All good things come to an end

Helluu!
Hemma från skolan nu och är svintrött.. Men måste plugga eftersom jag har tre prov den här veckan. Alltid lika roligt! eller? Men aja, skola idag var väl helt okej.. Jag och Sarah hade värsta konversationen om att: Tänk om man levde sitt liv som vanligt till typ 100år och sedan så började en nedräkning från 100år så man blev yngre och yngre hela tiden tills man blev bebis igen och till slut dog. Man skulle alltså sammanlagt bli 200år. Men vi tänkte också på det här.. Tänk om en person är 30 år och håller på att bli äldre och en annan som är 30år och håller på att bli yngre och dessa två blir kära i varandra? Då blir den ena ju 29 sedan och den andra 31 osv.. Den ena blir rynkigare och den andra blir yngre och yngre.. Haha alltså förstår ni? Rätt coolt egentligen om det vore så. Haha, tänk när den ena är 15år och den andra 45år.. Men de lär ju typ göra slut då eftersom de verkligen inte är i samma fas i livet. Men iaf, tänk om det var så? Haha, det är sånt här pratar vi om på dagarna. ;) Men nuu måste jag göra något vettigt, typ plugga! så ses.
Man och hustru?

I've been missing you crazy

Helluuu!
Har precis skrivit klart min recension så nu blire att chilla. ;) Intressant va? Deckade iaf direkt när jag kom hem idag.. Kan ju inte sova på nätterna typ? Svinjobbigt.. Just nu så väntar jag iaf på att Axelpaxel ska ringa, han tittar på fotboll den busen och den slutar inte förrens vid typ 23:00 så får se hur pigg han är på att prata med mig då. :P
Men mmmhh, var väl inte direkt något annat? Just fan den där listan.. Det står: Vad har du ätit idag?
Baguette med ost och skinka till frukost på skolan
Köttbullar och potatis till lunch
Sockerkaka på hemkunskapen
Tacos till middag
Ja, typ det. Sockerkakan gjorde min dag, gooodaste. ;) <3 Hahahha gud vad intressant.. Aja, slutar blogga för idag iaf.. Tråkar ju ändå bara ut er, så pusshej.

You are the one for me

Helluu allihopa!

Precis skrivit klart min utvärdering på syslöjden och nu har jag inget att göra den närmsta timmen. Jobbigt att vara tillbaka på skolan faktiskt även fast måndagar är riktigt slappa. Sov dåligt inatt igen gjorde jag också, det är förjävligt. Kul att jag dessutom läser en bok där det står hur viktigt det är med sömn och har en pojkvän som också säger åt mig hur viktigt det är. Livet Ä-G-E-R-! yep, så äre.

Aja, ska vara en duktig flicka nu och göra något vettigt. Pusshey!


Mina föräldrar

Idag är det dag tre på listan (egentligen fyra men jaja) och där står det att man ska berätta om sina föräldrar.
Jag är dotter till två underbara föräldrar som heter Ann-Charlotte och Örjan Hansson. Min mamma är 41 år gammal och min pappa skulle ha varit 46 år om han fanns. Min pappa dog när han var 41 år, alltså för 5 år sen. Han dog i cancer och led av den sjukdomen i 3 år innan den tog hans liv. Han avled den 5 maj 2005, alltså 05/05-05.
Jag har aldrig haft några idoler eller så, utan jag har alltid sett upp till mina föräldrar. Båda var med i landslaget som unga, pappa i puckelpist och mamma i pingis. Jag tycker de har uppfostrat mig och min tvillingsyster riktigt bra med mycket kärlek och ömhet. När pappa fanns hade vi ofta familjemys framför brasan och åkte mycket skidor tillsammans hela familjen. Många tycker jag är en väldigt kärleksfull person och det beror dels på att min familj varit så öppen med att visa kärlek till varandra. Jag kramar och pussar min mamma flera gånger om dagen och gjorde detsamma mot pappa och dem gav mig det tillbaka, jag har liksom alltid känt mig trygg med dem som föräldrar.
Pappa tog med mig och Tove ofta på olika aktiviter, oftast sportaktiviteter så jag höll alltid på med någon sport när han fanns. När han dog så tappade jag rätt mycket motivation eftersom det var ju med pappa man gjorde allt sånt med, det kändes trist att fortsätta när han inte fanns där och muntrade upp en. Men sport har alltid legat mig varmt om hjärtat men dessvärre så måste jag bara hitta "min" sport, jag har testat det mesta men ja.. Jag har alltid tappat intresset. Men jag ska hitta något! Så är det bara.
Jag skulle aldrig vilja byta ut mina föräldrar mot några andra, jag är stolt över att säga vilka som är mina föräldrar och vad dem betyder för mig. Jag älskar er mamma och pappa! <3


pappa och mamma! <3

Ska träna!

Hellu, var nyss ute med hunden och sedan drog jag direkt till brandkåren med mamma. Min mamma är ju brandman och de brukar ha någon sorts aktivitetskväll på söndagar så drog dit och tänkte spöa alla på pingis. Tyvärr vågade ingen komma (eller så berodde det på att det är första advent idag) så det var synd. Men aja, nu peppar jag inför gold's istället! Så vi hörs efter det. pusssN.
några från räddningstjänsen

Mys söndag med inslag av illa mående

Helluu!
Min dag har inte bestått av så mycket. Mår ju illa men jag har iaf hjälpt mamma att packa upp alla varor, lekt med hundarna, snackat med Nikki en stund och nu kollar jag på film med Joakim. Skön och mysig söndag helt enkelt! Ska försöka sätta igång med plugget lite smått också.. Mamma nötar just nu jullåtar i högtalarna, rätt mysigt. Skulle vilja tända brasan nu och rulla in mig i en filt med en kopp varm choklad tillsammans med älsklingen. Mys! Jag saknar min tvillingsyrra rätt mycket också, känns ganska tomt utan henne här hemma även fast resten av familjen är här. Alla är här förutom Tove. Nikki, Joakim, mamma, Peter, jag, Nancy och så är till och med Chilla här också. Axel är ju också lite familj så han saknas ju också.. Men aja, ville bara uppdatera lite. Så puss, hörs senare. <3

How do you sleep?

Hellu!
Precis vaknat upp från en förjävlig natt.. Jag har dessutom vaknat på fel sida idag så jag är inte direkt munter. Mår inte ett dugg bra men aja, det ordnar sig. Måste fan plugga livet av mig idag också, känner att jag är grym på det här asså. Men aja, ska inte smitta er med mitt dåliga humör.. Hoppas ni får en fin och härlig söndag! puss.


Hemma från Axel nu!

Heys!

Kom hem från Axel för någon timme sen. Vi kollade på film, dansade, snackade, bråkade om vems musik vi skulle lyssna på i högtalarna och bara myste. :) Det var skönt att få träffa honom, var ju lite mer än två veckor sen sist! Jag fick även se hans träningprogram och ett videoklipp där han gjorde maxtest. Såg hemskt ut! Seriöst.. Tyckte verkligen synd om min lilla nutte. Liksom han hade en sak för näsa så han inte kunde andas genom den, en syrgasmask för munnen, stod på ett rullband med rullskidor och fick åka brantare och brantare tills han inte orkade mer och ramlade. :( Axel ba: "Coolt va?" jag ba: "Nej, hemskt!!!" Han sa dessutom att de tränar ungefär 14 timmar i veckan. Fyfan.. att han orkar! Men, men Axel = Vältränad och det är väl bra? ;)

Men ajaa, tror jag ska sleepa nu. Rätt trött faktiskt! Hann inte att göra den där listan idag, så får göra det imorgon. Men ni får sova så gott allihopa! puss&kram.


Såhär såg det ut när han gjorde det. Men Axel körde rullskidor istället för cykel.
Axel kommer fan bli grym! :o

Eight Below

Just nu på 4:an går en av världens finaste filmer, Eight Below! Ni ser citatet jag har uppe i min header? "You gotta take chances for the things you care about" kommer faktiskt ifrån den filmen. Filmen handlar om en kille som måste lämna sina hundar på Antarktis när det sker en olycka. Hundarna måste försöka överleva där sedan i ett halvår innan de kommer tillbaka för att försöka rädda dem! Otroligt fin film, sätt på 4:an nu om ni vill se den! Här har ni trailern på filmen iaf. Jag älskar verkligen den här filmen! <3


Planer inför kvällen och en fin Disney-låt!

Hallooo!

Ska snart börja göra mig i ordning inför kvällen. Jag mår inte så jättebra eftersom I GOT MY PERIOD, OKEJ?! haha. Pms.. Nej, men det är väl payback från igår eftersom jag hade så sjukt jäkla kul så det här är såklart min baksmälla för det, eller något.

Just nu så är mina planer iaf att käka en god middag, dra ut med hunden (Som jag har fått göra HELA veckan, Tove seriöst kom hem! JAG SAKNAR DIG TWINSISTAAAH! <3 hehe jag var bara tvungen), fixa till mig och sedan dra till min kille Axel i Duved. :) Jag vet inte riktigt vad vi två ska göra men Axel har väl hittat på något. Men ajaa, måste rusa nu! pusshej.

Bara för att jag hade Disney-maraton tidigare idag så får ni den här söta låten! :) Disney är bäst, okej? Låten är iaf jävligt sann om man är förälskad. Lyssna, rikigt fin låt!


Vi är en - Lejonkungen

Lejonkungen i mitt hjärta alltså.. Simba påminner så mycket om min pappa tycker jag! Blir typ alltid tårögd av den här scenen. Jag ser det liksom som att jag är Kiara och pappa är Simba. :') Såå fint. Jag saknar och älskar dig, pappa. <3

Btw.. För er som hört mig ryta som ett lejon IRL, nu vet ni vart jag har lärt mig det. Lekte Lejonkungen typ varje dag på dagis med Tove och Saga när jag var liten så det är därför jag kan och det har suttit i sen dess. Alltid när fröknarna frågade vad vi ville se på för film så sa vi alltid: "LEJONKUNGEN!" haha. ;) Jag älskar Lejonkungen, verkligen stort fan. ;) <3


Mysteriet på Greveholm

Börjar min dag med att kolla lite på "Mysteriet på Greveholm". Jag tycker att de gamla julkalendrarna var mycket bättre än de som görs nu, SVT har verkligen tappat all inspiration. Vintergatan var också riktigt grym! Jag minns verkligen hur man satt bänkad varje kväll framför TV:n för att få se nästa avsnitt. Jag minns också hur rädd man var i slutet av Greveholm när man fick se skelettet, jag tyckte det var jätteläskigt!

Alltså nu på morgonkvisten så ska jag bara chilla och sen så får vi se vad som händer. Jag ska iaf kanske vara med Sarah lite senare idag och på kvällen så är Axel helt och hållet min för några timmar. Jag vet att ni blir avundsjuka men så är det bara. ;) Haha, men aja nuu vill jag fortsätta kolla. Ni får ha en underbar dag iaf, bloggar mer senare! :)
Första avsnittet av "Mysteriet på Greveholm" för er som vill se det! :)

This night was awesome!

Helluu!

Fyfan vilken jävla grym kväll asså, riktigt bra. Seriöst, trodde jag skulle sprängas av glädje för att jag var så himla glad! Ååh, gud. Tack för kvällen asså, behövde få skratta av mig, ni är underbara! <3
Hmm, nu när jag är hemma från Lokalen så ska jag ta lite kvällsfika och sedan gå och lägga mig. Måste ju ladda inför imorgon för då ska man först kanske träffa Sarah under dagen och sedan pojkvännen på kvällen. :) Jag träffade min farbror ikväll också, han sa att han ville att vi skulle följa med till Verbier på skidsemester på Sportlovet. Vi skulle ju dit förra året men det blev inte så.. Men i år så! :) Jag ska dessutom till Vietnam på solsemester i två veckor i februari så det blir mycket resande då! Men nu så ska jag ta att göra kväll iaf, puss på er.

Dra till Lokalen

Heys!
Har precis vaknat upp från en liten tupplur och ska snart fixa i ordning mig lite inför Lokalen och så ska jag käka middag. Försöker just nu att gnugga sömnen ur ögonen och samla mod inför att lämna det varma täcket, det behövs stark viljestyrka alltså! Inget man gör bara sådär eller frivilligt.
Det var rätt längesen jag var på Lokalen så bäst att jag drar dit ikväll. Saknar det lite faktiskt, folket liksom. Mene aja, tror jag är redo nu för att lämna mitt trygga bo! Så vi syns sen alla.

Min första kärlek

Heysan!
Höll nästan på att glömma bort den där listan jag körde! Nu är det dag 02 och där står det: "Min första kärlek"

Ja, alltså.. Vad är egentligen ens första kärlek? Man kan ju känna kärlek till så mycket! Det behöver ju absolut inte vara till en person..? Men jag tror det är det den här listan är ute efter egentligen - Min första kärlek till en person.

De gångerna på dagis och lågstadiet räknas väl inte? Minns iaf att jag blev kär i första ögonkastet i sexårs. Haha gulligt, men aja.. Det räknas väl ändå inte? Hmm.. Min första riktiga kärlek är nog ändå till Axel. Men seriöst, jag vet inte varför jag är kär i honom. Men det är ju så: "Att vara kär betyder att man älskar någon utan anledning" och i mina ögon så är han verkligen den finaste och underbaraste människan jag känner. Oersättlig och ovärderlig!
Jag älskar verkligen dig, Axel Jonsson! <3



Hej, mitt vinterland!

Sådär ja nu har man fixat liftkort, skaffat gran, julpynt, handlat mat, shoppat, träffat Lill-Erik en stund och jobbat! :) Mamma är på lunch just nu så hon lämna mig hemma. Asnice! Måste plugga lite snart faktiskt.. Har ju ngn recension som ska in och två NO-prov ska göras nästa vecka. Så ja, fullt ös medvetslös. Haha, nä men det är riktigt chill asså and I'm lovin'it! ;)
Just nu lyssnar jag på lite jul-låtar och försöker komma in i julstämning! Ska dessutom ta och börja läsa nya veckorevyn och chatta lite med kompisar som är hemma förtillfället, det blir nog awesome. :) Just nu så lyssnar jag på "Hej mitt vinterland! - Carola" Alltså fine, jag är inte ett så stort fan av Carola men hon sjunger faktiskt riktigt bra ändå. Men ajaaa, allt för nu. Pusss.
Många fina vintriga bilder på det här bildspelet också, me like. ;)




Jag och Nancy right now! ;)

Äntligen fredag!

Åh, fredag! Underbara fredag. Vem älskar inte fredagar?
Har stört ont i magen och har sovit sjukt dåligt.. Men har en bok att läsa som verkligen får mig att må bra och en underbar vän som alltid finns där för mig i vått och torrt! Så, varför klaga? ;)
Har inte börjat min prao än för dagen men ska väl snart dra igång den. Ska bara käka lite och fixa lite sen så får väl mamma sätta mig i något sorts arbete. Mamma har lite överseende över att jag mår lite dåligt så det är bra. Men ajaaa, dags att få lite mat i magen! pusshej.

Being in love means you love someone for no reason

Rubrik sann
Just nu så sitter jag och smsar som vanligt och slökollar lite hit och dit på olika sidor. Ska nog kolla på Kenza&Tyra show nu! Juste det är ju nu, så ja det gör vi. Jag har typ varit glad hela dagen men nu på kvällen blev jag riktigt deppig.. Aja, hoppas Kenza och Tyra piggar upp mig! Alltså tänk.. Kenza lever verkligen ett perfekt liv! Hon har typ alla drömjobben. Modell, egen show där hon uppfyller sina drömmar och andras, kläd, sko och smyckes kollektioner, en av Sverige största bloggar, reser mycket, ser bra ut, fått åka på många konserter och träffat på många kändisar genom MTV, har en söt hund tihi, rik, hon har en underbar pojvän och fantastiska vänner! Trots detta är hon bara 19år, helt otroligt. Vem skulle inte vilja vara i hennes kläder liksom?
Aja, nu ska jag kolla på showen, byebye!
Kenza

This feeling's taking control of me

Hey bloggen!
Hemma nu ifrån byn, varit med mamma på IT Åre AB hela dagen och gjort ekonomiska jobb. ;) Sedan så fikade vi och sedan gick vi runt på byn och kollade på kläder tillsammans med hennes vännina Crissie. Jag fick en varm kappa av henne dessutom också. Varför jag fick den var för att hon hade fått den i svart istället för brun och så tänkte hon att hon kunde ge bort den istället och jag behövde en kappa så då fick jag den. :) Awesome!
Men aah, nu snart så ska jag få träffa min förlorade broder som varit bortrest i typ två månader. Så det ska bli kul! Han lär vara superbrun. Så nu ska jag hjälpa mamma med maten och sedan dra ut med min hund (får fan gå ut med henne varje dag nu när syrran är borta) och frysa ihjäl. Så vi hörs sen!

Presentera mig själv

Dp kör vi igång med trettiodagars-listan då! På första dagen så stod det: "Presentera mig själv", så ja nu får jag köra i vind!
Mitt namn är Lina Hansson och jag har bott i Åre i hela mitt liv. Jag föddes på Östersund BB den 9 December klockan 22:57 tillsammans med min tvillingsyster Tove Hansson som ständigt varit med i mitt liv. Jag har aldrig levt livet ensam, jag har enda sedan starten haft ett syskon och en nära vän vid min sida. Jag gick på dagiset Sittpigan och sedan Filuren. Jag har så många minnen från filuren, som den gången när vi trodde det var översvämning på dagis, alla gånger de var tävling ut till att få en gunga, alla teatrar vi gjorde och alla gånger man sa "Se upp i backen, annars får du tusen hål i nacken!" när man åkte ner för ruschkanan. Jag växte iallafall upp i Ullån de första åren i mitt liv. Jag trivdes där tillsammans med min underbara familj och grannarna gjorde en alltid på glatt humör. Minns alla gånger jag, Tove och Johannes lekte tagen i det huset, minns också att Tove och jag gjorde kullerbyttor ner för trappen (galna barn, nog därför jag blivit som jag har blivit) och alla våra gömdställen där vi gömde våra nappar. Jag bodde där tills jag var sex år gammal tror jag innan vi började bygga vårt nuvarande hus men innan vi flyttade in i det huset, bodde vi på två ställen innan.
Den första flytten blev till Solbringsvägen precis granne med våra kusiner Saga och Ebba, Mattias & Amanda Rönngren, Robin Saletti och bröderna Westerlind lite längre ner. Jag har många minnen härifrån och jag minns verkligen alla dagarna vi lekte tillsammans på "den stora ängen" som vi kallade det. Andreas och Rickard var tjuvjägare och jag, Saga och Tove var fridlysta leoparder. Hahah! Jag minns också att Tove, jag och Saga klöste sönder Andreas och Rickards tröjor med vårat vilda lekande och de kedjade fast oss i staketet som straff. Jag minns också att det var hemma hos bröderna Westerlind jag klarade att göra en frontflip och landa på fötterna för första gången, snacka om att jag var lycklig då. Jag kommer ihåg också hur taskiga jag, Tove och Saga var mot stackars Ebba. Hon fick aldrig vara med oss och leka. Vi gillade att leka med hästar, hundar, dinosaurier och ja alla möjliga sorters djur medans Ebba föredrog att leka med Barbies och dockor vilket vi avskydde. Jag kommer heller aldrig att glömma att jag, Tove och Saga hade en hemlig plats inne i skogen vid "den stora stenen" som ingen annan fick vara på än vi.  Jag trivdes verkligen uppe vid solbringsvägen men snart skulle vi flytta igen.
Vi flyttade till Granbovägen och bodde där någon jul. Vi var tvungen att sälja våra två kaniner som vi hade skaffat och bara haft i några månader. Tove och jag verkligen storgrät när pappa åkte iväg med dem där två kaninerna, Niccy och Skrotis. Jag minns inte så mycket från Granbovägen faktiskt.. Minns att jag tappade som mest tänder där iaf. Tove och jag stod typ framför spegeln och försökte dra ut tänder, haha. Minns också att jag gjorde många slingor när jag bodde där i alla möjliga färger. Men annars så minns jag inte så mycket..
När jag var runt 7år så flyttade vi in i vårt nuvarande hus. Jag trivs verkligen i det här huset och minns alla gånger jag, Tove, Jens och Tobias lekt tagen här sommarna igenom och vi hoppade jämt studdsmatta. Jag och Tove lekte fortfarande mycket med Andreas, Rickard och Joakim Westerlind under den här tiden och så lekte vi rätt mycket med Nico och Leo. Jag och Tove lekte nästan bara med killar när vi var små.. I skolan lekte vi kanske främst med tjejer men på fritiden så var det nästan alltid med killar. Jag minns också att vi var ute och cyklade ofta tillsammans! Fram och tillbaka på byn. Vi hade dessutom ofta vattenkrig och jag minns att i en helvecka så fick vi testa att ha en hundvalp. Det var en Alaskan Husky (slädhund) och vi döpte honom till Rejk och det heter han fortfarande. Jag tror han är 8år gammal nu, längesen jag träffade honom! Under mina första vintrar så åkte vi skoter och pimplade ofta. Vi åkte även på semster väldigt ofta på vintrarna, Thailand minns jag främst då jag och Tove fick mata och rida elefanter och hålla i tigerungar. Det finns mycket mer att berätta såklart. Men jag tror ni inte orkar att läsa en självbiografi, eller hur?
Jag var iaf ett väldigt lyckligt barn under de första tio åren i mitt liv men sedan så rasade allting. Min älskade pappa dog i cancer och jag hade inte motivation till något längre. Jag blev väldigt olycklig. Jag älskade att gå till skolan innan men i 4:an och 5:an tyckte jag det var ett rent helvete. Jag ville inte vara där och mådde psykiskt dåligt. Min pappas död förändrade min livsuppfattning och jag har aldrig blivit samma tjej som den dagen min pappa gick bort. Sorgen sitter fortfarande kvar och svider, dag ut och dag in. Jag slutade att lita på folk och blev väldigt reserverad. De var verkligen två riktigt jobbiga år i mitt liv men allting blev bättre sedan när jag började i Duvedskola.
Första året i 6:an blev jag rätt lycklig igen men det var ändå svårt. Man skulle börja hitta sig själv igen och det var tufft. Vad var rätt och vad var fel? Jag älskade iaf att få umgås med de äldre eleverna. Jag har alltid varit en sådan person som älskar att vara med äldre och har alltid sett upp till dem. Så mitt självförtroende började byggas upp igen. Det året jag gick i 6:an var riktigt bra, finns inget jag riktigt ångrar det året.
I början av 7:an så fann jag kärleken. Jag trodde aldrig att han kände likadant för mig, men det gjorde han. Jag blev alltid helt varm i hela kroppen och supernervös när jag såg honom och jag var verkligen helt blixtförälskad. Honom måste jag bara ha tänkte jag! Han fattade nog tycke för mig när han såg att jag var rätt bra på idrott, främst när vi spelade pingis på rasterna och på Elevens val. Det var Axel Jonsson jag hade blivit så kär i. Han gjorde verkligen så mitt liv vände sig helt! Jag blev verkligen lycklig den dagen då det blev han och jag. Jag kände verkligen att livet var värt att leva och att jag ville vara med honom i resten av mitt liv. Ren kärlek!
Året i 7:an kommer jag verkligen aldrig att glömma, ett utav mitt livsbästa år. Jag och Axel gjorde dessvärre slut i slutet av 7:an. Jag blev jätteolycklig igen och tyckte allting var jobbigt. Jag blev stöddig, sa taskiga saker till alla i min omgivning och ville bara vara ifred. Jag mådde jättedåligt i 6 månaders tid innan jag och Axel blev ihop igen. Vi förstod att vi fortfarande var kära i varandra under en resa till Norge med Lokalen och sen dess har vi varit tillsammans och jag är så lycklig över att jag har honom ändå. Han är ljuset i mitt liv!
I början av 8:an gjorde jag dessvärre allting för att få tillbaka honom. Jag började utnyttja andra killar för att komma åt honom, I know I was a bad girl men jag lyckades! 8:an rullade väl sedan på riktigt bra. Jag älskade att vara med alla 94orna och jag hittade en soulmate. Han var Axels bästa kompis och sedan blev han också min. Jag och Marcus hade alltid roligt tillsammans vilket inte alla uppskattade eftersom jag var ihop med Axel. Ingen förstod att jag och Marcus bara var bästa kompisar. Jag är fortfarande rätt arg över att ingen människa kan förstå att man kan ha en killbästis och en pojkvän. Visst, fine.. Jag och Marcus var rätt tighta men vi var verkligen BARA vänner. Men dessvärre slutade vår vänskap i en tragedi i slutet av 8:an och sen dess har vi gått skilda vägar. (Som ni ser har jag nästan alltid haft killkompisar i mitt liv så det var verkligen jobbigt för mig att jag inte fick ha det uppe i tonåren pga rykten och skitsnack men aja, life goes on)
För några år sedan så fick jag dessutom en ny familj i mitt liv - Nikki, Joakim och Peter. I början var det tufft men sedan blev det bättre. Vi trivs nog rätt bra tillsammans ändå och har roligt ihop! Jag orkar inte gå in på allt vi har gjort tillsammans. Men mycket resande iaf! Mallorca, Cypern, Rhodos, Cypern igen London.. M.m! :)
Nu är vi här i mitt liv! 9:an.. Vad ska jag säga om 9:an då? Jag har mina vänner som jag älskar och jag trivs med dem men jag saknar ibland 94orna så det gör ont! 9:an har hittills varit ett riktigt tufft år. Nu ska betygen sättas och allting är bara en kamp. Men det är bara ett halvår kvar nu tills jag får börja ett nytt liv, vilket jag längtar efter. Visst, jag älskar mina klasskamrater och det kommer bli jobbigt att skiljas ifrån dem. Men ändå.. Jag vill ha en ny vändning i mitt liv, en ny start och en ny början. Jag längtar!

Okej, det finns hur mycket saker som helst jag inte nämnt i det här texten.. Men ja, man kan inte få med allt så.. Det här får räcka!


När Claudia Galli pratade om kärlek i P3 i somras!

Här kommer ett inlägg som jag la upp på min förra blogg. Det är hur Claudia Galli som var med i radioprogrammet P3 i somras ser på kärlek. Jag tyckte hon hade en riktigt bra bild på det. Så lägger upp det här inlägget igen nu i den här bloggen! Enjoy.
"Men visst är det fantastiskt härligt i början av en relation? Man träffar någon. En människa som triggar dig och får dig att le och om allt stämmer så fallar du, handlöst. Glädje blandas med rädsla som blandas med passion och så går det runt så i en period.

Den första tiden är magisk! Man vill leva och andas genom en annan människa, man vill bjuda in han i ens värld och komma på besök i hans. Det är mycket den första tiden.. "Vem är jag och vem vill jag vara inför honom?" För i början har man faktiskt en chans att helt och hållet vara den man vill vara och sen börjar relationen på riktigt!

Man hittar varandras roller, man lär känna varandras vänner, planera framtiden och så småningom kanske man flyttar in i ett gemensamt boende som blir tryggheten. Livet rullar på och man vet vart man har varandra. Förhoppningsvist.. Man skrattar ihop, man upplever saker, man bråkar, man kompremissar, man är mer kär och man är lite mindre kär men man hittar alltid tillbaka på något sätt. På något sätt så knyter man ihop trådarna och allt blir som vanligt igen, man får det att fungera.

Men det här är faktiskt en av det sakerna som jag tycker är häftigast med relationer. Att TVÅ människor, TVÅ helt olika individer kan leva ETT liv tillsammans. Jag tycker det finns något extremt häftigt med att man kan älska någon. Liksom sin familj väljer man ju inte men dem lever man sitt liv med mer eller mindre iallafall. Men så möter man en partner, en person som ska finnas i ditt liv föralltid! Eller för en viss tid kanske men oavsett så är det en främmande människa som du väljer, bara det är otroligt romantiskt. Tänk att det funkar så.. Du väljer din partner och han/hon väljer dig. Ni båda är utvalda av varandra, bara det är magiskt."


Bild på Claudia Galli :)

Trettio dagars lista

Jag tror jag ska köra igång med den här listan som typ alla bloggare har börjat med. :) Så börjar med den imorgon! Sweet. ;) <3 Det är en trettiodagars lista som jag ska skriva varje dag och det jag ska skriva om står härnere, så enjoy. Börjar imorgon som sagt!

30 dagars listan:

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek 
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag 
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän 
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag? 
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta 
Dag 25 – En första 
Dag 26 – Mina rädslor 
Dag 27 – Min favoritplats 
Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


Den som älskar dig lämnar dig aldrig

EYEYEyeeyeeyeyEYeyeye!
Ja, hey! haha. Nä men serri. Åh, så glad just nu tack vare en person. You made my fucking day! :') Du vet vem du är. Mennnnnn, alltså.. Måste bara säga att min plattång e grym alltså! den sliter typ inget på håret och gör det jättemjukt och lent! love it. Meen aah, nu börjar typ alla i familjen här att göra kväll. Ska väl också ta att göra det. Krypa ner under täcket med ngn bra tidning och kolla på TV typ. Imorgon blir det ett träningspass tror jag och massa jobb. Så måste ha energi för det asså, haha. ;) Min kille säger alltid: "Lina du måste minst ha 9 timmar sömn annars ökar risken för att bli sjuk med.. vad vare han sa.. aja, massa procent. typ 300%." Så jaa, för att vara en dutti flickvän måste jag sova snart. ;) kmr nog inte gör't men haha. Skriver det så det ser snyggt ut.

Men jaaa, uppdaterar kanske mer senare.. Vi får se, annars så får ni ett godnattie nu.
Sov så gott alla! :) <3
haha typ ja o Axel.. han sover tungt medans jag vill vara vaken o ha kärlek ;) <3

I can see clearly my love is not blind

Heyss!
Hemma från middagen nu. Vi åt iaf på Werséns och det var väl trevligt. :) Jag och Nikki försökte dölja så gott som vi kunde att vi smsade med olika personer, hahaha. Men vi smsade bara i början och slutet av middagen. :) I större delen av den var vi sociala alltså.
Nu så ska jag chatta, chilla och kolla på TV resten av kvällen. Skitnice! Så pussN.
me tonight

Ska på middag!

Heysan!

Just nu väntar jag på att familjen ska bli klar inför middagen. Det är jag, Nikki, Peter, mamma, Gullan och Peters pappa Bengt som ska på middag. Vart vet jag inte ännu men snart så. :) Ska plocka ner min disk till köket nu.. Efter middagen så blir det kanske Lokalen, får se.. Längesen jag var där nu men det är pågrund av allt plugg vi haft. Men aja, vi syns sen bloggen! :) Snabb uppdate bara.


Bild på Nancy förra vintern!

We do everything for a reason

Heysan bloggen!

Ska snart på middag med familjen så innan det ska jag hinna välja ut kläder och duscha. Mitt hår ser ut som crap så måste verkligen tvätta det! Så ja.. det är väl det som händer i mitt liv just nu, kort och gott. Seriöst, när jag var ute med Nancy nu nyss.. Det var rent självmord! Halkade 9487598467346 gånger och Nancy stod där bara som ett fån, hata henne. Hennes fel alltihop! haha. Men aja, nu måste jag rusa!

When I first saw you smile at me, I didn't die.
But I will love you every day.
 


It is a hard thing to fake a smile when I feel like I am falling apart inside

Heysan!

Sitter här och smsar för fullt och ska snart ut med Nancy. Hoppas verkligen det inte är för kallt ute! Men aja, dags att sätta på sig ytterkläderna och dra ut. Funderar på att ta med mig oboy eller något medans jag är ute, fett mysigt ju. :) Måste verkligen se till att ladda min ipod, hittar aldrig ngn laddare och när jag väl gör det hittar jag inte ipoden. -.-' Sjukt irritersamt! Mene jag har fett lust att åka och se den nya Harry Potter filmen i Järpen, ska fråga ngn som kanske är sugen på att se den med mig. ;) Filmerna är ju asbra men har dessvärre inte läst ngn av böckerna, heha. :) Men ajaaa, nu ska jag dra ut! Puss.


Min önskelista

Min önskelista för både min födelsedag och julafton:

En systemkamera - Dessvärre vet jag inte riktigt vilken ännu, men Joakim verkar hittat något bra i Thailand. Jag vet typ annars vilken jag vill ha kanske men Peter tycker jag inte ska ha en sådan eftersom den är rätt biffig. Haha, men jag är mest ute efter att fotografera riktigt grymma bilder. Storleken på kameran spelar inte riktigt någon roll då.

Pengar - Ja, vem är inte ute efter det?

Kläderna och skorna som jag visade för ett tag sen - Ja, för er som läste min blogg för en månad sen vet vad jag pratar om. Den mysig ull-tjocktröja har jag dock redan fått (Fast en annan variant från Abercrombie and Fitch), UGGs och skinnvästen. Men så sugen på att införskaffa resten också, främst den vita söta juliga tröjan. :)

Min älskling på min födelsedag - Förra året så firade jag min födelsedag hos honom och det var underbart. I födelsedagspresent av honom fick ett glashjärta i rosa. Den ligger ovan för min säng nu och vakar över mig medans jag sover, en påminnelse om våran kärlek. :) Jag minns så väl när jag fick det.. Blir helt varm inombords av tanken.

Få göra om i mitt rum - Jag har levt i det här tråkiga rummet så länge nu! Jag vill ha ett mer personligt rum. Stora fina tavlor.. Jag vill ha en stor fin tavla på min hund Nancy iaf. :) Jag har inte hunnit fantisera så mycket än om hur jag vill ha det. Men jag vill definitivt ha förändring! Så avundsjuk på Sarah och Ronja som gjort om sina rum så fint. Jag vill också!

Nya hörlurar - Något man alltid behöver och har i behov av, helt klart. Vi både ha såna där små man bara sätter i öronen och såna där stora hörlurar som täcker hela öronen. De ser så snyggt ut med en fin mössa på och sedan lurarna. :)

Någon bra bok, t.ex den nya Gone-boken - Jag älskar faktiskt att läsa och jag har fastnat för en bokserie som Tove visade mig. Den heter Gone och ska komma i 7 delar. Så här lyder baksidan på första boken: "På ett ögonblick försvinner alla över femton. Bilar kör av vägen, spädbarn ligger ensamma i sin vagga och plötsligt fungerar inte telefonerna, Internet eller TV. Det finns ingen hjälp. En helt ny skrämmande värld möter de övergivna barnen och tonåringarna. En värld utan vuxna och där laglösheten träder in. Där maten för dagen blir en kamp och där de starka ställs mot de svaga. Förtvivlat försöker de ungdomarna komma på gåtans lösning. Men tiden börjar rinna ut för Sam, han fyller snart år och när man fyller femton så försvinner man." Spännande eller hur? ;)

Kommer inte på något jag önskar mig mer just nu..
Men det där får duga så länge! :)
 





En månad kvar nu till julafton! ;)

I need to find something that makes me happy, no matter what it is, just something to burn for

Det är väl det som saknas mest i mitt liv just nu.. Att ha något att brinna för. Jag har testat på det mesta inom sport iaf, freestyle, slalom, badminton, pingis, fotboll, innebandy, skridskoåkning, ridning, gymnastik, paddling, puckelpist, längd, simning, inlines m.m! Dessa grejor har jag någon gång i mitt liv hållit på med för ett tag eller en längre period. Jag tappar dessvärre alltid intresset, det är inget som riktigt fastnar. Jag avundar verkligen personer som brinner för något. Jag vill också det!

Just nu har jag börjat fatta tycke för att göra film och fotografering riktigt ordentligt. Men har dessvärre ingen bra kamera för det ännu men snart så hoppas jag. Fyller år om typ två veckor och det är exakt en månad kvar till jul så man kanske får ta att önska sig en. :)

Men jag vill ha någon sport i mitt liv också.. Sport har jag alltid tyckt om! Men vet dessvärre inte vilken som är favoriten. Jag tycker om de flesta men det finns ingen jag riktigt vill satsa på. Just nu funderar jag på SkiCross men vet faktiskt inte.. Jag vet ju inte hur bra jag är på det men skulle vara kul att testa. Jag tycker om att hoppa på skidor och fart. Så det kanske är något för mig? Ska snacka lite mer med Malou om det iaf, hon är ju typ pro på det. :) Men de kanske tycker det är jobbigt om en nybörjare plötsligt kommer? De har ju ändå hållit på en hel säsong innan? Men aja, ska snacka lite mer med henne. :) Hon har ju sagt att hon skulle tycka det var roligt med fler som började. ^^

Men aja, nog med tankar om det här för i natt! Puss&kram alla.

skicross?

We can make it ...together!

Helluu!

Ska strax gå och lägga mig men imorgon får jag sovmorgon så det blir skönt! Snackade med älsklingen för en stund sen i telefon, det var ganska skönt men det är också rätt frustrerande att inte kunna vara med honom. Men aja, vi klarar det ...tillsammans.

Men nu ska jag föra över lite bilder och musik på min ipod respektive mobil och därefter sova! Ska dessutom chatta lite med en liten busig vän till mig, det kan bli farligt. ;) Men aja, pussN.


Gick ut iaf!

Shoohey!
Jag gick ut med min hund iaf, det fick bli så. Tog till och med den långa rundan med henne, credz to me. Det var inte så kallt som jag trodde att det skulle vara ute heller så det var väldigt skönt, det var rätt roligt att vara ute med henne dessutom. Alltså jag måste verkligen börja leva upp till att jag är en norrlänning, har fan släkt från Kiruna?! Det kallaste stället i hela Sverige typ. Sen så kommer min pappa från Jämtland, precis som mig. Så liksom? haha, borde ha det i generna.
Men men, nu blir det till att läsa Solo, Veckorevyn och kolla lite TV! ;) Awesome. Men pusspåer.
Kenza och Armani är så söta på den här bilden! :) <3

Någon som vill gå ut med min hund?

Heysan, finns det någon som vill gå ut med min hund åt mig? Hon är en blandras mellan Border Collie och Finsk Lapphund, 3,5 år gammal, ungefär 35cm i mankhöjd och lystrar till namnet "Nancy". Hon tycker nästan om all sorts mat och är en väldigt social, busig och kärleksfull hund. Hennes färgteckning är svart och vit, den svarta färger finns främst på hennes rygg, huvud och svans och det vita på hennes kropp befinner sig på magen, halsen och svansspetsen. Hon är nästan aldrig aggressiv, har aldrig bitit någon (bara nafsat) men jag tror att hon tror att slicka eller visa puppyeyes är metoden för att få sin vilja igenom, vilket självfallet är bättre än att bitas.
Hon är som sagt väldigt social, gillar att bli klappad och sitter helst så nära en det bara går och det vill säga är nästan i famnen på en även fast hon är en medelstor hund. Det finns inte direkt några problem som helst när man är ute med henne, ibland så vill hon inte lystra till sitt namn så för att vara på den säkra sidan rekommenderar jag koppel till den oerfarne av denna utgång med Nancy för första gången. Det finns inte så många problem när hon träffar andra hundar, antingen skiter hon totalt i dem, kollar lite nyfiken eller hälsar glatt. Hon kan bli busig mot hunden men hon blir nästan aldrig aggressiv om inte den andra hunden visar aggressivitet. Nancy är i stort sätt väldigt väluppfostrad.
Någon som vill gå ut med henne åt mig för idag? Jag mår inte speciellt bra idag men måste ut med henne. Hör av er vid eventuella intressemål.
Nancy i egen hög person! Någon? haha.

Längtar till när skidsäsongen sätter igång på riktigt!

Hellu bloggen, har inte pallat blogga något idag. Har typ varit lite sjuk och så.. Men nu ska jag och mamma dra och köpa "gottis" på byn och mysa ner oss framför TV:n, det blir nog gött. Men ajaa, ha det så bra allihopa.. Bara en liten snabb uppdatering, pusshey. ;)
Haha Sarah kmr döda mig, men haha längtar fan till när skidsäsongen börjar på riktigt! Visst, några liftar är öppna men ändå.. Längtar speciellt till april-skidåkningen. Så varmt då så man knappt behöver ha något på sig. ;)

Min morgondag, hur Tove har det och julkänsla!

Heysan bloggen!
Ska nog snart gå och lägga mig tror jag.. Varit en riktigt slappt dag idag men imorgon blir det hårdare tag. Först ska jag jobba asset av mig och sen göra det en till gång fast på ett pass på Gold's. ;) Men det blir nog sweet att få bort lite fett. Snackade med syrran i telefon nyss förresten, hon verkar ha det bra därborta på i Malmö. Hon är tydligen enda tjejen i Marcus klass! Hahah, men det är nog inte så konstigt när det är ett skateboard-gymnasium. Men Tove flirta inte för mycket med alla grabbarna nu! ;) Killarna applåderade iaf av glädje när hon kom in i klassrummet, gulligt! Hon berättade även att det går även danskar och norskar på skolan så det är lite coolt. :) Tove är ganska bra på båda språken men det kan ju vara lite svårt att förstå ibland. Men hon verkar ha kul iaf vilket är bra! :)
Just nu så lyssnar jag på "All I want for christmas is you" och söker runt på skidvideos! :) Jag har verkligen fått in julkänslan nu, men den kommer försvinna nog direkt när jag slutat lyssna. :c Men ajaa, har inge mer att säga för tillfället. Pusspåer.
Favorit julklippet på freeride.se är såklart med thom8 <3

Vamos a la playaa!

Den här videon får mig att vilja åka skidor, stört sköna grabbar! ;)

Varit ute med hunden

Heysan, nu så har jag precis varit ute med min vovve! Aldrig mer säger jag bara. SVIIIINKALLT! Seriöst. Jag rekommenderar inte att gå ut iaf och jag som tyckte jag hade klätt mig rätt varmt, fan asså. Men ajaa, nu ska jag kolla runt på olika gymnasium tror jag. Öppet hus i Östersund snart ju och jag kanske ska dra dit med Sarah och checka läget. Jag tror jag ska spela lite PS3 eller Xbox 360 elit ikväll också, fett längesen jag gjorde det men det beror dels på att jag inte tycker att vi har några roliga spel direkt. Men aaaja, tja på er. ;) <3

Me innan jag drog ut
ahah, så ser det ut om man drar på sig luvan.. Lurvigt! :P
prettyrååå

All I want for christmas is you!


Min granne Lilian

Hey!
Precis kommit hem och just grejar mamma med något jag inte kan hjälpa till med så har rast så länge. :) Men vi var iaf och åt på Bahnhof  Café och snackade rätt mycket, tycker om att prata med mamii. Vi träffade dessutom Sarah där som praoade hos dem. :) Trevlans. Innan vi drog hem så gick vi till Kicks och köpte lite smink och nu är vi hemma.
När vi kom hem så såg vi våran granne Lilian gå iväg från sitt hus. Då tänkte jag och mamma: "Nu har vi våran chans!" Det är så att vår granne är lite konstig och verkar må dåligt, hon har 7 stycken lappar uppsatta på ett utav sina fönster där hon har skrivit olika saker. Så vi passade på att gå dit och kolla. Det stod typ "Dagarna går, åren går men helvetet består!" på en lapp och sen var väl de flesta lapparna om ungdomshuset som hon bor granne med. Hon tycker de är jobbiga och vill bli av med dem tror jag. Sen tror jag det stod att hon hör röster i sitt huvud, tappat talförmågan och bara mår allmänt dåligt..? Skitläskigt! Alltså vi i grannskapet måste verkligen se till så att hon får hjälp, det är fan synd om henne.
Men aja, nu ska jag kolla vad mamma har för sig. Pusshey!

Har rast från min prao

Heysan, har just nu rast från min prao. Jag praoar hos mamma så är hemma större delen av tiden, hon jobbar som ekonom och brandman. :) Så nyss gjorde vi löner och fakturer, gick rätt bra. :) Men nu ska jag chilla och sen så sticker jag och mamma in på byn och käkar. Riktigt skön dag! Hoppas er också är det, uppdaterar mer senare. Pusshey!
Dålig cambild, men det är riktigt fint ute iaf!

Pay the price for your betrayal!


Nya kategorier!

Heysan bloggen!
Jag har gjort lite förändringar i bloggen, 9 nya kategorier så det ska bli lättare för både er och mig att hitta allting. Dessa kategorier ska bli uppdaterade ofta så ni har roliga saker att läsa. :) För nu i Novembermörkret så kan tristessen lätt smyga sig på och då vill man ha något att läsa kanske? Så jaa, jag hoppas ni tycker det här blev bra! :) Puss på er.
OBS, inte min hand.

Want you to make me feel like I am the only girl in the world!

Shohey kom nyss hem och nu så ska jag bara chilla resten av kvällen tror jag, är rätt trött. Blev fett lycklig idag när jag blev bjuden på smörgåstårta! Det är fan asgott, that made my day haha och en till grej också! ;) Men aja, en liten update från min sida, hoppas er dag också varit bra. Pussar!
sann låt

Vakna upp till en skön låt och känner mig piggare än någonsin!

Hallooj!
Typ första gången jag vaknar någorlunda tidigt (klockan 10:00) och pallar kliva upp på en helg. Det berodde nog på att jag vakna upp till låten "Dj got us falling in love again - Usher ft Pitbull" och så var jag bara ovanligt pigg idag! Jag brukar alltid ligga och dra mig till 12-13:00 på helgdagarna. Men nu så måste jag duscha och fixa mig innan jag åker iväg till en kompis på äventyr. Det blir nog roligt! :)
Men jaa, bäst att jag skyndar mig.
Ni får ha en underbar dag allihopa! puss.
"Yeah baby tonight
The DJ got us falling in
Love again

So dance dance
Like it's the last last night
of your life life
I'mma get you right"



Varit med Sarah!

Heysan, kom precis hem från Sarah. Var hos henne i typ tre timmar och bara snackat om allt mellan himmel och jord så det var riktigt skönt. Du är så fiin vännen! <3 Hon ringde runt 20:00 och jag drog dit runt 21:00 och sen så drog jag hem lite över 00:00.. :) Tove ringde dessutom när Bullet for my Valentine spelade låten "Your Betrayal" på konserten. Det var svårt att höra men det verkade sjukt grymt ändå! Tove riktigt glad tjej där. Men aja nu så ska jag gå och lägga mig, ni får sova så gotteligott allihopa! puss.
Ironisk bild. Sarah = Rödluvan och Lina = vargen ;)

Dagens...

Jaa, eftersom jag inte har något bättre för mig just nu så kör vi en liten dagens..
Dagens bästa: Oboy i sin heligaste benämning!
Dagens sämsta: Att det är galet kallt ute och att min hund måste vara ute och göra sina behov så att jag får lida av antingen kyla eller skuldkänsla om jag inte går ut. 
Dagens onödigaste: Att jag inte har lust med något.
Dagens roligaste: Alla roliga jävlar på ett forum som alltid får mig att skratta.
Dagens humör: Glad men också lite deppig
Dagens telefonsamtal: När Axel råkade ringa mig av misstag så jag kunde agera tjuvlyssnarN i någon minut eller så.. ;)
Dagens kläder: Jeansleggings, Linne och min mysig tjocktröja från Abercrombie and Fitch
Dagens jobbigaste: Gå ut med hunden i kylan, helt klart!
Dagens längtan: Till imorgon för då ska jag till en kompis. :) 
Dagens vill ha: En person

Jag förstår mig inte på min hund..

Heysan bloggen!
Har precis varit ute med hunden, förstår inte varför hon vill gå ut för ibland. Det är ju svinkallt! Hon typ springer runt, slänger sig i snöhögarna, rullar sig och tycker livet är underbart medans jag står och huttrar, önskar att hon kan göra sina jävla behov snabbt och tänker bara på att få komma in och ta en kopp varm oboy eller något! hahaha. Fysatan!
Men nu är jag inne igen vilket är skönt. Vi har inte riktigt tagit ner alla våra vinterkläder heller så det är därför det är så svinigt kallt. :( Men nu så ska jag och Nancy gosa här hemma och sen så får vi se vad som händer ikväll. :) Loko kanske eller vara med ngn kompis. :) Men ajaa, hare bäst! <3

Godnatt alla, sov så gott!

Heysan!
Ska strax gå och lägga mig. Myser med min söta hund och chattar med en underbar vän. Men mina ögon håller på att slockna nu, jag har tagit av håförlängningen och linserna. Ska bara borsta tänderna och tvätta bort sminket! Sedan så drar jag och vovven mot sängen, mys. Men ni får sova så gott allesammans! Puss på er.
En godnatt från mig och Nancy! <3

Tears don't fall live!

Haha, såhär kommer det se ut när min lilla tvillingsyster ser Bullet for my Valentine live, rätt häftigt ändå! :) Hoppas du kommer ha det roligt syrran när du ser ett av dina favoritband.

Sunes sommar!

Hahahaha, kung "Har du hår på snoppen?" dog. Så jävla rolig och jobbig unge. :D

Ska jag ta bort bloggen eller inte?

Tror det säkerligen finns folk därute som inte tycker om min blogg (Ni som h8ar kan sluta läsa den) och folk som gillar den. Ni som inte gillar den, vad skulle ni säga om jag tog bort den? :) Blir ni glada då? Funderar faktiskt lite på det men eftersom jag gillar att skriva så gör jag inte det. Men haha, vad ska jag göra..? Aja, ska fundera ett tag till iaf..
Me right noowrååå! :) mysklädd

en såkallad uppdatering från mitt liv

Heysan bloggen!
Precis skrivit klart min filmanalys. Hahah, kom precis på att man egentligen hade till på söndag på sig och inte till idag. Jag ba: "Fan då, fredagen förstörd.." hahaha, men nja det är väl skönt att den är klar om man ska se det positiva med det hela då! Men aja, ingen hemma så det är nice! Jobbar alltid bättre då. Nu ska jag göra kvällsfika och kolla om det är något roligt på TV eller sätta på en film. Jag har förresten linser i ögonen just nu! Gud vad mycket bättre jag ser då! Allt blir mycket tydligare och skarpare, liksom "en helt ny värld" hahaha. Jag typ vägrar linser/glasögon, jag vet att det inte är bra att jag gör det men haha pallar inte.. (a)
Men aja, uppdaterar er väl mer senare! Nu ska jag ha mitt kvällsfika, min överviktiga kompis till mage ropar efter mat! hahaha nerå, gillar att driva med mig själv. :P
ser typ skeptisk ut
trött?
efterbliven

Tre låtar av det bandet Tove ska se på konserten!

Spola fram till 1:20 så börjar de sjunga!
Min favorit låt som är gjord av dem!

Ååååhh freedom!

Shoo bloggen!
Äntliligen är det helg, fysatan vad nice! Nästa vecka är det prao hela veckan dessutom så det blir chill. Ska vara med mamma hela veckan faktiskt så det är awesome! Marie och Johannes kom precis nu och hämtade Tove, hon ska ju åka till Malmö och se på Bullet for my Valentine, bo hos en kille som heter Marcus och praoa på ett skategymnasium. Haha, Tove kan inte ens skata men hon hittade inget annat, men det blir nog roligt för henne att få lära sig något nytt, träffa nya människor och hon kommer nog dessutom att få fotografera en del också. Så det blir nog roligt! :) Hon ska ju få se ett av sina favoritband dessutom. Glad tjej!
Åh, det gick jättebra på idrotten idag tills jag fick skitont i magen! Helt plötsligt..? Det kändes typ som mensvärk. Jag tror det beror på min inreblödning jag har men den ska inte göra ont typ? Så vettefan vad det är för fel på mig! Det gjorde så jävla ont.. Led verkligen som något jävla djur. Fysatan vad ont det gjorde! :( Men nu så ska jag fixa i ordning lite FF här hemma. Mamma och Peter är borta och Tove åkte ju nyss så det är bara jag och Nancy hemma, stöööört. På med superhög musik och bara njuta! ;) Men måste faktiskt plugga lite ikväll men haha, det tar vi sen. :) Men ajaa, höres allesammans!



Sitter på svenskan

Heye!

Just nu så sitter jag på svenskan med Hampus + alla andra. :P Vi borde egentligen göra filmanalys men alla sitter på facebook och spelar Robot Unicorn Attack. Haha, vad kan man förvänta sig av oss? (a) Nä men.. Hampus får typ springa runt och hjälpa alla för alla är så otekniska :P KOM IGEN HAMPUS! hah. Vi har iaf en jättejobbig dag idag, sex lektioner. :( Svenska, engelska, matte, franska, SO och idrott. Kill me! :c Nätverkskabel någon? Nä det ska vi inte driva om men aja. (a) OND! Men nu ska vi fortsätta vara busiga och spela RUA. Aja, byeeeh. ;) <3


Vill att det ska bli lördag! <3


Godnatt alla sötisar därute!

Nu ska jag sova! Ni får sova så gott allihopa så ses vi imorgon. Jag är riktigt trött nu, imorgon är det sista dagen på skolan på en hel vecka, hur skönt? FÖR SKÖNT! Fler bilder från min mobil kommer imorgon kanske. ;) Men aja, vi hörs. SovBästDrömMest and wake up happy! ;)<3


Bilder!

Tänkte visa lite bilder jag inte har lagt upp på bloggen tidigare som är tagna med min mobiltelefon. Vissa är lite konstiga och vissa är fina! Några bilder är från London, några från skolan och några från min fritid. :) Men aja, enjoy!


När vi åkte in till Östersund för att besöka ungdomsmottagningen.
Jessica, Elin, Tove och Ronja på bilden! ;)


Danska frigolit snoppar som fick vara försöksobjekt, haha .


En bild på mig när jag slingar håret, Hampus och Linus ville se hur man gjorde
när man slingar det. :)

Raxon, Sagas hund! :)

Raxon, Apte och Nancy! :D

Linus kan göra något cp med sin hals så det åker in sådär. Det ser lite ut som ett hjärta! :P

När vi var i London sprang det runt såna här på gatorna! snyggingar

haha , jag ser väldigt munter ut på bilden! men jag sitter iaf i en sightseeing-buss i London! :)

London Eye!

Harrods! Fin belystning på byggnaden, var mycket finare IRL dock.

Big Ben!

Jag i en jätteklacksko inne på Harrods! ;)

Söta tvillingsyster Tove i sin nyinköpta pälsväst! ;) <3

haha Tobbe! :P

Gjorde en myshörna åt Nancy! :)

En fläta jag gjorde på Linus! :P

Gjorde en på Hampus också! ^^

Lill-Erik på Caféteria-taket! :P

En bild på mig! :) <3

Bilder på Maximilliam och Zackarias!

Ja, juste! Jag har ju inte visat några bilder alls på Maximilliam och Zackarias här på bloggen. Ni vet kaninerna som vi tyvärr inte fick behålla? Tror de faktiskt är avlivade nu.. Åh, har fett ångest över det. Stackars kaniner, de förtjänade bättre.. Saknar Maxi, min lilla bebis. <3 Men aja, här kommer lite bilder på våra små änglar. :) Visst är de söta? Zacke och Maxi. <3

Maximilliam, min ängel! <3


Zackarias, Toves bebis! :) <3


Maxi :) <3


Zacke! ;) <3

sorry för dålig uppdatering, här får ni ett långt inlägg!

Tja bloggen!

Vet att det har varit dålig uppdatering men så blir det om man har två bloggar. Jag har den här plus en till, den andra kan bara personer som inte känner mig IRL läsa. Tyvärr inte andra! :) Jag gillar den bloggen mer men aja, måste ju underhålla er också, den här bloggen kan alla läsa.

Idag var det skola som vanligt, mycket trevligt. Eller? Jag fick iaf två MVG:n idag så det var skönt, ett på SO redovisningen och ett på mattediagrammet. Typ alla i hela klassen åkte hem förutom jag, de som inte kan åka hem och dum-gruppen. Men jag har varit borta så många mattelektioner att jag kände att jag behövde vara kvar där idag. Jag gjorde diagrammet iaf trots en massa krångel med den där dumma datorn.. Det gick inte att spara mitt diagram ordentligt från början eftersom datorn dampade. Men tillslut fick jag iväg mailet och fick MVG. Tack Hampus och Johannes att ni hjälpte mig att förstå uppgiften och datorn, ni är guldvärda mina bröder. <3

Efter skolan så slocknade jag direkt eftersom jag bara hade sovit två timmar inatt, helt sjukt. Jag kan seriöst inte! Aja, jag snackade med skolsyster för någon dag sen om mina sömnproblem.. Jag vet på ett ungefär vad dem beror på men det tillhör mitt privatliv, hon var iaf väldigt förstående! Vi snackade även om min benhinneinflamation som jag lider av så jag har fått tre nummer till olika sjukgymnaster och så snackade vi om en inreblödning jag kan ha i tarmen. Det är inte farligt men det skrämmer mig så det var skönt att fråga lite om den, det har faktiskt gått över nu vilket är väldigt skönt!

Men aja, nu har jag uppdaterat er lite. Pusshey!


You were my everything


Han hängde sig i direktsändning!

Hemskaste grejen idag. Jag vet att jag kanske är väldigt efter med det här men alltså gud! Flera tusen i Sverige såg honom hänga sig live på community Flashback.org för en månad sedan. Han berättade för dem på sidan hur han skulle hänga sig, varför, vem han var och sedan så satte han på sin webbcam som visade bilder varje sekund som personerna på sidan fick bevittna. Alltså han gjorde självmord inför publik (Fattar ni grejen?), undra hur hans nära och kära känner sig och de som såg det måste vara mentalt förstörda efter det!
Han hängde sig iaf med en nätverkssladd, hade en tröja på sig där det stod: "Just do it!" och var 21 år gammal. Alltså fyfan, att det fick gå så långt att han tog självmord är ju hemskt! Sidorna här nedan är en artikel från aftonbladet dagen efter, en minnessida för honom på facebook och så sidan där det hände. Där står det allt med egna ord från honom och från de personerna som bevittnade händelsen. Sidan är rätt rensad nu så man kan varken se bilderna eller de värsta kommentarerna. Men ja, det här förstörde min dag, stackars människa. Vila i frid.
R.I.P Marcus (Lurifaxflux) Jannes

Länkarna om självmordet
Aftonbladets artikel
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7938022.ab
Sidan där det skedde, åskådarnas och hans egna ord
https://www.flashback.org/t1322408
Hans minnessida på facebook
http://www.facebook.com/pages/Rest-In-Peace-Marcus-Jannes-LurifaxFlux/155114927862787?ref=ts&v=wall


Bild på honom, Rest in Peace Marcus

råttan nancy och råkade tortera mig själv

Heyhopp!
åhfyfan, snart är den här veckan slut och då kickar praon igång, asnice. Den här terminen är slut snart dessutom vilket är skönt! Men nästa termin kmr bli ett pain in the ass, nationella prov och massa andra saker som ska bli klara innan vi går ut, asjobbigt. Men bara att kämpaa påråå! Hehe, just nu ligger Nancy här brevid mig och gnäller. Jag och Tove badade henne nyss och hon såg seriöst ut som en råtta! hahaha åh va jag skratta. :D förresten råkade jag göra ett sugmärke på mig själv när jag badade? haha ville se om det funkade att göra det på sig själv och hur hårt man behövde göra. Man behövde typ inte ens ta i och nu har jag ett fucking sugmärke! :( hahaha, undra vad Axel kmr säga? ;) Men aja, det är påväg att försvinna så det är nice! Skitfult jue, haha. Men nuu så ska jag göra ngt annat, pusspåeeer.
man e jue alltid lika fin, lr ?

hahha dooog

Heyys!
Precis haft 2,5 timmars idrott och ska kanske gå på en till pass senare idag. Men nu ska jag chilla ett tag och sedan dra ut med hunden i ngn timme eller så. Åh, haha värsta fult! Alla småkillarna på gatloppet bara väntade på att jag skulle springa för att jag hade kört ut dem innan, hahah åh de var lite onda!  Sedan så gjorde Hampus krokben på mig så jag nästan ramlade. Åh, typ dog av garv då och han med. :P Hampus gjorde så Edsås började blöda näsblod också, sjuuukt. Jag kom på värsta roliga saken. Erik Edsås är född 7 December 1996, Hampus 8 December 1995 och jag 9 December 1994. Åren efter varandra och datumen. Coolt va? ;) Men vi fick vara i samma lag idag på innebandyn så det var grymtrååå! Rätt kul, typ dog av garv hela tiden. Allt var så fult! (a)
Juste hade franska muntligt idag, det gick sämst. Jag blir alltid så nervööös! :( Jag hade dessutom inte tränat nästan ngnting så det sög ju. Men ajaa, haha. Språk är inte mitt starkaste ämne och kommer att aldrig bli. Jag tycker mer om NO, SO, matte, svenska och idrott. Skulle vara awesome om jag fick MVG i alla dem, men tror inte det. Resten av ämnena satsar jag bara VG i. Men jag blir fan nöjd med VG i allt mer än så behövs inte. Men ett eller två MVG:n skulle inte skada. :) Vill helst ha tio, men hahahaah jag kmr aldrig få det. Men aja, drömma kan man! ;) Nu ska jag chillaaaa, pusshej.

Gymnasiesnack och dans

Abooooo, hej.
Ååhhh, längtar till gymnasieet så mkt nue! Vittra och John Bauer var ju på vår skola igår och jag kom verkligen superbra överens med Pontus från Vittra. Han berättade att han först hade gått på ett internat men sedan bytte till Vittra eftersom internatet lades ned. Han valde estetisk dans på Vittra och tyckte det verkligen var jättekul. Han tyckte det dessutom det var lite roligt att vara ensam med 15 tjejer men att det skulle vara kul att ha åtminstone en killkompis som dansa också. Han tyckte jag skulle välja dans, haah.
En tjej som jag också snackade med hette Malin och hon visste inte alls vad hon skulle välja då hon stod inför sitt gymnasieval. Men det blev dans på Vittra även fast hon knappt hade dansat innan. Hon sa att man verkligen inte behöver ha dansat innan för att bli bra, hon var faktiskt bäst i hela sin dansgrupp nu. Så det är lite kul att hon lyckats så bra även fast hon inte hade dansat alls innan! Pontus sa att han tyckte om pardanser mest, främst bugg. Då sa jag såklart att jag och min pojkvän hade dansat det i torsdags och sa att jag tyckte det var roligt. Han ba: "Ja men visst är det?!" och så visade han några dansmoves, haha. :) Han dansar även street så han visade några sådana steg. Han var verkligen en jätteschysst snubbe och han fick mig verkligen att längta till gymnasiet, jag vill så gärna börja på något nytt nu! Jag blev faktiskt väldigt sugen på att flytta till Östersund, det verkar kul där. Men ajaaa, nu måste jag sova! Pusshej.
bild från dansprogrammet "so you think you can dance!"

take me to a place without time and space

Heysan bloggen!
Kollade nyss på TV och har försökt att plugga franska. Jag har muntligt prov i det imorgon vilket inte är så jäkla kul. Jag är inte speciellt grym på att prata det språket så det känns lite jobbigt. Men aja, vi får se hur det går! Nu ska jag krypa till kojs så ni får sova så gott alla sötisar. Puss&Kram!
psst.. jag diggar dig ;)




alltså seriöst, jag är jätteblek nu för tiden! please, take me to a place without time and space in the sun so I can have fun! haha fint rimmat där lina, veerkligen. och ja, jag e sådär fet som på bilden men haha alla e nt smala. (aaa) förresten är det där muskler, muskler väger mer än fett. Nej men serri, jag är rätt nöjd med min kropp. Jag har normal vikt enligt mitt bmi iaf så det e nicerååå!

When I compliment her she won't believe me!

Alltså det är verkligen så.. Vi människor tar nästan aldrig åt oss av komplimanger eftersom vi inte vågar lita på dem. Vi borde verkligen se varje liten snäll gest som något positivt och vara glad för den istället för att jämt säga: "Nej, men jag är dålig.. Men nej, sluta.. Nej, så tycker du inte.. "Nej jag är jätteful!.." m.m! Men i vårt samhälle så får man ju inte ta åt sig för då betraktas man oftast som självgod och mallig. De flesta i Sverige blir så ofattbart avundsjuka när det går bra för andra att de börjar slänga ur sig taskiga saker, förstöra eller rent av frysa ut folk. Nu ska jag inte dra alla över samma kam men ni förstår kanske principen? Det är oftast sånt händer. De vi egentligen borde vara är att vara glada för varandras lycka och för att de har lyckats åstadkomma något bra!
Visst vi säger bra saker också men oftast säger vi ju dåliga saker för att vi själva är avundsjuka och inte vill dela den personens lycka. Men delad glädje är dubbelglädje inte sant? Visst jag säger också: "Men nej, jag suger på svenska!" fast jag kanske tycker jag är ganska bra och tycker det är kul. Men jag kan ju inte säga "Jag äger på svenska och tycker jättemycket om det!" För det ger helt fel vibbar till andra. De blir avundsjuka på grund av den personens höga självförtroende och kan därav börja trycka ner den för att den inte ska tro att den är något! Jag tycker det är rätt synd att man inte riktigt får visa att man är stolt över sig själv och visa att man lyckats eftersom alla andra blir så avundsjuka. Jag blir också avundsjuk som sagt men jag vill inte vara det, jag vill vara glad för den personens skull! Det skulle vara så bra om alla kunde dela glädje istället för att vara avundsjuka. Men det här problemet sitter dessvärre de flesta inne med vilket är väldigt synd! Hoppas samhället förändras inom den här punkten, tänk vilket gladare samhälle det skulle vara då!
En tjej vars hjärta blivit krossat när hennes förlorade kärlek funnit någon annan. Visst, det är jobbigt med hjärtesorg men varför inte vara glad för deras skull?

Dreams

Heyss!
Har precis ätit och just nu lyssnar jag på låten "Happy Birthday - Flipsyde" eftersom jag gör engelska, svenska och musik recension på den. :) Idag i skolan pratade vi rätt mycket om drömmar. Alltså drömmar är så fascinerande och gripande ibland! Vi berättade iaf massor av konstiga drömmar vi hade haft och hur vi trodde vissa var sanna när vi vaknade. Vi pratade om hur läskigt det är att falla i sömnen även fast man IRL bara kanske råkade rulla lite för nära sängkanten. Haha, åh det är hemskt! Men det häftigaste är ju ändå att drömma drömmar som sedan blir sanna! Eller hur? Men aja, nu måste jag plugga franska. Jag har muntligt prov imorgon, kill me. :c

Victoria Secret Fashion Show!

För någon dag sen var det Victoria Secret Fashion Show 2010/2011. De modellerna är verkligen världens finaste! Det som är bra med dem är att de är välmående modeller, bra på det dem gör (mycket press ju), förebilder, att va Victoria Secret Fashion modell är ett av dem bästa modellyrkena och så är de väldigt vackra. Så jaa, jag tycker de verkligen ska vara stolta av sig själva och sina kroppar! Min favorit modell är Miranda Kerr. Jag tycker hon är fin, unik och är en bra förebild.
Årets show har inte kommit ut på youtube än så ni får dessvärre se förra årets men den är grym med! Jag älskar den manliga rösten som presenterar allting i början, han låter grym. Han berättar även i början att de letar efter en ny "runway angel" och vinnaren presenteras i slutet av programmet. Men aja, check it out! Här har ni första avsnittet, ni kan kolla på resten på youtube!
Miranda Kerr <3

always and forever


Test på veckorevyn

Gjorde ett test för att kolla vilken sorts kille jag faller för bara för skojsskull.
Jag faller tydligen för den här sorten:

Den oberäkneliga killen:

Precis när du tror att du fått kläm på den här killen så visar han upp helt nya sidor. Han avskyr allt vad stabilitet och trygghet heter och vill helst bara vara överallt, hela tiden. Var tydlig mot den här snubben från början så att han inte även ser dig som ett tillfälligt nöje.."


Hur lätt jag blir förälskad:

Visst blir du förälskad alltid, men det sker inte alltid vid första ögonkastet. Du kastar dig ogärna in i en kärleksaffär, men är inte heller någon fegis! Kör på, har du inte redan hittat kärleken dyker han förmodligen upp när du minst anar det...

 

Hur känslosam jag är:

Ibland blir du ordentligt berörd, men oftast beror det på ditt eget känslotillstånd om du är känslosam eller inte. Du känner ofta empati men gråter inte i onödan...

--------------------

Inte för att de här testen stämmer in till 100%, men roligt att testa iaf.

www.veckorevyn.com/quiz/ om ni också vill testa :P


Farsdag

Idag är det farsdag, vilket innebär att man ska fira sin pappa. Tyvärr så finns ju inte min pappa kvar på jorden så jag kan inte fira honom ordentligt. Jag tror jag ska gå till hans grav och tända ett ljus åt honom iallafall. Det är ju så mörkt ute nu så det skulle nog vara fint! Jag saknar honom så mycket.. <3

Men nu så ska jag fortsätta med min film iaf och plugga. Wiihooo! -.-



Your soul is just korvstroganoff!

Så lycklig just nu! Bitarna börjar falla på plats. Nu ska jag ta en efterlängtad dusch och bara mysa + plugga. Jag älskar verkligen en av mina vänner just nu, du får mig alltid att må bra och jag vill aldrig släppa taget om dig. Du betyder så mycket för mig! Du vet vem du är.
Men nu duschaaaaa, sen fixa till mig och seen får vi ses vad som händer i mitt väldigt intressanta och innehållsrika liv, eller hur? Men pusspåeeer.
me för typ 1 eller 2 år sen.

Min dröm

Jag drömde en rätt skum dröm inatt. Den handlade om att skidgänget skulle ut och åka skidor i någon ny backe. Jag råkade åka iväg i en sittlyft med någon random dude. Vi satt typ och snackade lite och sen så kom det ett stup. Direkt när vi åkte över stupet så åkte vår lift ner för stupet men sedan åkte den upp igen! Det var liksom en bungyjump lift. Sen när vi var framme så åkte vi alla ett åk, killen som jag satt i liften åkte med oss. Han och jag åkte sedan upp i liften tillsammans igen och när vi kom till stupet så föll vi men linan lossnade. Så alla föll ner! Men sedan när alla låg där så säger typ någon liftskötare. "De där måste bytas ut, kom upp nu!" Sagt och gjort, vi gick upp och tog oss högst upp.
Däruppe fanns det något sorts omklädningsrum så vi alla bytte om, ingen orkade åka mer. Jag och den nya killen vars namn visade sig vara "Theo" stod helt plötsligt vid något skjul där jag fotade honom med en gul gammal cykel? hahaha. Theo sprang iväg in i skjulet sen och jag sprang efter. Inne i skjulet så var det massor av trappor! Jag gick ner för dessa och där kom vi till ännu ett omklädningsrum. Jag satte helt plötsligt på mig bikini då och sedan så kom jag ut till någon semesterort. Solen sken och jag la mig i en solstol tillsammans med Theo och vi skrattade och hade roligt.
Sen vaknade jag typ.. Det fula är att jag kommit på vilken Theo jag drömt om! Haha, jag har aldrig träffat honom IRL men jag drömde visst om honom. Skitskumt!
Så ser han ut!

Godnattie!

Heysan bloggen!
Kan inte somna.. Sitter och snackar med en gammal vän till mig. Vi har det väl rätt skoj, ahah. Men tror jag ska krypa till kojs snart, mycket plugg återstår tills imorgon. Så jaa, ni får sova så gott mina små änglar. Puss&kram, må bra.

Det som passar mig

Heysan!
Jag har avbokat allting som jag skulle göra nu i helgen. Jag känner verkligen att skolan behöver prioriteras den här helgen. Så jaa, dags att plugga snart men först ska jag göra något roligt. ;) Jag ska leka lite i iMovie och göra en film. :) Ni kanske får se den sen, men haha. Tjaaapåer. ;) <3

Jag kände lukten av skidtävling

Sho breee!
Det är svinigt mörkt ute fast klockan bara är runt 16:00, tycker det är lite trist faktiskt.. Känns som man ska gå och lägga sig snart igen. Förresten så gick jag och la mig rätt sent igår och det har gjort mig väldigt trött. Idag så ska jag kanske vara med Sarah och Ronja men de har varit lite upptagna under dagen på grund av olika skäl, men det visste jag faktiskt om att de skulle vara sen innan. Vi ska nog hitta på något tillsammans under kvällen! :)
Egentligen borde jag plugga livet av mig men jag vill verkligen inte. Men aja, ska inte snacka om plugg.. Det är väl det mest ointressanta folk får läsa om? För liksom när man går in på någons blogg är det just ordet "pluggning" man vill undvika eftersom man själv kanske flyr ifrån det, inte sant? So let's talk about something else!
I torsdags när jag var ute och gick i snön så kände jag lukten av "skidtävling".. Alltså seriös, det finns en lukt för det. Det luktade snö, varmkorv, utegrill, gladstämning, tävling.. Och ja, jag blev verkligen helt varm inombords då och log lite fånigt för mig själv. Jag saknar att tävla i alpint ibland, det gör jag faktiskt. Eller ja, den lukten finns på alla sorters skidtävlingar. Längdskidåkning, alpint, puckelpist, freestyle, skicross m.m.. Jag ska faktiskt kanske börja med Skicross men jag vet inte än. Malou, Clara och Lovisa som tävlar i det i klassen har ju kört ett år innan så de är säkerligen mycket bättre än mig! Men det skulle vara roligt och testa iaf och se om det kanske är något för mig, det verkar roligt iaf. :) Men vi får se hur det blir med det. Nu så ska jag ta och fika lite.. Men puss på er!

I missing you


Sverige, Sverige fosterland!

Jag, Peter och Ulf Sedlacek pratade precis om hur jäkla bra vi egentligen har det här i Sverige. Alltså seriöst, vi har det så himla bra men vi inser det typ inte? Vi borde egentligen vara glada varje dag över att vi har det så bra som vi har det. Vi har mat varje dag (vi måste till och med slänga det liksom), kläder, utbildning, jobb m.m Men ändå är vi så jäkla olyckliga över andra saker. Varför kan vi inte bara njuta av det vi har? Livet skulle vara så mycket bättre då. Jag är fan stolt svensk, jag är verkligen det. Sverige är ett bra land.
Sverige, Sverige fosterland.

Varit med "grabbarna" ikväll! eller?

Hellu!
Ikväll så har jag varit ute med dem tre hundarna som varit här (hundvakt) och så har jag snackat med Ulf Sedlacek, Thomas Nyman och Peter nästan hela kvällen. Vi hade det väl trevligt, pallade inte att dra till Lokalen. ;) Men nu är jag fedt speedad men jag måste gå och lägga mig! :( Tragiskt. Hahah, mene aah.. Ska reta Tove en stund och lyssna på musik. Imorgon ska jag nog vara med Sarah och Ronja men aja, Så pusshej, SOV SÅ GODT! ;) <3
Tagit hand om två såna här änglar och min egna hund ikväll! ;) <3

hahah åh det var kul

Åh, personer som säger att de aldrig varit kära och sedan snackar om det som om dem vore proffs är liiite roliga. ;) Vafan, bli kära själva innan ni öppnar käften. Ville bara säga det! :P (Visst man får yttre sig i frågan och säga vad man tycker! Men försök inte komma med att du vet mer om det när du inte ens varit kär, fuulTrååå)
Just nu så har Peter några killkompisar här samt så är Sedlaceks två Golden Retrievers här, Tove och Rocky heter dem. Hehe, lite kul att både tvillingsyrran och ena hunden heter Tove. ;) Nancy är typ överlycklig över att ha kompisar hemma hos sig. Haha, juste Peter hade tagit med sig hem tre levande humrar. Men nu har han torterat och kokt dem. I was like: ":O" Men ajaa haha, vi ses kanske på Lokalen. ;)
Bild på Axel och Linus från i vintras, älskaren ;) <3 så fin

A-Amanda, A-Amanda, jag önskar att det bara vore vi!

Sitter och lyssnar på "Amanda - Jimmy Jansson" just nu och tänker tillbaka på på gårdagen! <3 Haha dansar lite för mig själv också, Axel var grym som lärare ju. ;) Jag saknar honom redan men vi träffar varandra om en lite mer än en vecka igen så det blir grymt! Idag i skolan var det rätt chill eftersom jag stod i cafeterian med Hampus. :)
Nu så ska käka lite, dra ut med hunden, byta kläder och kanske dra på Lokalen. Funderar på om det kanske vore bättre att plugga men jag har ingen motivation till det. (a) Jag har fan.. Ja, vill ni veta? Och allt det här är till nästa vecka!
92 glosord i franska
Muntligt franska prov
Filmanalys
Svenska recension
Musik recension
NO-prov
SO-redovisning
Skriftlig engelska inlämning
Matte-diagram
SICK! Alltså.. Ja, som ni ser borde jag plugga men jag pallar inte. :( haha men vi får se vad jag gör. Allt det där är saker som ska vara klara nästa vecka! Tortyr. Men nu käka, puss på er.
Mee, superseriös bildrååå

Cafeterian med Hampus idag!

Chaaaaa, make some noise! ;)
Just nu så sitter jag och Hampus i Cafeterian och lyssnar på musik. (Rush) Vi har kollat lite på Ung och Bortskämd också, Hampus tycker jag också är bortskämd. (a) Ähm.. Vad mer roligt finns att berätta? Min mobil har slut på batteri så det är sjukt tragiskt. :c Hampus retar mig genom att han har batteri på sin. Buhuh! (a)
Men nu kommer det kunder så ja, dags att jobba!

Danskväll

Heey! :')

Sa hejdå till min älskling för en timme sen. Vi har för det mesta dansat hela kvällen och pratat! Axel är seriöst gryyyym på att dansa. Han fick lära mig allting och det var sjukt kul! :) Vi dansade främst vals, bugg och tryckare. ;) Jag blir så glad av att vara med honom. Han fick sin present dessutom och blev glad över den så det var kul! :) Han fick en tröja från Abercrombie and Fitch. Men nu så ska jag gå och lägga mig och hinna plugga lite, trött efter danskvällen med min älskade. Men ni får ha det så bra, pusshej.
En låt vi dansade till. :') Vi hittade bara en skiva med gamla Melodifestivalen låtar nere i friggeboden så den här blev favoriten på skivan. ;)
"Hon är vind, hon är vatten
En sol mitt på natten
En oas i en öken full med sand
Hon är himmel, hon är hav
Mitt hjul och mitt nav
Hon är dröm, hon är sann

Hon är socker, hon är salt
Varmt, hon är kallt
Drömmen som jag drömmer varje natt
Luften jag andas, morgonen som randas
Hon är gråt, hon är skratt

Hon är allt jag ser
Kom och ge mig mer

A-Amanda, A-Amanda
Ja, tiden stannar när hon går förbi
A-Amanda, A-Amanda
Jag önskar att det bara vore vi!"

(Fast A-Axel och L-Lina! ;)<3)

Ny plattång och snart ska jag få träffa min älskling!

Heysan hoppsan!
Precis varit och köpt en ny plattång med mamma. Jag gjorde nyss så det blev kortslutning i hela mitt rum med den gamla plattången så mamma ba: "Äh nu är det nog, bort med den där!" sagt och gjort så åkte vi och köpte en asbra plattång som gick för 1000kr. :) Jag ska snart inviga den, hahah.
Om ca 1,5 timme är min älskling här, så lycklig över att jag äntligen kommer att få träffa honom! <3 Jag har saknat honom så mycket. Så det blir nog underbart. :) Nu så ska jag käka lite och därefter inviga den nya plattången. Den ska tydligen vara super för såna som har färgat hår och så ställer den in sig efter hårets kvalitet tror jag? Awesome. Det var Ebba som berättade det för Tove och mig, hon har en likadan tror jag. Men ajaa, vi hörs sen bloggen. ;)
plattången ;)

Ska snart gå och lägga mig!

Shoo bree!
Har fett ont i ryggen just nu, haha det är i den och benen det känns som mest i efter träningen. Just nu håller jag på att frysa ihjäl även fast jag har mjukisbyxor, underställ, t-shirt och en fleece-tröja på mig. Jag är dessutom rätt trött så ska snart gå och lägga mig! Jag hoppas jag får en skön natt nu.. Jag orkar inte vara vaken och tänka och grubbla längre, det tar aldrig slut. Haha, seriöst! Men aja, hare gött alla läsare. ;) <3 Innan jag går och lägger mig så ska jag prata i telefon med min älskling. :) <3 men pusshey på er.

Varit och tränat och nu blir det pluggning!

Hey på er!
Kom nyss hem från ett styrkepass på Gold's med mamma. Det var Markus som ledde passet och han var väl rätt bra! :) Jag trodde det faktiskt skulle vara lite tuffare än det var men det var såklart jobbigt också men kul. (Markus är ju längdåkare så nu hoppas jag att min pojkvän är stolt över mig ;) ) Men nu så måste jag ta tag i pluggningen snart, har jag SO redovisning och NO-prov imorgon kanske. Så nu ska jag köra i vind, ha det guld alla! ;)

update

Heysan!
Sitter och käkar nu (wey kan äta!) och kollar på Magnus Betnér. Jag ska snart gå ut med Nancy, plugga lite och sedan ska jag åka till gold's med mamma och träna. Vi ska vara med på något pass så vi får se hur det går. ;) Men, men hare så godt så länge! Btw.. längtar till imorgon och till helgen! ;)

Kan inte somna så gör en mobilbloggning

Hejsan bloggen! Jag kan inte somna i natt heller tydligen så roar mig med min telefon här i mörkret. Just nu så testar jag att blogga via mobilen, har aldrig gjort det förut så ska se om det funkar. Just nu så lyssnar jag på "Just the way you are - Bruno Mars", mycket fin låt. Jag kan dessutom inte sova eftersom min tvillingsyrra snackar i telefon med någon.. Irritersamt! Mene aja, ska se om det här fungerar nu.. Så hejdå så syns vi imorgon! Om jag nu lever.. Pussn!

Min vecka kommer bli awesome!

Lycka!
Åh, så glad just nu. :) Imorgon så ska jag kanske träna tre pass, på torsdag så ska jag kanske träffa min efterlängtade älskling, på lördag ska jag vara med Sarah och Ronja och på söndag kanske vi alla drar till Storlien för att åka pulka hela dagen. Så jävla awesome! Nu så ska jag ta lite kvällsfika, lyssna på musik och sätta igång med pluggningen! Men ni får sova så gott allihopa, pusshej.
SovBästDrömMest and wake up happy!


Vad jag ska göra nu och Magnus Betnér om gud

Hellu bloggen!
Mår rätt bra nu faktiskt! Tog ett varmt bad och pysslade om mig själv lite så nu känns det bra. Ska nog snacka lite med Sarah och Ronja om en grej.. Mina två flickor. :) Ska nog gosa ner mig med en bok också och smsa lite med älsklingen, saknar honom. Det var 3 veckor sen jag såg honom sist faktiskt! Men vi båda har varit upptagna så det är inte så konstigt. Men, men.. aja vi hörs!
Ni får en grej med Magnus Betnér om Gud. Jag tror inte på Gud heller och håller med om mycket han säger. Han har många bra synpunkter ändå men visst, de som tror på gud får göra det men jag gör det inte.

Myss

Heyss!
Lyckades faktiskt somna lite idag, ytterst skönt men känner mig helt borta nu. Fryser också dessutom.. Jag håller nog på att bli sjuk, BIG time. Haha nerå, men mår inte så bra faktiskt.. Känns som typ alla blivit lite nere, kanske beror på att det börjar bli mörkare, dystrare och kallare ute? Visst det är mysigt också men det kom så fort så man hann inte riktigt ta in det. Under helgen så har jag kollat på filmerna: Hipp hipp hora, Fjorton suger, Linas kvällsbok och Hata Göteborg. Alla filmerna är typ likadana ändå.. Handlar om tonåringar med olika problem. Men, men ska nog sätta på en film nu och mysa lite till och sedan plugga NO och SO. Men vi hörs!

Sjuk så dags för mys!

Heysan bloggen!
Åkte hem idag från skolan.. Mår inte så bra som ni kanske vet. Varken äter eller sover så ska ta det lugnt hela dagen och se om jag blir bättre. Hoppas det för jag orkar verkligen inte med det här, men aja.. Ska sätta på mig lite mysiga kläder, ta ett glas varm oboy, hämta mitt täcke och kolla på en film. :) Mys! Men aja, ha det så bra så länge pusshej.

Finaste låten!


Sömnbrst och tappat matlusten? Robot Unicorn Attack får vara tillfällig lösning!

Alltså jag sover typ inget och har tappat matlusten helt? Förut älskade jag verkligen mat. Nu kan jag typ äta det en stund innan det känns som att jag ska spy. Jag äter inte heller i samma mängd som jag gjorde förut..? Alltså seriöst, något är fel. :( Vill inte att det ska vara såhär, mår inge bra av det. Idag har jag dessutom känt mig nervös och stressad hela dagen. Sämst.. Men ajaaa, ska försöka tagga ner lite nu! Spela Robot Unicorn Attack så blir nog allt bra. Super! ;)

No music, no life!

Seriöst jag har sömnproblem! Det går inte.. Jag har försökt sova i 3 timmar snart men det går för fan inte! Det är dessutom skolan imorgon så det är inte så jäkla kul. Men som tur är så kan inte Olle heller somna så vi snackar lite på msn så här mitt i novembermörkret. Trevligt, trevligt. :) Tur att jag inte är ensam.

Just nu sitter jag på min gamla PC-dator och laddar ner musik. Har inget bättre för mig och min ipod är verkligen behov av ny musik! Eller rättare sagt, JAG är! Så asnice att jag äntligen tar i tur med det här även fast klockan är så mycket. Men vafan, det går seriöst inte.. Jag är så sjukt less på det här.. :( fuck.. Aja, vi får väl se när eller menar OM jag somnar.. Vi hörs imorgon bloggen iaf!




Lycklig och partysugen tjej!

TJAARÅÅÅ BLOGGEEEN! :')
Hej, jag är lycklig. Allting är grymt nu! På EMA är det just nu bästa manliga artist, jag hejar såklart på Enrique Igelsias! Men såklart vann Justin Bieber, fuck.. :( De andra nominerade var Kanye West, Eminem och Usher och dem två. Hahaha, men Enrique in my heart. En av mina favorit artister! Snart så ska Miley Cyrus göra ett framträdande, yey. Fyfan vad bra! Åååh, allt är så braa. Yaahooo!
Hahahah, hej glad tjej. Kolla på EMAAA!!1 mmmh.. Nu ska jag göra kvällsfika medans det är reklam, puss på er mina små kissekatter. Förresten så är jag jätte partysugen! haha vill bara ut men såklart är man i den där åldern för stor för lokalen men för liten för krogen. :( Aja, jag är ändå en duktig flicka som varken har supit eller rökt i hela mitt liv. ;) Jag har typ bara lust just nu att dra ut och dansa och träffa nya människor! Älskar att träffa nytt och roligt folk. :)
Partysugen Lina! ;) <3



Enrique Iglesias! :'D <3

Europe Music Awards!

Heysan bloggen!
Ska kolla på EMA nu, alltså Europe Music Awards på MTV. :) Det är en gala där man röstar på olika artister inom olika kategorier. Mycket braaa och spännande! Det börjar på riktigt nu klockan 21:00 så bänka er framför TV:n. ;) Vi ses seeen.
Me now!

Fotboll och Gossipgirl

Hellooo!
Vad händer? Jag och Peter kollar just nu på fotboll, allsvenskan. Malmö FF vann visst! haha. Jag känner mig så insatt (a) Peter tyckte det var bra iaf. Men jag har gjort i ordning allt inför redovisningen imorgon så det känns bra, måste bara trycka in allt i mitt huvud! Men det gör jag innan jag går och lägger mig och på skolan imorgon, asnice. :)
Brffh, alltså det är seriöst så svinigt kallt här hemma, jag fryser ju tårna av mig. (haha, känner mig som Björn Gustafsson, eller ja wow-jocke) Men mmhh, ni ska jag ta ett efterlängtat glas varm oboy, mysa och kolla på Gossip girl. :) suuuupeeeeeer!
myskväll in my heart!
gossip girl!
klippet jag kände igen mig i med wow-jocke aka björn gustafsson.

Redovisning och film!

Hahahah, en patetisk status på fb gjorde min dag. Eller inte men det var fan lite kul! ;) Så roligt när folk inte vet ett skit och stoltserar med det. I lol'd!

Men iaf.. Sitter här och smsar med Jessica om vår redovisning imorgon. Jag vet vad jag ska säga men det gäller bara att lära sig det också.. Jag hatar att redovisa verkligen, jag blir så nervös?! Jag vill inte bli det. Men jag vet faktiskt varför jag blir det. Jag blir det när jag inte står rakt och när jag inte kan det jag ska säga ordentligt. Så bäst att träna och öva! :)
Men nu så ska jag nog kolla på hipp hipp hora, längesen jag gjorde det. Haha den här scenen, så ful! Filmen är annars rätt hemsk men också bra.

Lycklig VS Olycklig?

Alltså.. Det känns verkligen som vissa är hur lyckliga som helst medans andra är jätteolyckliga. Inget mellanting liksom? o.o Iaf om man dömmer efter de bloggar jag har läst idag. Just nu kollar jag ut i våra stora fönster i vardagsrummet.. Snön yr omkring, ett tjockt grått lager moln, Åresjön är också alldeles grå och man ser typ inte bort till Duved pågrund av dimma. Väldigt mysigt tycker ni inte? Jag blir typ jättedeprimerad av det. Jag har dessutom ingen lust alls att plugga fast jag vet att jag måste.. Aja, ska sätta på mig ett par strumpor nu, fryser fan fötterna av mig! (a)
Så fin och sorglig låt.. Den handlar om hur han ångrar sig i efterhand när han beslutade sig för att göra abort på sin son. Han känner sig som en mördare och undrar nu hur hans son kunde ha varit om han fanns. :( "I love you whoever you would have been, happy birthday!"

Depp, plugg och trötthet

Heysan bloggen!
Vaknade för någon timme sen.. Blev en jobbig natt igen, pffs. Det sög. Men aja, just nu så gör jag inte så mycket, är rätt trött och ska väl äta något snart. Känner mig typ som en uteliggare så det är väl ..nice. Eller? Idag blir det iaf plugg igen, alltid trevligt.. Not! SO och NO ska göras för er som undrar det. Haha, fysatan vilket inlägg alltså. Depp, plugg och trötthet i ett och samma inlägg! Fattar inte hur jag lyckas. Stackars er! Men ajaaaa, ska inte tråka ut er mer, bloggar mer när jag är på bättre humör. Ciao!
Me igår som lycklig, och ja mitt leende är sådär sär alltid.

Det här är inte okej..

Det här är inte okej..
Okej, först mådde jag verkligen skit bra och var överlycklig och allt möjligt! Men nu mår jag skit dåligt.. Jag vet i för sig varför men ändå? Inte kul, det här är inte okej.. Men iaf! Marlene har typ varit här hela kvällen (Sixtens mamma) så mamma, Peter och hon har typ snackat här hemma hela kvällen. Jag joinade lite då och då och det var väl rätt trevligt. (: Jag har dessutom varit ute och lekt med min hund i snön, kallt men kul. :) Jag har också testat att ha i hårförlängningen och Marlene, mamma och Peter tyckte att det såg jätteverkligt ut! Peter ba: "Lina, ska jag ta med dig till countryclub?" jag ba: "ahah, ja alla gånger!" Så det var lite kul. Men nu måste jag gå och lägga mig! Så pusshey.
Någorlunda verkligt iaf. ;)

Mat någon?! Ge till oss behövande..

Yeey, har pluggat i typ två timmar nu.. Men tycker jag inte direkt har lärt mig något? Drygt. Men aja, nu ska jag ha en väl förtjänt paus. Mina två systrar är ute på byn, mamma och Peter är på middag och jag och Nancy försöker skaffar fram mat som två små ekorrar inför vintern. Seriöst, det finns inget gott hemma! Vi tog en paus nu från vårt letande och Nancy ligger här brevid mig och tittar på mig med trötthet. Jag och Nancy är så himla lika ibland! Jag älskar henne, min lilla vovve.
Men ajaaa, vet inte vad jag ska skriva mera.. Vi hörs senare bloggen!
Min vovve Nancy! :) <3

Liten update

Hellu där!
Sitter här och mår lite illa och lyssnar på musik. Har precis badat och haft lite hemmaspa, mysigt. Snart så ska jag attackera böckerna och plugga men har verkligen inte lust. Men det jobbiga är ju faktiskt just att sätta sig och slå upp böckerna, det är inte speciellt jobbigt att plugga utan just det där att bestämma sig för att man ska göra det. Hah, att förberedda sig mentalt. ;)
Åh fyfan vad min blogg är tråkig, förstår att ni lider av tristess när ni klickar in här.. Haha, men aja.. Får väl leta upp något fult klipp åt er så ni har något att glo på. Ni får något Adam och Eva-klipp när de är och badar. Haha, Jonte är såå ful och kärringen är bara för skön. "Jonte, vi skulle ju inte stänka!" hahaha. Alex är också skön. ;)
Saknar ändå att kolla på Adam&Eva, det är rätt kul ;)

Mysdag

Heysan bloggen!
Jag hade en till sån där natt då jag inte kunde somna riktigt, låg och vred mig i sängen ungefär till 03:40.. Blir så less. VARFÖR?! Men jag vet typ varför.. Men får inte säga det här! ;) Men iaf idag så ska jag plugga hela dagen. Måste fan göra det nu! Så det är så det får blir, ingen Lokalen för mig.
Alla här i familjen går runt typ i mjukiskläder och ser ut som zombies, haha digga. Det är en vacker syn! Jag har på min mysiga tröja med sånt där ull i. :) Love it! Men nu så ska jag nog duscha och käka lite så puss på er.

Listen up y00, 'cuz this is it! Ehum vadå random?

Jag ska snart gå och lägga mig och imorgon blir det till att plugga livet av sig, alltid lika trevligt. Längtar som bara den, åh böcker ta mig bara! ..skämt och sido! Hej, jag är på världens konstigaste humör, vilket humör är du på? Asså, vafan Lina.. TA DIG SAMMAN KVINNA! Ja, det kanske märks att jag borde gå och lägga mig? Så ja, jag säger nog godnatt till er mina små hundar. Puss&kram, skumbanan..?! Hahah, fyfan vad fult.. Vadå skumbanan? Aja, shiiet pårej. pusss! unz, unz.
hej jag är den efterblivna tjejen på bilden, vem är du?

Min kväll plus en låt!

Heysan!
Haft en riktigt bra kväll ändå.. Kvällen startade bra med typ kramar från alla när man anlände till Lokalen, jag och Sarah var visst saknade? haha. Linus kramade mig och Sarah tills vi inte hade luft kvar i lungorna! Gullungen då! (; Hah, sen så chillade vi väl på Lokalen och jag var sjukt weird, verkligen flummig. Jag hälsade iaf lite på Tanya och frågade hur det var med Johannes. Han berättade typ allt och jag tycker verkligen synd om dig, det lät sjukt jobbigt. Finns alltid för dig om det är något vännen min! <3
Men efter det så började jag och Sarah snacka rätt mycket med Tobbe och vi bestämde oss för att dra ner till Holiday. Jag var verkligen sjukt flummig då! Jag och Tobbe lekte typ överklass snobbar från Stockholm med värsta breda dialekten. Sarah typ ba: "men ååh, skärp er!" haha. När vi kom ner till Holiday så gick det några killar ungefär i vår ålder fram till oss och ba: "ÅÅH NI SKULLE SETT, VI REV HELA STÄLLET!" Jag som var typ skitflummig ba: "ÅH FAN DÅ ATT VI MISSA!" Han ba: "JAA, FAN ASSÅ!" Jag ba: "ÅÅHH GUD SHIIIT!" hahaha. Han var typ precis lika flummig som mig eller full? Sarah jag ska para ihop dig med honom bara så att du vet. Bra va? Vet att du blev lite smått tänd på honom. ;)
Aja, när vi kom fram till Holiday så träffade vi Tobbes kusin Anna och hennes kompis Malin, båda var 19år och rätt schyssta. :) Vi var med dem i ungefär en timme och skrattade åt alla som sjöng karaoke. Därefter så drog vi till bussen och sen satt vi på Holiday ett tag och snackade och nuu är jag hemma! :D

Några sjöng den här på karaoke-kvällen på Holiday,
låten får mig alltid att tänka på Adam och Eva. ;)

Not afraid

Heeeys!
Just nu så sitter jag och Sarah här och tittar på Family Guy.. Eller inte, vi har bara TV:n på. Vi sitter väl och snackar lite fram och tillbaka om olika saker. Vi har dessutom gjort en lite busig sak som en person kommer bli jättesur över när den får reda på sanningen. HIHI! Men nu ska vi snart äta och dra på Lokalen. Så ni får ha det så braa så ses vi senare!


Vaknade till en chock och varför Sarah inte är här ännu!

Haha, seriöst? Jag vaknade upp till värsta chocken idag. Jag har haft typ en grej på ena ögonlocket skitlänge, sen jag var typ 7år och idag när jag gnuggade sömnen ur ögonen kände jag den inte?! Jag ba: "Vafan?!" så jag sprang till spegeln och den var helt borta! Vi hade tänkt operera bort den men tydligen så försvann den av sig själv sådär mitt i natten? Man ba: vafaaan?! haahah. Åh, nu saknar jag typ den.. Men aja, haha rätt skönt att den är borta. Men liksom ändå? Vafan..? o.o
Jag skulle ju vara med Sarah idag men hon har gjort en ansiktsbehandling så hon vet inte om hon vågar komma. Du är säkert jättefin vännen, don't be shy. Så vi får se om hon kommer eller inte.. Men hon kommer troligen senare! :) Nu så ska jag ta och äta något och sedan så ska jag hitta på något kul. Ska kolla vart min busiga tvillingsyster håller hus, man vet aldrig vart hon är. Men aja, vi ses senare! ;)

Godnatt allihopa, ni får en mysig låt att somna till...

Nu så ska jag gå och lägga mig! En någorlunda tidig kväll för mig, eller ska man säga natt? Jag brukar gå och lägga mig betydligt senare. Typ ligga och läsa eller något.. Ibland så kan jag dessutom verkligen inte somna och jag har verkligen haft några såna nätter nu ett tag.. Rätt drygt är det! Man blir faktiskt dessutom rätt trött och dyster utav mörkret som kommer så tidigt nu. Jag blir typ trött men kan inte sova? Sjukt skumt.
Men aja, ni ska få sova nu kära läsare, jag har fan bloggat asmycket idag! Brukar typ blir kanske runt fem inlägg eller så. Idag så har jag gjort tolv stycken med det här! Haha, fan va geekigt. Det har ju ändå varit rätt korta inlägg, har inte direkt lagt någon energi i något av dem. Men alltid något eller? :) Tycker det nästan är bättre med korta så ni orkar läsa. Men aja, bäst att sluta nu innan det här blir ett sånt där långt inlägg. Så pusshey på er alla, sov så gott.
SovBästDrömMest and wake up happy!

En otroligt fin låt som ni kan lyssna till nu under den här mysiga torsdagskvällen.. Godnatt.

Hur morgondagen blir, lördagen, vad jag tycker om webbshowerna och en låt!

Hallooj!
Gud vilken chill dag det blev idag.. Imorgon blir det nog inte det! Ska vara med Sarah, plugga och sen kanske dra på Lokalen. På lördag så ska jag kanske träffa en person och reda ut lite saker, tänker inte nämna personens namn eftersom den vill vara privat. Mr.hemlig får den väl kallas? ;) Aja, ska iaf träffa den då troligen iaf.. Det är den som ska bestämma vilken dag men håller lördagen fri så länge. Man vet ju aldrig vilken dag det blir! Mene aja, nog snackat om det.
Har ju kollat på både Kenza&Tyra show och Anagina show ikväll och tycker båda showerna är rätt så bra! Fastnade för en låt som Kenza&Tyra använder i sin show rätt ofta som heter "Take it off - Ke$ha", har bara hört den här låten innan inte riktigt lyssnat om ni förstår vad jag menar med det. Men jag tycker den är rätt bra! :) Men nu så ska jag hitta på något annat, slänger upp låten iaf.

Haha kung, AnaGina Show!


Snart Kenza&Tyra Show och Gubben i Lådan

Tjaa bloggen!
Sitter här och läser lite olika bloggar och snart så ska jag nog titta på Kenza&Tyra show som börjar klockan 21:00. Jag har ingenting bättre för mig så det får bli så! Just nu så sitter jag och lyssnar på "Gubben i Lådan - Daniel Adams-Ray" och chillar.
"Jag har famlat i mörker, men i dig såg jag ljuset.
Och för dig har jag låtsas, och dolt mina tårar.
Med dig blir jag mindre, som gubben i lådan.
Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid.
Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
Jag har givit dig allt, och jag har ingenting kvar.
För dig ska jag göra det tusen gånger om."

Tycker om låten iaf.

The Biggest Loser!

Kul att det var "The Biggest Loser" på TV. Nu vill jag absolut inte göra muffins! Det programmet gör en verkligen peppad till att äta nyttigt och träna livet av sig. Så hahah, fick fan skuldkänslor! Inga muffins för mig, ett träningspass kanske? Aja.. Vi får se hur det blir. Pusshey!
Michelle som vann en säsong, hon gick ner hela 50kg under programmets gång!

Mums, mums med muffins?

Heysan bögen! Wupsi, mena bloggen. (a)
Alltså jag blev jättesugen på att baka just nu! Hahah, ska nog gå och göra lite muffins! Mums, mums. Jag borde egentligen inte göra det eftersom jag måste börja tänka på min figur. Jag börjar bli fet seriöst, riktigt jävla fet. Menee ajaaa, får väl börja mitt nya liv snart men inte nu på lovet. Heheeeee, imorgon så ska jag nog vara med Sarah så det blir nog nice. :) Jag missbrukar seriöst ordet "nice", få mig att sluta! :( Mene aja, nu göra något vettigt, tjarå.

Mums, mums?

R.I.P Anton Jansson

Den 16 januari 2007 dog en kille som hette Anton Jansson i Ängelholm. Jag kände inte honom men jag lyssnar ibland på låten till hans minne som är gjord av Raddan och Mertin. Anton var bara 15år gammal när han hoppade framför tåget och tog självmord. Jag tycker det verkligen är hemskt.. Jag vet inte varför han gjorde självmord men jag hoppas du mår bra Anton för nu är du däruppe hos alla andra änglar. Vila i frid Anton Jansson!


Maximilliam och Zackarias?!

Just nu håller jag och Saga på att diskutera om hur vi ska göra med Maximilliam och Zackarias. Tove och jag får ju tydligen inte ha dem och Saga drar till Stockholm imorgon. Vi har seriöst panik! Vi vill verkligen inte lämna tillbaka dem för då kommer dem att avlivas! Åååh, de små änglarna får inte dö. :( <3 Helvetes jävla shit fan! Någon som vet några som tycker om kaniner och vet att de kan behålla dem? Hör av er då! Vi måste seriöst hitta ägare till dem.

Tips till er killar!

Heysan har precis varit med några kompisar. Haha vi binde ihop våran ben med hundkoppel och kröp runt i hela huset, körde typ maraton. (aa) Det var skoj. Vet, vi har skum humor! heheh.. Just nu kollar jag på Top model och chillar. Ska försöka ta tag i det där med pluggningen om en stund, eller ja när jag pallar. Hehe!

Hmm, haha.. Måste bara visa den här, killar kanske ska tänka på det här innan de satsar för mycket på tjejer? ;)

I wanna boom bang bang with your body y00!

Halloooo!
"I wanna boom bang bang with your body y00!" hahaha. Nääe, men serri. Just nu väntar jag på att maten ska bli klar och sen så ska jag chilla lite och därefter plugga livet av mig! Tror ni att jag kommer att göra det? Haha det tror inte jag. Mene aja, skriver det så det ser bra ut liksom. (aaa)
NU ÄR MATEN KLAR, YAAAHOOO! eller nåt.




Godmorgon!

Helluu!
Sitter just nu och kollar på TV med min tvillingsyster och våran hund. :) Vädret är inte så himla nice idag så man blir lite deppig av det. Jag klev typ upp för en timme sen så ska dra och käka frukost, det blev rätt sent igår trots allt. Haha, fan jag lyckas aldrig gå och lägga mig i tid! Det är tragiskt.
Nää, men haha nu måste jag dra och äta.
Men uppdaterar mer sedan! Puss&kram på er.

Ni får ett videoinlägg och ett godnatt!

Hmm, mina ögonlock börjar bli tunga och trötta nu.. Dags att krypa i säng nu tror jag. Jag har haft några riktigt sena nätter nu ett tag så jag bör nog gå och lägga mig nu! Ska nog bara gå och borsta tänderna, ta något att dricka och tvätta bort sminket innan jag går och lägger mig. Kanske inte riktigt i den ordningen men ja ni förstår. Ni får sova så gott allihopa, kärlek till er.
Haha, tror jag laddar upp ett av mina videoinlägg ändå.. Okej, det är riktigt fail och jag låter haha som värsta tönten och tar i mitt hår hela tiden. Men vafan, det är inte så jäkla lätt och sitta och prata med sig själv. :) Ni får ha överseende, var glada för att jag ens la ut den här. Men aja, enjoy!
Men aja, nu sova! :) Godnattie. <3

Jag är allergisk mot parfym

Visste ni att jag är allergisk mot parfym? Eller jag vet inte om det är allergi men min hud blir rödflammig av parfym. Jag blir dessutom alldeles snurrig och börjar må illa om jag är i en affär med bara en massa parfymer. Min farmor är allergisk mot parfym så jag kan fått det av henne. Jag tycker det är rätt jobbigt att vara allergisk mot det, man vill ju lukta gott ändå men jag vill heller inte gå runt med röda märken på huden.
Ser ni det röda vid min hals? Så blir det när jag använder parfym. Jag behöver inte ens spruta parfymen där det är rött utan jag ska spruta det på handen och det blir ändå sådär rött på halsen. Sjukt störande!

Några av kläderna vi köpte i London!

Ett par nya uggs! :D
Har ett par såna här i vitt skinn också men ville ha dem i svart med, skitsnygga! (såg att Kenza också hade köpt såna, haha vilket sammanträffande!)
Pälsväst, jättesöt på verkligen!
Får mig att tänka på gossip girl lite, tkr om stilrena kläder faktiskt!
Fint och skönt linne från Abercrombie and Fitch (den butiken som man fick stå i 2,5 timmar i kö på)
Äntligen fått en tjocktröja med sånt där ull inuti! :D Urmysig är den! Den är också från Abercrombie.
Skjorta från Abercrombie
Tröja från Abercrombie
haha, fail bild men aja en tröja från abercrombie också
en tröja som vi köpte från hard rock café! Vi fick vänta i över en timme på att få bord där, sjukt.
en till från hard rock café
jag med en skitskön abercrombie t-shirt och skjorta
Vi köpte även fler saker men hittade inte dem nu.. haha vettefan vart tove har lagt allt! Men en snygg skinnväst (ungefär en sådan jag ville ha), en till abercrombie t-shirt fast mörkblå, abercrombie parfymen plus meeer. Och nej, jag pallade inte vrida på bilderna så dem skulle hamna åt rätt håll. Ni får vrida på huvudena ist! ;)

Ett litet inlägg såhär mitt i kvällsfikan!

Helluuu! (;
Sitter just nu och äter kvällsfika. Tänkte göra ett videolägg till er men alla blev bara fail så det skippar vi. Jag är typ fett deprimerad över att vi inte har någon mjölk hemma, haha. Livet är hårt ibland! (a) Nu kom min vovve hit för att tigga mat, haha hon är så ful när hon gör så. Hon tror hon är så söööt och oemotståndlig. Fan okej, hon är det.
Men mjaa, jag har fixat till mig lite eftersom jag trodde att jag skulle dra till Lokalen men jag pallade inte. Så det blir en mysig hemmakväll med familjen istället! :) Trevligt det med. Hmm det var faktiskt jättelängesen vi hade en brasa i vår stora öppna spis i vardagsrummet. Det är alltid så mysigt att se dess flammor och känna värmen ifrån den. Pappa tände ofta brasor här hemma och direkt när han gjorde det så sa han: "Nu ska vi ha familjemys!" och då satte sig hela familjen framför brasan och bara myste. Ååh, jag saknar det. Skulle ge vad som helst för att få uppleva det igen! Det är verkligen såna grejor man tog förgivet förut att man gjorde. Nu är det mer en önskedröm att få tillbaka de där tillfällena. Så underbart och mysigt.
Men nu så ska jag hitta på något annat, bjuder på några nytagna bilder på mig så länge!
Båda tröjorna är köpta från Abercrombie and Fitch ;)

Softish?

When I first saw you smile at me
I didn't die because I would
love you every day.

Idag så har jag varit med några (får tyvärr inte säga vilka, hehe) och hade väl rätt kul med dem. :) Saknat en av dem ganska mycket ändå.. Kul att träffas lite helt enkelt, det var rätt längesen liksom! Jag kom nyss hem från att ha varit ute med hunden i någon timme och ska nu nog sätta på någon bra film. Bara mysa! :) Jag ska nog snart också ta kort på alla sakerna jag köpte i London så ni får se vad det är. Men nu chilla, pusshey. <3

Ba-back to life!

Sho bree, idag så vet jag inte riktigt vad som händer men något kul förhoppningsvis! ;) Solen lyser iaf så det blir väl att dra ut. Jag ska bara fixa till mig och sätta på mig några nya kläder som jag köpte i London!
Men ni får ha en så skön onsdag, tänk på att det här dagen aldrig kommer att komma tillbaka! 03 November 2010 finns bara en gång, ta till vara på den. Men pusss på er. :)
Jag har lust att åka skidor just nu, snöö koooom!

Yeah man!

y000 bloggen! ;)
Sitter just nu och lyssnar på låten "Usher ft. Pitbull - DJ got us falling in love again", läser en spännande bok som heter "Gone" och myser med min sällskapssjuka hund. :P En riktigt nice tisdagsskväll asså, så jäkla skönt med lov! Ni har ingen aning om hur mycket jag längtat!
Alltså shit om inte musik fanns alltså, då skulle man vara olycklig. Alltid när jag känner mig deppig så sätter jag bara på en skön låt och kommer på bättre tankar. Jag känner verkligen att jag dessutom måste börja att tänka på mig själv och vad jag vill nu.. Det är mina drömmar som ska uppfyllas, ingen annans. Jag tror jag snart ska fatta ett beslut i mitt liv som kommer förändra det mesta, jag måste bara förmå mig att göra det.

Men jaaa, vad ska man mer säga? Jag önskar er en trevligt fortsatt tisdag som tyvärr snart lider mot sitt slut. Alltså tänk.. Tisdag den 2 November 2010 kommer aldrig komma tillbaks igen! Den här dagen är bara här en endaste gång, liksom alla dagar. Tänk om man verkligen skulle ta till vara på alla dagar och få mycket roligt gjort? Tänk vad bra livet skulle vara då. Att verkligen leva för varje dag, timme, minut och sekund som att det vore den sista. Det är verkligen då man får ut mest av livet!
"Every day is an opportunity to
make a new happy ending!"


mys

Mina dagar i London!

Heysan!
Nu är jag hemma från London och med mig i bagaget har jag många nya upplevelser och såklart kläder. ;) Haha men ja det var riktigt nice i London, en riktigt fin och mysig stad. Jag diggade telefonhytterna och alla taxibilarna som var bekväma men såg gamla ut. Vi gick på två musikaler, "Flashdance" och "We will rock you", vi var i spökhuset London Dungeon, såg alla kändisarna som vaxfigurer på Madame Tussauds, shoppade massor, fotades med manliga fotomodeller inne på Abercrombie and Fitch där man dessutom fick stå i kö sammanlagt i 2,5 timmar. Sjukt! Vi var på caféerna "Starbucks" minst en gång varje dag, vi gick runt på alla fina gatorna, åkte sightseeing buss runt hela London och såg sevärdheterna som Bigben, London eye, slottet m.m.. Vi strosade runt på Oxford street och alla gatorna runt där och ja, det var helt enkelt grymt där. :) Bättre än vad jag trodde!
Men nu så ska jag chilla lite.. Precis kommit hem efter en hel dag av resande, så pusshey på er. :) <3
Inne i butiken så fick man fotas med såna här modeller ;)

RSS 2.0