Sanctum

Tove vill rekommendera en film i 3D som hon såg på bio i helgen med Björn (De är bara kompisar) i Östersund. Så nu får hon blogga en stund med sina egna ord och berätta lite om den här filmen och vad hon kände för den. (y)
Det här en film som heter Sanctum och handlar om grottor och överlevnad. Det kanske inte låter så himla intresssant men det är den och den berörde mig verkligen. Det handlar om att de ska utforska grottor som ännu inte har blivit upptäckta. En av huvudpersonerna heter Frank och han brinner verkligen för att upplevelserna man får inne i grottorna och upptäckterna som döljer sig under ytan så att han nästan glömmer vad som finns ovanför honom, där ibland hans son Josh. Men allt med grottorna är inte underbart och intressant som man tror utan kan vara rent av dödligt, speciellt om det blir en översvämning som orsakar en fruktad kamp om sitt liv och ett återförenade av far och son.
Det är James Cameron som har gjort den här filmen och han är även skapare utav Titanic och Avatar. Han spelar verkligen i en helt egen liga när det gäller filmskapande. Franks son Josh gör inte filmen sämre heller med tanke på att han är så jävla het, rawr!
Watch it!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0