rätt förvirrad nu. Men aja, orkar inte tänka på det nu när jag är sjuk! Nu ska jag gå och äta något och sedan mysa framför en film. Förresten, undra om min hosta gör så att min mage tränas eller något? Har typ träningsvärk i den, hehe. Rätt stört faktiskt! Jag kanske har hittat källan? :O Men aja, nu MAT!
Här bor jag, i min fina säng. Jag tar med mig den överallt, kärlek på riktigt.

If you do something that sets you on fire, you will never stop


The karate kid - Never say never

Nu har jag kollat klart på "The Karate Kid" och tänkte ta och gå och lägga mig. Filmen var jättebra och jag vet att jag kanske är lite efter med att se den men saksamma, nu är det gjort! Jaden Smith brås verkligen på sin pappa, älskar honom. Han kommer bli en bra skådespelare om han fortsätter. Förresten så tror jag att jag behåller min blogg ett tag fram över ändå. Jag gillar ju att skriva så liksom, why not? ..So remember, be always prepared for a blogpost scouters! Förresten så slänger jag upp en låt med Jaden Smith och Justin Bieber bara för att jag såg den här filmen nyss.. Och som Justin sjunger: Never say never!


Lika ny som ett hjärtas allra första slag!

Blogga eller inte blogga? Det är frågan.
Jag har av någon mystisk anledning gjort en ny design på bloggen igen, var så less på att se den förra och så ville jag ha något stilrenare. Hjärtat på bilden har en speciell innebörd för mig eftersom den resepenterar både förnyelse och saker och ting som sker för första gången.
När jag gjorde det där hjärtat på bilden så var det faktiskt den allra första snön som kom hösten år 2009. Det året så förändrades många saker i mitt liv och är fylld av "första gången"-upplevelser. Jag tycker det är viktigt att man ska ge saker och ting en chans och ha "första gången"-moments ofta. Det är roligt att uppleva och testa nya saker som man aldrig har gjort förut och det ger en nya erfarenheter och fantastiska minnen! Jag kommer aldrig att glömma år 2009, det året gav mig så mycket och det är jag tacksam för. Hjärtat på bilden symboliserar det för mig och påminner mig att aldrig glömma det.
Over and out, Lina.

The end?

Funderar på att lägga bloggen på hyllan
och sluta blogga HELT faktiskt.. Får se vad jag gör.

Over and out, Lina.


Let's go, let's go!

Heyhopp!

Varit hemma idag igen och kommer förmodligen vara det imorgon igen. Jag mår inte alls bra.. NU VILL JAG BLI FRISK! wäääh, fml. Det blev rätt sent igår för satt uppe och kollade på Sanctum och den var faktiskt riktigt bra! Watch it dear readers. :) Jag har ju alltid varit laglig innan när det gäller filmtittande men nu har jag varit olydig och laddat ner, hehe. (MAKE SOME NOISE!!) Nej men allting ska väl ha sin första gång? (; Men aja, nu ska jag nog ladda ner någon mer film, klä på mig lite och gå ner och äta något så jag inte tynar bort. Men vi hörs senare hörenini!

Tusen och en natt

Mörkt, bäcksvart, du käre natt. Ögat svullet och själen i sin fulla prakt. Sova är något jag borde göra men inte har någon större lust till. Varför ska man alltid vara så motsträvig mot sömnen under kvällens gång och sedan ligga och dra sig så himla länge på morgonen? Ingen bra kombination, ingen bra kombination alls faktiskt. Men bortom mörkret finns en hemlighet. Ett mysterium som väcker många tankar till liv.. Det oundvikliga. Men nu får det nog vara nog med grubblerier mellan skymning och gryning för denna natt. Nu med livet som insats ska jag gå och lägga mig i min trygga hamn, med handen på hjärtat och skuggan i ryggen så säger jag godnatt.
Over and out, L to the A, Lina.



When there is no light to break up the dark

Everybody needs inspiration
Everybody needs a song
Beautiful melody, when the nights so long

Cause there is no guarantee
That this life is easy
When my world is falling apart,
when there is no light to break up the dark
That's when I look at you

When the waves are flooding the shore and I
can't find my way home anymore
That's when I look at you

When I look at you
I see forgiveness, I see the truth
You love me for who I am like the stars
hold the moon
Right there where they belong and I know
Im not alone

When my world is falling apart,
when there is no light to break up the dark
That's when I look at you
When the waves are flooding the shore and I
can't find my way home anymore
Thats when I look at you

When the waves are flooding the shore and I
cant find my way home anymore
Thats when I look at you

You appear just like a dream to me
Just like a kaleidoscope colors that cover me
All I need every breath that I breathe
Don't you know youre beautiful

When the waves are flooding the shore and I
cant find my way home anymore
Thats when I look at you

You appear just like a dream to me.


This year to save me from tears I will give my heart to someone special

Sitter just nu och tycker lite synd om mig själv. Mitt öga ser ut som en muterad vätskefylld potatis, jättecharmigt verkligen. Det är förmodligen inte ögoninflammation det handlar om heller utan en vagel eller en infektion i tårkanalen? Jätteskumt. Wääh, vill inte vara sjuk..
Jag rasar dessutom i vikt fast jag typ bara har levt på pizza de senaste dagarna, vad fan är felet liksom? Många säger att jag har gått ner snabbt i vikt på väldigt kort tid men jag har absolut inte gjort något speciellt för att göra det? Tänk om jag typ har en alien i magen som käkar upp all min mat? I och med den här viktnedgången så har jag inte haft min mens sen innan nyår.. Alltså var det kanske 15 veckor sedan jag hade mens. Så jävla stört! Vad fan är det som är fel på mig..?


Skulle vilja sitta ute och må såhär bra som jag gjorde för någon dag sedan..

Vaknade upp och såg ut som Quasimodo, ska vi säga att jag vaknade på helt rätt sida eller?

Jahapp då har man fått ögoninflammation nu också! Kul att vakna upp och se ut som Quasimodo. Jag har verkligen inte vaknat på rätt sida idag känner jag. Sjukare tjej! Inge kul heller att Tove mobbar mig som bara den. Mår fan inge bra nu asså, fuck my life.


Så här ser jag ut numera, as sexig.

Sometimes I only think about you

Jag blir nog hemma imorgon igen för har feber, hosta, halsont och kanske ögoninflammation. Jag känner mig som en levande död, jätteroligt.. Men aja, nu blir det sängen om jag ska bli frisk någon gång! Godnattie, sov så gottie allihopa.
Love is the only thing in this world that covers up all the pain
and make someone feel wonderful again.

I want to be a part of something I don't know

Nu drar jag och min andra halva ut och handlar, duktiga tjejer. Tur att brännan från Vietnam gör att man ser pigg ut! Inombords så känner vi oss som två lik. Hatar att vara sjuk! Nu ska vi peppa inför utgången och sätta på oss vindtäta kläder, önska oss lycka till! Vi kanske blåser bort? Aja, det håller. Peace out!
haha små och söta vi såg ut här då (:

Fast på en öde ö utan någon proviant

Heysan!
Sitter just nu här med syrran och chillar. Vi båda är sjuka och mår inte alls bra! Det blev dessvärre ingen kladdkaka igår för vi hade inge socker hemma. Man kan inte göra kladdkaka utan socker ju.. Tove och jag är dessutom vrålhungriga nu men såklart så finns det ingen mat hemma. Det finns absolut INGENTING! Vi kommer att svälta ihjäl.. Dagens i-landsproblem. Jag funderar på att dra iväg med Nancy och Tove till konsum men det blåser som bara den just nu! Inte bra alls om man vill bli frisk att dra ut i det här vädret. Jag känner mig typ isolerad! Men aja, ska genomsöka köket nu efter något ätbart och sedan får vi se vad vi hittar på! Hörs senare, peace.

Tove och jag för några dagar sedan, gull.

Så Tove och Wissing!

Hahah, den här låten får mig att tänka på Tove och Wissing. Mamma säger verkligen exakt så till Tove och Tove svarar verkligen precis så till mamma. Erik beter sig typ som Tommy! Står alltid utanför Toves balkong som i Romeo och Julia. Gulle då! (Och ja, jag vet att det är Carola men mamma lyssnade på denna för någon dag sedan och då relaterade jag till Tove och Wissing när jag hörde den)


Sanctum

Tove vill rekommendera en film i 3D som hon såg på bio i helgen med Björn (De är bara kompisar) i Östersund. Så nu får hon blogga en stund med sina egna ord och berätta lite om den här filmen och vad hon kände för den. (y)
Det här en film som heter Sanctum och handlar om grottor och överlevnad. Det kanske inte låter så himla intresssant men det är den och den berörde mig verkligen. Det handlar om att de ska utforska grottor som ännu inte har blivit upptäckta. En av huvudpersonerna heter Frank och han brinner verkligen för att upplevelserna man får inne i grottorna och upptäckterna som döljer sig under ytan så att han nästan glömmer vad som finns ovanför honom, där ibland hans son Josh. Men allt med grottorna är inte underbart och intressant som man tror utan kan vara rent av dödligt, speciellt om det blir en översvämning som orsakar en fruktad kamp om sitt liv och ett återförenade av far och son.
Det är James Cameron som har gjort den här filmen och han är även skapare utav Titanic och Avatar. Han spelar verkligen i en helt egen liga när det gäller filmskapande. Franks son Josh gör inte filmen sämre heller med tanke på att han är så jävla het, rawr!
Watch it!


Jag ska ha Geri Halliwells kropp, så stört snygg!

Den här kroppen SKA jag verkligen försöka få, Geri Halliwell är så stört snygg i den här videon! Hon är dessutom bara 4 centimeter längre än mig och blond precis som jag. Jag relaterar mig lite till personer som är ungefär lika korta som mig. Jag gillar verkligen henne och känner att jag också kan få en sån kropp som hon har om jag bara vill! Hon visar även i videon vad hon tränar (balett, kickboxning, dans, gym, kondition) och hur vältränad hon är.Hennes kropp är att dö för, jag ska ha den!


Baka liten kaka (powerpuff-pinglorna)

Nu ska Tove och jag försöka göra powerpuff-pinglorna! (kladdkaka) vem vill liksom inte ha sin alldeles egna powerpuff-pingla som bekämpar brott och onda makter? Tsssissis, shit asså. Minns när Tove, jag och våran kusin Saga var små så försökte vi också göra powerpuff-pinglorna en gång. Det var tider det! haha. Minns också att vi lekte dem. Tove var bubblan (fortfarande så jävla lik henne, hahah), Saga var blomman och jag Buttran. Haha jag fick nog vara Buttran för jag nästan alltid varit pojkflicka typ.

Recept för powerpuff-pinglorna:

Socker
Peppar
Salt
Allt som är snällt
Kemikalien X (Soja)
Om ni inte förstår mitt recept så kan ni ju lyssna på det här.
haha dör, har ni tänkt på att de alltid börjar programmet
med "STADEN TOWNSVILLE!", fulaste.

I love my mother

Min mamma har nästan alltid haft kort hår och nu ville hon göra en lite förändring. Hon såg ju September på Bygget nu i helgen och då blev hon inspirerad av henne och ville ha en liknade frisyr. Hon behöll såklart sin svarta hårfärg men hennes frisyr ser nu mera ut som Septembers. :) Hon brukar inte bli nöjd efter hon har varit hos frisören men nu blev hon det! Det blev säkert skitsnyggt mamma. Min mamma är rätt cool egentligen. Hon har varit med i pingislandslaget i sina yngre år och nu jobbar hon som brandman, ekonom och har ett eget företag. Hon har alltid haft en rätt tuff stil men är ändå världens snällaste. Mamma är så jävla skön ibland! I love u, mother.
Min fina älskade mamma
September :)

Peace

Grymt skönt att bo hemma själv ibland med tvillingsyrran medans päronen (Ett uttryck jag egentligen inte tycker om men aja) är borta i Stockholm! Man får göra vad man vill, när man vill och hur man vill. Det enda som är jobbigt är att alla familjemedlemmar som är hemma är sjuka! Till och med våran hund Nancy snorar. Haha, garvade som fan när jag såg det. Tove, jag och Nancy sitter i samma mysiga snoriga båt. Gulligt! Men nu så ska Tove och jag chilla base vid en film tror jag. Vi hörs antagligen senare, peace.


Vill vara här nu. Känslan av snö under skidorna, solen mot huden och vinden i håret. Oslagbart!

Welcome to the world

Heye!
Det är en sjuk Lina som bloggar för er ikväll. Jag är inte sjuk så ofta egentligen men nu är jag det tyvärr. Hosta, ont i halsen, snorig och täppt i näsan. Kommer drunkna av mina egna kroppsvätskor (salivslem och snor) känner jag. Superfresh, I know. Men jag måste typ gå på alla mina lektioner (Har dålig närvaro efter resan till Vietnam och alla Skicross-tävlingar) så drar nog dit imorgon fast jag inte mår bra.
Men nu måste jag jalla för ska ut med min lilla ängel innan hon avlider. Tänk vad tråkigt att vara hund egentligen? Sitta inne hela dagarna typ..? Vad fan är det för liv? Fett skönt egentligen, haha. Nej, men fett ovärt liv ändå.. Måste nog förgylla Nancys liv nu med hennes höjdpunkt på dagen, vara ute och gå. Haha! Alltid något eller? Aja, ses senare hörni! :) Och glöm inte, make love not war!



Vad gör du när himlen gråter?



I remember the last time I saw you...


That's the spirit

Känns bra att man kan ha converse, solglasögon och skinnjacka ute just nu! Jag brukar tycka mer om vintern men just nu vill jag bara ha sommar, sommar, sommar! Och så klart det mäktigaste av allt, freedom. Lycka i själen.


Peace, love and understanding!

Är det bara jag som tycker hippies är så stört häftiga och coola? De har en sån schöön stil och motto, "Peace, love and understanding". Jag älskar deras klädstil (pärlor, pannband, färgglada sköna kläder med peace-tryck osv..) och sätt att leva. Okej, kanske inte det där med att röka på dag ut och dag in men de lever ändå så jäkla häftigt! Jag ska fan vara testa vara hippie någon gång eller vara det i mitt nästa liv, love hippies!


Hello sunshine!


Just the way you are

Heyss!
Jag vaknade för en liten stund sen men det känns inte som att jag har sovit någonting inatt, jag är stört trött. Aja, kan väl berätta lite om igår.. Först var jag på Lokalen och spelade pingis med några och var med kompisar. Därefter drog jag till Duved med soulie en stund och sedan tillbaka till Åre. Rätt onödigt egentligen med det blev bara så! Fick mat iaf, haha. Vi hämtade Fredrik, Malin och Michelle i Duved också förresten.
Sedan så drog vi till Eyrich iaf och där vare lite chill-fest typ. Roligt att träffa en massa folk från gymnasiet och hänga med dem. Haha Joel blev väldigt glad att se mig och frågade om jag ville följa med ut och se på månen, gulle. Den var ju tydligen 14% större igår? Jättefin! Sedan så fick jag träffa Carl William och Rasmus också, trevliga och roliga killar de där. Jag träffade Choffe också och lärde känna en annan från fordon som hette Kalle. :) De ska tydligen lära mig att mecka och sådant när jag börjar i Järpen, haha. Vi får se hur det går! Men sedan så drog vi till Max och chillade där. Vi träffade några fulla snubbar där som hela tiden sa:" Do you wanna party?!" haha, sköna. Men sedan började jag bli lite sjuk, fick galet ont i magen så jag drog hem runt 02:00 någon gång kanske. Några ville följa mig hem men jag sa att jag kunde gå själv. Men det var faktiskt lite jobbigt när det hela tiden ska komma fram en massa fulla vuxna killar och ragga på en. Man ba: "eheh, aah, hejdå." Men det var en rolig kväll iaf! :)
Nu ska jag iaf ut i fin vädret och sola lite! Måste ju försöka behålla min bränna från Vietnam. Ska även ta med mig lite smörgås-tårta ut! Mums. Men vi hörs iaf senare bloggen!

Wanna party?!

shoheyy!
Borde fan inte blogga nu eftersom jag är stööört trött. Jag har precis kommit hem från någon fest och ja, det förklarar väl det mesta. Berätta väl mer imorgon för nu blir det sängen! Däckar, nästan somnar snart..

Skulle lätt dra tillbaka till Vietnam och somna under palmerna vid stranden. Stört nice!

Don't ever look back

Hey finisar!
Jag har precis duschat så jag sitter invirad i en frottéhandduk och känner mig lite trött och hängig. Min bonuspappa Peter frågade om jag ville följa med på en fika men jag sa att jag inte mådde så bra. Aja, han skulle iaf köpa med en bit smörgås-tårta åt mig! Yummy, ibland har man det bra asså.
Förresten inatt så drömde jag att jag var ute och shoppade på typ världens största shoppingcenter. Det kanske betyder att jag borde införskaffa mig något nytt? Jag är jättesugen på att shoppa just nu asså! Jag tror jag skulle vilja åka till Stockholm nästa helg faktiskt. Tove och jag får ju resa ner till Stockholm själva nu och bo i våran lägenhet på Östermalm eftersom vi har fyllt 16år. Skönare? Skulle vara skönt att få komma bort lite faktiskt! (Okej, jag var borta typ nyss men är så less på Åre bara) Kanske drar med mig någon kompis, det skulle fan vara stört kul. Men aja, lugn med planer och drömmar nu! Nu ska jag vara en vanlig människa och för en gång skull gå och äta frukost. Jag är verkligen inte en frukost människa men nu ska jag försöka! Bloggar mer senare, puss.

Fuck off till frukost!

Every rose has it's thorn

Kom hem från Lokalen för lite mer än en timme sen. Träffade en av mina gamla barndomskompisar där så blev alldeles glad i själen när jag fick träffa honom. Man kan liksom inte sluta le då! :) Men aja, just nu så sitter jag här i vardagsrummet och kollar ut genom våra stora fönstren. Skulle vilja tända några ljus och mysa lite här med tvillingsyrran men tror faktiskt att jag går upp och slaggar istället, stört trött. Jag kan knappt hålla ögonen öppna! Ska bli skönt att få krypa ner under mitt sköna täcke för att sedan kolla vad morgondagen har att erbjuda. Det kanske blir skidåkning, vara ute och härja, Pulkaåkning, övernattning, fest, mysdag eller bara en fantastisk dag med sol ute på verandan med några sköna tidningar? Ska kolla med mamma om vi kan ta fram våran hängmatta (fat boy) så man kan ligga och steka lite och bättra på brännan. Hoppas det blir fint väder, det skulle fan vara höjdpunkten med dagen då! Men aja nu måste jag sova, vi hörs bloggen! Sov gott allihopa. Love from me!


Nu ska jag ut och härja!

Nu drar jag iväg och träffar lite kompisar. Har precis fixat mig lite och varit ute med hunden, duktig tjej. Sååå sköönt med helg nu asså men aja nu måste jag kila, ta det kall så hörs vi senare! puss.
Hahah, fin tjej. Och vems handen till vänster är? That's one secret you never will know. ;)

The blind side

När jag åkte hem från Vietnam i flyget så kollade jag på 5 olika filmer och då fastnade jag speciellt mycket för den här, The blind side. En väldigt fin film om en mörk kille som får flytta in hos en förmögen amerikansk familj. Han hade blivit övergiven av sina föräldrar och det fanns ingen som riktigt brydde sig om honom. Han fick varken kärlek eller ett varmt hem att komma hem till. Men han blir sedan omhändertagen av den här familjen och så läser han sedan upp sina betyg och blir en av de bästa amerikanska fotbolls spelarna i USA. Väldigt fin film och Sandra Bullock ändrar verkligen hans liv. Watch it!

Låtarna man kommer ihåg från Melodifestivalen genom tiderna!


For the love of flying high


Freedom

Mörkret smyger sig på och man ser bara ljuset borta vid horisonten. Det ser ut att vara svalt och skönt ute och jag längtar tills våren tar fart på riktigt! Våren känns som en ny start, en start för något nytt. Något annorlunda... Jag sitter just nu här i vardagsrums soffan och lyssnar på några gamla godingar från 90-talet och tänker tillbaka på tillfällen som har gjort mig riktigt lycklig. Tillfällen då jag har känt mig fri, lycklig och borta från alla måsten. Frihet är något jag alltid har tyckt om! Jag älskar verkligen den känslan och vill uppleva den ofta. Freedom!

Tvillingar har en kemi som ingen annan kan förstå sig på


Tove och Lina - Same but different

When I look at you

Kom nyss hem fråååån skolan så sitter här i min soffa med tvillingsyrran och chillar, asnice att det snart är helg också dessutom. På skolan så hände väl inget speciellt.. Känns så drygt att sitta inne bara medans det är soligt ute för EN gång skull! Det är helt sjukt att det varit sol hela veckan typ? Underbart verkligen! Hoppas det håller i sig till helgen iaf. Idag så har jag skrivit ett SO-prov och det gick väl rätt bra, skönt att få bocka av saker man måste göra.
För er som undrar varför jag sitter med brillor inomhus så är det för att vi har enorma fönster i vardagsrummet. Man kan inte undgå solens sköna strålar men dock skydda ögonen lite med ett par snygga brillz. :cool:
På bilden så ser inte fönstrena så stora ut men dem är rätt stora.. ;)

Jag kommer alltid att vara pappas flicka

Jag har din näsa, dina tänder, dina ben, dina händer och din själ. Jag vill att du ska vara stolt över mig pappa, varje dag, varje timme, varje minut och varje sekund. Döden kunde ta dig ifrån mig, men döden kan inte ta mig ifrån dig. Inget kan förstöra relationen mellan oss, far och dotter. Jag tänker på dig varje dag och jag kommer aldrig någonsin sluta älska, sörja, och sakna dig...

Din själ lever vidare inom mig

Ibland så skulle jag bara vilja gå tillbaka 6 år i tiden, få träffa den personen som betyder mest för mig. En sista gång... Skulle ge vad som helst. Jag kommer alltid att älska dig pappa, idag, imorgon och föralltid.

Örjan "Pappa" Hansson

Sunshine

Heysan! Precis hemkommen från en jobbig men rätt  rolig dag. Satt och skrev Nationella i NO idag på morgonen i 2,5 timmar. (Trodde jag satte mig på världens bästa plats hela i salen men det visade sig vara bland de sämre.. Hatar ljud under prov!)  Det gick väl ganska bra iaf men det var ändå rätt drygt faktiskt.. Sedan så hade jag idrott (typ dog för har fan inte sprungit på två veckor, FETTO) och sedan engelska recension skrivning på elevens val, jobbigt. Men aja, känns skönt att vara klar! Nu ska jag snart ut i solen och vandra med min fina hund och sedan blir det islam plugg för hela slanten, alltid lika roligt.. *host*

Tvillingsyrran och jaaaahh, snyggtjej de där

Du var så vacker då, som nått jag aldrig kunnat nå!

Den första gång jag såg på dig,
Och kände hur du såg på mig.
Då föll allting jag trott var sant.
Jag vet du kände likadant.
Du var så vacker då,
Som nått jag aldrig kunnat nå.

Och hjärtat slog ett slag, för var förlorad dag.
Jag gömde mig i fantasin.
Så rädd för vad du kunde bli.
Var gång som jag ljög för mig,
Så såg jag sanningen i dig.
Nu står du här i dag,
Med allt jag nånsin velat ha.
Och hjärtat slår ett slag, för var förlorad dag.
Öppna din dörr, och säg att du vill ha mig här.
Säg att du inom dig bär, bara kärlekens röst.
Och jag ska öppna min dörr, och ge dig varje dag igen.
Leva här för sanningen.
Låt mig bli den som först, öppnar din dörr.
Så börjar livet här till slut.
Vi gråter det som var förut.
Så somnar vi så tätt ihop,
Att dagen vaknar allt för fort.
För den himmel som jag nått,
Och för allt det som jag nu förstått.
Ska hjärtat slå ett slag, för var förlorad dag.
Öppna din dörr, och säg att du vill ha mig här.
Säg att du inom dig bär, bara kärlekens röst.
Och jag ska öppna min dörr, och ge dig varje dag igen.
Leva här för sanningen.

Låt mig bli den som först ge av dig det du vill ha av mig,
Och säg att jag får alla förlorade år.
Jag ska öppna min dörr, och ge dig varje dag igen.
Leva här för sanningen.
Låt mig bli den som först, öppnar din dörr.

Dryg tjej

Hahah gjorde den här videon för att försöka fly från plugget.. Asful och jag är asdryg, men aja! Jag bjuder på den.

Så jävla rätt

Oavsett vad du ger en kvinna så kommer hon att ge dig någonting bättre tillbaka.
Ger du henne en spermie ger hon dig ett barn.
Ger du henne ett recept ger hon dig en måltid.
Ger du henne ett hus ger hon dig ett hem.
Ger du henne ett leende ger hon dig sitt hjärta.
Hon multiplicerar och förstorar allt oavsett vad du ger henne....
Så om du ger henne skit så kan du förvänta dig ett helvete tillbaka!



Bilder på mitt hår

Kollade igenom min photobooth nyss och kollade på mitt hår. Jag har nästan alltid haft blont axel-långt hår och ungefär samma stil på det nu i några år. Men det blir ju fortfarande lite förändringar och sådant! Jag har haft brunt hår en gång men har dessvärre nästan inga bilder på det så det var lite synd.. Men aja, eftersom jag inte har något bättre för mig kan jag lägga upp lite bilder här på mitt hår och sådant. :)
Fina vågor i håret och bra längd. Dock väldigt slitet och utväxten alldeles för stor!
Tyckte om längden på mitt hår här också. Dock hatade jag utväxten och så var det väldigt slitet..
Gillade inte längden men färgen däremot! Lite för ljus kanske t.o.m!
Hårförlängningen var lite för lång här egentligen.. Men annars fint!
Riktigt skabbigt hår..
Så jag färgade det igen! För kort men rätt rockig frisyr.
Fint och ljust! Dock fortfarande lite för välklippt.
För lång hårförlängning men fin färg på håret!
Semester lockar! Älskar mitt hår på denna bilden. Första gången mitt hår kan vara fint lockigt typ!
Fina lockar igen!
Jag för någon dag sen! Solblekt hår och bra längd men utväxten vill jag ha bort. Slitet är det också! Men annars rätt bra.

Be cool stay in school

Jag säger bara en sak.. Skolan är INTE rolig just nu! Ångest, ångest, ångest!
Borde följa den här knappen och...
...inte den här!



What's crackin'?

Helluu!
Sitter just nu och chillar men ska snart dra ut med vovven min. Man måste ju passa på nu medans det är sol! :cool: Skolan idag var faktiskt helt okej och ja.. Kul samtalsämne. Nä, men engelskan nu sista lektion var faktiskt rätt rolig. Jag och Tove var knarklangare och Tim var polis. Riktiga pundare Tove och jag var asså, fräschaste.
Replikerna var bland annat:
Lina: Ey dude, what's crackin'?
Tove on drugs: Hellu sunshine.. Ey you're shiny my friend!
Lina: Do you got the drugs today, man?
Tove: Ohyeah right here, dude! (Trying to eat a drug)
Lina: Oh man, what are you doing? Don't eat that! If you should eat that put it in condoms first!
Tove: No, it's a piece of cake, I can handle it!
Lina: No this is no walk in the park, you can die if you swallow it dude!
Och ja.. Ni kan ju gissa hur det slutar. Jag ringer efter hjälp och säger att Tove håller på att dö. Hon dör och Tim arresterar mig för droginnehav. Teatern avslutas med att jag säger: Just my luck!
Haha, varför jag skriver det här? Jag har inget annat att förgylla det här fina blogginlägget med! Men aja, nu drar jag ut i solen. Byebye sunshines! :cool:
Ja, Nancy är ju iaf söt.. Jag försöker spela hård och tuff MC-brud.. det går ju bra..
PundarN

We can make some magic

Heyhopp!
Kom nyss hem från min tjej Ronja, det var meningen att vi skulle dra och dansa med några som sagt men det blir imorgon efter skolan istället. Det var ju dessutom första gången vi träffades idag på nästan tre veckor så vi hade mycket att prata om! Så det är väl det vi har ägnat kvällen åt. ;) "Tjejsnack" as we say in swedish.
Men nu så ska jag sätta på lite skön musik och chilla base resten av kvällen. Det har ju typ varit full fart enda sedan jag kom hem men det är bara roligt! För liksom, vila kan man göra i graven! ;) Jag ska ändå dö min egen död så varför inte leva ett roligt liv på vägen? Ohyeah, later blogreaders!

Dance like this is the last night of your life!

Näe matteboken kan fan ta sig! Nu drar jag och dansar med mina brudar i en spegelsal och dunkar musik. Aktiv tjej? Ja! Can't be tamed - wild and free as it should be! Nya mottot? Ohyes.

Don't take life seriously, it isn't permanent

Började min kväll igår på Lokalen där jag hängde mycket med Matilda och Lars! Vi spelade först kort ett bra tag och sedan drog vi in till gymnastikhallen och försökte bygga en hinderbana. Men det blev inge bra så vi lirade basket istället med några. Gissa vem som vann överlägset om inte Lina Hansson? ;) Wöjj, kungligt. När vi hade lirat klart basketen så drog vi fram pingisbordet istället och spelade det med Tobias, Sebastian och Hampus. Det var roligt men killarna typ paktade mot mig och Matilda så det gick väl som det gick. Det var antagligen rädda för att få tjejdäng! :P Sedan så drog jag iaf runt 21:00 med några till en fest i Duved och chillade base där, träffade några väldigt sköna människor och hade en riktigt bra kväll trots jetlaget. Jag drog sedan hem till bästavän och sov där efter festen, mysigt.
Men nu är jag hemma och ska snart käka lunch! Därefter så måste jag plugga livet av mig så räkna inte med bra uppdatering idag! Men vi hörs nog senare ändå bloggen, wööjj!
Jag igår någon gång..

Jag och Tove var en och samma person från allra första början

Något jag tycker är väldigt coolt att jag och Tove faktiskt var samma person från första början. Från verkligen allra första början var Tove och jag en och samma person! Vi var EN och samma spermie och befruktade ETT ägg. Det skulle kunna fortsatt så om inte det befruktade ägget hade delat sig och sedan bildat TVÅ foster. Hur coolt är inte det? Jag och Tove var liksom samma person från början! Precis som alla andra enäggstvillingar så har dem också suttit ihop och varit samma. Jag har aldrig levt livet helt ensam! Jag har alltid haft en person vid min sida. Så ni kanske förstår när enäggstvillingar säger att "de inte kan vara utan sin andra halva."
Tove, min tvillingsyster och andra halva.

My beautiful blue eyes!

Jag diggar min ögonfärg väldigt mycket. Tove och jag kallar våra blåa ögon för "månblåa". Vi gör det eftersom det ser ut som det är kratrar i dem och så skiftar dem så fint i olika blåa färger. Diggar min kamera också som gör så att den här tydliga bilden blir till! Lovely. Minuset är väl att ögat är lite blodsprängt men så blir det när man inte går och lägger sig i tid!

Elin Kling och mina nya Ray bans!

Ahjuste, glömde kanske att säga att jag träffade på Elin Kling i Stockholm. Shit vad lång hon var asså och gud vad snygga kläder hon har alltså! Dö för hennes gaderob alltså.
Juste, jag älskar förresten mina nya Ray bans. Supersnygga!
Bilden på dem blev inte så pjåkig heller, älskar att solstrålarna lyser mot dem.

Likelikelike! Och för en gångs skull så kan mina lockar vara fina!
Varför kan inte mitt hår se ut sådär hela tiden?

Puckelpist!

Hoppas det går bra för svenskarna i dag ute i puckelpisten! Hejar speciellt mycket på den yngsta tävlande, min barndoms vän som jag har känt i hela mitt liv: Fredrik Sätherberg! Men jag hejar självklart också på Jens Lauritz som även han är en barndomskompis! Lekte med honom hela somrarna när jag var liten. Jag hejar såklart också på Ludvig Fjällström som jag också känt i nästan hela mitt liv! Kom igen nu killar, ta hem det här!
Ska visa en snutt för er här, det var dessvärre bara en svensk som gick vidare till final igår. Men han hamnade på en finfin fjärde plats och gjorde ett kanon åk, Jesper Björnlund!

Tänk att min pappa har tävlat i det här ändå på världsnivå! Snacka om stolt dotter här alltså. Han har varit en av de bästa puckelpist-åkarna i världen! Har en bild på pappa i mitt rum när han gör en sån där backflip som Jesper gör i sista hoppet dessutom.

Ska jag låta Daniel Paris flytta in hos mig?

Nu söker Daniel Paris visst en lägenhet och att få bli inneboende hos någon. Ska man kanske ansöka när man ändå uppfyller nästan alla hans krav? Har ju lägenhet på Östermalm iaf. Tror jag slår till alltså! Vem vill inte ha den där snubben boende hos sig liksom? Kom Paris!!1 <3
P.s Undra hur många det är som kommer ansöka om det egentligen... D.s

Sol, vinter och puckelpist-fest!

Men tyvärr Lina Hansson, du ligger efter i något som kallas skola så du måste tyvärr sitta inne idag och göra något väldigt väldigt väldigt tråkigt! Plugga... Ååh, jag som verkligen ville se puckeln, såg den igår så det är klart jag vill se den idag igen. Puckelpist är något jag håller väldigt nära eftersom min pappa tävlade och var med i landslaget i det som ung. Han skulle egentligen varit med i OS i puckelpist år 1988 men blev tyvärr skadad i ryggen då. Men till sin stora glädje fick han istället se sin tvillingbror (min farbror) vinna OS-guldet istället! Det måste varit något helt fantastiskt att se.
Jag saknar min pappa väldigt mycket... Han dog tyvärr i cancer för snart 6 år sedan och blev endast 41 år gammal. Det går inte en dag utan att jag tänker på honom och sorgen jag känner är något jag kommer känna i resten av mitt liv. Men jag vet att du har det bra uppe i himlen, åk lite puckelpist uppe på molnen för min skull idag pappa, jag älskar dig!

Rest in peace and may the force be with you... <3



Wild in a different way

Shit, nu har jag verkligen hållit igång nonstop ett tag! Helt slut och trött tjej. Nu snart blir det sängen för mina ögonlock är tyngre än Mount Everest. Sov ju borta förra natten så ikväll blir det första gången på snart tre veckor som jag sover i min egna säng, skönare. Jag försökte nyss käka middag faktiskt, det blev kebab middagen till ära men jag åt knappt 1/5 av den. Jag har ju som sagt gått ner hela 5 kilo medans jag har varit borta (gillar inte utländsk mat) men jag har inget att klaga över. Jag går gärna ner 5 kilo till typ, haha. Men aja, nu sover nästan jag så sov så gott alla sötingar därute så hörs vi förmodligen imorgon! puss.

Uttråkade tjejer på ett hotell i Saigon, heeeh.

Can't be tamed

Checklista för resan till Vietnam:
- Bränt mig
- Blivit magsjuk
- Spanat på snygga vindsurfare
- Käkat middag för en miljon
- Blivit brownie
- Blivit utsatt för ett sexuellt övergrepp av en kvinnlig massör
- Gått ner 5 kilon
- Ännu en gång utsatt mitt liv för en muräna (Tredje gången gilt kanske?)
- Umgåtts med min underbara familj
- Läst 5 pocketböcker, 20 tidningar, hela Biologi-boken och Islam
- Försökt att rädda livet på en havsorm
- Haft ett ödle- och grodzoo med syrran
- Testat gränsen på att hålla andan så länge som möjligt under vatten
- Surfat med vågorna
- Varit lika lång som hela lokalbefolkningen (Asien kanske är mitt rätta hem?)
- Sett cirka en miljon mopeder på ett ställe
- Sett skillnaden på det riktigt fattiga och det riktigt rika
- Pratat franska med en fransk kille (ohlala, monsieur)
- Badat, solat och levt livet
Undra vad nästa resa har att erbjuda? Det återstår att se...

Snygga brudar, Tove och jag. Wöjj!

Home sweet home!

Anlände iförrgår i ett kallt Stockholm Sweden klockan 17:55 efter en 12 tolv timmars flygresa från Vietnam. Gissa om man var helt slut! Somnade på direkten när man kom fram till hotellet, sov i 12 timmar och vaknade 06:00 på morgonen och därefter bar det av hem till underbara snöiga Åre med flyg och sedan bara sätta på sig skidorna och dra ut och åka skidor med kompisarna i solen. Lovely! Från solsemester till skidsemester. How good can it be?




RSS 2.0